Såg ut som en professor

Haha.. nee det blir inte nån fluga till denna outfit ;P Hah.. ni skulle se hur jag såg ut xD Såg ut som värra snilleprofessorn ;P Nej ingen fluga för min del denna kväll ;P Jag kanske ska ta och börja testa de olika outfitsen innan jag bestämmer mig för att det är just denna jag ska ha. Nu vet jag det till nästa gång.
Snart kommer gästerna och då blirdet välkomsdrink och därefter mat. Sedan har jag inte bestämmt mig men det blir nog på med jackan och skorna och gå ut och vara med Elina och Emma tills jag ska hem igen och fika eller vad det nu blir. Hoppas iallafall på en helt fantasktisk kväll. Med mycket fina fyverkerier. Nu är de här så nu måste jag sluta. :)

Nyårsafton :)

Idag är det NYÅRSAFTON :) Jippi ;D Älskar nyårsafton, nästan bättre än julen. Just 12 slaget är bäst när hela Sverige förvandlas från mörker till ljus. Så himla häfigt tycker jag ;)
Idag har jag sålt aftonbladet och det gick himla bra :) Fick mer i dricks idag än vad jag fick under självaste julafton. Det är väl roligt, 219,50. Det är inte sån liten summa för att bara vara dricks. Så jag är himla nöjd med att jag orkade gå upp imorse ;P
Just nu håller pappa på att städa hela huset och mamma står i köket och gör iordning hummer. Ska bli väldans gott ;D hehe.. Det är även deras bröllopsdag idag så det får man ju inte glöma att gratta, det är 18 år iår. Himlans länge. Skulle aldrig orka vara med en enda person i så många år. Det är riktigt beundransvärt tycker jag.
Vid 18 tiden så kommer lite vänner hit och ska fira in det nya året med oss. Blir säkert jätte trevligt. Men jag hade hoppats mer på att jag skulle få ha en trevlig kväll med mina egna vänner med så blir det inte utan det blir familjens friends ;/ Aja.. man ska vara tacksam för det man får.


Paradise Hotel


Det blev inget film kollade idag. Utan istället så har jag spenderat hela eftermiddagen och kvällen i soffan och kollat på Paradise Hotel. TV400 måste ha haft någon Paradise maraton. För det har bara vart det programet som gått exakt hela dagen. Riktigt roligt att se föra det var ju så länge sedan som man såg det, man hade ju glömt minst hälften. Hur många år sedan var det egentligen det slutade? Josefin Crafort (stavas) var ju programledare och under den tiden var hon gravid och det är väl bra många år sedan om jag inte minns helt fel?

Bra start på livet..!

Ja vad säger ni? Läste nyss på nätet att det är en tjej vid namn Sharell Butler är åklagad för dubbelmord. Visst är det väl en rikigt bra start på livet. Tjejen är enbart 15 år, bor i New York och är anklagad för att ha mördat en man med minst 50 knivhugg och sedan lagt honom i en plastpåse. Jag tycker nästan detta är sjukare än "olyckan" jag skrev om igår i Danmark. Bara se vart vår värld tar vägen. Männskligheten sjunker ju bara lägre och lägre. Hur ska detta sluta egentligen? Det värsta av allt är väl iallafall att hon bara är 15 år. Hon har ju förstört hela sin framtid. Hur kan man vara så otroligt dum i huvudet rent ut sagt?
Det står även i artikeln att hon är medlem i "det fruktade gänget Bloods". Hur kan en kriminelgrupp kan släppa in så pass unga människor?! Det är ju helt sinnessjukt!

Hemma dag

Idag kommer det enbart bli en hemma dag tror jag. Har inte någon lust att gå utanför dörren nå mer. Det är så jävla kallt ;S Var ute och gjorde rent åt kaninen och jag trodde faktiskt att jag skulle frysa ihjäl ;/ Det var skit kallt verkligen! Så nu när hon kom in så hoppade jag in i duschen och tog en lång lång dusch på nästan en timma. Innan dess så gjorde jag hårinpackning och klippte naglarna. Så nu är jag riktigt ren och fräsch xP Heh.. Men som sagt så kommer jag knappt gå utanför rummet idag så jag har nog tänkt kolla på en massa roliga och bra filmer. Först ut blir nog Hanniball eller The Omen. Har inte bestämmt mig än för vilken det får bli.

Vad ska ni göra idag?

Hela kittet är klart nu

Nu har jag gjort klart min nyårsoutfit. Jag tror det får bli ett par mörka jeans, eller så kanske jag kan låna några svarta chinos av pappa ifall han har några som jag kan ha. Sen blir det shortan och så hittade jag till slut flugan. Den låg inne i pappas garderob så nu är min outfit fulländad ;) Heh.. Förhoppningsvis så kan jag lägga upp bilder tills dess så kan ni få se hur snygg jag blir ^^ Heh..

Vad hade ni tänkt ha på er till nyår?


Något i den stilen :)

Kvinna överkörd av minst 4 bilar i Köpenhamn


När jag satt och läste inne på Aftonbladet så var det en artikel om att det var en kvinna i Köpenhamn som hittats död på en gata. När jag klickade för att läsa mer så stod det att hon vart överkörd av minst 4 bilar. Polisen hade fått tag på 2 av bilisterna och de hade bara sagt att de sett 2 andra som också kört över henne.
Men min fråga är då: är detta planerat att alla 4 ska köra över henne för att vara på den säkra sidan att hon verkligen dog (såfall har hon väl antagligen gort något), eller var det en olyckshändelse att hon blev påkörd från första börja? Men om det nu var en olyckshändelse hur i helvete kan då 3 andra efter den första (som det står i artikenln vart en lastbil) kört över kvinnan också? Ser de inte att det ligger en död människa där eller? Är danskar helt dumma i huvudet eller vad är det för fel egentligen? Jag tycker iallafall att hela artikeln var väldigt skum... Vad tycker ni om detta?

Shopping dag

Har vart i Enjöping hela dagen idag och shoppat. Gick himlans bra faktiskt. Hitta väldigt mycket snygga kläder men sorgling nog så hade jag inte råd med allt ;( Men jag köpte iallafall tre tröjor. Eller tja.. den ena var väl en tröja. Den köpte jag inne på Dressman. Hade presentkort där så den behövde jag inte slänga ut en massa pengar för. Sen gick vi rakt över torget till Fridolfs. Där var det som vanligt massa snygga kläder. Visst är det väl inte så konstigt att det faktiskt är min favorit affär? ;) Men som jag skrev längre upp så hade jag inte så mycket pengar så jag kunde köpa alla snygga kläder, men jag köpte iallafall en svart t-shirt (behöver det till den nya cardiganen jag fick igår), sen även en skjorta. Den var typ grå och rutig. Jätte snygg. Den hade jag tänka ha nu på nyårsafton. När jag kom hem och testade den så såg jag att det lugnt skulle vara snyggt med en svart fluga till. Så får se ifall farsan har någon. Annars är det väl bara att åka in imorgon igen och leta.

Jag går alltid på det

Shit vad dum jag får vara då! När jag satt och kollade igenom lite bloggar så kommer  det upp den sida där det är en iPhone på och man skulle svara på lite frågar. Och jag "genom mig skicklighet" klarat alla frågorna så skulle jag skriva in mitt mobilnr och vara med i en tävling om att vinna just en iPhone. Dum som jag är så skriver jag in mitt nummer och i samma veva jag gjort det och klickat på nästa så kommer det upp en ny uppgift där det står att jag ska skriva in min pinkod. Då inser jag att det är något lurt med detta och klickar bort. Men samtidigt som jag gör det så får jag ett sms på mobilen från denna sida och säger att jag nu är med i deras tävling och att det kommer kosta 15 per sms de skickar ut, och de skickar 3 sms i veckan. Jag ba; shit, det är ju liksom 45 spänn i veckan :O Så jag fort sätter mig vid datorn igen och gå ut på deras sida och söker upp deras mail och skickar ett medelande om att jag av misstag gick med i deras tävling och bad på mina knän att de skulle plocka bort mig från registret. Visserligen så gjorde jag som vanligt och överdrev lite för mycket men det är ändå relatift verkligt och troligt att det skulle kunna vara sant. Men sen när jag går in på deras sida så ser jag att man bara kan skicka ett sms till ett visst nummer så plockas man automatiskt bort från deras register. Snacka korkad jag kände mig. Då har jag skickat ett helt onödigt mail och åmat mig och beklagat hur fruktansvärt hemskt detta var, att jag inte hade råd med skiten. Och sen visade det sig att man inte ens behövde tala med dem, utan bara skicka ett sms så var det klart. Lite blond man kände sig ;P ;$ Aja.. nu passar ju hårfärgen perfekt igen ;D heh..

King kommer alltid med lika bra tips

När jag satt och kollade in Kingmagazine.se så gick jag in på deras shopingtips och såna där bra tips om hur man håller sig ren på bästa sätt och såndant bra att veta. Det jag verkligen tog till mig var rengöring av håret. Det var 8 väldigt ra tips som jag tänkte lägga upp här i bloggen nu:

"Schamponera kungligt Glöm wash n' go. Håret och hjässan behöver mer omsorg – King bjuder på åtta hårresande tips.
 
1 Hasta inte med schamponeringen – ge huvudet en kraftig massage med fingertopparna samtidigt som du schamponerar; nerifrån och upp mot toppen av huvudet.

2 Varje gång du tvättar håret försvinner det naturliga skyddande fettet ¬från hårbotten. Om du inte använder stylingproudukter så ofta kan du satsa på att tvätta håret mer sällan – tre gånger per vecka räcker.

3 Om du har långt hår hinner inte alltid det naturliga fettet från hårbotten nå hela längderna. Då är det bra att undvika att schamponera hela håret. Sätt istället balsam på längderna och massera bara in schampo i hårbotten. Skölj efter.

4 Med ett milt schampo kan du behöva två schamponeringar. Då får du först andra omgången upp ett lödder som gör håret helt rent.

5 Välj ett schampo med ett pH-värde runt sju – vilket är neutralt. Det hittar du lättast bland hårsalongernas produkter.

6 Använder du mycket stylingprodukter kan en inpackning hjälpa till att lösa upp smutsen emellanåt. Låt den verka några minuter och skölj.

7 Att tvätta och skölja i ljummet vatten är skönast – men vill du ha lite extra glans? Avsluta då med att skölja i kallt vatten. Då sluter sig hårstrånas fjällskikt bättre.

8 Ta det lugnt när du torkar håret, tryck lätt med handduken. Håret är skört när det är blött.


Niklas Vestberg
"


Denna bilden lade dem även upp. Ser ni vilken kändis det föreställer?

Krävs mer för att få mig att må dåligt!

När jag kollade in min bdb så hade jag fått massa olika kommentarer och diverse olika saker. Det var inte bara påhopp på mig utan även mina vänner. Jag personligen tycker inte att detta är så farligt. Jag har alldeles för bra självförtroende för att orka bry mig det minsta men däremot när man hoppar på mina kompisar bli jag arg! Men det som jag blev mest förbanad över var att idioten var anonym. Det är det västa jag vet. När man ska hålla på och skriva såna där taskigheter kan man väl iallafall ha lite stake i kroppen och våga stå för vad man sagt och då skriva vem man är. Det är så fegt att jag inte vet vad jag ska säga.
Men nu har jag iallafall tagit bort dem där kommentarerna. Det denna person nu försökte göra, alltså trycka ner mig och få mig att må dåligt, var totalt värdelöst. Som jag tolkade det så var det någon som jag känner på ett eller annat vis och det räcker man att säga; Det är svårare än så att få mig att må dåligt. Jag har alldeles för högt självförtroende för att någon människa någonsin ska kunna klanka ner på mig!
Hoppas idioten läser detta!

Ska lägga upp detta på min bdb också ifall han nu kanske väljer att kolla in igen!

Blondinen är tillbaks ;D

Nu är jag tillbaks, blondare och snyggare än för ;D Haha.. Men ska jag vara ärlig så tycker jag verkligen att blont är den snyggaste färgen man kan ha i huvudet :D
Denna gång färgade vi inte hela håret blont utan bara massor med slingor. Blir så mycket snyggare så ;P Då skiftar ju färgnyanserna i både blont och sendan under lite mörkare.  Så jag är 100% nöjd :) Efter min färgning så gick jag och mamma en sväng på stan. Den enda affären jag ville in i som hade öppet var Intersport. Både Dressman och Fridolfs hade söndagsstängt ;/ Det är ju typiskt. För jag vill nämligen köpa en ny väska inne på Fridolfs innan skolan börjar igen. Sen vill jag förnya garderoben till 2009. Sist men inte minst så skulle jag vilja hitta en snygg skjorta till nyår. Känner för att satsa lite mer på det stiligare. Bra start på det nya året ;) Om ni förstår hur jag menar.

Har iallafall två schnygga bilder från friseringen på mobilen. Men som sagt så funkar det ju inte nå vidare bra direkt för mobilen och datorn att sammarbeta. Inte som jag vill att dem ska göra iallafall!

Nej det verkar inte funka

Som rubriken lyder så funkadr det fortfarande inte. Men vi skulle tala med en kompis till oss som alltid hjälper oss när det är några problem med sådant här :) Väldigt roligt med såna vänner ;D Heh.. så hoppas han kan fixa den, I really hope so (Y)

Men nu ska jag faktiskt sova. Är lite halv trött och jag ska ju upp imorgon och klippa mig. Ska ju inte sälja tidningen pga det så min pappa och lillebror får fixa det åt mig denna gång. Men jag ska ju klippa mig vid 10 tiden så jag måste ändå upp samma tid. Kanske blir något annat denna gång. Ska ju iallafall färga det, slingor aså. Och då får det bli blont ;) Haha.. gillar blont. Sen ska jag nog köpa blåa månadslinser så ser jag ut som det bimbot jag egentligen är x'D Aja, nu är det dags att sluta...

Ska testa starta om datorn och mobilen

Ja som ni kanske man misstänka så går det inte nå vida bra med att sammanföra mobilen och datorn. Men jag har nu installerat ett program som man skulle ha installerat i datorn för att det skulle kunna funka. Men icke då! Det funkar förtfarande inte. Men jag tänkte att det kanske funkar bättre ifall man startar om mobilen och datorn. Är ju värt ett försök. Annars är det väl bara att ringa LG:s kundtjänst...

Rensat min förra mobil

Nu har jag rensat allt som fanns i min föra mobil. Eftersom att min far ska ha den så vill varken han eller jag ha kvar allt som fanns i den. Så nu har jag tagit mig tiden att slänga allt som jag inte vill han ska ha kvar. Har såklart lagt in allt i min dator så det är ju inget som är försvunnet för alltid ;)
Nu när detta är klart så kan jag försöka mig på min mobil och dator igen.. Vi får se ifall jag har någon bättre lycka nu än tidigare (aa) hah.. hoppas det iallafall ;P

Trevlig dag med E och J

Denna dag har vart trevlig. Den startade med att jag fick ett mess från Elina som undrade ifall jag och Johan skulle komma hem till henne, det var nämligen ingen annan hemma där. Så vi traskade iväg hem till henne och hade det trevligt. Vi var ute och promenad och kollade på film och drack lite läska och annat gott. Åt lite mums choklad och ja bara hade det underbart mysigt ;) Sen ringde min pööhr (pappa) och sa att jag skulle hem och äta. Då kom han och hämtade mig och Johan. Men vi beslöt att inte komma tillbaks. Är lite halftsomhalft tröt. Så det kan ju vara skönt att bara ligga hemma och glo på Körslaget ;) Hehe.. vilket lag tror ni kommer åka ikväll då? Jag har inte den blekaste men mina favoriter är iallafall Lageila (stavas?) och Magnus. Deras lag är defenetift bäst :) Men vi får se hur det går med den saken...
Nu ska jag försöka mig på att lägga in bilder igen så vi får se hur det går i nästa inlägg ;P

800 inlägg

Detta är mitt 800 inlägg :) Trevligt va? ;P Hehe..

Kvällen har spenderats framför tv:en där jag mest har lekt med mobilen. Har knäppt lite kort och annat trevligt :) Nu har jag nästan lärt mig den riktigt bra ;) Men lite återstår ;P Måste köpa ett minneskort till den. Måste blir nu innan skolan startar igen. Då kommer ju mobilen att bombas med låtar och annat trevligt ;P
Som jag utlovade så kommer här lite bilder från dagen :)

nee det verkade inte som att det funkade. får försöka lära mig detta till imrogon ska lägga upp bilder då om det går ;P

Vart med JohanGossen och Liiniee ikväll

Ikväll har jag vart med dem ovannämnda :) Vi har haft jätte kul hela dagen Kvällen. Först var vi ute och gick på isen som var på vattet inne på badet. Men det blev så kallt så vi gick hem till mig och kollade på film och satt oss sen vid datorn framför biktme.se. Jätte rolig sida fan xD Haha.. skrttade hur mkt som helst ;P
Lägger upp lite roliga bilder senare, nu ska jag gå och fika med the family :)

Ny mobil

Idag har jag köpt en NY MOBIL :D Jippi :D Visst är det väl underbart? :D heheh.. hela dagen har spenderats i västerås :) Jag, Hampus och mamma har åkt. Vi var runt i varenda affär vi kunde finna. Men tillsist kom vi n på onoff. Där hittade vi allt vi skulle ha. Jag köpte min mobil och min lillebror köpte en ny tv. Han köpte en 32" så nu är jag den i familjen med minst tv ;P Hehe.. jajaj.. jag nöjer mig med det jag har. Den är alldeles perfekt :D Jojo.. anyway, gissa, gissa, gissa vilken mobil jag köpte då!? :)

Hmm, det är värt att tänka på eller hur? ;P Fast jag tänker inte ge mer mer tid för nu tänker jag avslöja det... LG KC910 Renoir :D Jippi. Ja är jätte nöjd ;D Den funkar jätte bra! Skit bra kamera och ja jag är helt enkelt skit nöjd :) Nu ska jag lära mig den så hej då!


Här kommer en ynka bild från dagen


Haha.. vad ska man säga om denna bild? :P Tur att jul redan vart va? ;P Hahah.. annars hade det kanske inte vart några julklappar för dessa gossar ;P

Juldagen

Idag är det juldagen. Den har spenderas hela dagen utanför vårat hus! Först på morgonen så åkte vi till farmor och farfar. Där åt vi lunch och fick julklapar. Jag fick:

Underkläder
Parfym
Pengar

Efter det så åkte vi hem till mormor och morfar och åt mat och fick julklappar av våra kusiner. Av dem fick jag:

Prenumeration på KING Magazine
Femman lott

Så har min dag spenderats. Den har varit helt ok ;) Imorgon ska jag och mamma kanske åka till västerås eller något och köpa lite saker nu när det är mellandagsrea ;) Heh.. ska köpa ny mobil som jag tjatat om nu ett tag. Men mosters man hade köpt den där nya kameramobilen från Sony Ericsson med 8.1 megapixlar. Den var bra, de var den men stor och klumpig! Så den blir det nog inte. Visserligen är de andra två jag velar mellan också stora men dem är åtminstone tynre. Det är just det jag tänker mest på. Den här var tjock som en vanlig kamera. Det är ju inte de två jag vill ha. Men jag ska sitta nu och kolla och jämföra så ska jag försöka bestämma vilken det blir tills imorgon.

Midnattsmässa

Nu har vi kommit hem från den där hemska, rent ut sagt, midnattsmässan. Det var totalt världelöst. Gubben som var präst pratde så otydligt och man hörde inte ett ord. Det roligaste var när hon skulle predika och han gav i från sig når ljud så han lät som ett får xD Skit roligt ;P
Därefter så var det typ slut. Vi fick gå ut och jag gick till prästfan och bad om påskrift. Och han måste fan ha vart helt blåst! Han trodde att jag vart med och hjälpt till i kyrkan så istället för att få 1 poäng så fick jag 2 st. Jävla sofft va? Där tjänade man lite extra. Tänka vad folk är generösa såhär till jul xD
Nu ska jag sova. Är skit trött. Höll på att somna i kyrkan. Tur att han lät som ett får så jag vaknade till liv igen ;P




Julklapparna klara :)

Sådär nu har vi delat ut alla julklappar och jag har bilder men det är på kameran. Och ni vet ju att min jävla kamera och dator inte samarbetar direkt! Men har kommer en lista på det jag fått idag.

Britney Spears Circus - Mamma och Pappa
Bok - Mamma och Pappa
DI
Morgonrock - Mamma och Pappa
Hantlar - Mamma och Pappa
DIF nessiser - Mormor och Morfar
DIF matchtröja - Mormor och Morfar
Pengar - Mormor och morfar

Jag är nöjd och glad för det jag fått :) Nu behöver jag inte något jävla gym ;P Nu kan jag träna hemma XD Hhehe... eller kanske inte riktigt samma sak. Imorgon ska vi till farmor och farfar och då blir det ännu mer :) Sen på kvällen ska vi in till mormor och morfar igen.
Nu ska jag äta lite fika, sen så ska vi åka iväg på midnattsmessa. Det är ju ett poäng till konfemation iallafall. Det startar 23.00 och slutar 00.00. Därefter ska jag nog sova!

M&M är här och vi har ätit julbord

Nu har mormor och morfar anlänt för ett tag sedan. Vi har hittils hunnit med att äta julbord och ska väl snart, hoppas jag, öppna julklapparna. Även fasten jag inte haft den där riktiga julkänslan tidigare så har den faktiskt börjat komma nu. RIktigt trevligt ska ni veta. Det enda som behövdes var lite lite snö på marken, god mat, bra sälskap och julklappar. Det gjorde susen ;P Hehe..
Nu ska jag umgås och vara social igen. Hörs senare, då får ni veta vad jag fått i julklapp :D

Nu har det vart Kalle

Sådär, nu är Kalle slut. Nu är det inte mycket kvar att se framemot på denna jul. Snart, eller tja om 2 timmar, kommer min mormor och morfar. Då ska vi äta mat, efter det blir det paket öppnande.

Vad har ni fått i julklapp, hur firar ni julen?


JULAFTON

Idag är det JULAFTON. Tror ni jag känner någon julkänsla? Nej juste -.-' Ingen alls. Skit iriterande. Ser inte framemot vad som finns i mina paket och jag ser inte framemot maten. Jag känner bara för att lägga mig och sova.
Vaknade imorse vid halv 9 tiden då morsan kom in och sa att jag skulle sälja aftobladet idag. Det hade jag helt glömt bort så det var bara att ta sig upp och klä sig och gå ut i kylan, utan någon snö! Vid 9 så började det faktiskr snöa lite grann :) Det var ju trevligt ;P
Jag gick min runde och när jag kom hem så gick jag igenom dricksen och det vissade sig att jag tjänat 200 spänn bara i dricks idag :) Det är inte illa pinkat x)
När jag kom innanför dörrarna och in i värmen vissade det sig att alla fortfarandra låg och sov. Men de kom upp stracks efter att jag kommit hem.
Nyss åt vi frukost. Alla åt julskinka, utom jag. Jag tycker dels inte om det och dels så hade jag nu gillat det så hade jag nog ändå inte ätit det för eftersom att det inte finns nån julkänsla i kroppen så had det bara känts fel att äta julskinka!

Nu sitter man här i sitt nystädade rum och väntar på att klockan först ska bli 15.00 så man får se Kalle. Sen att klockan blir 18.00 så min mormor och morfar kan komma nån gång så jag får öppna paketen. Sen kan jag lika bra lägga mig och sova!

Gårdagen

Här kommer lite om vad som hände igår!

Jag ringde till Johan och vi gick ut och samtidigt ringde jag till Elina som även följde med. Vi gick först till bron och var där i typ en timme. Vi krossade massa is och sådant skoj ;) Heh.. Efter det gick vi i i fjärdhundra och gick iväg till affären. Där köpte vi coklad och öl. Med det i kassen tog vi oss till mellevi och satt på terassen där och hade det trevligt. Efter det gick vi ut på byn igen och letade upp ett trevligt tak som vi spenderade en dryg halvtimma på.
Därefter så gick vi till badet, för då hade det börjar mörkna på. Så där satt vi i nån timme tills vi var så kalla så vi gick hem till mig och åt godis och kollade på film - På andra sidan häcken. Roligt film, skojigt skojigt ;P
Sedan så gick vi ut igen och gick runt. Sen gick vi till badet igen och spenderade en till timme där. Sen var vi kalla och då gickvi hem till Johan och värmde oss. Därefter så bar det av till lekplattsen där vi la oss på marken och kollade på stjärnorna. Väldigt trevligt. Vi låg och pratade och skrattade. Sen blev vi kalla igen och då satt vi oss i ett litet hus som fanns i den där lekparken. Väldigt litet hus ;) Det var nån lekstuga för barn upp till 3 års åldern typ. Där satt vi och snackade skit om alla möjligt och diskuterade hur ovärt det var att fira jul i år. Det finns ingen snö och ingen av oss 3 hade någon som helst julkänsla i hela kroppen. Inte den minsta lilla gnutta!
Sen gick vi hem till Johan igen och hämtade en filt. Sen tillbaks till badet. Vi låg på massa olika bord för att på något vis dela upp den där filten så alla blev varma. Men det slutade med att vi bara blev osams ;P Heh..


Lilla Elina :)

Gissa vad detta är för gestaltning av? Tänk att det är lite mer vit utanför...

När jag kom hem vid 22.00 tiden så mötes jag av en klädd gran ;)

Drottningen fyller 65 år idag

Jo förresten, jag glömde ju att berätta i förra inlägget att det är våran drottnings föddelsedag idag. Hon fyller 65 år. Roligt för henne ;) Hehe


Drottning Silvia fyller 65 år idag

God morgon

Jag är klädd och klar. Ska nu ta och ringa Johan och Elina och höra ifall vi ska göra nåt. Har inte nån lust alls att bara sitta här och häcka hela dagen!
En annan sak bara lita snabbt, jag har tillräcktligt med pengar nu för att köpa nya mobilen. Jag har tänkt hela natten på vilken jag vill ha. Jag har liksom såndär kris där jag inte vet vilken jag ska välja. Ungefär som när man står och ska välja godis, men det som är skillnaden är att jag kan välja den ena påsen idag, sen tar jag den andra imorgon. Så funkar det inte riktigt med mobiler! Men jag har som sagt tänkt över det hela riktigt noggrannt och när jag jämför alla saker i mobilerna så verkar LG KC910 Renoir bättre än de andra. Den har liksom desutom den absolut bästa kameran man kan ha just nu i en mobiltelefon.
Men som sagt har jag inte bestämmt ifall det blir den men blir det så ska jag och mamma åka och köpa den på mellandagsrean :) Snacka om att jag är förväntansfull och längtar. Jag längtar mer tills dess än vad jag längtar tills imorgon. Jag har inte någon som helst julkänsla i kroppen alls. Det är väl dels för att det inte finns nån snö, men ändå, jag känner inget alls. Imorgon är det dags och det känns som att det kommer vara vilken dag som helst, känns liksom inte sådär speciellt som det gjorde när man var liten.
Och det märks att jag blir äldre och tex föra året så var det enda jag såg framemot att få öppna alla julklappar. Nu är jag inte det minsta sugen på det, nu är liksom det stora hela att få umgås med släkten och äta god mat. Jag vet, det låter som att jag är en gammal gubbe, men men! Jag ser inte ens framemot att veta vad som gömer sig i mina paket. Jag ser mer framemot mellandagarna då jag kan köpa min nya mobil.

Nu är det bäst att jag slutar, jag är på sånt humör där jag antingen pratar utan att ta ett enda break, eller så göra som nu, bara skriver, skriver och skrivet. Verkar inte finnas nå stopp just nu.
Nee förtusan jag slutar nu jag håller på att komma på nya saker att skriva om och ingen av er orkar läsa allt jag kommer skriva då! Aja.. hej då!

Utekväll men Johan och Elina

Ja det har verkligen bokstavligt talat varit en utekväll med Johan och Elina ikväll. När jag kollat klart på film så ringde Johan och undrade ifall vi skulle göra något. Trevlig som jag är så sa jag såklart ja ;) Heh.. vi var nere vid badet och gungade och hade trevligt. Vi var säkert där i 2 timmar. Sen ringde vi Elina och så kom hon. Då Var vi på badet ett tag, sen gick vi runt lite i fjärdhundra, efter det så gick vi till bron. Där stannade vi kanske i högst 10 minuter, sen bar det av till badet igen där vi satt ochväntade på Elinas farsa.
När hon blivit hämtad så var klockan typ 23.00 och jag oh Johan gick hem till oss och avslutade kvällen. När jag kom hem så åt jag lite smörkasar, en skål med fil och flingor sen även popcorn. Riktigt mumsigt x)
Nu ska jag sova. Det är svårt att hålla ögonen öppna ska ni veta. Somnart nog ganska snabbt inatt kan jag tänka mig!

Det fick bli den gamla vanliga

Ja nu har jag sett klart filmen, som fick bli den gamla vanliga, Sex and the City. Jag vet inte vad det är med mig men jag har gått och blivit drabbad av någon Sex and the City noja ;P Heh.. får snart uppsöka läkare kanske xD Hehe..
Har även nyss ätit mat, vi åt pyttipanna. Nu vet jag inte vad jag ska göra. Har inget alls att göra faktiskt. Orkar inte se på film, finns inget bra på tv, orkar inte läsa bok och det finns inget intressant att göra på datorn heller... Aja, jag kommer väl säkert på något tillslut. Men det tråkigaste av allt är att jag inte kommer på något mer att skriva nu ;S

Ursäkta mitt hastiga avbrott

Ni får ursäkta mitt hastiga avbrott i föra inlägget. Men jag insåg att Gossip Girl hade börjat så det vara bara at avsluta.
Nu åter tillbaks till där jag slutade.. Jo nu har jag gjort att som ska göras denna dag, då kan jag unna mig själv en film :) Som jag nu lyckats göra i 4 dagar, eller hur många det nu är! Har inte riktigt bestämmt mig än vilken jag ska se, sitter och väljer mellan dessa; Hannibal Rising, Epic Movie, The Omen, X-men the last stand eller kanske Sex and the City igen! Hmm, vad tycker ni? Jag har jätte lust att se Sex and the City igen men den har jag ju sett så många gånger så det kanske är dags att se någon annan före en gång skull.

Har hjälp morsan med nå skit på datorn och samtidigt ringer den där jävla telefonen och jag blir bara mer och mer irriterad när hon ska sitta och prata i den där jävla luren men endå kväver hon min hjälp och slösar min tid! Ahh, vad irriterad jag blir!
Nu ska jag fan kolla på någon riktig rysare så jag kan leva mig in i rollen så jag blir av med alla arga tankar genom att begå de där "morden". Ehh aså det är lät ju lite halv skumt. Men jag menade att om jag lever mig in i rollen och då (jag) begår de där morden som är med i den så är ju det ett sätt att få ur sig sin ilska. Esch, det går ju inte att förklara med ord hur jag menar. Skit samma. Lika bra att jag slutar nu innan jag blir ännu mer irriterad.  ;@

Nu ska jag kolla på film

Nu har jag ätit lunch och har inget mer som måste göras idag så då kan jag med gått samvete sätta mig ner och glo på film. Fast först är det ett Gosig Girl avsnitt om väntar. Hejdå!

Hon ville inte vara ute

Nu har jag gjort rent åt min söta lilla kanin, men tror ni hon ville vara ute? Nej juste. När jag kom ut så låg hon och sov, när jag öppnade grinden så vaknade hon. Jag försökte locka fram henne, men inte då. Hon låg kvar på samma ställe. Så det var bara att göra rent endå, och hon gjorde inget motstånd. Hon låg där och kollade på mig med yrvaken blick. Heh.. jätte söt ;) När jag var klar och lagt in ny halm åt henne så verkde det som att hon vaknat ordentligt. Då reste hon sig och sträckte ut sig och började gå runt där inne och bo i den nya halmen.
Hon är lite knäpp ;D


Hehe.. här låg hon under hela tiden

Visst är hon väl fin? :)

Duschat, nu ska det bli rent åt kaninen

Sådär, nu harj ag duschat och är fräsch. Men jag är väl inte den enda som ska få vara fräsch eller? Nu hade jag tänkt ta på mig kläder och gå ut och göra rent åt min lilla kanin. Så kan hon vara ute och hoppa på gården också.  Det gillar ju hon ;)
Jaa, när jag är klar sen tänkte jag göra ordning en kopp med nudlar, dags att äta lunch nu snart va? Hehe.. riktigt mumsigt ;D Heh.. jaj.. som sagt så ska jag nu bege mig till garderoben och ta på mig nå mjukiskläder kan jag tänka mig sen så bär det av ut till kaninen. Tycker lite synd om henne som måste vara ute året om. Men skulle jag ta in henne så skulle hon dö ;S Och det vill vi ju inte! Det är näligen så att hon är en utomhuskanin och tål inte miljön som är inne i ett hus. Låter lite konsigt men så är det iallafall.


Naaw, visst är hon väl söt? :)

God morgon -.-

Jaa man kan ju undra vad jag göra uppe såhär tidigt egentligen?! Jag hade ju planerar att detta skulle vara min första sovmorgon på lovet. Men ack så fel jag hade. Jag trodde att när det inte var någon hemma så kunde jag sova utan att bli väckt eller något sådant. Men som sagt så hade jag helt fel! Det började med att mina kära syskon lät så jävligt imorse så de väckte mig. Sen vid 9.30 så ringde den där helvetes jävla telefonen. Fy fan för människor som ringer före 12.00 på helger och lov. Far åt helvete med er allihop!
Ursäkta mitt fula språk men jag blir rent ut sagt förbanad när sånt här händer!

Nu ska jag ta en lång dusch.  Ska bli jätte skönt. Sen blir det nog som vanligt.. gissa?
Juste film dags ;D Heh..

De bara försvinner spårlöst

Hmm..? Hur kan det komma sig att strumpor bara försvinner sådär i tomma intet? Det är för mig ett mysterium. Mina försvinner efter bara någon vecka. Sen har jag kanske 10 par som jag får sörsöka komplitera med och göra det bästa av situationen. 10 par räcker liksom inte en hel vecka. Fråga mig inte hur det blir så, det är ju bara 7 dagar på en vecka men på något mystiskt vis så slösar jag massor med strumpor. Jag kan liksom byta strumpor 3 gånger under en och samma dag enbart för att de gamla känns ofäscha. Jaj.. jag är ju som jag är. Men som tur är så har jag generösa föräldrar som köpt nya åt mig idag :D Ett 10-pack, trevligt va? Nu behöver jag inte ha den där strumpletar timmen varje morgon ;P
Riktigt bra spenderade pengar det tycker jag :)


Har glömt att vissa vad jag fick av Emma

Haha.. juste kom på att jag visst glömt bort att visa vad jag fick av Emma i julklapp ;P


Hahah.. är den inte cool? ;P Jag trodde först att den var av coklad och gick att äta men ack så fel jag hade

Ser ni det fungerar ;D Den luktar faktiskt som cokladpudding, men lite doft av plast också! Lätt att jag kommer ha med den där till matteletionerna ;D

Nu är det dags för att återuppta filmtittadent ;)

Riktigt bra film

Nu har jag sett en till film. Jag tänker inte avslöja vilken det är men jag kan säga så mycket att den var helt ok. Det var inte den bästa film jag sett men inte den sämsta heller. Det var nån romantisk action film tror jag att det ska föreställa men de kysstes bara två gånger under hela filmen och den var liksom 2 timmar lång. Det blev jag lite irriterad på. Men annars var den ganska bra. Jag kan ge er en ledtråd; vampyr. Det är vad som finns med i filmen. Någon som kanske kan gissa vad det är för film?
Nu ska jag se Sex and the City igen. Jag diggar verkligen den filmen. Skit bra :) Lungt den bästa filmen jag har på datorn just nu. Ska nog önska mig den där boxen med alla säsongerna i födelsedagspresent ;)

4:e advent


God morgon

Idag har jag vart ute och sålt aftonbladet. Gick riktigt bra, fick 97 spänn i dricks, sen tog tidningarna slut och så fick jag även en till kund. Riktigt lyckad dag detta ska jag säga ;)
Nu är det bara 3 dagar kvar dessutom till JULAFTON :D Vad roligt eller hur? :) Idag är det ju dessutom 4:e advent. Lägger upp bild senare.
Idag ska jag bara ligga hemma och kolla på film igen. Får se vad det blir för något idag. Hittar säkert på något bra ;P

Riktig film dag

Jag ber om ursekt för dålig uppdatering men jag har enbart suttit och kollat på film exakt hela dagen. Har sett Mirrors och The day the earth stodd still (eller hur det nu stavas). Väldigt bra filmer. Blev lite jobbigt att kolla efter ett tag men jag kollade iallafall.
Nu ska jag sova. Hoppas iallafal att ni haft en bra dag, puss!

Kollat på film

Idag har jag kollat på film igen. Kommer nog bli ett riktigt filmkollar lov ;P Hehe... det är ju trevligt.
 Jag kollade denna gång på The Dark Knight. Väldigt bra film :)
Ikväll ska vi till några vänner men jag har inte bestämmt ifall jag ska vara hemma eller följa med. Jag har några timmar på mig att bestämma hur det blir.
Kan ju vara trevligt att vara hemma med popcorn och  kolla på film. Eftersom att tiden går så hemla fort så är det väl dags att lära sig att vara själv. Vem säger att jag kommer flytta ihop med någon första gången jag flyttar hemifån? Då kommer det bli många ensamma kvällar hemma. Dags att lära sig att man kan ha trevligt även ifall man är ensam kanske.
Anyway så har jag inte så mycket mer att skriva om just nu.
Ikväll är det Harry Potter på kanal5 vid 19 tiden. Den ska jag se, det är något som jag är säker på iallafall, vart jag än kommer vara ikväll. Har redan sett den massor med gånger men det är ju så bra så det är värt att se den en gång till. Längtar till att den senaste ska komma ut på bio snart. Och går det i denna hastighet är det fortare än kvickt.

Vad önskar man egetligen i julklapp?

Det är en fråga som slog mig i morse när min farmor ringde och frågade vad jag önskade mig. Jag hade verkligen inte en aning. Jag vet att jag vill ha en ny mobil men utav de som finns på min lista av dem jag vill ha så rör det sig om alldeles för mycket pengar. Sen vet jag även att jag önskar mig en bok, men även här finns det motgångar, boken är inte färdigskriven ännu. Så det är lite svårt att kunna få den också när han fortfarande skriver den.
Men tillslut kom jag på vad et var man kunde önska sig, eller jag det var min mamma som kom med det braiga förslaget, ett presentkort på Dialect. För eftersom att jag har nästan tillräckligt med pengar nu för att kunna köpa en mobil så kan ju farmor och farfar bidra med det där aldra sista. Sen ifall dem inte att den mobilen så kan man ju fråga ifall det inte går att lösa in presentkortet mot pengar istället. Det borde ju fungera, om inte får man lägga in sånt där fjäska så jag får som jag vill ;P Hah..

Vad önskar ni er i julklapp?

Tomtebloss

Har nyss kommit in efter att ha vart ute med min lillebror och tänt tomtebloss, eller visst heter det väl tomtebloss? ;P Hehe.. iallafall så menar jag såna där pinnar som man tänder på och så börjar det gnistra. Såna iallafall. Heter dem nu tomtebloss så kan jag ju bara berätta jag verkligen älskar såna ;P Hehe.. De är väldigt roliga och även detta väcker gamla barndomsminnen :) Tänka vad julen kan göra så otroligt mycket för att friska upp minnet! Det är ju riktigt häfitgt.
Nu har jag lust att starta en ny film, för nu har förresten Göta Kanal slutat. Så jag funder på att starta Prins Caspian eller kanske kolla ifall vi har något i filmhyllan! Hmm, hur tycker ni jag ska göra? ;D












Har kollat på Sex and the City igen!

Hej.
Har precis kollat på Sex and the City igen. Lika bra varje gång ;D Älskar den filmen xD Rolig och jaa den har helt enkelt allt ;P
Nu ska jag gå och umgås med min familj och se på en till film, Göta Kanal 2 ;)
Hörs senare


JULLOV :D

Jippi nu har vi JULLOV :D. Vad kul va? ;) Fast kommer även bli jobbigt för man träffar ju inte alla kompisar under dessa tre veckor. Jaja.. vi överlever säkerligen utan varandra också. Men jag och Elina diskuterade att det nu enbart är tre terminer kvar sen slutar vi för alltid! Visst är det hemskt att man ska behöva genomlida något sådant?! Jag vill verkligen inte behöva vakna upp en morgon och inse att jag inte kommer få träffa alla underbara kompisar men istället sätta  mig tillsammans med andra människor som jag kanske aldrig träffat i hela mitt liv. Fan vad läskigt! Men det är ju ett tag kvar tills dess så jag hinner väl smällta det, I hope! ;S
Idag har vi typ haft vanlig dag, fick dessutom våra betyg idag :D
Fan vad sofft :) JAg räknade ihop att det tillsammans ger mig 160 poäng :D Mitt mål när jag sluar nian är att iallafall slå min storebror som fick 175. Men ska det bli som jag verkligen vill ska jag komma över 200 gränsen.
Jag har 8 G, 4 VG och 1 MVG tror jag att det var. Men jag ska absolut jobba upp så de flesta G nlir ett VG. Jag minns fortfarande min och Emmas pakt; minst ett VG i varje ämne när vi slutar 9:an. Och jag ska fanemig fullfölja det!

Så på måndag när jag vaknar så behöver man inte ta sig till skolan. Det är lite blandade känslor där ska jag säga!

Måste avsluta med att säga att jag och Elina lyckades få det absolut bästa slutet av en termin man kan önska sig! Jag tänker inte berätta vad det är för något, ni får minsan vara nyfikna men det är lite elakt att skriva det här!


Här i låg mina betyg :)

Detta innehöll :)

Förresten så det som gämde sig innanför omslaget i Emmas paket var ett svart nagellack! Hon blir nöjd :) Det var ju tur ;P
Ska snart lägga upp bild på vad jag fick av henne, fett cool sak x)

En liten julklapp till Emma

Kom nyss hem från Enköping. Har vart och köpt en ynka julklapp. Jag messade alla som jag trodde kanske kunde köpt till moi men Emma var den enda som svarade att hon gjort det (alltså de andra fick jag inget svar från alls), så hon vart den enda som får något. Jag tänker inte avslöja vad det är ifall hon möjligen skulle kunnas kika in här och då få reda på vad det är innanför omslaget! Det vore ju inte skojit. Ni får veta imorgon vad det är förnågot iallafall.
Ska nog ta bussen in imorgon och köpa lite mer till mina föräldrar och kanske något fint åt några andra i släkten. Och om jag har tur så kanske jag finner något bra som jag kan ge till mig själv också ;D Heheh.. det låter ju lagom ego att köpa julklappar till sig själv men ska jag få det jag vill ha och vara säker på att jag kommer få det så får jag väl ta sakerna i egna händer och setill att det blir av!
Ikväll är det inget alls på tv så det blir antingen en tidig kväll eller så blir det en kväll framför datorn. Jag har inte bestämmt mig men jag får ta det som det kommer isånafall.


Emmas julklapp :) Hoppas hon blir nöjd, det är något som hon använder nästan dagligen så ganska säker är jag på att det blir uppskattat!

Juldag

Idag har det varit jultema i skolan. Vi har inte haft en enda lektion alls under hela dagen. Ganska skönt men det blir rätt tråkigt också ska jag säga! Först var jag och alla kompisar och kollade på film. Vi fick se Titanic. Väldigt bra film. Riktigt sorglig men jag kan inte förstå att folk grinar till den. Eller att man grinar för filmen över huvudtaget. Helt ofattbart tycker jag.
Anyway, efter att filmen var slut (vilket tog exakt hela förmiddagen att se) så var det dags för lunch. Det var lite rester kvar från gårdagens julbord. Efter lunchen var det rast ett tag och efter det så gick jag och spelade i spelhörnan med Frida och Edina. Vi körde alla möjliga roliga spel. Men även detta blir rätt tråkigt i längden. Efter ett tag så kom Johan och Isak, då spelade vi kort med dem. Det var riktigt skojit ;)
Sen var det rast och sedan återigen film för min del. Denna gång var det Gustaf vi såg. Därefter gick jag upp till spelhörnan igen och var med kompisar.
Det är exakt det som hänt denna dag. Typ inget mer alls. När jag kom hem så har jag bara legat och glott på tv och nu sitter man här! Kul... NOOT. Men jag har inte nån lust att göra något annat heller för den delen.

Hatar vintrar enbart just det att det blir mörkt och då får man inte lust att göra något annat än att lägga sig under täcket och bara sovit till ljuset kommer upp igen morgonen efter!

UNG0171 kommer ha möte med Rotary

Det blir ett inlägg iallafall. Jag hade inget att göra fram till att Dirty Sexy Money började.

Mötet gick väldigt bra :) Vi bjöds på julmust, pepparkakor och lussebullar. Första punkten på dagordningen var Rotary. För er som inte vet vad Rotary är för något så är det en organisation för de lite mer finare människorna med mycket pengar i fickan. Det är nämligen så att vi vill göra en stor festival i Enköping till i sommar och då måste vi ju få pengar från något håll. Så nu hade vi en representant från Rotary med på detta möte. Eftersom att Rotary är en organisation med mycket pengar så är ju det en bra grupp att arbeta med.
Hon sa så att om vi får de pengar vi behöver så vad ger då vi i gengäld!? Och då kom vi med förslag till att man hade massor med sponsring med dem. Senen där artisterna uppträder kan man ju döpa till Rotarysenen. Och massa massa andra förslag. Hon var iallafall väldigt trevligt men pratade värre än värst. Man undrade om det fanns nå stopp i kvinnan över huvudtaget? Undrar ens om hon andades, hon var knappt tyst 2 sekunder. 

Den punkten tog iallafall typ en timme att gå igenom sen hade vi bara 20 minuter kvar av vårat möte så vi fick gå igenom de andra typ 10 punkterna snabbare än snabbt!

Sen kom vi även överrens om att vi skulle ha ett samlat möte tillsammans med alla från Rotary den 21/1-09. Ska bli väldigt roligt faktiskt ;)
Pappa sa det att jag är 14 år och är närmare Rotary än han nånsin vart under alla sina 43 år i livet! Haha.. det var lite latjo tycker jag xD
Så till den 21 måste UNG0171 göra en budjet på hur mycket allt kommer kosta och vad de då måste pröjsa och vilka vi ska ha som sponsorer etc. etc...


Är inte våran logga väldigt snygg? ;) Det är Lisa som gjort den, väldigt duktig tjej ;D

Nu ska jag åka snart

Nu ska jag åka snart. Ska nog stänga av datorn. Så dettta bli nog sista inlägget för idag. Man vet ju inte om jag startar datorn igen. Men det får nog bli en kväll utan dator tror jag. Kan ju kanske vara bra antar jag!
Om inte annat så hörs vi imorn. Då ska jag berätta lite kort om vad vi gjorde på mötet också. Hörs dårå !

Här kommer dagen i bilder också


Hah.. på lunchen så fanns det mandariner och alla la sina skal på Elinas tallrik xD
Mattanten; Nej men nästa gång får du ta lite mindre!: med en sur ton xD

På biologin så kollade vi klart på filmen Kärlekens Språk

Har inte fler bilder. Glömde bara att lägga in dem i förra inlägget x)

Ps: Kom på att vi städade skolgården i morse också. Vi gick mest och plockade upp massa fimpar. Vi fick rätt många ska ni veta!

Hemma hemma hemma

Nu är jag hemma. Vad skönt det ska bli med en helt lugn dag hemma framför datorn och inget annat bättre för sig att göra ;P
Haha.. älskar att bara vara hemma när det vart en jobbig dag. Eller jobbig dag vet jag inte, vi har typ bara gjort julsaker på alla lektionerna. På tyskan och bilden ritade vi julkort och annat liknande, på engelskan så satt vi och sjöng engelska jullåtar. På matten satt vi inne i datasalen och spelade spel. Det har typ inte vart en enda lektionen idag som vart seriös.
Vilket är väldigt skönt ;)

Ikväll vid 18.30 börjar ett möte inne i Enköping med ungdomsrådet. Ska bli skoj :) Jag gillar de mötena. Väldigt roliga och trevliga :) Så jag bör väl åka härifrån vid 18 tiden. Synd att Karin inte ska med. Hon mår inte så bra, hoppas hon är frisk och kommer till skolan imorn iallafall!


Datasalen och mattespel

Sitter just nu i skolan. Har matte. Vi är i datasalen och ska köra mattespel. Har nyss klarat ut ett spel. Vädligt kul ;p haha..
Ska snart gå och höra med Nina vad jag har för betyg i matte. Kan ju vara kul att veta. Fick nyss veta att jag hade VG i bild :) Skojit va? ;D

Skola aldelesstrax

God morgon!

Snart ska jag iväg till skolan, sitter just nu och klär på mig. Idag är det vanlig skoldag. Vet inte om jag kommer hem något efter skolen eller om jag är med kompisar.
Men nu har jag inte tid att sitta här längre. Hejdå!

Snö väcker barndomsminnen

Idag har jag fått reda på de flesta betygen :) Fick MVG i biologi ;D Sen fick jag VG i tyska och SO. Hon ville inte sätta nå högre betyg än så hon slipper sänka mig senare om så är. Men det säger ju att jag kanske var värd ett MVG i bådå ämnena (?) Kul är det iallafall :) Happy hour <:o)

Efter skolan var jag med Johan idag med. Vi hade jätte skojit. Från början började det med det samma vi gjorde igår, bara kolla på tv. Sen beslöt vi oss för att gå ut. Då traskade vi ner till badet och satt där och snackade ett bra tag. Sen gick vi och kostade snöbollar på Fjärdhundrabadet skylten. Då fick vi en väldigt skojig ideé. Att man skulle lägga sig i skogen och kasta snöbollar på bilar som åkte förbi.
Direkt började jag minnas hur det var att vara barn, när man gjorde bland annat såna här så hyss. Det var skit roligt. Det tog ett tag innan vi hittade ett bra gömställe men efter ett tag så fann vi en jätte bra plats! Allt var frid och fröjd och vi hade det så roligt med att kasta på alal bilar. Men efter ett tag så märkte vi att det kom en bil som körde väldigt sakta och då såg jag att det var en av bilarna vi kastat på. (vi träffade framrutan på den bilen). Så båda två sprang allt vi kunde in i skogen och då såg jag bakom mig att bilen hade stannat och man såg hur mannen där inne satt och glodde in i skogen för att se ifall han fann oss. Men vi lyckade komma undan. De var så jävla skojigt.
Hjärtat slog fan frivarv inne i kroppen på en andra gången det var en bil som stannade! Då var det så att vi hade gått tillbaks till stället och då ser Johan i ögonvrån att det är två bilar som stannat en bit längre bort. Och när jag kollar jag med ser jag den också. Så båda springer in och i bakrunden har man en bildörr smälla igen så vi båda sprang allt vad vi kunde, efter ett tag så kom jag till en plats där jag lätt smälte in med marken så där la jag mig på marken och iaktog skogen. Jag är inte säker på ifall jag såg något eller om det bara var ögat som spelade mig ett spratt men det såg ut som att något rörde sig i skogen. Och då var det inte vinden utan det såg ut som en människa. Så dum som man är när man bilr rädd så reste jag mig upp och sprang allt vad jag kunde!
Vi kom därifrån helskinnade iallafall. Men fi fan vad roligt det var. Vi höll säkert på över en timma med detta. Shit så skojit det var alltså.

Snö väcker barndomsminen :)

CSI

Det blev inte som jag planerat riktigt ikväll. Det blev iallafall inte något till min gammelfarmor, och inte heller något filmtittande. Istället blev det simpsons och dator. Funkade det med ;P Heh..
Nu mot kvällen så kollade jag på CSI med the family. Bra program men det räcker att se det nån gång ibland tycker jag. Är en sån serie som man lätt tröttnar på och alla program påminner om varandra! Riktigt jobbigt tycker jag!
Men ikväll var det riktigt bra! Som vanligt nån som blit mördad.

Nu ska jag iallafall sova hade jag tänkt. Är ganska tröt. Eller ja inte så jätte farligt, men kan ju vara bra att gå och lägga sig iallafall ;P
Ska läsa lite bok också. Hade ju börjat på den andra boken av Dan Brown, Änglar och Demoner. Inte fullt lika bra som da Vinci-koden. Inte än iallafall, blir kanske bättre längre in i boken. Men den är ändå sjukt bra :) Spännande och bra ;D

God natt, sov gott! PYSS! (aa)

Lång jobbig dag

Åhh, vilken lång tråkig dag det vart idag aså! Hände typ inget alls. Har som vanligt var i skolan. Eftersom att det är sista veckan så har vi inga läxor och jag är inte efter i något så vad finns det liksom att göra då? Bra fråga eller hur?! På matten så fick vi vara inne i datasalen men jag orkade verkligen inte blogga något så jag var duktig istället och arbetade med det man skulle! Bra va? :)
Det jobbigaste på hela dagen var att min ena lins hoppade ut en gång. Det var under svenka lektionen. Sen höll den även på att hoppa ut under franska lektionen men det lyckades jag stoppa. Jo när jag ände nämner franska så kan jag ju berätta vad jag kommer få för betyg nu till julen i det :) Hon berättade att jag låg på ett väldigt starkt VG :D Happy :) Om jag ville fortsätta att göra så här bra ifrån mig nästa termin så hade jag inte några som helst problem med att nå de högre målen. Alltså ett MVG för er som inte fattade att det kommer efter VG xD Haha.. vad lustig jag är x) Anyway så är jag väldigt glad, gud så duktig jag är då ;P
Nu ska jag antingen följa med mina föräldrar till min gammelfarmor eller så ska jag ligga hemma och glo på film. Har inte riktigt bestämt hur det blir med den saken ännu. Men det blir nog det sista alternativet. Men jag är rädd att jag inte har några bra filmer. Får se ifall nån annan i familjen har några. Annars får jag lösa det på något annat vis. Är inte så sugen på att lämna huset just nu faktiskt. Mycket skönare att bara ligga hemma och glo på tomburken xP Kanske ska se första säsongen av Lost?! Väldigt bra serie. Längtar tills 4:e säsongen kommer på DVD-box :D

Jo btw så kan jag ju även berätta vad jag gjort efter skolan innan jag glömer bort det helt xD
Efter skolan var jag med Johan. Vi var först hemma hos mig och åt lite fil och flingor. Sen gick vi hem till Johan och där låg vi i soffan och bara glode på tv. Vi hade inget att göra alls och ingen hade nån lust att komma på något. Enbart en bra ursäkt för att behöva göra något annat man inte tycker är roligt. Som Johan behöver träna inför prov som ham missade föra veckan. Och jag kom på att jag låg lite efter med matteläxorna. Men dem kan jag göra nån annan dag. Orkar inte göra det nu iallafall.
Jo förresten så fick vi fika idag på franskan ;D Vad trevligt va :) Fick förresten tillbaks provet idag också på franskan. Där fick jag också VG men 71,5 poäng av typ 85 eller nåt. Så det är jag väldigt nöjd med ;)

Gossip Girl

Har kollat på två avsnitt av Gossip Girl nyss. Riktigt bra serie ;) Heh...
Ska snart gå och borsta tänderna och göra mig redo för sängen tror jag! Är ganska tröt faktiskt. Jobbig dag, hänt mycket! Först jobba, sen hetsig ivag till en kompis och därifrån till kyrkan där vi börjar träna lucia och sedan några timmar efter så är det dags på riktigt! Jaa minstsagt jobbigt! Så jag förtjänade verkligen en kväll med slöt serietittande och en tidigt kväll. Ska bli riktigt skönt att sova!
God natt på er allihop. Sov så gott (S) puss <33


Luciatåg

Idag har jag vart och kört vårat Luciatåg. Gick ganska bra ;)  Gjorde iallafall inte bort mig ;P Hihi... Vi tränade i typ 2 timmar innan så det var väl tacken till att det gick bra! Tjejerna fick som de ville tillslut med att sänka tonarten. Det var väl dels även för att Oliwia gjorde en total strejk och vägrade sjunga xD Go Oliwia ;D Haha.. soft!
Så mycket mer finns det faktiskt inte att säga om luciaframträdandet. En sak var ju säker, det som var inne i Enköping igår var ju bara 100 gånger bättre ;D Hah.. fast det var ju självklart!

Här kommer lite bilder:




50 års fest

Nu ska jag iväg på 50 års fest. Hoppas det blir tevligt. Senare kanske jag ska ner på luciakupén. Men jag har ej betsämt mig hur det blir med den saken. Anyway så ska vi röra på oss nu.

Luciatåget var jätte fint :)

Hej.
Nu har jag kommit hem från Enköping. Vi var ju där inne och kollade på Luciatåget. Det var jätte fint. Men jag tycker att Madde skulle ha vart lucia. Den som vart såg verkligen falsk ut. Och sen skulle jag velat att Patricia skulle sjunga. Hon har sån otroligt vacker röst! Men men, det var ju kul att se en gång. Jag har massor med bilder i kameran men min dator tar inte emot den så jag får helt enkelt strunta i att visa dem eller så kanske jag kan få låna nåns dator för att lägga upp dem.
Nu ska jag och mamma ner till Luciakupen här i Fjärdhundra och kolla på lite matcher och även äta mat. Får nog bli en hamburgare.

Kalendern är klar

Sådär, nu har jag och mamma gjort klart kalendern som vi  ska gå till min mormor och morfar i julklapp. Nu ska den bara lämnas in och framkalls. Hoppas det blir bra ;) Akit snygga bilder blev det iallafall.
Snart ska jag äta mat, efter det ska jag och mamma åka in till Enköping och kolla på Luciatåget som är i Vårfrukyrkan. Hoppas det blir bra :) Har faktiskt aldrig sett lucia inne i Enköping nån gång. Så det ska bli spännade.

Btw, så mår jag mycket bättre idag än igår. Är lite täppt i näsan och snorn rinner, men förutom det så mår jag prima ;D
Hheeh.. nu ska jag äta iallafall så höres när jag kommer hem igen kan jag tänka mig!

And the Winner of Idol 2008 is....

KEVIN!!!!




Vinnar låten!

Sjukt spännande finalen är!

Åhh shit vad spännande det är i finalen nu aså! Båda två har vart skit bra men Kevin är som vanligt snäppet högre! Just nu är det paus och kollar nu på Fäst vid dig. Väldigt bra film ;P Det är två syskon som sitter ihop med varandra. Sjukt rolig..!

Förlåt för så dålig uppdatering denna dag. Men jag har inte mått så bra. Har sovit några timmar och mått illa och vart på väg att spy 3-4 gånger. Inte kul, inte kul alls! Men nu känns det bättre iallafall!


Vem vinner då? Vem kommer ni rösta på? I år tänker inte jag rösta för min favorit är inte kvar! Men som sagt så hoppas jag på att Kevin vinner. Men nån hjälp av mig får han inte!


Julkortslekande

Har suttit och hjälp mamma med att försöka välja julkort till en kalender min mormor och morfar skall få i julklapp. Blir grynt snygga bilder på mig kan jag lova ;P Hehe...
Så mycket mer har inte hänt idag, har vart i skolan. Just det var Luciatåg och det var fan katastrof! Lät fördjävligt! Falskt och de tappade texten och melodin. Typ som att de aldrig tränat nån gång.
Så mycket mer än det har inte hänt denna dag. Ska ni kolla på finalen ikväll då av Idol? Vem tror ni vinner? Jag har mina tankar och kan nog gissa att det kommer bli Kevin. Hoppas det iallafall!
Men men vi får som sagt se hur det blir med den saken.

Har kollat på Andra Avenyn

Nu har jag sett alla avsnitt av Andra Avenyn för denna vecka. Som vanligt är det lika bra :D I detta avsnitt får man veta vem det är Greger är otrogen med, det är en kille!. Eller jag en man kanske man ska säga. Stakars Sigrid när hon såg dem! Iallafall så gjorde jag ju nästan som jag ville. Jag ville ju förvisso ha en bra film att se men när man inte har det så får man nöja sig med det nästbästa ;P hehe... Längtar iallafall tills på söndag så är det är fortsättning!


Bilden säger allt!


Fortfarande alldeles för högt!

Hej.
Har nyss kommit hem från luciaträningen i kyrkans hus. Och jag säger som jag sagt varje gång jag kommit därifrån; det är alldeles för högt! Vi kan inte sjunga så högt. Det är typ bara småbarnen. Men hon envisas och påstår att det låter jätte bra och vakert. Men då kan hon ju inte höra nån av oss konfirmander, det är falskt och rösterna spriker. Det är helt omöjligt att sjunga i den tonarten hon valt!

Resten av dagen har vart rätt trist. Idrotten idag var jätte tråkig ;S Som vanligt aså. Vi körde vollyboll. Woho, vad roligt... NOOT -.-'  Med tillräckligt mycket tjatande så behöver vi inte köra det imorn också. Det blir typ flaggleken eller nåt. Jaj.. roligare iallafall. Och till det roligaste av allt, det är sista lektionen imorn med idrott. Nästa vecka är vi helt fria från allt sånt skit :D Jippi, vad skojigt :) En hel vecka utan att behöva genomlida en lektion med idrott!

Efter det var det svenska och då kollade vi klart på filmen. Kommer inte ihåg vad den heter men bra var den. ndrar när vi ska se på film nästa gång!
Har lust att kolla på nån film nu faktiskt. Men har redan sett alla jag har på datorn så ska se ifall det finns något annat!

Filmen var sådär

Hej.
Nu har jag kommit hem från mitt biobesök där vi såg Patrik 1,5. Den var ganska bra, men det finns ju sämre skit. Också helt klart bättre ;P Alla som vet vad det är för film vet ju vad den handlar om. Det är ett bögpar som ska adoptera. De får en 15 årig kille och allt blir bara strul och jaa, massa sånt. Men filmen hade ju ett bra budskap om man säger så. Men i längre drag så var filmen ganska tråkig. Det absolut roligaste var i slutet, men det tänker jag inte berätta vad det var förnågot. Det får ni se själva. Och jag kan garantera er att det är roligt ;P Nu ska jag sova så vi hörs imorn! God natt!


Bio vid 19

Hej.
Har haft prov idag. Gick riktigt bra :) Men man ska inte hoppas på för mycket ;D Men sen har det inte hänt så mycket mer i skolan. Om en timme ska vi åka och hämta Denis och sedan så ska vi åka in till Enköping. Ska gå på bio med konfirmationen. Ganska skoj faktiskt ;)
Vi ska se Patrik 1,5. Hoppas den är bra! Är det någon som sett den? Anyway så spelar det inte sån stor roll för jag får ju poäng för det och så är det ju gratis ;D Haha.. gratis är gott som man brukar säga ;p hiihi..

Riktigt trevlig dag

Hej, Detta har vart en riktigt trevlig dag. Mot 3 tiden så åkte jag ner till bron och mötte Elina. Där satt vi i typ 2 timmar och pratade och hade skit trevligt. Efter det så gick jag hem och åt mat, efter det så satt jag mig och pluggade biologi till imorgon. Jobbigt men det gick tillslut bra. Men som sagt så var det riktigt jobbigt. Sedan var det dags för tv ;P Först Ugly Betty och efter det så var det Desperate Housewives. Och båda programen är lika bra som vanligt ;D Synd bara att det var säsongsavslutning på Desperate Housewives. Det är lite tråkigt! Men nu ska jag sova så godnatt!


Bild jag tog i skolan igår


Hemma

Hej!
Nu är jag hemma. Har haft engelska som sista ämne och där fortsatte vi på vårat prov. Vi alla fick göra skrivdelen. Hoppas det blir godtjänt nu iallafall!
Jaja.. den där kan ju inte sänka mitt betyg på den andra så jag har väl inget att oroa mig för direkt.
Lite senare idag ska jag gå och möta upp Oliwia. Vi ska umgås ett lite tag bah. Trevligt ;)
Ikväll är det Ugly Betty och Desperate Housewives. Jippi :) Fast det är synd att det är sista avsnittet för säsongen av Desperate!
Just nu ska jag läsa alla bloggar sen ska jag faktiskt se på Andra Avenyn! Skogili skoj skoj ;D

Sorry för att jag inte bloggade nåt igår

Hej.
Sitter nu i skolan i musiksalen. Vi har rast så har inget bättre för mig.
Btw, sorry för att jag inte bloggade nåt igår men jag var med Johan och Isak igår och rekte lite vattenpipa. Sen när jag kom hem så somnade jag på engång. Det är lite kul för klockan var inte ens 21.00 när jag somnade. Mne jag var verkligen skit tröt så det bara blev så. Sen imorse så vaknade jag inte ens av att min mobil började ring. Skoj ^^
Är detta ett tecken på att jag behöver sova mer? Jaj.. iallafall så gick provet igår ritkigt bra. Tror iallafal att jag kommer får G, inte nå högre iallafall. Flr jag chansade bara på allt. Men jag tror iallafall dårå att jag kan få ett G. Nu ska jag sluta och vara lite social. Sitter och glor på de som tränar lucia., Ganska kul ;P

Nattinatt!

Nu ska jag sova. Ni får ursäkta min dåliga uppdatering så här mot kvällningen men vårat internet slutade fungera ett tag men nu är det igång igen. Som sagt, nu ska jag iallafall sova så vi hörs imorn. Får hoppas på att jag inte lyckas vakna en timma för tidigt imorgon bitti också. Imorn har jag prov i franska, hoppas det kommer gå bra. Det får vi se imorn ;P
God natt på er!

Andra Advent

Idag är det andra advent btw!



Julmarknad i Fjärdhundra

Hej. Har nu kommit hem från marknaden här i lilla Fjärdhundra. Våran försäljning gick bra, vi sålde slut på allt tillslut. Det blev så att jag och Emma sprang runt på hela marknaden och försökte tvinga på folk diverse olika föremål och kakor. Och det lönade sig sen när vi beslutade oss för att sänka till halva priset. När vi hade lite saker kvar så var det inte några som ville ha nå mer så då fick vi ta till andra knep. "Tre påsar med kakor, 20 spänn." "Om du tycker det är för dyrt så kan vi komma överrens om ett bra pris tillsammans". Och en massa sådana knep. Så vi känade riktigt mycket faktiskt ;D 
Nu har vi gäster, typ pappas jobbarkompis och hans familj eller nåt tror jag att det är. Har inte så mycet mer att säga....?

Fick dock inga bilder tagna, var alldeles för upptagen med att springa runt och sälja ;)

Gick upp en timme förtidigt

Åhh vad sur jag är på mig sjäv ;@ Tror ni inte att jag lyckades gå upp en timme förtidigt? Det är ju helt makalöst. Jag borde fan ha stryck. Hur i helvete kan man gå upp en hel timme för tidigt? Aja, jag får väl skylla på att jag vara tröt.
Men nu måste jag iallafall sitta här och häcka tills typ halv tio. Kul, verkligen -.-'
Jaja.. finns inte så mycket att göra åt saken. Kan ju läsa lite bloggar, kanske finns nå intressant där att läsa! You never know..? ;P

104 unika besökare idag



När jag kollade in min statistik så visade sig det att jag hade haft 104 unika besökare och om jag minns rätt så skall det även ha vart då 180, eller nåt liknande, på alla sidvisningar. Alltså den röda dårå. Skojigt va? I'm happy :D Det går uppåt, och då är ju det bokstavligt ;D

Fan vad fort 1½ timma gick då

Men what the fuck? Hur kunde 1½ timme gå så himla fort? Det är ju redan slut. Det var iallafall skit bra. Lööve britney spears. De som inte såg det missade verkligen något. Men nu ska jag sova, ska ju jobba imorn så måste vara pigg. jaja.. god natt :D

Nu är klockan 22.35

Och alla vet ju vad det är dags för nu ;D
Britney: For the record



Narnia Häxan och Lejonet

Har nyss kollat på Narnia Häxan och Lejonet. Väldigt bra film men Prins Caspian är mycket mycket bättre :) Jag lovar! Snart börjar iallafall Britney: For the record. Hoppas de lever upp till förväntningarna. Fast jag kan tänka mig att det kommer bli ännu bättre :D
Under tiden ska jag iallafall läsa lite bloggar och samla mer poäng på mer-trafik.se
Höres :D

Ingen missar väl Britney: For the record

Som rubriken lyder så är det väl ändå ingen som kan tänka sig att missa Britney: For the record? Riktigt spännande att se, längtar tills klockan är 22.35 så det börja snart!


Lekt lite grann i PowerPoint

Har suttit och lekt lite grann i PowerPoint. Eftersom att jag inte har Photoshop längre så får jag nöja mig med detta. Har iallafall redigerat en bild som jag sedan har gjort dubbel och satt spegelvänt. Så här kommer för och efter bilder.

Förre:



Efter:


Nå vad tycks? Bättre eller sämre? Är inte så duktig på detta men ganska nöjd är jag väl iallafall!

Jag räknas som proffsbloggare på Bloggportalen

Jag var nyss inne och kolla hur jag låg till på Bloggportalen. Där fick jag till min förvåning se att jag låg någorlunda högt upp. Men sen gick jag in och kollade på en kompis som hade haft fler besökare denna vecka fast låg bra mycket längre ner i listan. Så då gick jag och kolla på min igen och då såg jag att det stod "Placering Proffs, alla:..." snacka chockad man blev då när man såg det ;P jag trodde att jag låg på privat inte proffs. Det var ju lite coolt ;P

Sovmorgon :)

Detta har verkligen vart en helt perfekt morgon. Ingen är hemma. Jag sov till typ nu och hela huset är tyst. Perfekt när man nyss vaknat och man fortfarande är lite halvputtig ;) Hehe... Idag har jag inget på schemat alls. Eller jo jag ska försöka göra en sockerkaka. Fast morsan får såklart hjälpa till. Jag har aldrig, och då menar jag aldrig, bakat förut. Det närmaste jag kommit är väl att kavla ut pepparkaksdeg och sedan göra olika mönster. Men när mer än det har jag då aldrig gjort. Men det är väl för att jag inte är direkt intresserad för något inom köket. Så det rä därför det blivit så här kan jag tänka mig! Jag ska väl vara happy sålänge jag får ett G i HK.
Jaja.. nu ska jag gå ut på Mer-trafik.se. Det har faktiskt lönat sig rejält att gå med där ;) Very good :D

Är bara tvungen att lägga upp dessa bilder

Aså jag är bar tungen att ladda upp dessa bilder. Är det nån som är lite extra känslig så är det en bild där som man kanske inte ska kolla på. Men jag diggar iallafall alla dessa bilderna. Vill ni se fler så är det bara att gå ut på google och söka på ouch.  De två sista är ju såfall värst ifall du nu är känslig!








Värsta torra snobben!

Jag glömde berätta en sak om dagen. Jo så här var de, när vi, jag mamma och daniel, var och fikade på "Tant Grädelin" så hamnade vi bredvit en man och hans son. Jag hade lust att både gapskratta och säga nåt riktigt taskigt till mannen. Det var det mest pinsama under hela dagen! Han satt och snackade med sin son högt och tydligt om att det kudne gå hem och chilla 2-3 timmar och sen ifall sonen orkade så kudne de ju gå ner och spela scosch (?). Ungen verkade bara tycka han var pinsam. Och det förstår jag xD Han lät riktigt torr och tråkig i rösten och sen det där snobb uttalande. Nee usch så hemskt. Jag gillar de flesta människor men såna som han klarar jag fan inte xD Fy fan ;S

Nytt dygn, en dag närmare Julafton

Nu är det nytt dygn och ännu en dag närmare julen ;D Vad trevligt va? Ska nog ta och förska sova snart. Ska ju inte göra något inom men iallafall. Sov gott om vi inte hörs nå mer!

Kevin och Alice är kvar till finalen!

Nu är det klart. Robin åkte, nu är det Kevin Borg och Alice Svensson som är i final i IDOL 2008! Det måste vara väldigt häftigt att få veta att man skulle stå där i Globen inför flera hundra tusen pers! Men jag är ändå fast besluten om att det skulle ha vart Anna som skulle ha vart där i finalen med Kevin, inte Alice. Visst Alice sjunger bra, annars hade hon ju inte vart kvar så här länge, men hon är inget alls om man jämför med Anna.
Aja.. synd om dig Robin som inte får vara kvar längre på denna resa, men som sagt, det är helt och hållet juryns fel. De gav honom fel låtar!


Vem åker ikväll då?

Vem tror ni kommer åka ikväll ur idol då? Jag är ganska säker på att det är Robin som åker. Fast jag tycker inte det är rätt för juryn gav honom helt fel låtar. Så det är verkligen inte skyst tycker jag. Men de andra två var ju såklart vädigt duktiga och det vore inte mer än rätt att de är de två som ska stå i Globen nästa vecka. Men eftersom att Anna inte är kvar längre så kommer inte detta program få några röster från mig i år. Jag tycker verkligen att det är sjukt att hon åkte. Förstår inte sverige vilken världsetablerad artist den tjejen är?! Jaj.. spelar ingen roll längre, hon kommer ju ändå göra världskarriär så det är ju inget snack om saken, men jag tycket ändå att det är sjukt fel!
Jaj.. nu vill min kanin ha mat och kärlek!

Nyklippt och fräsch

Hej!
Nu ahr jag kommit hem från stan. Har vart där och klippt mig. Lika frilla men kortare. Så nu är det lättare att fixa den. Sen till nyår ska jag beställa en till klippning och även färgning. Då ska jag nämligen göra blonda slingor. Jag har verkligen tänkt mycket på detta nu och om jag gör många väldigt ljusa så ser det inte lika fejkat som när man färgar hela håret. Så då blir det lite nytt till det nya året ;D
Nu sitter jag och lyssnar på Britneys nya platta, skit bra ;) Nn när jag vart hemma så har jag hunnit med att hjälpa till att laga mat och även äta den. Det blev tacos, det var länge sedan, mjumsigt :D

Boring i skolan

Sitter just nu i musiksalen. Vi har rast. Eller vi ska egentligen ha svenska men de som fick IG på provet får göra omprov nu, så här sitter vi och trocker ;S Skoj... NOOT! Jaj -.- vi ska snart gå tillbaks. Vi börjar om ungeför en kvart. Så hörs sen när jag kommer hem!


Våran tråk skola och lite andra hus runt omkring.

Ska tillbaks till skolan imorn

God kväll.
Vill ni veta en skojig sak? Jag ska tillbaks till skolan imorn. Eftersom att det troligen inte var nån magsjuka så tänker jag satsa på en comeback ;) Hehe.. nu ska jag iallafall sova. Ska upp imorn och duscha också så man se fräsch ut när man kommer tillbaks. Ska nog inte vara med på gympan imorn, ber mamma skriva en lapp! Aja.. sov gott alla där ute!

Dags för Dirty :)

Nu är det dags för Dirty Sexy Money ;D Jag har lagt märket till en sak. Det var blit väldigt mycket inlägg om just detta ämne och det vekar nästan som att jag blit besatt av detta braiga program! Jaja.. det är som det är. Heh..


Mitt nya favoritprogram?

Snön är tillbaks :D

Visste ni att snön är tillbaks i lilla Fjärdhundra :D Tjoho :) Vi får se hur längde det håller i sig! Såg att snön kommit för unegär en timma sedan. Det var då första gången som jag lämnade mitt rum denna dag xD Snacka chock man fick när det var vit ute igen!


Få fler läsare till din blogg!

Hej. satt och läste en blogg som gav tips om hur man kunde få fler läsare till sin blogg och då gav han tips om att man skulle bli medlem på den här sidan . Mer-trafik heter sidan. Man registrerar sig där sen så gör man som det står i mailet man sedan får. Skit soft jöö ;D


Bild på UNG0171

Här har vi en bild på UNG0171. Haha... sccchygg XD
Det var föresten rätt länge sen, typ i september eller nåt ;P


Rolig dag hemma... NOOT!

Hej!
Idag kommer det blir en roligt och mysig dag hemma... NOOT! Visst är det så att jag kommer vara hemma men så fan heller att det är de minsta mysigt! Jag saknar skolan. Jag vill tillbaks till alla kompisar! Jag tror faktisktr att jag börjar må lite bättre nu!
Natten var lite jobbig, jag har inte spytt men jag har haft massor med kväljningar (hur stavas det?.. aja.. sådär när det håller på att komma upp massa snusk). Inte kul! Jag ska iallfall ta och äta frukost snart tror jag. Är lite hungrig!

Dirty Sexy Money

God kväll!
Jag har precis kollat klart på två avsnitt av Dirty Sexy Money. Imorgon ska jag se nästa veckas avsnitt.
Nu ska jag iallafall ta och sova. Hoppas ni få en god natt sömn :)


Kärlekens Språk

Hejsan!
Laddade hem filmen "Kärlekens Språk" för några dagar sedan. Har nu haft tid att se den. Vi började kolla i skolan men sen blec jag sjuk och då missade jag allt. Så jag beslöt mig för att fixa hem den.
Den var riktigt bra faktiskt ;) Som media utrycker sig om filmen: "Skolporr". Och ja jag håller nog med. Det är typ porr samtidigt som det är en bra film, som är menad för att se i skolan på sexualkunskapen. Det är mycket sex och annat i den men ändå anser inte jag filmen så en porrfilm. Jag vet inte hur man ska beskriva det men det är min egna åsikt. Sen finns det ju de personer som tycker att det är äckte hårdporr. Men alla tycker olika, även om detta!
Anyway så var det så att jag först skulle se på Dirty Sexy Money men insåg att jag visst laddat hem fel avsnitt. Så samtidigt som jag kollade på Kärlekens Språk så laddade jag hem rätt avsnitt. Den har precis kommit hem så nu ska jag ta och kolla på det. Typiskt sjukdagar, kolla på film! ;P



LG Renoir KC910

Håller på och kollar in lite mobiler här i min ensamhet och hittade denna som jag vid första ögonkastet gillade sen såg jag knapparna där nere och då sjönk den fort. Men ju mer jag kollar på den desto bättre blir det ;P Och den kostar bara drygt 4 tusen kronor :) Jag kanske har råd redan nu :) För ska jag vara ärlig så efter allt läsande om att xperia ska vara ren skit så vet jag inte om jag vill köpa den?! Och denna verkar ju vara lite bättre faktiskt! Och med xperian så måste man ju skjuta fram tangentbordet hela tiden här trycker man ju ba på skärmen! Jaja.. vi får väl se hur det blir!



Java           Yes, MIDP WAP 2.0
 Antal färger på display           256 000
Upplösning på display       240 x 400
MMS         Ja
T9 ordlista för SMS          Ja
Kalender         Ja
Epost-klient       Ja
Radio          Ja
MP3 spelare         Ja
Digitalkamera           Ja
Upplösning på kamera (megapixel)          8,00
Blixt         Ja
Autofokus            Ja
 Videoinspelning           Ja
Videosamtal        Ja
Internt minne i MB            100,00
Externt minne -typ             MicroSD (TransFlash)
Vibrator        Ja
Diktafon/inspelning av röstmeddelanden          Ja
Spel         Ja
Typ av GSM-nätverk         GSM 850/900/1800/1900/ HSDPA 2100
HSCSD           Nej
Edge         Ja
3G           Ja
GPRS             Ja
Infraröd port           Nej
 Bluetooth - version            Bluetooth 2.0/A2DP
 USB          USB 2.0
Höjd i cm        10,78
Bredd i cm             5,59
Djup i cm           1,40
Vikt i gram        114,00

Inget att uppdatera!

Alltså jag har märkt en sak! När man är sjuk då har man inget att skriva om. Vad drygt!  Snacka tråkigt det måste vara att vara arbetslös eller ... vad heter såna där gamla som slutat jobba..? Jaja.. såna ni förstår säker vilka jag menar. Men hur kul kan det vara att inte göra nått alls under hela dagen? Hoppas för desras skull att de har något att syselsätta sig med. Hade det varit jag så hade jag nog inte dött av ålder snarare utråkning!

Spydde i skolan!

Hej.
Idag har jag fått lov att gå hem tidigare. För ungefär en timma sedan så fick jag sprina från ena änden av skolan för att komma till en toallet för att spy :S Jag hatar att spy men än värre att inte spy ut det utan svälja skiten! Så jag har nu vart hemma ett tag och ska bara ta det lugnt.
Nu ska jag iallfall ta och sova lite tror jag!

Läggdags

Hejsan!
Nu ska jag sova. Nu har jag sett klart på tv för ikväll. Men tror jag ska ta och kolla på avsnittet av Dirty Sexy Money som jag missade förra veckan. Fortsättningen går ju imorn! Jaja.. vi får se hur det blir. Annars så kommer jag nog läsa lite bok.
Som sagt nu ska jag sova, så god natt!

Kan se min blogg från facebook ;)

Vad häftigt ;D Man kan se sin egen blogg från facebook. Coolt xD Sen var det en annan sak också. Jag har liksom på senare tid tröttnat allt mer på playahead men nu så har de fixat något de kallar "microblogg" som är lite som så som facebook har. Man skriver ett kort inlägg om vad man gör just nu. Och vad man nu har lust att skriva där. Kanske blir lite mer inne på PA nu när man kan blogga därifrån på ett lätt och smidigt sätt ;D Synd att de inte har så texten går vidare hit till denna blogg!

Britney Spears fyller år idag ;D



Hehe.. Visste ni att det är hennes födelsedag idag? Och på MTV så har de Britney Spears tema ;P Hoho..
Iallafall, grattis!



Gjort Gossip testet xD

Haha.. var ute på kanal5:s hemsida och gjorde ett Gossip Girl test. Det vissade sig att jag var Blair!


Klicka på bilden för att komma till testet!

Om det nu är nån mot all förmodan som inte ser vad det står där på bilden så har ni texten här!

"Du är en driven person och en sann romantiker. Om det är något som du vill ha så kan inget stå i din väg. Du är väldigt fåfäng och du tycker att det är otroligt viktigt med en vacker fasad. Du njuter också av uppmärksamhet, och du gör allt för att vara den populäraste personen i skolan."

Kärring!

Hejsan!
Detta har vart en tråkdag. Har inte hänt något roligt alls. Och jag blev nekad att köpa tändare i affären. Jävla subba! Va fan skulle jag inte få göra det för?
- Vad ska du änvända den till?
- Kul att ha!
- Nej då låter jag dig inte köpa den!
Ähh, kärring! Samtidigt var det nån annat kvinna bakom mig i kön som utryckte sig med henne, att det inte passade att jag skulle få köpa tändare. Varför inte? Inte direkt så att jag tänkre bränna ned skolan eller nån annan plats. Jag är liksom elevrådsordförande, den platsen får man inte utan att förtjäna den! Herregud, klart som fan att jag inte skulle använda den till andra saker än den är till för!
Jaja... nog om det! Som sagt så har hela dagen vart tråkig. Har inte hänt något specielt alls. Har lust att ringa nån kompis och höra ifall vi ska gö nått. Men problemet är att jag inte orkar själv ;S
Åhh, allt är bara fel just nu! Fuck!!!!

Över 700 inlägg

Hejsan!
Nu har jag visst gjort 706 inlägg med detta. Glömde bort att berätta att jag gjort 700 inlägg, men bättre sent än aldrig som man brukar säga!

P!nk - So What

Sjukt bra låt aså :D



Na Na Na Na Na Na Na
Na Na Na Na Na Na
Na Na Na Na Na Na Na
Na Na Na Na Na Na

I guess i just lost my husband
I don't know where he went
So i'm gonna drink my money
I'm not gonna pay his rent (Nope)
I got a brand new attitude
And i'm gonna wear it tonight
I wanna get in trouble
I wanna start a fight

Na Na Na Na Na Na Na
I wanna start a fight
Na Na Na Na Na Na Na
I wanna start a fight

So so what?
I'm still a rock star
I got my rock moves
And i don't need you
And guess what
I'm having more fun
And now that we're done
I'm gonna show you tonight
I'm alright, I'm just fine
And you're a tool
So so what?
I am a rockstar
I got my rock moves
And i don't want you tonight

Uh, check my flow, uh

The waiter just checked my table
And gave to Jessica Simp- Shit!
I guess i'll go sit with Tom boy
At least he'll know how to hit
What if this song's on the radio
Then somebody's gonna die
I'm gonna get in trouble
My ex will start a fight

Na Na Na Na Na Na Na
He's gonna start a fight
Na Na Na Na Na Na Na
We're all gonna get in a fight!

So so what?
I'm still a rock star
I got my rock moves
And i don't need you
And guess what
I'm having more fun
And now that we're done
I'm gonna show you tonight
I'm alright, I'm just fine
And you're a tool
So so what?
I am a rock star
I got my rock moves
And i don't want you tonight

You weren't fair
You never were
You weren't all
But thats not fair
I gave you life
I gave my all
You weren't there
You let me fall

So so what?
I'm still a rock star
I got my rock moves
And i don't need you
And guess what
I'm having more fun
And now that we're done (we're done)
I'm gonna show you tonight
I'm alright(I'm alright),I'm just fine (I'm just fine)
And you're a tool
So so what?
I am a rock star
I got my rock moves
And i don't want you tonight

No No, No No
I Don't want you tonight
You weren't fair
I'm gonna show you tonight
I'm alright, I'm just fine
And you're a tool
So so what?
I am a rock star
I got my rock moves
And i don't want you tonight

Ba da da da da da 

Beter sig alla Johan Palms fans så här eller?

Fan aså det är ju sjukt. Roligt att se, men sjukt aså. Och det där nedan, att han betyder mer för henne än hennes egen familj det är ju inte klokt! Hon kan ju inte vara riktigt frisk i huvudet!






Hemma!

Hejsan!
Nu är jag hemma och har vart det i typ snart 2 timmar. Men jag har kollat på tv och orkade inte meddatorn. Jag här ätit massor med pepparkakor så nu är jag riktigt snäll ;) Heh.. det är mumsigt!
Nu blir det blogg läsande sedan är det middag. Höres!

Sitter i datasalen

Hej!
Just nu har vi svenska men vi som har gjort våran redovisning får sitta i datasalen medan de andra gör sin. Mycket nice ;D heh.. jag har inte så mycket att göra. Ska läsa lite bloggar och har nyss kollat min facebook och mailen. Så vi hörs väl senare!

RSS 2.0