Trevlig dag


Har vart hos mormor och morfar ikväll och ätit mat

Frazze följde också med, han låg så snällt i hörnet här. Man märkte inte av honom det minsta lilla undet hela kvällen

Tills det började åska och då vart han rädd och la sig under bordet

Vi hade jätte trevligt hela kvällen.

Sen vart Frazze trött och gick och la sig i mormor och morfars säng, men bakbenen utanför och tassarna i mitt knä som vanligt

Nu är vi hemma. Imorse tänkte vi åka ner till mörtan och bada men vi ändrade oss och vart hemma hela dagen istället. Det har vart en lugn och skön dag, hart vart ut på några promenader med Frazze men det är nog allt. Sen har jag bara läst bok och gosat lite :)
Sen mot kvällningen så åkte vi in till min mormor och morfar. Frazze följde med och vi åt mat där inne och hade det jätte trevligt. Man märkte inte att han ens var med. Han låg ner och bara var tyst. Men vi busade lite han och jag så han hade det inte så jätte tråkigt iallafall hoppas jag.
Sen gick jag, Frazze och min kusin Bea ut på promenad med honom. Vi var borta i ungefär en halvtimme, sen när vi kom hem igen så var Frazze blöt som tusan.
Innan vi gick ut så hade det regnat, åskat och blixtrat så Fraze var lite rädd. Men det kom inte ett ljud från honom han kollade bara med lite skärad blick och gick och la sig under bordet vid våra fötter.
Sen har han mesta delen legat och sovit och jag har fåt smyga för att inte vecka honom, för om nån annan går så bryr han sig inte men så fort jag går mer än 2 meter från honom så är han uppe på fötterna och har gått efter mig. Det är rätt scharmerande (eller hur det stavas) ska jag säga :) Lite smiker :P
Vi kom nyss hem och när jag gick och satt mig vid datorn så kom han och la sig bredvid mig och gosade, sen blev det för ljust med skärmen så han gick ner och la sig på sin filt som är bredvid min säng. Där ligger han nu och sover. Han är så söt! :)

Bilder från dagen


Har åkt buss in till Enköping och klippt mig

Sen när jag klippt mig så kom Yvonne och hämtade mig i hennes ny inskaffade cab! (eller hur det stavas)
Sen var vi och hämtade den här lilla sötnosen! Fraze, visst är han söt?! Han ska bo hos oss i en vecka för dom är i deras stuga!

Och han är så gosig så han ligger gärna i knät på en :)

Fraze och Anton :) Så där vart håret. Samma frisyr fast lite kortare bara. Hittade ingen frila som jag ville ha.

Nu när allt blev uppklippt så ser det nästan ut som att jag har slingor i bakhuvudet ;)

Det här har vart en trevlig dag :)
Det började ju med att jag åkte in till Enköping och klippte mig som jag redan har berättat!
Sen när jag var klar så ringde jag till Yvonne och hon kom och hämtade mig. Jag stod och kollade efter deras bil och såg den aldrig, och sen parkerade det en cab (venne hur det stavas, men en sån där bil utan tak) bredvid mig. Och jag slängde bara en snabb blick på den och fortsattde kolla, men sen nån sekunde senare kollade jag på bilen igen och såg att Yvonne sat i den. Så jag hoppade in och vi åkt hem till dem och det var jätte skönt att åka sån bil ;) Hon berättade att dom hade införskaffat den för exakt en vecka sedan. Och det var faktiskt första gången jag åkte en cab. Fett coolt :P
Sen hämtade vi Fraze (som ni ser ovan på bilden) och tog deras andra bil ut. För han gillar inte att åka bil. Så vi tänkte att då kanske han inte vill åka en utan tak.
När vi kom ut hit så har Fraze fåt göra sig lite hemma stadgad. När Yvonne hade åkt så saknade han henne väldigt mycket. Nästan samtidigt som hon åkte så smet han ut och stack in till våra grannar och det blev ett jävla liv på henne. Men eftersom att han är världens snällaste hund så gjorde han ju inget alls. Men iallafall så får han inte gå löst på tomten nu. Vi har altandörren öppen och så har vi sat sånt där kanin nät vid utgången så han inte kommer ut.
Vi har vart ut och gåt 2 gånger och han är så söt. Han är jätte kelig. Så han måste nästan ligga i knät om han fick bestämma. Men det får han inte. Han är väldigt kinkig så han äter inte vilken mat som helst. Och han kommer troligen inte att börja äta fören om 2-3 dagar. innan des så kommer han att fasta. Men det är väl bara att gilla läget!
Han äter väl när han är hungrig.
Nu ska vi kolla på tv så god natt om jag inte gör mer inlägg!

Snart kan man inte betala för bussen

Hej igen. Jag sitter här på bussen fortfarande men såg inte fören en liten stund sedan en skyllt här inne far det står att man snart inte kan betala med pengar om man ska åka buss utan att man måste köpa sånt far kort. Här kan ni få se meningen ordagrant: "Snart måste du köpa periodkort innan du kliver på bussen." visst är det stört?! Vad irriterad man blir. Jag åker buss några gånger om året och måste köpa sånt där kort. Snacka om att lägga ut pengar helt i onödan! Nej nu ska jag åt snart!

Åker buss

Nu har jag gjort mig klar och sitter på bussen in till Enköping. Ska bli skönt att klippa sig. Och ännu skönare att det är Jossan som klippe mig :) Under morgonen har jag hunnit göra detta: 1. Gå upp kl. 08:30. 2. Duscha. 3. Äta frukost. 4. Klä på mig. 5. Läsa lite bok. Har inte hunnit läsa ut den än men det är typ bara 15 sidor kvar nu. Sen sist men inte minst då har jag gått ner till buss hållsplatsen och satt mig på bussen.

Måste sova ska upp tidigt imorgon!

Nu ska jag snart gå och lägga mig. Ju förr jag lägger mig desto snabbare går det att somna. Och jag ska ju upp halv nio imorgon så det blir nog bäst om jag får en riktigt god nattsömn. För jag ska göra väldigt mycket innan jag ska iväg. Ska duscha, äta frukost, bestämma vad jag ska ha på mig och så måste jag ju självfallet komma ihåg tiden så jag inte missar bussen. Det vore ju olyckligt.
När jag är klar så ska jag ringa Yvonne så kommer hon och hämtar mig, och så åker vi ut till oss. Ska bli så kul att vara hundvakt. Och ännu bättre är det att jag hinner klippa mig innan skolan början :) Fett nice xD Hoppas Jossan kommer ihåg någorlunda hur min frisyr såg ut för jag hittar inte bilderna på den. Men eftersom att jag kommer in så mycket tidigare (40 minuter) så kan jag ju sitta och kolla lite frisyrer i deras böcker. Och vem vet det kanske till och med blir en helt annan frisyr när jag kommer ut genom dörrarna. Det vore kul ;) Allt kan händ och det vore kul med lite förändring. Har ju haft den här frillan i dryga halv året nu och kanske ska sikta in mig på nåt nytt. Får ju inte fasna i samma grop igen och inte bytta frilla på typ 3 år :S Får inte hända igen! Skulle det bli så får ni som träffar mig dagligen lova mig att ni slår till mig riktigt hårt i facet!
God natt!

Har vart till biblioteket


Har vart till biblan och lämnat in en bok och hyrt en ny...

Dom har inte världens bästa tider direkt

Det var denna boken jag lånaden, Guld Kompassen!

Nu har jag vart ner till biblioteket. Har lämnat tillbaks Förföljaren. Den var jätte bra. men lite tråkig i vissa sener. Men nu har jag lånat den här boken. Guld Kompassen. Hoppas den är bra. Hade tänkt läsa den när jag har läst ut Den Äldste. Nu har jag bara 55 sidor kvar så det blir nog idag. Men jag har nog sagt att jag ska börja läsa sagan om ringen men det gör jag sen när skolan börjar. För har jag inte läst ut den här tills des ska jag ta med den här till skolan och läsa den där. Och då är det bara att börja läsa treologin :)!
Nu ska jag fortsätta läsa så jag så snart som möjligt kan börja på denna bok.
Nu börjar det hända saker i boken. Snart så bryter kriget ut och ja det hänter som sagt mer i boken nu är vad det har gjort under resten av boken. Hoppas verkligen att den slutar bra så jag inte har pinat mig igenom den här boken för att få veta läsa ett skit dåligt slut. Bäst att det är värt iallafall 4 getingar!
Annars blir jag faktiskt arg!

Har klipptid imorgon

Hejsan!
Idag har jag gjort som jag har sagt, bara vart hemma och läst bok. Och ska inte göra något annat heller under hela dagen. Har bara typ 90 sidor kvar så den kanske är slut snart. Ju mer jag läser desto mindre blir det kvar :)
Mamma ringde nyss in till Kickan och c:o för att beställa klipptid åt mig. Och då hörde vi även om när Jossan skulle komma tillbaks. Och då otroligt nog så jobbar hon extra imorgon och då beställde vi tid direkt. Så imorgon kl.11.30 ska jag klippa mig. Jag ska ta bussen in 10.26 och är framme 10.50. Sen när jag har klippt mig ska jag höra med Yvonne om jag kan åka med henne ut. För jag tror inte jag har sagt det här men jag ska vara hundvakt så hon ska komma och lämna ena hunden imorgon. ska bli väldigt kul. Då ska han vara här i en vecka. Men nu ska jag ta och läsa lite mer!

Vart inget läsande, promenad istället

Det vart inget läsande, jah och mamma gick på en lite promenad istället. Det tog typ en halvtimme. Så det vart en kort men välbehövd promenad.
När vi kom hem så satt vi oss i soffan och popade lite popcorn och kollade på Lyxfällan. Sen när det var slut så hjälpte jag till lite med tvätten och så. Nå mer har jag inte gjort idag. Nu ska jag ta och sova, fast först ska jag ta och läsa lite. Kommer nog inte bli så mycket läsande men det får väl duga, jag har ju en hela dag framför mig imorn också. För jag har ju sagt det att jag inte ska gå ner och bada utan bara vara hemma hela dagen och ta det lungt. Ska faktiskt bli väldigt skönt.
Men god natt på er nu!

Har cyklat runt lite och kollat på Guld Kompassen

Hejsan!
Idag har det inte hänt så mycket. Har vart med Johan. Vi var och badade ett litet tag. Men vi var inte där så länge, vi fick nog efter en timme kanske det var. Sen gick därifrån och gick hem till honom. Vi hade ganska tråkigt för det var så varmt. Så man kunde inte vara inne och inte i solen. Så vi gick ut och cyklade lite. Fast i skogen då då. För där är det ju skugga. Så vi cyklade lite där. Sen betsämde vi oss för att gå ner och panta lite burkar. Men det visade sig att den där maniken vad den nu heter var trasig så vi fick cykla hem igen med burkarna. Men jag hade lite pengar på mig så vi köpte en varsin glass och så köpte jag en lite cola på 0,5 liter. När vi cyklade hem till honom igen så gick vi upp på hans rum, för det hade blivit svalare i huset. Där uppe startade vi datorn och satt på en film som han laddat ner. Som jag berättade igår så var det Guld Kompassen. Den var inte så bra om jag trodde att den skulle vara. Men var helt klart ok att se. Jag fattade inte så mycket men får väl läsa boken och se om jag fattar den bättre. Johan har läst den och säger att det är den största skillnaden mellan bok och film som han någonsin vart med om. Så det vore kul att läsa den. Skulle ju kunna låna den i skolan och läsa den där.
Sen så gick vi ut och cyklade igen. Och sen ringde min mamma och sa att det var mat. Så jag åkte hem så kom vi överens om att vi ska ses nån annan gång. För imorgon har han ingen cykel så vi tänkte att vi kan ta en lite paus imorgon och bara ta det lungt. Så jag har sagt det att jag ska bara vara hemma och försöka läsa bok hela dagen. Så jag har tänkt göra det när jag skrivir klart det här. För ju mer jag läser desto snabbare blir jag av med den. Jag har verkligen tröttnat nu. Det braiga börjar hända nu och det är liksom mindre än typ 200 sidor kvar så de första 400 sidorna var bara skit!
Hoppas verkligen att den är bra nu ända till slutet. För ju för jag har läst ut den desto snabbare kan jag börja med nån annan bok. Och jag tror jag ska ta och läsa Sagan om Ringen.
Nee nu ska jag göra lite nytta, ta och börja läsa lite tror jag, fast först ska jag ta och dricka lite vatten. Börjar bli väldigt törstig nu!

Har cyklat till mörtan


Har vart med Johan idag. Det regnade ett tag, då spelade vi Guitar Hero

Sen var vi till majbrasan stället och kolla vad vattnet har sjunkt!

Sen cyklade vi till Mörtsjön

På vägen dit åkte vi förbi en jätte äcklig pöl. Kolla in den ba!

Hejsan. Har inte hunnit göra nåt inlägg tidigare idag. Men nu kommer det.
Jag försov mig som fan imorse. Vaknade vid halv 1 ocj jag skulle ju sälja Aftonbladet. Och jag går liksom upp i vanliga fall vid 9 tiden. Så fuck aså så mycket jag försovit mig. Jag brukar liksom vara klar vid 11 tiden. Och nu var kl. 1 när jag kom ut. Så jag fick inte så många tidningar sålda. Hade 17 tidningar och 14 bilagor kvar. Så det var inte så bra.
Sen var jag med Johan. Det började regna typ direkt så vi fick vara inne den första timmen och spela lite Guitar Hero. Fett kul. Vi klarade 2 nya låtar. Nu är det bara den där sista som man kör mot djävulen.
Sen var vi och cyklade lite i samhället. Det var ganska nice. Vi cyklade förbi min farmor och farfar så vi svängde in där och fylde på nytt vatten för det var så varma så man hade drukit upp allt. Där blev vi bjudna på varsin glass. Vi satt säkert där i 1 timme. Var ganska trevligt. Sen cyklade vi vidare. Vi cyklade bla ner till majbrasan. Där var vi i en kvart kanske. Vattnet hade sjunkt som fan aså. Man kunde gå på alla stenarna liksom, det kunde man inte för.
Sen gick vi hem och kom på att vi ville cykla till Mörtsjön. Det var skit kul. Vi gjorde i årdning lite mackor och fylde massa flaskor med vatten. Sen bar det av. Det tog ungefär en och en halv timme att cykla dit. Var inte alls så jobbigt som vi trodde. När vi kom dit åt vi några mackor och sen badade vi. Det var jätte skönt i vattnet. Vi badade en bra stund. Sen gick vi upp åt upp de sista mackorna och sen åkte vi hem. Det tog bara typ en timme och 10 minuter att cykla hem. Föra gången vi cyklade dit var vi så lata så vi inte orkade cykla hem så dom fick komma och hämta oss. Men det här gången cyklade vi även hem. Så vi räknade ut att alltsom allt har vi cyklat ungefär 7 mil under den här dagen. Shit aså vad jag är duktig. En mil till och vi har cyklat lika långt som till sthlm. Det är inte illa det.
Nu kollar på det sista avsnitter av Queer as Folk och det är jätte bra. Och jag vill inte att det ska ta slut. För nu är Pride veckan över och då slutar de sända det.
Sen ska jag duscha och gå och sova.
Imorgon ska jag och Johan kolla på Guld Kompassen. Han har laddat hem den och jag har inte sett den än. Så det ska bli kul att se om den är så bra som alla säger. Om jag inte tycker det så är det ju bra att jag inte har betalat massa pengar för att se den xD

Vart vid Trolltrappan!


Idag var jag med Johan, och vi cyklade till TROLLTRAPPAN.

Skit nice! :)

Johan klättrade i den. Jag har inge bilder på mig men Johan har dem så de kanska kommer in nån annan dag.

Där på klippan satt vi en timme och bara snackade det var jätte trevligt :)

Idag har jag som sagt vart med Johan. Vi var några timmar på badet. Det var jätte varmt och skönt. Efter det så cyklade vi till Trolltrappan! Det var skit jobbigt att komma dit. Vattnet man hade med sig var från början iskallt. Men sen vid halva vägen var det kroppsvarmt. Så det vart inte så gott att dricka ska jag säga er! Vi klättrade några gånger var i trappan sen satt vi mesta delen på klippan som var precis vid kanten av berget. Där satt vi i en timme och hade det jätte trevligt.
Sen skulle vi hem och det var inte alls lika hemskt att åka hem ska jag säga. Man kände att man började bli lite trött i benen men det gick mycket fortare än att cykla dit. Så vi var hemma till halv 7 ungefär. Det var jätte skönt att få komma hem och koppla av. Så vi sa det att vi är imorn och så ska vi kanske cykla till mörtan imorgon kväll på ett kvällsdopp. SÅ vet inte riktigt vad vi ska göra imorgon förmiddag. Vi kanske tar det lungt och villar upp oss inför kvällen, för det är ganska långt att cykla dit. Det är typ 2 eller 3 mil dit. Men det är väldigt skönt när man har kommit fram. Ska försöka få tag i Oliwia och Elina och höra med dem om dom ska med. Och ska dom det så kanske vi kan tälta där. Fett nice ju! Och så ska jag höra med dem om en sak till fast det berättar jag inte om. Kanske om vi gör det får vi veta vad det var vi gjort. Men det blir inget berättat före allt har hänt. Om det blir av som jag och Johan har planerat blir den en helt amazing helg. Hoppas den blir av för så kul som vi ska ha då har jag inte haft på länge. Och det var ett tag sedan jag gjorde den där saken. Typ förra året eller nåt.
Nee nu ska jag kolla på en film som går på 4:an. Är kanska bra, heter Keeping mom.

Ska vara med Johan idag


Var ett ganska coolt ljus inne på mitt rum imorse när jag vaknade

God morgon!
Idag ska jag vara med Johan. Han ringde nyss. Men sa åt honom att jag måste duscha först. För jag orkade inte göra det igår. Sen ska vi ner och bada och så har vi tänkt att vi ska cykla till Trolltrapan senare när det har blivit lita svalare.
Nu ska jag hoppa in i duschen så adjös på er!

Lite bilder från dagen


Vi var och badade idag

Sen var vi och cyklad

Jag tycket att den här bilden var ganska fin på nått sätt!

Den med maybe?!

Jaa detta var lite bilder från dagen!

Fortsättning

... Ropade till dem att det bara var 50 där på vägen. Då tvärnitade de och klev ur bilen och nästan sprang fram till oss. Och skrek: vad fan skriker du för?! Då svarade han att han sa att det bara var 50 där då. Och han hade typ vära dampen och skrek som fan. Men vi orkade inte käfta emot. Sen gick jag och Johan och cyklade. Först cyklade vi i skogen sen åkte vi till försbyoch tillbaks. Nu är jag hemma och ska bara ta det lugnt hela kvällen. Ska kolla på AFV nu. Ska försöka lägga in lite bilder senare.

Vart med Johan hela dagen

Hejsan! Det var ett tag sedan jag skrev nu. Detta kanske blir så långt inlägg så det blir 2 st. För jag skriver från mobilen. Men jag har vart med Johan hela dagen. Har vart väldig trevligt. Vi började dagen med att vara nere vid badet. Var jätte varmt och skönt. Vi gick hem vi 15 tiden. Då var vi hemma hos Johan ett tag. Vi satt med hans pappa och Helen på deras framsida. Vi drack lite cola och hade det trevligt. Sen kom det massa idioter i bil och körde jätte fort. Så Tobbe som Johans pappa heter...

Kollar på TV

Jag ligger i sängen och kollar på TV. Ganska trist, men gör det iallafall. Kollar på Queer as folk, händer typ inget alls. Men det är ett avsnitt till nu av det så det kanska kan hända något mer spänande i detta. Har inte så mycket att skriva om. Har ätit popcorn och kollat på TV, är det ända som jag har gjort under hela kvällen. Men ska sluta nu så God natt om vi inte hörs nå mer under kvällen!

Har var och badat


Har varit nere och badat idag!

Jag sa ju att jag troligen inte skulle ner till badet men jag ändrade mig och gick ner iallafall. Det var jätte varmt och skönt. Var där från typ 1 eller nåt till 4. Min moster var där så vi låg vid dem. Jag badade inte så mycket utan solade mest. Men tror inte att det har hänt något med färgen :/ Det var jätte mycket folk på badet så det var svårt att hitta plats. Nu ska jag kolla på TV. Och så ska jag ta och fråga Danne det där om hantlarna för dom har äntligen kommit hem, det vill säga om inte han har stuckit iväg till en kompis.

God morgon

God morgon!
Det är jätte fint väder ute men jag har inte den minsta lilla lust att gå ner till badet. I solen var det 44 grader och jag tror nog att det är lite väl varmt för min smak. Men jag har planerat att jag ska låna Dannes dator och kolla på nån film. För han är inte hemma. Han och mamma är i Uppsala på sjukhuset på nån behandling. Så det är bara jag och Hampus hemma. Så vi tänkte att när vi har vaknat till nu så ska vi ut på hans rum och se om det finns nå bra filmer. Jag ska även leta upp hans hantlar och fråga honom sen ifall jag kan få låna dem. För han använder dem inte och jag skulle vilja börja träna lite grann. Men jag skulle ju igentligen kunna börja gymma men jag har sagt det att jag ska inte börja fören jag är minst 16. För man förstör kroppen så mycket om man börjar när man är så här ung. Men jag vill liksom inte ha den här tråkiga kroppen. Jag vill liksom som jag tror att jag sa igår ha sån där vältränad kropp. För varje gång man ser nån med det blir jag liksom så här alldeles avensjuk! Jätte irriterande! Man jag börjar iallafall komma en lite bitt på vägen, för jag börjar få magrutor. Och det är väl en lite början, det måste ju börja nån stans. Och jag tror att om jag börjar träna så kanske min kropp känner att den behöver mat, och då börjar jag äta så mycket som jag igentligen borde göra. Men det är bara en teori, min kropp har ju en egen vilja, har den bestämmt sig för att den inte ska äta så gör den inte det, och då blir det så att jag inte känner mig hungrig fast jag egentligen säkert är det. Men nu ska jag inte sitta här och skria massa trams om vad som rör sig inne i mitt huvud. Nu ska jag ut på jakt efter en bra film så hej på er!

Nu ska jag sova

Hejsan!
Nu ska jag ta och lägga mig. Sitter och kollar lite på internet. Har nyss kommit ifrån TV:en. har kollat på Queer as Folk. Det är ju en serige som går nu under pride veckan på kanal 5. Och tror det eller ej men det är ganska bra. Det kan iallafall få
Så det är väll någorlunda bra då. Men det är sån där serie som Andra Avenyn, man blir helt fast vid den även fast den inte är så värst jätte bra. För i början tyckte jag att Andra Avenyn bara var skit men efter ett tag så började jag gilla det och ju är man liksom helt såld för det som med alla andra seier. Det är fan sjukt. Men nu ska jag inte sitta här och skriva mer måste få sova lite. Förhoppningsvis så kanske kan jag somna lite fortare inatt men jag ska väll inte hoppas på något. Får se hur det blir med den saken...
God natt ialla fall!

Hemma igen


Vi har vart till Bredsand och badat, jätte skönt :)

Sen var vi till Lilla Japan Sushi! Mumsmums!

Nu har jag kommit hem från Johan. Det löste sig för mamma vaknade och skjutsade in mig. Mycket bätte än buss. När jag kom in så hade vi som vanligt tråkigt den första halv timmen. Men sen så vart det kul. Vi satt först bara inne och gjorde inget alls. Men sen gick vi ut och bara gick lite på stan. Vi gick första till kiosken på torget och köpte en varsin mjukglass. Medan vi åt glass så gick vi runt lite i Enköping och bara pratade. Sen gick vi hem igen till hans lägenhet. Där satt vi oss vid datorn men vi han inte göra något innan vi kom överens om att vi skulle cykla till Bredsand. Så vi stängde av datorn och gick ner till deras cykel föråd och letade efter cyklarna. Men vi hittade bara den ena. Så vi ringde upp till hans mamma och frågade vart den andra var. Då var den visst hemma hos hennes kille. Så vi fick åka över till honom. Fast han var inte hemma. Men vi hade nycklar så vi hämtade cykeln och åkte till Bresse. När vi kom dit så var det massor med bilar och cyklar där så vi liksom trodde att vi skulle få jätte svårt att hitta plats. Men när vi kom till stranden så visade det sig att det inte alls var så mycket mäniskor där. S¨vi var där och badade lite och sen åkte vi hem. När vi kom hem så gick vi raka vägen ner till Lilla Japan Sushi och jag tror ni fattar vad vi åt :P Det var jätte gått. Vi hade typ ätit klart på 10 minuter men vi satt kvar och bara pratade tills dom stängde och vart tvungna att säga åt oss att vi var tvugna att gå. Så vi fick ta och palla oss hem. Då var klockan vid 19 tiden så jag tog och ringde mina föräldrar så dom kunde komma och hämta mig. För jag ville hem. Och dom skulle typ gå och lägga sig ganska tidigt för dom skulle utt jätte tidigt imorgon bitti. Så nu är jag hemma. Men när mamma kom och hämtade mig var min mormor med och då fick jag veta att dom var hemma hos oss, så när vi kom hem så fikade vi och sen nu ligger jag här och kollar på TV. Ganska trevligt faktiskt. Nu ska jag läsa lite bloggar och sen ska jag se om det är nåt bra på TV!

Åka in till Johan


Nytt liv, ny bra kost!

God Morgon!
Jag sa ju förut att jag skulle börja ett nytt liv med bra kost. Och kolla vilka bra flingor jag har köpt nu! Special K Fulkorn. Dom är jätte goda.
Jag messade nyss med Johan, och vi kom överens om att jag skulle komma in till honom. Så jag satt mig vid datorn och kollade in busstidstabellen. Och så såg jag att den tidigaste bussen gick 14.40. Men aså shit! Jag kan inte vänta så länge. Och jag är för ung för att ha moppe. Hade jag haft det så hade det inte varit någon fara men nu är det så att jag bara är 14 år. Åhh, vad irriterande. Pappa jobbar och är nån stans i sthlm, och mamma sover. Jag har inte mage att väcka henne nu, hon jobbar ju natt så hon har bara sovit några timmar. Så som sagt så har jag ingen utväg! Vad ska jag göra? Jag orkar inte vänta till 14.40. Men jag skulle ju kunna göra så att jag går hem till min farmor och farfar och frågar dem ifall om nån av dom skulle vilja skusa mig. Hoppas! Men det är väl bäst att man kanske ringer till dom först. Så jag inte bara kommer och säger att jag behöver ha skjus in så har dom ju liksom inget val. Men jag ska ta och se vad jag kan göra. Men hopefully så går det som jag hoppas. Men har jag ännu mer tur så vaknar mamma om bara några minuter och kan skjusa in mig. Det är väl det jag hoppas mest på. Men nu ska jag dra! Adjö!

Ska snart stänga av datorn

God kväll.
Pappa undrade om jag skulle hänga med ut och vara lite trädgårdsmästare nu vid 21 tiden men jag sa nej. För jag ville se den här dokumentären som går på 5:an. Så han blev lite butter. Men vill man ha hjälp från mig så är det på mina villkår, jag sa att vi skulle gå ut mycket tidigare. Men då sa han bara som vanligt: nej, vi gör det senare, jag orkar inte nu.
Och ja nu fick han gå ut själv. Fast han fick hjälp av Danne istället. Men jag kan ju säga att han fortfarande är lite irriterad på att jag inte hjälpte till.
Nu är det Rick and Steve och det ska jag ta och kolla på. Så nu ska jag stänga av datorn och borsta tänderna. Så God natt på er. Måste ju lägga mig tidigt nån gång. Och ju tidigare desto bättre. För snart är det ju skola igen. Och man kan ju inte vända tillbaks dygnet till rätta samma natt. Så som sagt ju för desto bättre!
Fast jag kommer nog inte stänga av TV:en fören vid midnatt, för jag tänkte kolla på Queer as folk. Jag kollade på det igår och det var faktiskt riktigt bra!
God natt"

Allsång på Skansen


Nu ska jag för första gången under hela denna sommar kolla på Allsång på Skansen. Jag vet inte vilka som ska vara med men just nu är det Andra Generationen, ni vet dom som var med i Melodifestivalen men Kebabpizza låten.
Så jag ska inte kolla på Desperate housewives. Synd att det var samtidigt för jag kommer inte ihåg vad det var det handlade om under detta avsnitt. Någon som ska kolla? Ni kan ju såfall berätta vad det handlade om! :)

Rolig bild från semestern


Jag var och kollade lite på Facebook och så såg jag till min förtjusning att Anki Taxén hade laddat upp den här bilden på mig :) Så jag tänkte att jag kan ju dela med mig av denna roliga bild till alla er andra xD ;) Jag tycker att  den är så flumig och ful :P Påminner om ett troll tycker jag ! Vad tycker ni?

Underbart väder!

Oj, oj, oj vilket underbart väder det är ute! Ska ta och gå ut och sola lite. Men hittar inte solkrämen! Vi har massor men jag hittar inte den som jag vill ha. Men om jag letar lite till så hittar jag den säkert snart. Om inte får jag väl ta nån av de andra. Dom är ju faktiskt också ganska bra. Men inte fullt lika bra. Jag ringde till Johan och skulle höra med honom om vi skulle göra något men han svarade inte så jag struntar i honom och ta och glassar i solen istället! Mycket skönare.
Nyss så var jag ute och hjälpte mamma att städa pappas bod där han har sin mortorcykel och allt annar skräp. Men jag fick så ont i huvudet av den hemska doften av bensin och allt så jag gick in. Men nu ska jag fortsätta min jakt!

Vad händer i dag?

Ja ni, vad händer i dag egentligen? Det var en bra fråga tycker jag! Har inte något planerat alls. Just nu ligger jag i sängen och kollar på Oprah Winfrey show. Kollar inte så noga för jag tycker inte att det är så bra. Så kan inte säga vad det handlar om xD Men nu ska jag ta och kolla lite på internet. Bye på er!

Har fikat och kollat på Rick and Steve


Nu har vi fikat och så kollade vi på Rick and Steve. Var väl inte världens bästa program vill jag säga men det gick ju att se en gång. Men jag tror inte att det kommer vara så att jag promt måste se det varje dag. Men kanska ser det de dagar det inte finns nå bra på TV. Och som jag sa så tycker jag att det är ganska intressant på nått sätt. Jag kollade ju på Fråga Olle dokumentären och det var verkligen intressant. Tyvärr är det ju inte med honom varje gång så även där kanska jag inte kolla varje gång. Men kanska nå gång i bland. Men nu ska jag ta och göra mig iårdning och gå och lägga mig. Ska ta och titta lite på TV. Får väl hoppas att det är nåt bra. Men det har jag svårt att tro. Joo kl.23.00 är det sex and the city så det kan jag ju se.
När vi kollat på Rick and Steve så sa Danne: Usch, var det nån mer än jag som blev äcklad?
Och så svarade jag att jag tyckte att han var lite väl mycket homofob. Så han sa med lite skamsen röst om att han skämdes (:P) att han inte kunde rå för att han tyckte så. Men jag tycker ändå att det ligger nån stans i huvudet. Vill man se på homosexuela på ett annat sätt så måste man främst se i sig själv och se vad är det som gör att jag inte tycker om dem?
Själv har jag aldrig haft några problem med dem, har liksom tyckt att dom är också människor och dom har väl lika mycket rätt att ha ett normalt liv som alla andra som är hetro! Men tyvärr det väldigt många som inte ser det så. Visst om man tar min lärare till exempel, vi tror ju att han är gay men vi är inte 100% säkra men när man är arg så blir det så att man använder det som ett skälsord. Det tycker jag därimot inte att man kan rå för. Så är det liksom bara. Så har det vart i alla värdsliga tiden. Är man fet blir man kallad fetto och är man bög blir man kallade det. Så är det bara och det går inte att ändra på. Eller om några år kanska förhoppningsvis.
Men nu ska jag gå och lägga mig! Sov gott everybody!

Ingen trädgård men bur istället

Hej igen.
Det blev inget med trädgård. Men istället så fixade jag och pappa Fridas bur. Hon har ju bittit sönder det. Så pappa håller fortfarande på med det. Men jag har gåt in och ska fixa lite fika. Men nu ska jag fortsätta med det.

Kollar på Ugly Betty och ska snart ut och vara trädgårdsmästare!



Sitter i soffan och kollar på Ugly Betty. Men snart ska jag ut och hjälpa till lite i trädgården. Mamma ska snart gå och jobba så jag och pappa ska ta och hjälpa henne med att sätta lite nya blommor och buskar och sånt. Så jag kanske missar dokumentären med fråga Olle. Jag tycker på nått sätt att den här gay prylen som kanal 5 har nu inför praid (vet ej hur det stavas) festivalen är rätt intressant. Men ska verkligen se den där nya tecknade serigen som går 22.00, kommer inte ihåg vad den heter men den verkar vara jätte rolig xD Men ska gå ut nu så hej svejs!

Nu funkar internet igen!

Nu får vi hoppas att internet fungerar igen! För nu har Stefan hjälpt oss igen. Och nu har han tagit bort krypteringen eller vad den nu hette. Så nu ska det fungera perfa.
Nu lite småt om vad som har hänt under dessa tre dagar utan internet.
Lördag:
Vi var till några kompisar till mina föräldrar i bålsta. Vi badade i deras pool och åt lite mat och så.
Kommentar om dagen: Dö trist, ångrar att jag följde med!

Badade lite i deras pool.

Vi åt lite mat där

Jag gillade den här. Det är en sån där vin sak.

Söndag:
Jag byggde en lite... tka vad ska man kalla det? Ja en liten bur till utanför Fridas bur. Så hon kan vara i buskarna och så. Så här blev det då vid slutet.

Här är det då. Jag läste i en bok att dom gillade teräng och så, så det är därför som det ser ut som det gör där i.

Och så gick det runt buskarna här. Jag vart tvungen att lägga dit stenar för hon är ju smart så hon kröp under galret.
Men nu har jag satt in henne i hennes vinterbur, för hon har haft sönder så mycket av galret i sommarburen så hon kan smitta när hon vill. Och så har hon lyckats på ått sätt smitta ut från den här buren ovan också.

Och idag då, måndag:
Jag har vart ner till läkarmotagningen här nere och pratat om tja du det vete tusan egentligen? Fattade inte riktigt vad det var jag var där för. Vi pratade om min tidigare anorexi och hur jag åt och allt sånt. Och om pubverteten och tja livet i allmänhet.
Sen har vi vart in till Enköping och handlat lite och ätit på Mc Donald´s. Så vi har fått tre lila glas xP.
Och nu kom Stefan nyss och fixade så att vårat internet funkade då. Tur att vi har honom :)
Jo en sak till, eller jag kanske har sagt det här tidigare det kommer jag inte ihåg men anyway så har vi fixat digital-TV:en från Telia nu. Och Stefan berättade det där om mobilt bredband och det är inte alls bra att ha. För det är bara typ i sthlm som det kan komma upp i det där 7.2 megabit. Och ja det är till stor del bara bluff. Så han rekomenderade att man skulle använda internet i mobilen stället. Men då tycker jag just det att det blir så himla dyrt. Hellre så betallar jag 200 i månaden än 5-600. Det är liksom en ganska stor skillnad. Men whatever. Snart så kommer det väl komma ännu bättre och ännu snabbare. Får väl köpa då, men man f¨r väl höra med Stefan vad han säger om det då.

Lånar Dannes dator

Hejsan!
Jag gjorde inget mer inlägg igår därför att min dator slutade funka, eller ja jag fick ingen kontakt med internet. Så det blev som det blev. Men nu är jag tillbaks :) Jag sitter ute hos min storebror, fats han vet inte om det för han är inte hemma. Tur annars hade jag inte fåt låna datorn. Men jag har inget lust att skriva om går dagen. För det finns egentligen inget att skriva om, för det hända inte något. Men jag är ganska säker på att det kommer ta ett tag innan jag kommer få mitt mobila bredband men jag är inte så säker på att jag får berätta anledningen så därför avstår jag från det. Men jag är ganska arg över just det iallafalll. Jag och Hampus har nyss kollat på Alvin och gänget. <men har inte så mycket mer att skriva om så ska sluta nu!

Åhh vad drygt!

Shit aså vad drygt! Jag har fan haft en förjävlig natt! Jag somnade inte fören 5 på morgonen och kl. 10.00 väcker mamma mig. Och jag blir skit irriterad för att hon gör det. För jag har ju bara sovit i 5 timmar. Så jag struntar i henne och försöker somna om. Men tror ni det går? Nehej du! Så jag låg yterligare 2 timmar nu och försökte somna utan någon som helst efekt. Och titt som tätt klammpar mamma in i rummet och säger åt mig att nu måste jag vakna och gå upp. Men jag fortsätter att strunta i henne. Så efter ett tag med tjatan utan verkan så hämtar hon damsugarn i ett tappert försök att få mig att gå upp. Men även då ignorerade jag henne. Så efter det så slutade hon att bry sig. Ganska skönt. Men som sagt gick det inte att somna om iallafall. Men jag gick inte upp fören typ kvart över 12. Och nu när jag gick upp då så får jag typ värra utskälningen om allt så jag berättade att jag inte somnade fören 5 och hon lyssnade inte ändå. Men nu orkar jag inte skriva mer om det här. Ska ta och äta lite mat nu. Om jag får i mig något vill säga för jag är inte det minsta hungrig!

Åkte lastbil med mamma och pappa och hälsat på Gestrin

Hello everybody!

Har nyss kommit hem. Eller tja det är väl snart över en timme, men nästan så. Jag, mamma och pappa åkte in i pappas lastbil till Enköping vid halv åtta tiden. Pappa skulle in till Hasse Gestrin och lasta lite grus eller nåt tills imorgon. Så jag och mamma följade med för allt annat var så himla dö trist. Så när vi kom in så gick vi in till dom. Vi mättes på gården av deras ena hund. Som var väldigt gossig. Så jag stod i ca 5 minuter och klappade honom. Han rulade runt på marken på rygg och tyckte att det var väldigt skönt. Men sen så gick jag in. Och Fraze som hunde heter följde med tätt in till sidan på mig. Så vi kom in i deras kök och då har dom gjort om sen jag senast var där. Dom har ju så mycket pengar så dom skulle kunna byta inredning varje dag om dom så ville. Det är jag lite avis på ska jag säga. Vi hade iallafall väldigt trevligt där inne. Vi fickade lite och jag var på en liten vända med deras två hundar. Alfons och så Fraze då. Vi gick till gubbarna där dom var och lastade. Dom har en väldigt stor gård, men lastbilarna var precis vid huset nästan så det blev som sagt en lite vända. Alfons fick nog efter några minuter och gick hem till huset igen men Fraze tyckte att det var väldigt intressant det som Hasse och pappa gjorde så vi fyra gick runt ett litet tag. Sen så var det dags för fikan jag skrev om. Vi satt inne för det blåste så utomhus. Jag drack Cola och åt en masarin. Väldigt gott. Sen så bar det av hemmåt. Men innan vi åkte så sa Yvonne som hon heter att hon visste ju att jag tycket väldigt mycket om hundar (det syndes väl bl a för jag klappade på dom hela tiden) så hon sa att om jag ville vara hundvakt så var det bara att ringa så packade hon saker som dom behövde så fick jag åka in och hämta dem. Och om jag bara ville ha en hund så gick det jätte bra, så det var bara att säga vilken jag ville ha så fick jag den. Så jag tänkte att jag kanska ska börja en helg och ha den ena sen nästan helg har jag den andra, också håller jag på så ett tag. Sen när jag hr lärt känna hundarna så kan jag ha båda. Och skulle det vara så att jag kände dem direkt efter att haft dem bara en helg så kan jag ju ta båda. Det tycker jag skulle vara jätte kul. För då ska jag vara ute och gå med dem flera gånger om dagen och så ska det bli gossi goss och massa sånt. Man måste ju ta vara på den tiden man får.
Nu till en helt annan sak. Pappa har fortfarande inte ringt till Tele2 och beställt mobilt bredband :@ Åhh jag blir så arg!!! Och när jag säger åt honom så säger han bara med arg ton "Ja, sluta tjata för fan! Jag kanska inte ringer alls då!" Som att han gör det annars! Han har ju sån fiskmås hjärn så man måste påminna honom varje minut annars glömmer han bort det. Och frågar man på kvällen om han har ringt så säger han "Neeej, du får väl påminna mig". Återigen, åhhh! Man blir ju galen. Så jag har sagt det nu att om han inte ringer imorn så ser jag till att jag får det från Telia istället. För det är han som hela tiden säger "Nej, du ska ha från Tele2, för dom är billigare än Telia (tio kr) och Telia har inget eget nät, dom hyr in sig på 3 och Tele2". Aså som att jag bryr mig? Och dessutom 10 kr det är inte mycket vem bryr sig om en tia egentligen? Och jag skiter fullständigt i om dom inte har något eget nät eller inte, dom har ändå sveriges bästa tekning både på telefon och mobilt bredband. Men som sagt ringer inte han imorgon så ser jag till att mamma ringer till Telia för vi får inte beställa från Tele2 eftersom att vi inte är kunder där, det är bara pappa. Och jag vet helt säkert att mamma kommer ringa vid första gången jag frågar, om hon inte är upptagen med nått då såklart.
Men nu ska jag sova!
God natt!

Vart till Enköping och vart och köpt ljus!


Efter att vi vart i Enköping så var vi till nån butik och köpte ett ljus. Vissa är dom fina?!

Dom hade massor med örter och annat där också!

Det här ljuset köpte vi! Visst var det väl fint? Ska ge bort det till några vi ska till på lördag!

Och dom hade får där och visst är dom väl söta!?

Vi var in till Enköping, till banken och hämtate nå lapp och sen var jag inte på Fridolf och skulle se om dom hade kvar Lacost skorna. Och det hade de. Så jag testade dom och det satt jätte bra sen kollade jag på prislappen och fick se att de kostade 995 kr. Så jag bara la från mig skorna och ba sa till mamma att jag vill ha dom skorna med inte är jag så desperat så jag lägger nästan 1000 spänn på dom. Så de fick så kvar. Sen åkte vi hem. Eller ja nästan iallafall. Jag kommer inte ihåg vad det heter men vi svängde av nån stans på vägen och körde liksom upp i skogen till en lite butik dom säljer ljus, dukar och lite annat småt och gott. Så vi valde ut ljuset ovan. Det kostade bara 70 spänn så det var ju inga pengar som direkt flög bort. Sen fick vi fika där också, det var jätte trevligt. Och sen så hade deras granne får som hade hage lite på deras tomt (där vi var) och dom var så söta och snälla. Kolla bara hur söt den där svarta var! Den var så liten så man skulle kunna tro att det var en liten unge nästan. Den var lite halft rädd så man kunde nätt och jämt klappa den. Men den vita däremot var jätte tam och den kunde man klappa och gosa med utan problem. Sen bara det av hemåt.

Nu funkar internet igen!

Jippi äntligen fungerar internet igen :D Jag vetetusan vad det var som gjorde att det funkade igen men jag har haft datorn avstängd sedan igår kväll och starade den nu och då funkade det :) Ibland undrar man om det är något fuffens med vårat hus? För ibland så fungerar allting jätte bra och ibland så funkar det inte alls. Men man ska väl vara glad och ta vara på tiden som det fungerar. Jag är ialla fall som sagt skit Happy!
Jag har inte gjort så mycket alls så jag har nget att skriva om men kanska kommer något kul underdagen som jag kan skriva om!

De är ju fan så man kan få damp! :@

Åhh så irriterande! Jag ångrar djupt att vi skaffade internet från Telia! Det far jävla skiten funkar ju inte! Det är fan så man kan få damp! Nu far inte min dator någon anslutning till internet alls. Så vi ringde och fick hjälp och han sa att det var ett fel så djupt in i datorns webbläsare så man inte kunde fixa det utan profiell hjälp. Och Stefan är i Göteborg i en vecka. Så jag kan inte få hjälp åt honom. Och pappa har fortfarande inte ringt om mitt mobila bredband. Så jag kommer inte ut på internet. :s

Mammas nya dator


Här i denna lådan låg mammas nya dator

Här är datorn

Det funkade inte direkt men sen funkade det!

Nu har vi kommit hem och hämtat datorn och allt är fixat. Från början gick det inte att komma ut på internet för vi fick ingen anslutning men tillslut så fick vi hjälp när vi ringde till en support. Så nu är allt prima. Men jag är fett avensjuk! För dom fick Vista Home Premium till datorn! Gud vad irriternade!
Men snart har väl jag också det förhoppningsvis. Och jag tror inte att det går att föra över det här på en CD så man kan installera på min dator.
Jag satt och la upp bilderna ovan då min store bror kom in och sa till mamma att jag la in massa belder på hennes datorn. Och det tog ett tag innan jag fick henne att förstå att jag inte lägger in bilderna på datorn utan bara på bloggen. Men jag tror och hoppas att hon fattar nu att jag inte har lagt in nå¨got i hennes datorn. Men man kan ju säga att hon blev ganska sur iallafall. Men jag ska inte sitta vid hennes dator nå mer nu för hon blir bara ännu surare!

Ska in till Enköping och hämta mammas nya dator!

Hej igen!
Hahha Hampus sitter i min säng och sjunger nån låt på Sing Star och det låter jätte kul xD haha..!
Men nu till saken. Jag hade tänkt följa med mamma in till Enköping och hämta hennes nya datorn. Hennes dator gick ju sönder så nu har hon fått en ny genom försäkringen. Tur så får jag ha min dator för mig själv. Det ska bli jätte skönt. Men hoppas inte dom får Vista till sin datorn. För då blir jag faktiskt lite avensjuk. Men snart så har jag också det. Vista home premium. Men eftersom jag håller på att vill ha så många saker nu så vet jag inte vad jag vill ha först. Om jag vill ha ny mobil först eller Vista? Jg har ju massor med andra saker som jag också vill ha men dom två är de viktigaste just nu. Men vad skulle ni köpa först? Jag tror nog att det får bli mobilen för den tar längst tid att spara till, och Vista kostar bara runt 1500 så det går ganska fort att spara ihop pengar till den. Men nu måste jag sluta ska åka vilken minut som helst och jag har fortfarande inte tagit på mig några kläder och inte heller har jag borstat tändena än! Måste göras omgående!

Har kollar lite Youtube

Det blir nog inget bad. Jag har ingen lust att gå ner själv och Hampus har blivit jätte förkyld. Så det kommer inte bli något som sagt. Men jag har kollat lite på Youtube  Nokia E61i. Och ju mer jag kollar på den desto säkrare blir jag på att jag vill ha den. Men jag undrar hur länge jag behöver vänta innan jag har ändrat mig och vill ha en annan mobil. Men förhoppningsvis kanska jag kan hålla mig fast vid den här. Men man ska inte säga att jag gör det för minns ni föra gången jag sa det? Det var om Xperia X1 och är jag fortfarande lika säker på att jag vill ha den telefonen? Nej, den har jag lagt helt bakom mig nu. Fast det vore kul att se hur den fungerar. Men som nu känns det iallafall att jag vill ha Nokian! Men som sagt så ska man inte säga att det blir den.
Men nu ska jag ta och läsa lite bloggar!

Kolla vilket väder!


Ojj kolla vilket vädet aså! Gud vad skönt! Och jag märkte inget fören alldeles nyss när jag drog upp rulgardinen. Herre gud jag tror nästan att det är värt att gå ner och bada. Och pressa lite. Gud vad skönt. Men det jobbiga är att komma ner dit men när man väl är där så vill man knappt hem. Tyvärr har jag typ ingen kompis som är hemma så det blir inget kul badande isåfall. :( Men jag tror nog att jag ska fråga min lilla lilla bror om han vill följa med. Men jag får väl vänta ett tag för han sover fortfarande.
Jag undrar om pappa har ringt om mitt mobila bredband för när jag frågade honom igår så hade han inte gjort det än för dom han stänga. Men idag ska han göra! För det bestämmer jag! Jag vill ha det nu! Och ju fortare han gör det dästo fortare får jag det ju! För det tar ju som sagt 14 dagar. Och han vägrar göra det via datorn, han säger att det är bättre att ringa!

Ligger i sängen och kollar på TV

God morgon I guess!
Vaknade alldeles nyss men jag har fortfarande inte kommit upp ur sängen. Ligger här och kollar på TV, Angel. Inte världens bästa program men det finns inget annat att se på förmiddagen. Eller jo efter det här är det "Våra värsta år" :) det är kul och bra!
Jag har inte så mycket att skriva om egentligen eftersom att det inte har hänt något i mitt liv idag. Så skriver väl lite mer senare hopefully!

Nokia E61i


Hmm jag sa ju förut att jag hade bestämmt mig förut att jag skulle ha Sony Ericsson Xperia X1. Men jag vet inte om jag vill ha den längre! Jag tror nog nu att jag vill ha den här! Nokia E61i! Jag har kollat in den på Youtube och den vekar väldigt bra. Men är inte säker. Men Xperia har ju inte kommit ut än och när den gör det kommer den att kosta runt 8000 spänn. Och E61i är redan ute och kostar bara mellan 3-4000. Så det är inte alls lika mycket och då behöver jag inte spara så länge! Så det kommer nog bli den här mobilen. Den ändå dåliga är att det bara är 2 megapixlars kamera.

Nu funkar internet från Telia i alla fall :)



Jippi nu funkar i alla fall vårat internet som vi har köpt från Telia. Nu är det bara digital-TV:en kvar. Men en sak i taget. Huvudsaken är att vi har både så vi kan se på TV och sitta ute på internet. Och det som är så bra är att vi har uppdaterat till 54 mbit/s. Så det är det snabbaste internet. Tjoho vad bra nu går det jätte fort. Men jag ska inte skriva så mycket mer för nu ska jag kolla på 2/1 man sen om en timme är det My name is Earl och efter det är det Sex and the city! Men kanska lägger in nåt inlägg nån gång där i mellan!

Mobilt bredband om 14 dagar!


Jaa! Om 14 dagar har jag mobilt bredband. Tyvärr är det från Tele2 men whatever? Förhoppningsvis hoppas jag att det funkar bra ändå. Jag ville ju ha från Telia eller 3 men mina föräldrar bestämmer tyvärr. Men om jag hade tjatat lite hade dom blivit arga och tillslut hade jag fåt från nån av dom istället. Men nu orkar jag inte det och dom skulle egentligen lika gärna ta tillbaks allt och inte låta mig köpa det. Men anyway så tycker jag väldigt mycket om att jag äntligen har fåt det! Men jag vet inte vilken färg jag ska ha? Eller det kanske bara finns i vit från Tele2. Men om inte kan ni gärna få ge lite förslag. Det vore ganska kul. Men som jag känner nu så blir det nog vit. För det är snyggast enligt min åsikt.
Nu ska jag gå ut till min kanin och ge henne lite mat. Och jag ska faktiskt släppa ut henne ett litet tag. Men inte så länge för det orkar jag inte!

Om ni vill veta mer om mobilt bredband från Tele2 klickar ni på bilden!

Det börjar bli framsteg!

Jippi det börjar komma nån vart med TV:en! Nu blir jag glad. Mamma ringde till Telia och frågade hur man gjorde och allt det där så hon berättade och nu kom äntligen min pappa hem så han kan göra det. Som sagt JIPPI! Löve att man kan ringa och få hjälp! <3 Aså shit säger jag ba vad bra det är! Men nu ska jag se hur långt dom har kommit. Kan lägga upp lite bilder sen kanske. Men är inte säker på om jag är på bild humör. Men jag är iallafall helt säker på en sak. Jag har inte den minsta lust att vara ute så tyvärr blir det inget utnaför buren idag för min kanin. Men vi får se vad jag är på för humör imorgon. Är jag på ett bättre humör så kan hon ju få vara ute riktigt länge imorn. Men hon får se det så här: Hon var ute i mer än 2 timmar igår och desutom så är hon ju tekniskt sett ute hela tiden. För hennes bus står ju på gräset och hon har gräs under tassarna hela dygnet. Men bara det att hon är på en begränsad yta. Men så är livet man får inte alltid som man vill, inte ens jag!

Vet inte hur vi ska göra!


Vi har fortfarande inte fixat Telia Digital-TV därför att vi inte fattar hur vi ska göra. Och det finns kanaler där som jag jätte järna vill se. Okej ska jag vara uppriktig? Det är Disney Channel :P Men aså det var så länge sedan man såg något där och visserligen är de flesta programen där skit kassa men det är ändå kul att se xD Men som sagt går det inte att kolla än eftersom att vi inte har installerat. Men jag får väl nöja mig med att kolla på dom gamla kanalerna. Men det löser sig säker snart. Men nu ska jag ta och se vad det finns på TV:en!

God morgon

Morn på er allihop! Vaknade alldeles nyss, har inte hunnit med så jätte mycket, har käst lite bloggar. Och ärligt talat har jag inte så jätte mycket att skriva om. Men om jag får tänka ett tag så kommer jag säkert på något. Tänk... Tänk... Tänk! Nej du! Jag kommer inte på något. Eller tja men inget intressant direkt. Jag skrev ju igår att jag hade lust att vara med Johan så jag messade honom igår och frågade om vi kunde gö något imorn. Men nej du han har visst åkt ut på sjön igen med sim farsa. Irriterande ska jag säga er. Han hade ju nyss kommit hem, varför åka ut igen för? Det är väl inte nödvändigt. Men han skulle nog komma hem på torsdag, men då kanske inte jag vill vara med honom. Då har jag ju ingen nytta av att han är hemma. Världens ska vara så att alla ska rätta sig efter min vilja och mina behov, den hade iallafall varit mycket bättre då. För mig i alla fall. Men nu ska jag inte ligga här i sängen och skriva så mycket mer till, måste ut till Frida, hon vill nog ha mat I guess!
Jo en sak till! Jag var ute på Dominika Peczynskis blogg och läst att hennes företag "Mafioso" behövde hjälp över sommaren och undrade om någon skulle behöva ett sommarjobb. Och det skulle faktiskt vara rätt kul att jobba där tror jag! Får prata med mina föräldrar och se vad dom tycker. Det ligger ju tyvärr i sthlm men den kan man säker lösa på nåt sätt. Sommarjobbet är i 2 veckor!

Har kollat lite på Sverigedemokrtaternas hemsida!



Jag har varit ute och kollat lite på Sverigedemokraternas hemsida och läste lite där och så. Och jag har alltid tyckt att det har varit ett bra parti och så nu när jag läste om dom blev jag ännu mer intresserad. För nu vet jag saker som jag inte viste tidigare om partit. Så det var verkligen mycket lärorikt ska jag säga er. Är det någon mer som är en Sverigedemokrat så kan ni ju gå ut på deras hemsida om ni vill läsa lite mer om dem . Men nu ska jag sova! God natt!

Det var inte lika bra som förväntat!

Nu har jag kollat på Besatt och den var verkligen jätte bra men inte så bra som jag trodde. För det stod att det var en rysare. Och i mångas synvinkel var det säkert det men inte för mig. Så jag blev lite besviken på just det. Men annars var den mycket bra! Filmen är baserad på en verklig händelse. Och Emely som hon heter som allt handlar om dog och efter detta så gjorde de en film om den här händelsen. Hennes grav blir besökt hela tiden av människor från olika länder och hon anses som ett helgon. Jag orkar inte gå in så mycket på vad som hände i filmen, men det jag skrev nu var inte med i filmen utan det är verkligheten. Så mycket mer kommer jag inte på just nu att skriva om men om jag gör det så ska jag skriva in det här i bloggen. Nu ska jag ta och läsa lite bloggar sen ska jag faktiskt gå och lägga mig för jag är jätte tröt, så tröt så jag börjar må illa till och med. Det är ett tecken på sömnbrist!

Besatt


Bild ur filmen!

Ska ta och kolla på Besatt som går på 3:an nu kl. 21.00.
Filmfakta:

Besatt

Amerikansk skräckfilm från 2005. I rollerna: Laura Linney, Tom Wilkinson, Campbell Scott, Jennifer Carpenter och JR Bourne. Regi: Scott Derrickson. Textat. En ung flicka dör när hon får vård av sin församlingspräst. Emily som går i skolan tror att hon blivit besatt. När medicinsk vård inte fungerar vänder hon sig till sin tro. Under en behandling av hennes präst dör hon och han ställs inför rätta för hennes död.


Vart ute med kaninen!


Frida håller på att bygga bo eller något under våran bod!

Fast det ser inte så värst mysigt ut om ni vill höra min åsikt.  Fast hon tycker säkert det, hon är där nästan hela tiden när hon är ute.

Jag har vart ut till min kanin och gett henne mat och låtit henne vara ute ett tag. Hon är nästan hela tiden i buskarna bakom våran bod. Så jag tog och kollade vad hon gjorde där för ett tag sedan. Och fick till min förvåning se att hon håller på att bygga bo där under. Men många har säker synpunkter på att det inte är bra att hon kanske inte kommer ut därifrån etc etc. Men jag bryr mig ärligt talat inte, hon får bygga där under om hon vill, men vare sig hon vill det eller inte så kommer hon att bo kvar i buren. Skulle det vara så att hon stannar kvar där inne så på ett eller annat sätt kommer jag på hur jag ska få ut henne. Men än så länge går dt bra. Hon var bara lite sörmå irriterad på att hon inte fick vara ute längre. För första gången så låg hon inte still i famnen på mig utan snurade runt och hoppade ur! Men jag  fick tag på henne och stoppade in henne i buren igen.

Sitter lite på Facebook

Har fortfarande tråkigt men har i alla fall något att göra nu! Sitter lite på Facebook! Har kollat lite på foton som andra har laddat upp. Jag har själv också laddat upp lite foton från Dalecarlia Cup. Men man får vara lite försiktig med vad man lägger ut för bilder på Facebook för om man har läst medlemsvilkoren så står det att alla bilder man laddar upp på sidan har Facebook rätt att göra vad dom vill med! För man vill ju inte att vilken bild som helst ska vara öppen för nån annan att fixa med och lägga ut vart de vill! Så jag lägger bara upp bilder som jag vet inte göra något dirket att dom ligger på den sidan.

Har inget att göra!


Aså jag har inget att göra! Det är verkligen skit BORING!!! Sitter och letar efter en bild på mig som Trixie vill ha. Jag vet inte vad den är till men det får jag nog snart veta!
Och nu några minuter senare fick jag veta det! Hon har köpt en kalender som hon skulle ha bilder på sina kotakter eller nåt tror jag att det var.
Men som sagt har jag skit tråkigt och vill vara med kompis. Men den ända som jag kan komma på att jag vill vara med just nu är Johan. Och han är hemma hos min mamma I think! Och jag orkar inte åka in dit. Och det är nån dryg jävel som frågar en massa saker på msn. Han säger att han och en kompis gör en undersökning om när man bajsade sist och vart och vilken tid och jag vete fan vad det är för jävla skit! Åhh jag börjar bli iriterad!! :@

Har fåt digital-TV från Telia nu!


Nu har vi fåt digital-TV från Telia!

Mamma och pappa var in till Enköping igår och hämtade ett paket på OKQ8. Vi har beställt digital-TV från Telia så det var det som kom. Så nu ligger det i en kartong i köket och är inte upppakat. Men det kommer säkert att bli uppsat och så i dag nån gång. Vi var till Clas Olssons igår och köpte en 3 meter lång startkabel till min boxer så den kan stå i bokhyllan. Så mamma håller på att fixa med det just nu. Själv sitter man och kollar xD Så nu har hon lite problem för vi måste göra ett hål i vägen till bokhyllan men den får bara stå så där med sladen utanför nu ett tag tills pappa har fixa hålet. Men om jag inte är helt ute på djupt vatten så kommer det att ta väldigt lång tid. Så tja det får väl stå så där helt enkelt. Sen när det nån gång är klart tänkte jag visa lite för och efter bilder. Så man kan jämföra.

Ps. Fick en kommentar med en fråga om man tjänar något på att sälja Aftonbladet. Och ja det göra man, kanske inte direkt världens bästa lön men det är iallafall lite. Jag brukar tjäna mellan 500 och 1000 i månaden. Sen får man ju även dricks så det blir lite mer.

Har sålt Aftonbladet och är ute med min kanin

Nu har jag varit ute och sålt Aftonbladet. Det gick ganska bra har 9 tidningar kvar och 7 bilagor. Så det är inte så värst mycket kvar ändå. Men nu är jag hemma och ingen är vaken så jag finner ingen direkt glädje i att vara inne. Så jag sitter ute och kollar till min kanin så hon inte smiter iväg. För hon är ute (utan koppel då). Men jag tror inte att hon skulle dra, om hon skulle det skulle hon komma tillbaks. Det är jag säker på. Men man ska väl aldrig säga aldrig. Nu är in tillbaks här igen.

Har varit på fika hos våra grannar


Lekte lite med Alfred, Wilmer och Elik. Vi höl på lite med lera

Det var saker som man presade ut leran med och ser ni vad en av  formerna visade?!

Sen satt vi ute på deras veranda och hade jätte trevligt!

Vi var över på lite kvällsfika till våra grannar. Och det var verkligen jätte trevligt. Det fick mig att sluta tänka på Borläng. Så det var ju bra :) Vi började med att sitta ute och äta lite sockerkaka och lite kakor. Jätte mumsigt. Sen så ville dom små in och leka. Så vi gick in och började fixa lite med nån modellera dom hade. Det var ganska roligt faktiskt. Man kunde göra väldigt många roliga former (se bilden). Just den som jag visar på bilden tycker jag var väldigt rolig. För jag kan vara säker på att det inte var det som det ser ut som det egentligen ska vara. Lite krongligt där men ni fattar säker var jag menar. Men efter det så gick jag ut till de vuxna och var lite social och satt med dom och drack lite vatten (Sodasteem). Ganska gött faktiskt. Kanska skulle ta och köpa en sån. Eller tja det vår väl mamma och pappa göra då. Med lite snack så kommer vi säkert att det snart (som sagt får jag alltid som jag vill för jag är väldigt duktig på att prata. Kanska ska bli sån där telefonförsäljare xD). Men jag är inte så säker på att jag vill ha en sån. Det blir som det alltid blir, roligt att ha första veckan sen står den bara och drar till sig damm. Dom små blev väldigt trötta där vi halv 12 tiden så det blev lite tårar och allt vete gudarna. Men nu ska jag inte sitta här mer, ska ju upp och sälja Aftonbladet imorgon!

Jag tror jag vill tillbaks!

Jag tror jag vill tillbaks faktiskt. Man liksom saknar det hela med att träffa alla människor. Från början tyckte jag att det var skönt att komma hem men när jag började kolla på alla bilder så blev det som ett stort tomrum i min kropp och jag liksom saknar det. Vet liksom inte hur jag ska klara mig utan att träffa alla trevliga människor och ha trevligt tillsammans med massor med folk som man inte känner så bra. Och det underbara långbordet. Och såklart saknar jag Hugo. Han är så härlig och goo. Sitter och tänker på när vi satt vid bryggan och doppade fötterna, när vi badade, när vi spelade TV-spel och när jag lärde honom hur man knyter skorna. Åhh det är verkligen sorglig när man tänker på att man inte kommer träffa alla gooa people på jätte länge. Sen har dom även snackat om att dom kanske ska åka ner på Gotia cup. Som är Sveriges största fotbollscup och som ligger i Göteborg. Och då känner jag såhär att tänk om det inte kommer vara lika tevlig där nere som här uppe. Tänk om campingen är helt världelös och skit äcklig. Men om vi skulle åka dit så vill jag att vi ska se till att alla hamnar på samma camping så det blir någolunda som förut.

Vet ni jag satt och tänkte på en sak, jag har inte alls slösat massor som jag trodde att jag skulle göra. Jag har bara använt lite drygt 500 spänn. Och jag trodde aldrig att pengarna jag hade med mig skulle räcka men det gjorde dom gott och väl jag har ju över 1000 spänn kvar. Duktigt där av mig! ;)

Nu så blir det bilder!


Det var massor med folk när det var den här öppningssermonin eller vad man kallar det?!

Hahha på campingen fanns det en skylt med en ko på där det stod 'Magnus Kofarm' och pappa har en kompis som heter Magnus så vi tog den här bilden och mms:ade den till honom xD

Här håller pappa och en kompis på att fixa med vårat förtält

Varje dag gick jag och Hugo ner till vattnet och bade fötterna lite! Vi badade bara en gång för det var så himla kallt!

Och typ varje dag spelade jag och Hugo TV-spel!

Det fanns en rushkana (venne hur det stavas) på campingen som var ganska trist att åka.

Här det lite bilder från veckan men vill ni se alla bilderna så får ni kolla min bilddagbok.

Nu är jag hemma :)

Nu är jag hemma! Vad skönt. Det har varit en ganska trevlig vecka men det är mycket mycket skönt att komma hem. Kunna sova i sin egen säng på natten är nog det som jag har saknat mest. Igår var det inte sån super rolig dag. Vi hade långbord igen. Och alla var skit tråkiga. Jag och morsan blev osams och jag gick därifrån vid 23.00 tiden. Jag gick runt lite på campingen ett tag sen vid 23.10 bestämde jag mig för att gå ut på långpromenad till coop och tillbaks. Det är 6 km. Så en sån jäte långpromenad var det väl inte men i alla fall. Det tog en timme att gå. Men sen när jag kom tillbaks så var jag väldigt trött och ville sova. Men våran husvagn var fullsmokad med ungar som spelade TV-spel. Så jag gick och la mig i våran bil. 2 timmar senare så ringde mamma och väckte mig och sa att hon var ute och letade efter mig etc. Men jo tjenare! Hade hon nu varit så orolig som hon sa att hon var så hade hon väl letat efter mig tidigare. Och desutom så såg jag inte till henne nån stans. Men däremot hörde jag henne från den plats där vi  hade långbordet. Så jag är lite skeptiskt mot om hon egentligen ens var orolig och letade?! Men who care!
Jag kan inte lägga upp några bilder än men ska snart göra det, mamma har min slad och hon kom nyss hem.

Inga bilder... än.

Sorry men det blir inga bilder än. :( Jag skulle ju låna Evelinas dongel men jag han inte för nu har hon åkt hem. Så vi åker hem imorgon så då blir det bilder. Och nu har jag äntligen fåt in mamma och pappa på mobiltbredband fronten:). Så 3 kommer det inte att bli men kanske så blir det från Telia eller Tele2. Men jag vet inte om jag vill ha från Tele2 för jag vet inte om jag vågar lita på att det funkar. Men jag är väldigt säker på att det från Telia funkar. Men egentligen så vet jag ju bara att 3 funkar.

Snart bilder då! :)

Jippi, pratade nys med mamma och hon ska ta med sig min mobilslad så snart blir det bilder. Tjoho! Så nu blir det bilder från hela veckan! Måste ladda upp dem innan Evelina åker hem. Hon åker imorn. Så vi får väl ha lite extra trevligt ikväll då ;) Kommer på något sätt sakna henne för hon är verkligen trevlig att vara med. Men nu ska jag inte sitta här och vara tråkig och istället gå vara lite social och så ska jag lämna tillbaks dongeln.

Lånar dongeln igen

Jag sitter i vårat förtält med datorn i knät och har lånat Evelinas dongel (mobilabredbandet). Ganska nice ;) Hon och nästan alla andra vuxna har åkt och handlat för vi ska har långbord på fyllsnäs igen :P Campingen heter igentligen Tyllsnäs men vi har döpt om det den för att föra året sammt det här året har vi haft långbord och ungeför hälften av alla har varit fulla! Ganska roligt xD Men innan vi ska ha långbord så ska det spelas en match 18.30. Och sen så är det dags. Och mamma kommer också idag :) Ganska roligt att träffa henne igen!
Jag har massor med bilder men jag kan ju inte lägga in dom :S Det är ganska jobbigt faktiskt. För jag vill vissa hur trevligt vi har det. I förgår kväll så var jag upp till Evelina och kollade på film med henne på hennes datorn. Jag kanske har berättat det här man anyway så kollade vi på Pokemon. Den nyaste filmen och den var skit bra xD haha :P Låter lite weird men det var faktiskt så :P Det var riktigt roligt och trevligt. Hon har Windows Vista på sin dator och det var ju skit bra ju! Jag vill ha det. Men vet inte riktigt än om jag kanske ändrar mig. Men det finns egentligen ingen mening med att ha vanliga XP. För jag har inte laddat hem på typ över ett halv år. Och ärligt talat så känner jag inte för att göra det heller även fast jag har massor med filmer som jag vill ha men inte orkar ladda hem. Och det är inte samma sak om jag skulle ladda hem Visat för det har jag redan gjort en gång och det är helt klart inte en nästan likt det riktiga! Så jag har funderat på att kanske köpa det. Vad tycker ni?
Jag har pratat med pappa igen om mobilt bredband och nu börjar jag komma nån vart i mitt eviga tjatande kan jag säga :) Några dagar till med lite tjatande så kanske jag har ett mobiltbredband snart. :D Men så är det det att vilket märke ska jag köpa från? Evelina har från 3 och det funkar jätte bra. Men jag undrar hur Telias är?! Men om jag inte får se hur det är så kommer det nog bli från 3. Och det är ju faktikt det bästa på marknaden. Men det är lika dyrt med Telia och på 3 så är det halva priset året ut och på Telia är det gratis året ut. Så även där blir det svårt att välja. Men ni kan kanska ge mig några bra råd om vad jag borde köpa. Men nu ska jag ta och skriva klart och kika lite på dom andra sidorna för det har jag ju inte gjort på några dagar nu!

2 vinster

Nu är jag hemma efter en ganska lång dag. Vi har haft 2 matcher som vi vann. Första blev det 2-0 och den sista 6-0. Första matchen var jag inte och kollade på, jag var ute och gick med hund. Det var ganska nice ;) vi gick till kupolen och tillbaks. Nu ska jag och Hugo ta och kolla på Jönssonligan.

Ska sova efter en trevlig dag.

Nu ligger jag i sängen efter en mycket trevlig dag. Vi har vart och kollar på lite fotboll. Dettas ganska tråkigt men sen på kvällen så dukade vi långbord. Det var jätte trevligt ;). Det kom bara mer och mer människor hela tiden. Men de försvan vi 24 tiden. Men det var väldigt trevligt! Nu är de bara 4 kvar och dom sitter i vårat förtält. Vilken tur att jag har öronproppar:d. Jag har massor med roliga bilder men jag gör inlägget från mobilen och man kan inte lägga in bilder från kameraalbumet. Måste sluta!

På camingen!

Hejsan!

Nu har jag fått låna mobilt bredband av en kompisa här på camingen så jag kan skriva en snabbt inlägg. Så nu ska jag berätta lite kort om vad som har hänt. Idag har jag var och kollat på en av dom två fotbollsmatcherna som dom ska spela idag. Sen efter det var vi till Kupolen och shoppade lite. Jag köpte en tröja och äntligen en ny plånbok. Jag kan inte lägga in några bilder för jag har glömt min kameraslad hemma. Men nän gong förhoppningsvis kommer det in bilder också. Men det blir inte på ett tag. Men jag ska även lägga in bilder på parade eller vad man ska kalla den som var igår. Det var riktigt roligt att se faktiskt. Men ska sluta nu!

Hejdå!!!

Idag åker vi

God morgon!
Ja jag kan ju säga såhär att om man ska upp 9.00 så är det inte så bra att man somnar 6.30 kanske. Men dom här senaste 2 nätterna har varit fruktanskvärda. Och jag har märkt hur seg jag är på att skriva och hur tungt det käns att trycka ner tangenterna.
Snart rullar vi hemifrån. Vi har börjat packa lite i husvagnen. Men allt är inte där. Men nu ska jag äta frukost. Och jag är riktigt hungrig faktiskt. Ovanligt men sant. Men det är väl bäst att börja behe sig dit innan dom börjar undra var man är och börjar roppa på mig. Gud så jobbigt det är!

Mobilt bredband från Sony Ericsson


Jag satt ute på Sony Ericssons hemsida och såg att det stod Mobilt Bredband så jag klickade där och då visade det sig att dom ska börja tillverka Mobilt Bredband även de :) Men det har inte kommit ut än men jag hoppas det är billigare än det från Telia för då kanske mamma och pappa går med på att skaffa det! I hope!!! Och jag tycker att det på något sätt är rätt snyggt, men det viktigast av allt är att man kan ha med sig det och att det är så litet så det tar ingen plats. Men en till sak med det som var så bra som dom andra inte ha är att det även är som ett memory stick så man kan lagra masor med saker i den också. Den vill jag verkligen ha! Tur att jag får meddelande från Sony Ericsson så förhoppningsvis säger dom till i breven när det kommer ut.!

Nya batterier


Juste måste ha nya batterier med mig till kameran. Och jag behöver även byta till nya nu för dom som jag har nu är slut. Så det blir raka vägen till batteri förådet innan man glömer bort det hela.

Hur länge ska jag....


Men hur länge ska jag egentligen vara ensam? Det börjar bli lite trist, eller tja jag ligger ju ändå bara inne på mitt rum i soffan och kollar på tv. Men det börjar liksom bli natt snart och jag undrar liksom när dom ska komma hem. Det börjar liksom bli trist att bara vara hemma. Jag undrar jag om jag skulle palla det här. Att bo ensam och inte ha någon att prata med! Gud vad jobbigt. Jag har ju planerat att gå på gymnasium i sthlm eller Uppsala eller nåt men ska jag ha studentlägenhet så tänker jag då inte bo ensam. Jag ska ha rumskompis. Klarar inte av att vara ensam hela tiden! Det är skönt den första timmen men sen börjar det bli lite väl tyst och ensamt.

HP datorer



Visst är den skit snygg!? Det ända som var lite dåligt var priset 10458 kr. Ganska dyrt. Men den är snygg som fan! Eller jag tycker i alla fall det! Men om man inte tycker det är nog inte allt rätt till där uppe i huvudet!
Här är lite bakrunds bilder från HP.

Till datorn ovan!

Snyggt eller hur?!

Det här gillar jag inte så mycket men det är väl fint på sitt sätt

Bakrunds bilden är inte alls lika snygg som dator den tillhör är!

Det här temat gillar jag starkt!

Kollar på Las Vegas


Sitter här i min ensamhet och kollar på Las Vegas. Jag är ensam hemma. Ganska trevligt faktiskt. Lungt och skönt. Mamma har gått till jobbet, Hampus är hos kompis och pappa pch Daniel är och lämnar pappas lastbil i Enköping. Så jag är ensam hemma och sitter i rummet framför TV:en och datorn. Ganska trevligt ska jag säga. Inne i TV-rummet är TV:en också igång och där är det Scrubs och jätte hög volym men jag orkar inte gå in dit och stänga av TV:en. Men får väl lov att göra det om jag ska kunna höra Las Vegas utan att bli störd av det där oljudet.
Jag har kommit på en sak vi inte tagit med i husvagnen än! TV och boxer. Det måste jag ju ha med mig! Kan ju inte leva utan TV! Jag fattar inte hur endel människor klarar det. Jag ser på TV minst 3 timmar varje dag. Men nu på senare tid har det inte blivit så mycket. Jag har haft massa annat för mig som att sitta vi datorn. Hmm, förut satt jag runt 5 timmar varje dag men nu kanske jag kollar lite småt på kvällen. Men jag tror inte att jag kommer att se på så mycket TV där uppe heller. För föra året så hade vi så himla roligt på kvällen. För alla föräldrar som bode där från vårat lag dukade alltid upp långbord så satt vi alla och åt mat tillsammans. Och där kunde vi sitta tills klockan var 3 på natten. Det är tur att vi inte har några tidiga tider i år. Föra året hade dom en match kl. 8.30 och jag fattar inte att alla var och kollade. Men jag kommer nog inte att vara vid fotbollsplanen så mycket mest blir det nog campingen och Kupolen. Eftersom att jag ska ha cykeln med mig kommer jag dit jag vill på mycket kortare tid :)  Fasd varken mamma eller pappa vill att jag ska cykla till Kupolen därför att man måste cykla på "Sveriges mest trafikerade väg". Litar dom inte på att jag är försiktig eller? Eller är det bara det att dom är oroliga för hur alla andra kör? Tror nog mest på det sista alternativet. Men det finns säker en väg till Kupolen utan att man behöver korsa den vägen. Gäller bara att hitta den!

Imorgon åker vi :S

Nu har man packat klart allt. Det var lite saker man hade glömt men nu tror jag att jag har allt med mig. Men på nått sätt känns det konstigt att jag inte ska vara hemma. Man får göra det bästa av saken helt enkelt. Jag ska ha cykel med mig och så ska jag ha datorn om dom maybe har fixat trådlöst internet på campingen i år. Om inte kan man ju fråga dom som jobbar där vart man har tillgång till det. För hoppningsvis finns det väl nån stans. För om jag får välja mellan att skriva inlägg från datorn eller mobilen blir det ju utan några som helst tvivel datorn. Det är praktiskt med att göra det från mobilen med det som gör det dåligt med det är ju att det kostar så mycket pengar och att man bara kan använda ett begränsat anntal tecken innan man inte kan skriva mer. Om det är 1000 bokstäver och mellanrum och allr man har med i ett inlägg så kan man inte skriva mer än dom 1000 tecken. Det är nog det som gör det mest dåligt. Också kan man inte lägga in bilder. Det gör det hela lite dåligt också.
Nu när jag sitter här så tänker jag: ska jag följa med?
Men då tänkte jag att men det är väl klart. Att komma hemmifrån en vecka kan ju vara skönt men jag är orolig för hur det kommer bli med min kanin och mitt bonsai träd. Jag har kommit på lösningen till bonsai trädet för det man man ju ställa i vatten så det står i en vecka för det stod att det var bra att ställa trädet i blöt. Och jag hoppas att det inte blir för mycket vatten bara. Men det värsta av allt är att jag inte litar på dom andra när det gäller mat till Frida. Men jag får väl skriva lapp och sätta på kylskåpet där det står att Frida ska ha mat, morgon och kväll! Och nytt vatten varje dag. Hoppas verkligen att dom ser den. Man får väl skicka sms varje morgon också. Nee nu ska jag faktiskt gå ut till henne.

Husvagnen


Usch man mår ju illa när man se det :S +o(

Det där är den stökiga delen där vi ska sitta och äta. Fast pappa får såklart göra rent där innan jag sätter mig där!

Köket... eller vad man ska säga att det är?

Och här bak ska vi sova!

Förstår ni mig nu? Och ni har inte känt det värsta! Lukten :S Unket säger jag bara unket!! Man tar ett djup andetag av den friska luften ute innan man kliver in i den säger jag bara. Men hopfully hjälper det om man vädrar ur den. Men tycker ni att det är värt att betala 2000 spenn i veckan? Visst är det dyrt? Dom kan ju inte vara riktigt normla i huvudet hyra ut en sån skrothög för 2000 i veckan. Hade det inte varit så att vi redan betalat (och det gjorde vi innan vi sett den) hade vi inte tagit den. Eller tjo det kanske vi hade eftersom att vi fick den igår och man hittar inte en ny husvagn att låna inom loppet av 2 dager!

Packat klart


Jaha då har jag packat klart då. Det blev lite munhug mellan mig och mamma om vilken väska som jag skulle ta. Men som alltid tar jag det jag vill ha och det blev våran största väska som man kan få plats med kläder i till en hel familj som ska åka på semester i en vecka. Men som ni säkert förstår så har alla mina kläder tagit förstor plats för att nån mer ska få plats i den. Men om pappa försiktigt (så han inte har sönder min perfym) trycker ner sina kläder får vi nog plats båda två. Här har ni min kläd lista:
7 st t-shirtar
1 st jeans
3 st tjocktröjor
1 st mjukisbyxor
1 st badbyxor
3 st shorts
2 st badlakan
Toalettartiklar

Det låter inte som så mycket men det blir verkligen mycket kläder när man ska packa. Och ändå har jag inte riktigt alla kläder jag vill ha med mig. Men skulle jag packa sisådär dubbelt av allt skulle väl mamma få spel. Särskilt om jag ska ha 14 t-shirtar om vi bara ska vara borta i 5-6 dagar. Men så är det och jag får väl göra så här. Förhoppningsvis räcker kläderna. För jag använder aldrig samma kläder (förutom byxor) men än 1 dagar. Skulle jag göra det skulle det absolut vara en nödsituation. Men jag tror inte att en sån insident måste ske. I hope!
Nu ska jag gå ut och ta lite bilder på husvagnen så ni nån gång får se den.


Försökt fixa reklam

Jädra skit! Jag sitter här och försöker fixa reklam till bloggen. Och allt går så bra tills att jag kollar hur det ser ut. Då blir det så att all reklam hamnar längst ner under bloggen. Och jag gör som det står på sidan att man ska göra för att få upp reklamen men det hjälper inte. Så nu får et vara som det är. Och när jag försökt trycka på en av reklamerna så gick det inte att komma ut på sidan :@ Åhh jag börjar bli arg på allt detta! Men nu har jag tagit bort reklamen och orkar inte hålla på att försöka nä mer. Det får se ut som det gör nu och när jag får lust och ork kanske jag kan försöka ingen. Men det kommer inte att ske på bra lång tid.
Men tyvärr kan jag inte skriva så mycket mer just nu för jag måste packa, vi åker ju imorn. Juste jag har ju lovat att lägga upp bilder på den skabbiga och hemska husvagnen. Det ska ske så snabbt jag kan. I promise!

Facebook


Hmmm, jag kanske kan ta tillbaks lite av det jag sa om att Facebook är skit och allt annat jag sagt om det. På något sätt var det ganska roligt att sitta där när man inte gjort det på ett tag. Och kolla runt lite på vad alla andra har gjort och så. Så kunde man göra en How Sex and the city character are you? Man skulle svara på massa frågor genom att kryssa i olika alternativ. Och jag blev Carrie Bradshaw. Så här stod det:
You are creative in all things you do. Whatever your passion is--be it writing, shoes, or adorning yourself--you are constantly inventive. Your keen eye for beauty and color lead you to try new things. Those new things combined with your friends admiration of you makes you a trendsetter. You're the type that would accentuate your wardrobe with a red rose lapel pin and discover that everybody is wearing it the next day. And why not? It looks fabulous.

Brev från Djurgården



När jag kollade igenom posten såg jag att jag fått brev från Djurgården. Det innehöl som ni ser ett brev och ett kort. På brevet stod det massa fakta om den kommande säsongen och kortet är ett kort så jag har tillgång till att komma in på deras matcher gratis eller om det bara är billigare, sen så får jag rabatt på allt jag köper från deras sponsorer. Som till exempel om jag ska köpa en ny bil från skoda (som är sponsorer till djurgården) får jag typ 25% rabbat eller vad det nu var. Det är riktigt praktiskt.

Vad ska jag ha..?

Nej jag kan inte gå runt i kallingar hela dagen. Men jag vet inte vad jag är på för humör och på så vis vet jag inte vad jag kommer att tycka om att ha på mig. Det kan ju inte bli som den dagen när jag böt kläder 5 gånger och i slutändan gick jag i alla fall i kallingar. Men jag undrar jag om jag bara ska ha shorts och en t-shirt eller om jag ska ta och ta på mig ett par jeans som ligger här bredvid mig och en vitt t-shirt eller ett vitt linne och en brun cardigan? Vem vet? Om jag tar det sista alternativet har jag ju så pass bra kläder så jag kan ta och skicka en den där bilden till Sthlm street style! Men jag är rädd att jag inte kommer att trivas i att ha dom på mig en sån här dag. För det är ju inte direkt så att det är jätte fint väder så jag kommer att svättas av så mycket kläder utan snarare tvärtom. Men då kanske man kan göra såhär: jag tar på mig kläderna ta bilden tar av mig kläderna lägger tillbaks dom i garderoben och tar på mig nått annat. Antingen shorts och t-shirt eller så kanske man bara ska ta mjukisbyxor och en t-shirt. Men det får jag grubbla över senare för nu ska jag ta och äta frukost.

Vilken hemsk natt :S

God morgon!
Jag har sovit jätte dåligt inatt. Jag vet inte varför men har har gjort det. Det som var det värsta med allt var att jag inte somnade fören kl. var 7 på morgonen :S Men när jag somnade så kan jag ju inte direkt påstå att jag fick sova för vi samma veva gick mina grannar upp och började hålla på med saker ute och dom skrek och skrattade och jag fick liksom knappt en blund. Det har verkligen varit hemskt. Först tänkte jag att jag skulle gå upp och inte sova alls. Men jag ändrade mig när jag insåg hur jobbigt det skulle bli eftersom att jag har god erfarenhet av just det att inte sova. Brukar ju ske när man är med komisarna i bland. Men jag kan ju säga att på kvällen efter så ska man nog akta sig för mig för då är jag inte att leka med. Jag är ohövlig, spydig och uppkäftig så det bara stänker om det. Men förhoppningsvis ska väl dom här timmarna räcka. I hope so.
När jag kollade min mail så hade jag tre st. Så jag börjadet kolla dem. Det första var från Facebook. Jävla skit sida, det var iallafall någon som hade addat mig där. Det andra var från Sthlm street style. Jag skickade ju in förut om min style till de, men bilden jag skickade gick inte fram så jag får väl helt enkelt skicka in en ny. Men det tänker jag vänta med för jag vill ha en annan bild. Det andra var också från Facebook och det var så om jag ville byta lösen. Så jag gjorde det och loggade in och kollade. Då hade man typ 16 vänner och en massa mail från vissa. Men orka sitta på den sida den är både ful i desigen och är väldigt tråkig.

Har kollat på Scream 2


Shit så tröt jag är. Det var knappt så jag klarade av att kolla klart på Scream 2. Jag har redan sett den en gång tidnigare men det var så himla länge sedan så jag mindes typ inget alls. Aså den är så jäkla bra även fast den är gjort 1997. Det är ju liksom 11 år sedan, snart 12. Så man kan lungt säga att dom har lyckats med allt. För er som inte sett den och gillar rysare så ska ni lungt se den. Jag blir inte rädd när jag ser skräck filmer och det blev jag inte nu heller då, men man blev liksom överraskad på ett rätt creepy sätt.
Sen har även pappa hämtat husvagen vi ska låna :S Jag vissar er bilder imorgon ni skulle inte förstå om jag beskrev den för er men jag kan ju säga ett ord; skabbig! :S Jag säger då det... sanna mina ord för imorgon får ni se hur den ser ut och den är inte direkt så himla beautiful ska jag säga!
Och en till sak... jag har hittat en perfekt sida på internet där dom har översättningen på ord man söker. Som när jag inte vet vad ett ord är eller hur det stavas går jag bara ut på den här sidan. Amazing ;P Hahha men ha det gött nu everybody! Nu ska jag sova lite och sen ska jag ta lite kort på vagnen imorgon och sen vet man inte vad som mer händer under dagen....

King Magazine

Satt och kollade lite på internet och hittade en länk till King. Den nya mode tidningen för män/killar. Så jag gick ut där och snacka om att jag tänker börja premunera på den. Det var så himla bra tips på hur man håller sin hy och sitt utseende i tiptop. Det var till exempel ett tips på hur man sköter sina naglar. Så här låter det lite gay men det var verkligen skit bra. Det var så att man skulle klippa, fila och använda nån nagelkräm för att naglarna inte skulle se torra och slitna ut. Och dom visade en bild på hur en hand som inte gör så här och en hand som gör det och det var verkligen en stor skillnad. Kolla in den här länken om nu också vill se mer från allt på den sidan http://www.kingmagazine.se/

Dålig bloggdag..?

Jag sitter och kollar lite bloggar och har märkt att det måste vara den sämsta bloggdagen på hela året? Alla bloggar ju jätte dåligt. Man blir liksom lite frustrerd xD :P Det är ganska jobbigt faktiskt. Har inget något att skriva om eller? Själv har jag också märkt att jag har svårt att komma på vad jag kan skriva om, för det har liksom inte hänt något alls under dagen. Och jag har absolut ingen lust att åka in på power meet. Kolla på bilar! Shit då har man verkligen tråkigt. Men det finns ju dom som gillar det. Men för min del blir det hellre hemma i soffan med datorn eller en bok. Mycket trevligt. Också kan man ju ta sig utan för vägarna också ibland för att få lite frisk luft men inte för mycket det kan vara farligt xD och man kan säker få canser av det. Nu för tiden kan man ju visst få canser av allt. Men nu ska jag inte sitta här och klaga över livet. Man lever bara en gång och livet är kort så man ska ta vara på dom bra stunderna och inte ödsla tid på annat.

Läkartid...

Jaha.. nu är man hemma där. Det var jätte skönt nere på badet. Varmt och skönt. Men jag orkade inte vara kvar där nere för jag hade så himla ont i mina knän. Så när jag kom hem så sa jag till mamma att jag hade jätte ont. Jag frågade om hon kunde ringa till nån läkare så dom kan kolla på dom. För det gör så himla ont... Så hon gjorde det. Jag fick tid hos läkaren 16/7 kl. 13.00 tror jag att det var. Från början skulle jag få den 11/7 men då sa vi nej. För då skulle vi få en jävla cp-läkare som jag hatar. Så vi fick ta lite senare. Men det gör inget för om jag hade tagit den andra skulle han med all säkerhet säga att det inte var något fel alls. Men nu fick jag en läkare som heter Kaarina. Hon är ganska bra iallafall. Men jag hoppas verkligen att dom kan hjälpa mig för det gör så himla ont :S Och jag hoppas verkligen inte att det är växtverk. För då kommer det att göra ont hur länge som helst. Och det vill jag inte. Och det hjälper inte att ta en alvedon :( sorgligt men så är det. Men nu är det bara att vänta dom här dagarna.

Vad ska jag göra idag?

God morgon!
Vaknade nyss. Har vart ute hos min kanin och låtit henne vara ute en helvtimme. Fuck så varmt det är alltså! Det är inte mänskligt hur varmt det är. Det är 26° i skuggan och 48° i solen. Det går ju inte att sitta inne hela dagen och fly från solen. När det är så här varmt så måste man ju vara nere vid badet och bada och sola. Annars har man ju lungt gått miste om en underbar dag. Och det som gör det hela ännu bättre är att det inte finns ett enda moln över hela himlen. Gud vad skönt. Skriva klart det här inlägget äta frukost packa och gå ner till badet då! Det är vad som väntar mig den här strålande dagen. :)

Sova

Nu ligger jag i sängen med Den Äldste uppslagen. Ska ta och läsa lite innan jag sover. Jag gör inlägget från mobilen för mamma och pappa lånar min dator till något för att deras är trasig. Dom ska typ betala räkningar eller vad det nu var. Jag har nog redan sagt det här en gång tidigare men i alla fall så kommer jag göra inläggen från mobilen under den kommande veckan eftersom att mina föräldrar är helt emot mobilt bredband. Så detta får bli min lösning på problemet. Och jag har ju mobilen med mig överallt.

Dålig film och fika


Vi har tagit en liten kvällsfika och så kollade vi på nån film på 2:an. Shit så dålig den var då. Vet inte ens vad den handlar om men på 1800 talet var den säkert jätte bra. Men anyway så har jag inte så mycket att skriva om. Ska ta och gå och lägga ming snart. Är ganska tröt och skulle faktiskt vara skönt att vakna lite tidigare än vanligt.

Dator


Jag sa ju förut att jag tänkte köpe en ny dator som jag skulle ha som skoldator. Och jag har hittat den nu. Det finns fler en en bra anledning att sälja aftonbladet säger jag bara ;) Jo det är så att om man säljer aftonbladet så får man poäng för varje tidning man säljer och då kan man köpa saker på deras hemsida för dessa poäng. Ganska praktiskt faktiskt om jag får säga det själv. Just nu har jag bara något med 1000 poäng och datorn kostar typ 7500 eller något runt den summan. Men det är ju bara att sälja på. :) Och jag vill ju så gärna ha en Windows vista och det får jag om jag köper den här datorn. Och som sagt vill jag ju ha en skoldatorn. Det är så praktiskt tycker jag. Då behöver jag inte ha massor med skolarbeten i den här datorn och så kan jag ha skoldatorn med mig till skolan och hem. Mycket praktiskt ska jag säja. För då behöver jag inte så mycket böcker att släpa på.
Eller om jag kanske ska ha den här som skoldator och den andra som privat. Men det visar sig vilken som är bäst och då bestämmer jag mig då.

Vill ha vill ha vill ha!!!

Kolla vilka snygga kläder jag har hittat på Topman! Dom är ju ba så balla en del av dem. Kolla in sidan säger jag bara! Finns bland mina länkar.

Shorts. visst är dom fett snygga?!

Ett till par shorts!

Kolla vilken snygg scarvef att ha till hösten!

Nu är vi jakt på plånbok över :)

Visst är väl jakan snygg? Kanske inte passar på mig men den är iallafall snygg!

Fett cool t-shirt

Haha visst är den ball!?

Jaa och även den här tycker jag är lite crazy! xD

Kolla vilka snygga örhängen!

Visst är kläderna fett balla? Men det var inte en hälften av allt jag vill ha! Måste nog jobba livet ur mig för att kunna köpa allt det xD :P Men det kommer det fane mig vara värt! Som sagt kolla in sidan så har ni massor med läckra kläder till sommaren och den kalla hösten!

Topman

Jag sitter och kollar lite på Topman.com och jag har nog hittat min nya favorit affär! För jag har så himla svårt att hitta snygga t-shirtar men på topman så fanns det massor med snyggt. Till och med dom kläder som jag är helt emot har dom ett urval på som gör att jag även vill ha det också. Säger så här helt enkelt: Love Topman! Det är lät min favorit butik nu! Kommer i första hand att kolla där efter nya kläder. Men ska äta mat nu så bloggar lite senare maybe!

Hanky.se nej tack!

Eller kanske inte!! Satt och läste lite nu och det stod att det var Sveries nya tjej och gay blogg sayt. Så jag håller mig nog till den här xD haha :P Och föresten så gillar jag blogg.se :) Nee nu ska jag gå och göra något viktigt istället! Hej på er!

Hanky.se

I wonder..?
När man sitter och läser bloggar som jag gör typ hela dagarna så har jag lagt märket till att blogg sidan Hanky.se är väldigt populär. Så jag tänkte liksom ska man byta till det istället? Men då tänkte jag även att då har jag skrivit snart 200 inlägg helt i onödan om jag bara ska börja om och börja om på nytt hela tiden. Men det som lockar mig mäst till att byta är nog för att det är så många kändisar som har den sidan, jag kan ta två av dem som jag kollar mäst på Linda Rosing och Dominika Peczynski.
Dom bloggarna är riktigt roliga att läsa faktist. Kolla in dem vet ja.. ;)

Ehh det tacken?


Jaha... är det här tacken för att man är så snäll och bygger en utebur till sin kanin och sen har hon sönder nätet och föröker gräva sig ut. Men jag och pappa får väl försöka fixa det där. Som tur är har hon börjat gräva där det ligger en stor sten så hon kommer inte att komma ut om hon inte gräver sig runt den. Men när jag kom hem från badet så hade hon inte grävt nå mer som tur är. Då låg hon bara och hade det bra i skuggan, eller så kanske hon tog igen sig för att hon försöker med all sin kraft att få bort stenen xD Hoppas inte!

Badar

Hej, nu är jag här nere på badet. Jag har ju fortfarande inte fåt något mobilt bredband och kommer nog aldrig få det. Men mobilen funkar väl lika bra. Det är jätte varmt och skönt men nu ska jag inte skriva så mycket mer ska väl va vara på tiden här nere. Ska ta och pressa lite mer nu när solen skiner. Och kanske till och med kan va ett till dopp

Ner och bada

God morgon!

Har nyss vaknat. Eller tja mamma väckte mig. Men anyway så har jag ätit frukost och så ska jag ner och bada för det är jätte fint väder. Och dels för att min moster ringde och undrade om vi skulle ner annars hade jag nog fortfarande sovit. Men man måste nästan upp vid 10 tiden om man ska ner till badet eller ännu tidigare. För annars så försvinner ju värmen på eftermiddagen så det är ju därför jag inte har vart nere och badat så mycket för att det blivit kallt när jag är redo att gå. Som igår när jag var i Uppsala så tyckte jag att det var jätte varmt och sa att jag skulle ner till badet sen när jag kom hem men när vi var hemma så hade det ju blivit kallt. Och ju en sak till om Uppsala, dom har en å som riner igenom eller vad man ska säga. Men där iallafall så har dom byggt som bryggor vid sidan men inte såna bryggor som man ställer båtarna vid utan som är meningen att man ska sitta på och typ ligga och sola. En brygga där var byggd skit häfftigt i nån böj som man skulle ligga i. Jag skulle verkligen vilja ha det i Enköping. Det vore väldigt myssigt! Sen på en annan brygga så var det en emo-grupp som satt och rökte vattenpipa. Såg fett soft ut!
Men måste väl göra mig iårdning nu om jag ska ner och bada innan det blir alldeles för kallt.

Nu ska jag nog sova

Nu är klockan 00.01 och jag är så fucking tröt aså! Har nog aldrig vart så tröt?! Men det kommer säker inte gå bättre att sova för det. Men jag ska iallafall försöka.
Åhh, jag sitter och kollar på reklam nu när Sex and the City har slutat och det har äntligen kommit ett nytt Sing star spel till Playstaysion 3. Måste jag köpa...
Men nu över till det som var innan. Jo som sagt är jag skit tröt. Men jag satt ju iallafall och kollade på Sex and the City och det var så jävla kul. Men jag pallar inte att skriva om det... inte nu iallafall. Men ska ta och sova nu
God natt!

Plocka ut mina linser

Ohh vad jobbigt. Jag måste gå och plocka ut mina linser. Shit jag är helt slut så jag orkar knappt röra mig. Men jag ska vara uppe till 00.00. Oj jag undrar om jag orkar det? För då slutar Sex and the City. Det är skit bra. Men nu ska jag ta mig i kragen och gå och plocka ut linserna. Kanske kan lägga upp en bild på det nån gång.... Vem vem?

Shit vad fort det gått

Herre gud vad fort tiden har gåt. Klockan var ju nyss 2-3 när vi åkte. Herre gud. Håller på att kolla på Pussycat dolls 2. Nathalie eller vad hon nu heter har precis gjort sig ovän med nån röstcotch. Så han är lite arg nu. Först satt han ba och gapade men nu står han och skäller ut henne. Det är ganska roligt. Hon ser ut att vilja börja gråta. Och ni sker det! Hahha :P
Fast nu är dom sams igen.

Äntligen !!!!!

Åhh hej hej hej!
Gud vad skönt att ha internet igen! Det åskade ju här för några dagar sedan och då tog det vårat modem. Men nu ska jag berätta om dagens utflykt till uppsala.
Det var så att vi ringde till Telia support kunde sourvis och fick prata med nån jävla mupp som sa att det troligen var fel i vårna spliterkontakt (som gör att man kan sitta vid internet och prata i telefon samtidigt). Och då var man tvungen att åka till närmaste Telia butik och köpa ny. Så vi gjorde det och när vi kom dit så kom vi in fick vänta där i typ en halv timme innan det var våran tur. När vi väl kom fram då så köpte vi en ny. Och så skulle vi låsa upp en telefon som min pappa skulle ha. Och den måste vara minst ett år gammal innan det går. Men det köpte vi sommaren 2006. Så den är ju liksom 2 år. Men tror ni att det gick att låsa upp den? Nee, för min lillebror hae lånat den en vecka av min mamma för att hans hade gåt sönder men då hade mobilen programerat om så att det stod i datorn att den var köpt då och att den bara hade varit igång det lilla taget så det gick inte att låsa upp. Han måste använda mobilen i ett år då för att det ska gå. Så man blev liksom lite arg. Men sen frågade jag iaf om det där med mobilt bredband. Och han sa att det var gratis året ut. Sen betalade man 199 kr i månaden. Just det tyckte jag lät riktigt bra men sen sa ha att det är ingen fast hastighet utan det var om jag är nära ett sånt där telia torn så har jag som max 7.2 megabit i sekunde men om jag är så långt bor som det bara går så kan jag ha hastigheten i 0.04 megabit och då ska man vara glad om man kommer ut på en sida på ett år. Deet är liksom skit segt. Så det lät ju inte så värst bra. Och sen så har jag ju även en mamma som tvärt säger nej. Så det kommer inte bli något :(
Jag frågade även om dom viste när Sony Ericsson Xperia X1 skulle komma men då hade den inget fast datum så ingen visste det. Men shit liksom. Men dom har ett fast pris på mellan 6 och 7 tusen. Jävla päron säger jag bara!
Men sen åkte vi iaf hem och skulle sätta i det där skiten. Men som vi trodde så var det inte det som var felet, utan modemet. Så vi hade köpt en sån där för 215 kr helt i onödan. Så då började verkligen mitt humör nå sin bristnings grens. Men som en ängel från ovan kom Stefan och räddade oss! Han hade ett extra modem hemma i nödfall. Så vi får låna det av honom tills vi har köpt en ny. Så man skulle kunna falla ner på knä för honom. Jag blev så himla glad så det första jag gjorde nu när han hade fixat det var att starta daton. Och nu sitter jag här! :D Utan dator i 2 dagar det är jobbigt ska jag säga er. Men om ni har hoppats på att jag ska berätta något om den här tiden har ni allt hoppats fel. För jag har inget att tala om. Inget har hänt alls. För jag har bara vart hemma och tyckt synd om mig själv för att jag inte har haft något internet. Snacka data beroende. xD Men hellre det än godis beroende. För det var jag förut och jag kan ju säga att jag mår mkt bättre nu än jag gjorde under den tiden.
Jag var ute och sprang en mil igår i en och en halv timme och gjorde illa knät. Så jag har jätte ont. Iblande så känns det inte alls men så ibland är det den största plågan jag haft.
Men nu ska jag göra lite mer vid internet när jag äntligen har det igen :D

RSS 2.0