Köpt tidningen och cyklat

Har nyss kommit hem. Har varit till affären och köpt Aftonbladet och en korsordstidning. Sen köpte jag även en klubba. Så på vägen hem tog jag en extra lång cykel tur hem som ett straff typ för att jag inte gjorde som jag lovade mig själv att göra. Och för att bli av med det som kommer att hamna på min kropp nu när jag äter den. Det är jobbigt att vara utseende frixerad ibland. Men så är det. Men måste sluta nu för det åskar som bara den nu. Får väl lösa lite korsord under tiden.

Vill ha mobilt bredband


Jag har bestämt mig nu. Jag ska med på fotbolls saken. Men jag vill fortfarande se hur husvagnen ser ut. Vi ska kolla på den på fredag. Men om jag nu åker upp dit så vill jag ju ha datorn med mig. Men det dåliga är att dom inte har något bredband på kampingen :S Så hur i all världens namn ska jag kunna blogga om allt som händer? Jag kan ju inte bara vara utan det i en hel vecka. Så jag har tidigare tjatat på mina föräldrar att jag vill ha mobilt bredband men dom har alltid sagt nej. Men nu måste jag verkligen ha det. Och jag kan betalla allt själv om det är så illa. Men jag kommer inte att överleva utan! Så pappa får allt välja. Antingen låter han mig köpa det eller så får han vara ensam där uppe i en hel vecka. Det är upp till honom. Jag mår lika bra utav att vara här hemma som jag mår utav att vara där. Till och med bättre här. För då behöver jag inte bo så trångt. Men som sagt han får välja. För jag ska ha det om jag ska med upp. Det är inget att snacka om.
Men nu har jag inte tid att sitta här längre. Ska nog ta och göra något nyttigt. Klippa tånaglarna kanske xD haha :P

Spanien vann

Jahap... då var det över. Spanien vann :( Ska jag vara ärlig så var jag inte och kollade xD Jag fick reda på det genom att jag var ute och kollade lite på aftonbladets hemsida. Men jag tkr iaf att det var synd fö jag ville att Tysklande skulle vinna. Men så är det. Nu var det 44 år sedan Spanien vann senast. Det är ett bra tag sedan så dom var väl värda att vinna på nåt sätt iaf då. Men jag ville iaf inte att dom skulle vinna. Men nu ska jag kolla vidare på Aftonbladets hemsida.

Fotbolls final Tyskland-Spanien


Sitter och kollar på UEFA Euro 2008. Det är final och det är Tyskland mot Spanien. Jag hejar på Tyskland men Spanien leder med 1-0. Så dom måste ta sig i kragen och kämpa på lite. Eftersom att jag tkr att fotboll är jävla skit sport egentligen så tkr jag inte att det är så spännade men kollar ändå, mest för att det inte är något annat bra på TV. Men så är det. Man ska väl kolla nån gång. xD
Men nu börjar det snart...

Hos mormor och morfar


Vi fick jätte god förrätt

Sen spelade vi kubb :)

Vi hade jätte trevligt. När vi kom dit så åt vi mat på än gång. Vi började med en förrätt. Den var jätte smaskig (se bilden). Efter det hade åt vi nån köttbit, även den var jätte god. Men på senaste dar har jag inte varit hungrig så jag åt inte så mkt. Men till det var det potatis, grönsaker, vitlökssmör och bröd. Vi åt och hade trevligt. Efter det gick allihop ut och spelade kubb. Skit roligt, men det var nog bara för att jag vann exakt alla gånger vi spelade. Men ärligt talat är jag inte förvånad för jag är ju bäst på det ;P När jag sa att jag var fett bra på det vid matbordet så skrttade Daniel och sa att jag är ju sämst på att sikta.
Och det är i och för sig sant för utanför kubb banan är jag verkligen sämst, men medans jag spelar är jag verkligen bäst. Så när jag vann hela tiden sa jag det till honom att jaha, du jag är ju verkligen sämst. Eller inte jag vinner ju hela tiden.
Och det som var mest roligt var ju att han och jag inte var i lag en enda gång så han vann ju inte alls :) Nolla:P Jag tror vi körde 5 ggr och jag vann som sagt alla gångerna. Sen ville inte dom andra spela mer så då gick vi och fikade. Det var paj, rabarberpaj. Jätte gott. Vi satt ute på deras lilla... emm ja vad heter det då? Anyway vi satt ute iaf. Sen vid 18 tiden gick jag upp till Fanna Handeln för att se om det var öppet för dom har sån där korsordstidning som både jag och mormor vill ha. (Den som jag fick låna av min moster på badet).  Men det var stängt så det var bara att gå tillbaks :S Jag fick iaf en liten promenad, inget ont som inte har nåt gott med sig! Haha.. ja man undrar ju om det kanske är sant.
När jag kom tillbaks så åkte vi hem efter en halvtimme kanske.
På vägen hem åkte vi småvägarna då såg vi att Anki Taxen var ute och gick så vi stannade och pratade lite med henne. Så hon bjöd över oss hem till de. Jag hade aldrig för vart där men gud så fin dom bode då! Aså shit vilken dörr säger jag bara! Att ett sånt fint hus står ute på landet i nån lite by på max 5 hus fattar jag inte.
Mamma fick nån blomma av henne och sen åkte vi typ hem efter att vi hade kollat på deras ny födda kattungar. Dom var jätte söta!
Men nu sitter jag här och vet inte vad jag ska göra.
Och sitter även och funderar så det knakar i huvudet på mig om jag ska eller inte ska följa med till Dalecalia (venne hur det stavas, men det är iaf en fotbollstunering som min lillebrors lag ska vara med i). Anki tyckte att jag skulle förja med så att nån kunde underhålla Hugo (deras minsta son) så slipper han ha det så tråkigt. För jag var ju med upp föra året och vi hade det jätte roligt. Och det var även väldigt trevligt. Men jag hatar att bo i husvagn, eller iaf andras husvagnar som jag aldrig har sett tidigare. Och vi ska bo i en sån. Och föra året så lånade vi husvagn av några kompisar som har en av den största modelen. Och jag tyckte att den var lite och den här kommer vara ännu mindre :S Shit men jag sa så att man kan ju fråga om man skulle kunna få slå upp ett tält inne i nåt lager i kupolen xD Mkt trevligt för då skulle jag bo i en stor shoppinggalleria :)

Ska åka nu

Nu ska vi åka in till min mormor och morfar. Ska bli ganska kul. Vi ska  äta mat och ba hade trevligt. Men nu måste jag sluta för nu roppar dom på mig xD
Hejdå

Ska åka nu

Nu ska vi åka in till min mormor och morfar. Ska bli ganska kul. Vi ska  äta mat och ba hade trevligt. Men nu måste jag sluta för nu roppar dom på mig xD
Hejdå

Normans nya skiva



Här har vi Normans skiva och singeringen :D

Låtlista:
1. Djävul eller gud   3.07
2. Hon är redan här   3.47
3. Du behöver   3.40
4. Storma mitt hav   3.02
5. Längtan   4.21
6. Stranden   3.26
7. En dåre som jag   3.33
8. Ridom ridom   3.15
9. I lågornas sken   3.04
10. Din ljusa blick   3.23
11. Vi lever   3.21
12. Störst av dem är kärleken   3.05

Djävul eller Gud - Nordman



Vissa har allt, men vill ändå ha mer
Rätt eller fel, å vem bestämmer
Vissa har svaren, men tiger ändå
Vit eller svart, kan en lögn va grå
Svårt att berömma den som har det bra,
lätt att fördömma den som inget har

Djävul eller gud, vem är jag vem är du
Står du kvar, om himmelen faller.
Djävul eller Gud, vad vet jag vad vet du
Vem står kvar och vem av oss faller,
du eller jag

Vi lever idag o ett liv går så fort
Om du va jag, va hade du gjort
Stannar du kvar fastän hjärtat vill ut
Kan ett farväl va ett lyckligt slut
Svårt att förlåta den som vänder om
Lätt att begråta det som fanns en gång

Djävul eller Gud, vem är jag vem är du
står du kvar, om himmelen faller.
Djävul eller Gud, vad vet jag vad vet du
Vem står kvar och vem av oss faller

Tala är silver, men lyckas hålla tyst är guld
Stenen är kastad, men vem stod utan skuld

Djävul eller Gud, vem är jag vem är du
Står du kvar, om himmelen faller
Djävul eller Gud, vad vet jag vad vet du
Vem står kvar och vem av oss faller,
du eller jag

Du eller jag, du eller jag


Han har tyvärr inte gjort någon musikvideo än men det här får duga tills vidare.

Hamnfestivalen


Norman var där :D

Han var så jävla bra!!

Åhh! Jag fick krama honom :D Och jag köpte hans skiva och fick den singerad :')

Förlåt att jag inte gjorde något inlägg igår när jag kom hem men jag var så jävla tröt! Vi var hemma vid 2 tiden. Det var så jävla bra!!!!! ;D Det var fett lungt den bästa Hamnfestivalen ever. Men det var nog bara för att nordman var med ;) Han är så bästa bara!! Det finns inga ord för vad han är! Löve he!
Allt blev förskjutet en halvtimme för att E.M.D var försenade och dom började :S Shit vad dåliga dom var! Blää, fuck them! Dom höl på en hel timme och det var nog den längsta timmen på hela året. Men sen vid 21 tiden så var det Nordman! Åh, som sagt så är han bäst! Han höl på i typ en och en halv timme och det var så jävla synd att det inte var längre för fy fan vad bra det var! Och han drig ju iaf mest tittare under hela kvällen. När han var klar så fick alla som ville en kram av honom vid skivförsäljningen och så klart singering. Och det är ju klart man tar för sig om man får det. Så jag stod i kö en kvart typ men det var det värt. Han var jätte svättig xD haha.. :P Man skulle nog kunna vrida ut tröjan ha hade på sig. Jag köpte hans skicka och fick singeringen på den så den inte försvinner. Lyssnar på den just nu :) Den är skit bra! :D Den bästa skivan han gjort ever liksom. Den bästa låten på skivan har samma namn som omslget "Djävul eller gud"
Den är så bra om ni inte har skivan köp den då eller gå iaf ut på youtube och lyssna. När han var klar så var den nån DJ som jag inte lyssnade på jag var och åkte lite karuseller. Fett nice. Åkte Booster. Den snurrade runt runt runt så man var upp och ner i luften och det var jätte roligt. Sen var jag och åt Naticos (eller hur det nu stavas), men såna där tocos chips och smält ost. Det var jätte mumsigt! Sen halv 12 var det Smalare än Tourd, dom var ganska bra faktiskt. Det är ett sånt här cover band som spelar andras låtar. Dom höl på till 1 och efter dem åkte vi hem så vi var hemma vid halv två men jag kom inte i säng fören 2. Men gud så skönt det var att sova, för shit vad tröt jag var!
 

Ska in till Hamnfestivalen snart



Jag vaknade kl.14.00 och sen har jag inte gjort så mkt mer hoppat lite studsmatta och kollat på TV. Snart ska vi in på Hamnfestivalen. Fett kul! Vi ska träffa fam. Eriksson där inne. Men jag hoppas mer på at jag ska träffa några av mina kompisar där inne så ska jag hellre vara med dem. Det är lite trevligare och mkt roligare. Men nu ska vi åka om några minuter...

Men shit!



Ohhh, vad fan ska man säga som såna här dumma människor? Dom borde ju inte få spela mer efter det :@

Men herre gud?!



Aså shit hur är det möjligt?

Hemma hos fam. Eriksson


Var hem till familjen Eriksson var jätte trevligt :)

Vi grillade! Jätte smaskigt

Sen grillade vi marshmallows...

Sen kollade vi på Varning för Jönssonligan

Vi hade jätte trevligt där. Det började då med att vi kom till dom vid 18 tiden. Sen åt vi mat vid halv sju tiden. Då grillade vi grönsaker och kött på spett. Det var skit mumsigt. Vi satt och pratade och hade jätte trevligt. Sen tog dom fram marshmallows och då kunde man ju inte säga nej, för jag har ju sagt att jag får äta sånt på fredagar och lördagar. Så vi gick och grillade lite sånt också. Det var väldigt smaskigt. Sen plockande vi in allt och väntade på att min fader skulle komma för det hade strulatt med jobbet. När han gjorde det så åt han mat samtidigt som vi var så snälla och satt kvar där och gjorde honom sällskap. Fast jag sprang lite mellan TV:en och där för det var Jönssonligan. Sen var det fika och vi åt en prinssestårta och så hade Mia bakat en bananpaj. Jag smakade den men tyvärr kunde jag inte äta den men den var jätte smaskig. Sen satt vi bara och pratade resten av kvällen. Sen kom vi hem vid 0.00 tiden.
Pappa ska in och hämta Daniel och en kompis från Hamnfestivalen vid 2 tiden. Jag ska gå imorgon för då är Nordman. Idag var det inte några bra förutom E-type.
Nu ligger vi (jag och Hampus) i min säng och kollar på Scream. Jag har sett den för så jag behöer bara små glutta lite då och då. Men nu ska jag kolla ordentligt.

Söta hundvalpar


Söt valp som ligger och sover


En liksugen valp

Jag såg världens sötaste hundvalpar idag hemma hos min granne. Det var några som nyss flyttat hit och dom var och klippte sig. Så då hade dom med sig två av deras 7 fem veckors gamla hundvalpar. Och dom var vara så söta! Det är mammas favo hund. Men tyvärr ska vi inte ha någon hund. Men man blir bra sugen på en när man ser dom där söta små tussbollarna :)

Mitt fönster



Det tog ett tag me nu har jag änligen tagit mig i kragen och lagt upp bild på hur mitt fönster blev efter att jag köpt mitt boon sai träd (vet fortfarande inte hur det stavas xD) Jag tkr att det blev mkt snyggare nu än vad det var före. Och nu har jag något som jag kan ta hand om Haha xD Men liksom jag tror ni fattar för dom ska ha vatten minst en gång om dagen och så ska dom ha solljus. Så det är lite trevligt att ha. För jag tkr att dom är väldigt finna.

badat och löst korsord


Var ensam dom första 7 längderna


Shit vad jag vart duktig (: Jag har gjort ett helt korsord!!

Nu är jag hemma igen. Jag var så duktig så jag simmade 10 längder. Var ganska jobbigt faktiskt xD Men det var skönt också man känner sig liksom duktig :P Dom försa 7 längderna var jag själv i poolen. Sen kom det massor med småbarn från fritids och förstörde det sköna lugnet. Men jag låg iaf bredvid min moster och hennes två barn. Jag var och badade 2 ggr efter att jag simmat. Sen låg jag bara och solade. Men Carola som min moster heter frågade om jag ville läsa tidningen så jag låg och läste Aftonbladet samtdigt som jag fick lite färg. Sen frågade hon om jag kanske ville lösa korsord. Först var jag lite tveksam för jag är verkligen jätte dålig på det. Men då sa hon att hon hade en ny tidning med nybörjar kryss och där så var det ett vanligt korsord men det var siffror så jag visste att på siffra 9 var det ett M. Så det var mkt enklare. Och det blev även roligt :) Jag liksom satt och finulade i typ en timme eller nej det var inte ens så länge. Men det var verkligen en rolig tidsfördriv.

ner och bada

Åhh, nu har jag ätit frukost och man känner sig alldeles mör i hela kroppen . Shit aså! Men nu ska jag bara ta och klä på mig sen ska jag packa lite saker. Sen är det dags att ligga nere vid poolen och glassa. Ska sola och ha det skönt. Mm! Det låter skönt. För i solen är det 40° c. Det är ju inte normalt! Men nu ska jag gör mig iordning sen blir det avgång runt halt 1 tiden.

inget nytt tema

Nehe då hittade jag inget bra tema. Alla teman var jätte fula eller så var det så att dom som var snygga kunde jag inte ha för att jag hade för nytt Firefox. Shit aså vad irriterande. Men det får bli det gamla vanliga. Vad det nu heter. Tror typ det heter Vista on XP eller nått sånt. Rätt tråkigt är det iaf. Men nu tror jag att jag ska ta och äta frukost. Är ganska hungrig. Sen ska jag nog föröka läsa lite hur Den Äldste. Som jag sa förut så är den ganska bra ibland men oftast är den långtråkig. Men jag vill läsa den så därför fortsätter jag annars kan jag ju egentligen bara sluta. Men som sagt jag vill läsa den.
Jaja nu ska jag käka frukost.

God morgon

Jag vaknade nyss av att den där helvetes telefonen ringde. Åhh har folk inget vett i huvudet eller? Klocckan var likson kvart i 10. Men anyway så var det väl bra på det visset att jag kunde sitta vid datorn. xD Eftersom att jag fick tillbaks den igår så fanns det ju inga inställningar så det håller jag på att fixa nu. Jag har t ex skaffat Mozilla Firefox så nu försöker jag hitta nåt snyggt tema som jag kan byta till. Men än så länge har det inte fungerat men jag har säkert gjort nåt fel får man hoppas. ;)


FÖrsöker fixa reklam

Jaha.. då håller man äntligen på att fixa lite reklam. Får hjälp av Trixie. Man skulle typ bli medlem på nån sida som är affilator. Man blir medlem där sen så finns det massor med företag och saker man kan göra reklam för. Jag har bestämt mig för att bara göra reklam för såna saker som jag vet att folk är intresserade av. Så ni får gärna ge exempel på vad det kan vara :) För jag har typ tänkt att det kanske skulle vara lite sådär killmode (eftersom att jag är kille xD och så är det allt för mkt tjejmode reklam) Och sen tänkte jag även om jag kanske skulle göra reklam för Telia eller något sånt företag. För det är ju säkert rätt många som kommer gå ut på förhoppningsvis så är det väl massor med erbjudande det visar på reklamen. Eller det är väl självklart. Men nåt som lockar. Men nog med det nu. Nu har jag tänkt att jag ska ta och se om det är något bra på TV eller om jag kan ta och lägga mig för jag är ganska tröt faktiskt. Fasten jag gick upp typ vid 14.00 tiden.

Sagan om ringen



Jaha.. nu ska jag bara ta och installera msn sen ska jag gå och kolla på Sagan om Ringen på typ 4:an tror jag
Den är så bra :)

Dator är hemma och funkar igen



Jippi! Nu fungerar datorn igen. Tack så himla mkt Stefan. Vi var hemma hos honom och så sat vi i deras TV-rum ett tag. Där började vi med att blåsa datorn. Och jag fick sitta brevid och se hur han gjorde så jag också skulle lära mig. Det tog ungefär typ i en timme för bara det. Men det var såklart värt tiden. Och nu är den hel. Men iaf så efter det så gick vi in i deras sovrum för att komma åt internet sladen. Och därifrån satt vi och fixade alla grundintällningar. Så nu vet jag vart jag ska gå ut om det är något som krånglar. Men sen var det typ klart. Och jag är så glad att vi har honom så han kan hjälpa oss. (:

springtur

Gud vad skönt det är att vara ute och springa. Man liksom luftar alla tankar. Jag sprang runt elljusspåret ett varv. Det var jätte jobbigt. Haha xD Man har liksom inte samma kondition som man hade för några år sedan :P Men jag håller iaf igång ibland. Jag är också så duktig så jag fortsätter springa fasten det är jobbigt.
När jag kom hem hoppade jag in i en kall dusch. Jätte skönt. Ni sitter jag här och har ganska tråkigt.
Men det mäst iriterenade är att den där jävla telefonen ringer hela tiden. Man kan inte en skriva en hel mening knappt innan det ringer. Gud vad jobbigt :/ Och nu kom jag åt den där jävla knappen till lukan där man stoppar in skivor. Åhh hatar stationära datorer !!!! Men om jag har tur så kan Stefan fixa datorn idag.
Jaaaa! Pappa ringde nu och sa att han hade pratat
med Stefan och att jag skulle komma ner med datorn till honom nu! :) Jippi
Så nu måste jag pyssa!

fusk

Jaha.. man kan visst vara snäll även fast man är lite sur. Jag hjälpte faktiskt min lillebror när han bad mig gå ut på en såndär fusk sida. Och det gjorde jag :) Hmm, konsigt men sant. För i vänliga fall så är jag helt emot den sidan för jag tkr inte att man ska fuska på spel men min lillebror tkr att deet är helt ok. Men anyway så har jag inte så mkt mer att komma med för tillfället.

Alla blommorna



Humm det var inte så mkt blommor trots allt. Konstigt flr jag tyckte att det kom blommor hela tiden. Men det  gjorde det väl inte då?!
Jag har inte gjort så mkt idag har nyss vaknat. Det var jätte skönt att sova länge. Dels för att slippa mamma. För jag är fortfaradne osams med henne. Så som sagt var det skönt att sova såhär länge för hon har åkt in till enköping.

Äntligen har alla gäster åkt hem


Den här buketen fick hon av mig pappa daniel och hampus


Jag var så duktig så jag har nästan gjort som jag sa att jag skulle igår. Jag har bara ätit mat och så en endas tårtbit (en liten) och så pyttelit
e godis :)


Här skär hon upp tårtan

Åhh, nu så har alla gäster åkt hem. Jag är så tröt så jag skulle kunna somna nu. Mamma har fått massor med finna presenter och massor med pengar. Så nu säger hon att hon äntligen ska köpa nya innedörrar. xD Vi har haft gäster ändå från kl.14.00 och nu är kl.snart 23. Shit det har var folk här hela tiden. Ganska jobbigt man blir lätt tröt ska jag säga. Särskilt när nästan hälften av dom ha småbarn. Men det har vart trevligt. Mamma har bl a fått massor med smycken och så såklart nästan ett helt bord fullt med blommor. Det är helt otroligt. Typ alla hade blommor med sig. Jag sa det att oj får man sådär mycket blommor när man fyller 40 undrar hur mkt man får på graven då? xD det tyckte en det var ganska roligt. Men jag orkar inte skriva så mkt och föresten så har jag inte så mkt mer att skriva om än att jag och morsan är lite osams just nu men det är väl det ända.
Vill ni se mer bilder får ni kolla bilddagboken.

Mamma fyller år

Jaha, nu är även mamma 40 år då ;) Grattis! Jag kommer göra ett inlägg lite senare med bilder och så. Men jag kan inte göra ett sånt långt inlägg just nu för snart kommer några av gästerna. Vi har vart in till enköping och köpt ett par örhängen åt mamma med diamenater och guld. Det var rätt så fina. Men det fanns ett annat par som var ännu finare. Men det var silver och mamma tål inte silver örhängen. Det är synd för dom var jätte finna. Det var en jätte stor diamant på. Dom kostade typ 5000. Så det var ganska dyrt men man fyller bara 40 en gång.
Sen var vi inte till växtriket och köpte en jätte stor fin buket med blommor för 300 och så köpte jag ett boon cai träd (vet inte hur det stavas men ni fattar förhoppningsvis vad jag menar det är iaf ett sånt där kinesträd). Det kostade 200 och så ska det ha en speciel näring varje månad för 200 så det kommer kosta att ha det där. Vi räknade ut att det skulle kosta lite över 2000 om året.
Sen var vi inte till Maxi och hämtade en tårta som vi beställt och nåt bröd. Så nu är allt klart och det är bara gästerna som saknas.

Mammas present

smycken
Det här halsbandet har mamma gjort själv.

smycken
Det här armbandet fick hon av min moster. Vart inte sån jätte bra bild.

Mamma åkt in till enköping nu ikväll för att hon skulle träffa min moster för att hon skulle få sin födelsedags present av henne. Hon, mamma och min mormor åke till nåt ställe i enköping där dom fick göra egna smycken. Halsbandet där ovan har hon gjort.
Hon sa att det var jätte roligt. Och att det även fanns till killar. Så det vore nog ganska kul att åka in och prova på :)

Mitt nya nyttiga liv

sallad

En början på mitt nya nyttiga liv. Istället för att poppa popcorn till kvällen som för så åt jag sallad.
Den innehöl sallad av olika sorter, rädisor, tonfisk och såklart dresing till! En utsökt kvällsmåltid. Satt och åt det sammtidigt som jag och mamma kollade på Morden i Midsomern.

Nu var det borta

Tjoho det tog ju bara några minuter så var det klart. Jag letade mig fram och hittade det. :D Det var ju inte så svårt trotsallt. Men nu är det stora problemet att jag skulle vilja ha sån där reklam vid sidan av bloggen. Är det nån som vet hur man fixar det då? Skulle gärna vilja ha det. Jag vill ut och hoppa studsmatta men det regnade nyss så det är alldeles blött ute nu. Så det  får allt vänta ett tag.
Sitter och små tittar lite på lost sammtidigt som jag skriver, ganske jobbigt. Men såhär blir ens kväll när det inte är något bra på TV.

Det gick inte så bra

Hmm, du det gick inte så bra... Vi spelade kanske en kvart sen trötnade vi för att det inte gick nå bra. Så nu sitter jag här igen. Medan vi spelade så ringde det i telefonen, det var pappa. Han undrade om mamma hade sagt något om vad hon önskar sig. För vi har fortfarande inte köpt något och hon fyller imorn. Så Det är lite brådis. Vi satt och snacka i ca 10 minuer. Det blev lite långtråkit. Jag har nog kommit på vrf jag inte brukar hålla så långa samtal och hellre sms:ar. Men vi har iaf kommit fram till att hon önskar sig en ny stekpanna och en sån där solstol vad det nu heter. Men vi tänkte att eftersom att det inte är några affärer öppna såhär sent så tänkte vi att man kanske bara ska köpa en blomma nu som hon får imorgon bitti sen åker man in och köper en present imorgon så får hon den på eftermiddagen.
Nu sitter jag och messar med Trixie och frågar hur man gör för att få bort det där där det står Om Anton och bilden. För jag vill inte ha det kvar längre. Men hon kunde inte förklara så jag får väl helt enkelt leta mig fram.
Om nån vet hur man gör får ni görna säga det :)

Spela lost med Hampus

Nu ska jag och brorsan ta och gå in till mig och spela lite Lost. Har inte kommit långt alls, men hoppas på att komma längre. Så nu sitter jag här och skriver i väntan på att han ska bli klar i duschen. Men som tur är så behöver jag inte vänta så länge för han är typ klart på 7 minuter. Fattar inte hur han bär sig åt men på nåt sätt lyckas han. Själv så står man där i en halvtimme minst och försöker skynda sig så gott det går men kommer ändå inte ut från badrummet fören en halvtimme senare.
Ganska iriternade ska jag säga att bo så nära inpå sina grannar för när man har balkongdörren öppen så hör man allt dom säger. För Carolina har ju friseringssalong mot oss så man hör när dom skrattar eller pratar jätte högt. Men nu är Hampus klar så nu ska det bli spela av.

Nyduschad

Ohh, så skönt! Jag kom nyss ut från en iskall dusch! Många undrar säkert vrf just en iskall? Jo därför att ,am får mkt finare hy av kallt vatten. Så det är en vana att göra nu. För om man jämför ni från förut så har jag inte lika fett hy längre. Så nu sitter jag här inne hos brorsan igen. Åhh, jag vill att pappa ska ringa till Stefan så han kan kolla vad edt är för fel nu igen. För jag pallar inte det här längre. Jag vill kunna ta med mig datorn och sitta vart jag vill men det kan man inte nu. Hampus ligger i sin soffa och kollar på Lost. Dom avsnitten som jag redan sett. Så jag har inte direkt något att göra. Får väl ta och kolla in Linda Rosings blogg och se om hon har skrivit något idag. Och kanske kolla in blondinbella. Fast jag villar inte den så mkt det är rätt trist att läsa hennes. Det handlar typ bara om samma sak.

Hoppade med mina grannar

Nu är jag inne igen. Mina grannar kom över till oss och hoppade lite. Det tog typ en halvtimme innan Wilmer kom upp. För han typ vågade inte. Det var roligt den första timmen, men sen blev det bara jobbigare och jobbigare. För dom blev liksom lite väl påfrästande om ni fattar vad jag menar. Men liksom inget illa menat mot dom aså för jag tkr jätte mkt om dom men det är nog så med alla barn. Dom blir lite jobbiga i längden. Medan vi hade roligt så hade vi massor med bollar uppe på studsmattan. Sen gjorde Wilmer illa sig och det var då det tråkiga började. Han sat i typ 10 minuter sen så var det bra igen. Fast jag fattar att han grät för han gjorde illa lilla snoppen :S Oh, du det gör ont det. Sen så var vi nere i skogen för då ville ingen av dom hoppa mer. Så då var vi ute där ett tag sen vart dom kissnödiga och då gick vi in sen så gick vi över till oss igen och hoppade lite mer. Sen kom deras pappa och hämtade dom för dom skulle äta mat, kolla på barnprogram och gå och lägga sig.
Så nu är det lungt från skrikande och allt. Nu ska jag bara ta och ta det lungt sen ska jag nog hoppa lite mer. Åt en glass nere på badet så måste bli av dom extra kolhydraterna. För nu har jag bestämt mig jag ska bara äta sånt där som godis, dricka läsk och äta glass på fredagar och lördagar sen ska jag leva dom andra dagerna med ett friskt och nyttigt liv. Så all mumsig onyttig mat kan jag bara äta två dagar i veckan nu. Så hejdå sushi och allt annat. För man tkr ju att sushi borde vara nyttigt men det är det faktiskt inte. Konsigt? Men så är det. Jag får gå ut på du är vad du äter och se hur man gjorde sån där nyttig sushi.

Badat

Usch så kallt det var nere vid badet. Vi hoppade studsmatta i en timme och det blev jätte varmt så vi gick ner till badet. Men när vi var där så badade vi en kvart sen stod vi i duchen resten av tiden. Så när vi kom hem igen så hade vi varit där i en hel timme.
Berättar lite mer senare om vad som har hänt orkar inte nu ska ta och hoppa lite

Studsmatta

studsmatta
Bygga bygga byygga!

studsmatta
Nästan klart nästan så...

studsmatta
Och så nu är det bara att studsa så mkt man orkar


Nu behöver jag inte ha tråkigt längre! Mamma kom hem från Västerås och det var meningen att hon skulle köpa ett partytält tills hon fyllde år. Men istället så blev det en studsmatta. Efter mkt tjatande så blev det äntligen av. Så som sagt nu behöver jag inte ha tråkigt längre.
Vi var nog ute en hel halvtimme. Det låter inte så mkt  men för att vara jag så är det väldigt mkt. Kommer någ studsa varje dag. Man kommer iform lite granna iaf. Kanske inte som en dag på gymmet men ni fattar nog vad jag menar.

Tråk

Hejsan!

Åhh, shit vad tråkigt jag har! :S Det är så himla tråkigt. Jag försökte att frdriva tiden med att kolla på TV, spela fotboll och låta min kanin vara ute. Men allt var ändå lika tråkigt. Jag messade min mamma och bad henne köpa Aftonbladet. Då sa hon till min pappa att han skulle köpa tidningen. Men vilken tidning tror du han kom hem med? Expresen! Åh så iriternade. Den är ju liksom värra skit tidningen står ju inget intressant om kändisar där alls. Dom borde byta taktik.
Nu sitter jag här inne hos min lille bror han han sitter och kör TV-spel. Och så sitter han och drygar sig. Fett iriterande.
- Åhh, nej! Du kolla på det här. Nu ska jag bränna ner ett hus!
Men shit vem bryr sig? Inte jag iaf...
Nu ska jag ta och läsa lite kändis bloggar så

Puss
Anton

Chino

Hejsan!

Aså fy fan vad jag tkr Chino byxor är fula!! Aså jag fattar inte hur dom tänker när dom ska göra det till sommar mode? Hur många kommer ha det? Hoppas verkligen inte det är många. Aa man får se det från den ljusa sidan, gamla gubbar bli poppis xD haha!

http://www.aftonbladet.se/sofismode/man/article2725404.ab

Kolla länken så dattar ni vad jag menar.

Puss
Anton

Takida - curly sue

Hejsan!




Your strength is so hard to find,
I feel so much stronger now,
the feeling´s alright.
Your words make me whole again,
those eyes cannot ever lie,
you´re so divine
I´m not ever alone, you´re not ever alone

I´m head over heels goddess of mine,
your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back,
The glory you found,I´m in deep debt, without you I wouldn´t survive
I´m not ever alone

Your smile is heavenly,
I don´t deserve all the love that you'r giving to me
Your touch makes it hard to breathe,
the shiver´s around me now, you´re so fine

I´m head over heels goddess of mine,
your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back,
The glory you found, I´m in deep debt, without you I wouldn´t survive

The heart is pumping for my life, the mind is happy and I will love you to the day I die

I´m head over heels goddess of mine,
your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back,
the glory you found, I´m in deep debt, without you I wouldn´t survive

I´m head over heels goddess of mine,
your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back,
The glory you found, I´m in deep debt, without you I wouldn´t survive

Puss
Anton

Åhh jävla dator jävel

Hejsan!

Åhh, men vad fan! Nu har den gått sönder igen. Fy fan vad jag hatar datorer ibland. Nu går den inte ens att starta. Eller jo man kommer in till där det står Välkommen. Sen kommer man inte längre. Det stannar där och sen blir det svart och så kommer man till en blå ruta  med vit text sen dör den. Fy fan säger jag bara!
Just nu lånar jag min lillebror dator. Men jag kan inte göra så långa inlägg just nu iaf för då kommer datorn att hänga sig. Eller den gör det om man har haft datorn igång en längre tid. Så det kommer kanske komma många korta.

Puss
Anton

Sony Ericsson Xperia X1

Hejsan!

Efter mkt om och men så har jag äntligen bestämt mig. Eller tja tills vidare iaf. Nu ska det nog bli den här telefonen. Den heter som rubriken Sony Ericsson Xperia X1. Det är en touch och har tangentbord. Är ganska snygg. Det som jag blev lurad med att det stod på en sida att den hade 7.2 megapixels komera men det visade sig att den bara hade 3 eller om det kanske till och med var 3.2. Så det var inte alls så bra som jag trodde. Men vad gör det när allt annat är totally amazing?!

en touch från sony ericsson. den nya xperia x1

Ganska snygg eller hur?
Om du går ut på Google och söker på Sony Ericsson xperia x1 så kommer det upp massor med bilder.
Och så kan man ju så klart gå ut på Youtube.com för att se det är ganska bra att kolla där för då får man se alla fineser och hur stor den är i förhållande till handen.
Om man skjuter upp den ser man tangentbordet.

sony ericsson xperia x1

Puss
Anton

bra karl reder sig själv

Hejsan!

Humm, brukar man inte säga Bra karl reder sig själv?! Och ja du det är nog sant. För nu har jag efter över en veckas väntande på att min käre far ska göra något tagit saken i egna händer och det tog nog inte ens 5 minuter. Jag var ut till köket och hämtade en pall och gick in på mitt rum med den. Sen satt jag den under min TV. Och där ställde jag min boxer och så enkelt var det. Och så 5 minuter senare= Ligger i min säng och kollar på TV. Gud vad svårt det var. Men det kan ju inte se ut så hela tiden. Det vore ju bedrövligt men det var en bra lösning tills han nån gång får till till att hjälpa sin son. Men det kommer nog inte ske på ett tag... Och jag är rätt säker på att min mamma inte kommer tycka om att den står här inne så länge till. Dels så kommer hon nog sakna den till köket till vad hon nu använder den till, sen för att det inte ser så värst bra ut inne på mitt rum och till det sista så vill hon absolut inte att det ser ut så på sin födelsedag som är nu på onsdag. Så grattis i förskott om du skulle till att läsa det här. Fast det tror jag så klart inte men ifall om. Och jag har inte den blekaste aning om vad jag ska köpa. Hon har sagt att hon önskar sig bl a. massage. Men det är så dyrt. Men jag tänkte om hon kanske vill ha spa. Men då är problemet hur mkt kostar inte det? Så om ni har några råd att ge vore det värligt nödvändigt. Hon har typ det mesta inom typ kök och inredning och det är typ det ända som hon vill ha. Så som sagt har jag inte en susning om vad jag ska köpa. Men det blir väl till att åka in till Johanssons present affär och se om dom har något. Brukar hitta lite allt möjligt smått och gott där.

Puss
Anton

Varigt värre :S

Hejsan!

Jag har bara gått och väntat och väntat på att det ska ske någon dag. Och nu är den dagen tyvärr här. Jag tog hål i örat i februari det har aldrig vart särskilt rent efter de försa två månaderna. För efter den tiden började det vara lite grann. Men nu har det brustit till bristningsgränsen. Nu var det så mkt var så det är äckligt åt det. Det började vid matbordet att jag la mitt huvud i mammas knä så hon kunde kolla hur det såg ut för det har gjort jätte ont nu en längre tid. Och han ba:
- Ohh shit! Det ser ju hemskt ut!
Så jag ba liksom typ blev inte förvånad så jag bet ihop tänderna och lät smärtan komma. För då började hon klämma och det kom ut massor med var. Det gjorde så ont så jag blev svettig över hela kroppen. Efter så satt jag och kollade på TV då hon kom och sa att vi måste läga om det. Så hon kom med alesolsprit och typ nåt annat kanske vad det nu hetter... jaja nått ploster iaf. Och det gjorde inte alls lika ont som det gjorde när det skulle ut. Men ont gjorde även detta. Så efter några minuter i smärta så var det klart.
Så nu är det omplostrat och klart :) Hehe...

Puss
Anton

Då var det över...

Hejsan!

Jaha... allt har ju ett slut tyvärr :/ Men det gick kanske lite väl fort. Det tog inte ens en vecka att se tre säsonger. Jag har räknat ut att allt som allt har jag ägnat 49 timmar och 42 minuter av mitt liv till att kolla på Lost. Men det är ju så jävla bra! Det blir liksom som en drog. Har man börjat kan man inte sluta. Eller det är iaf väldigt svårt att sluta. Men nu är det så här. Tyvärr har det gått en bra bit in på fjärde säsongen på TV eller om det kanske till och med är slut. Men det är iaf försent att börja kolla där nu. Men om inte så är det en till DVD box som ska in i hyllan.
Det slutade med att dom kom ifrån ön men att Jack och Kate träffas efter och Jack skriker: "Det var inte meningen att vi skulle komma bort från den ön. Vi måste åka tillbaks!" Och sen slutar det. Jag vill veta vad som händer!!!! Och det är så sorgligt för Charlie dör. Bara för att rädda dom andra. Men det är nog mest för att han vill rädda Cleare (vet inte hur det stavas) och hennes son Aaron (vet inte hur det stavas heller, men det är något i den stilen). Because he love them! Det är så himla sorgligt som sagt. Och det värsta är att hon inte vet om att han är död.

Puss
Anton

Midsommar

Hejsan!

Glad midsommar på er allihopa! ;D
Den här dagen startade med att jag vaknade kl. 11.00 och då gick jag upp och kollade in läget för att se om det bara var jag som var vaken. Och det var jag så jag tänkte så här: "Eftersom att mamma ska sova till klockan är typ 15.00 så ska jag nog inte störa henne med att jag sitter med full volym i rummet intill och kollar på Lost. Så Det är nog bäst jag inte gör det och tar och läser stället. Och då kommer jag ju några sidor närmare slutet och början på att läsa Gossip Girl". Så det var det jag gjorde den närmsta 1 och en halv timmen. När klockan var typ 12 eller nåt hörde jag att nån kom upp, men jag hade några sidor kvar att läsa innan kapitlet var slut. Så jag gick upp när det var utläst och då var det min pappa som hade vaknat. Han och jag tog och åt frukost. Var ganska gott att äta frukost faktiskt. Brukar inte vara det... Sen bestämde jag mig att jag inte orkade bry mig längre så jag tog och kollade på Lost. Och det är så jävla spännande. Vill liksom bara se mer! Så idag har jag sett 8 avsnitt. Haha jag har ju ingen själv behärskning xD Men anyway så vaknade mamma när jag var ute hos min kanin och gav henne mat. Så jag behöver ju inte känna mig skyldig att jag väckte henne :)
Mamma och pappa åkte in till Enköping och skulle göra något, när dom kom hem sen så började dom göra i ordning maten. Så vi åt vid 16 tiden.  Mumsigt :D Hehe... Sen gick mamma och lade sig för hon ska jobba natt inatt också... :/ Sen vid 19 tiden gick hon upp och vi åt glass och jordgubbar. Jätte smaskigt!
Nu har hon gått ner och man kan ju säga så här... Det är ganska trist faktiskt att hon inte är här vid midsommar. Man minns liksom varje jul som pappa inte var hemma utan var ute och plogade snö. Det blir liksom tomt om ni förstår hur jag menar. Det är väl liksom inte någon direkt händelse när dom är borta vilken vardag som helst men när det är nån sådan här högtid så känns det liksom så...
Nu ska jag ta och kollade på fjärde skivan av Lost så

Puss
Anton

Midsommar!

Hejsan!
Glad Midsommar :D

Amy Winehouse - Rehab

Hejsan!


 

They tried to make me go to rehab but I said 'no, no, no'
Yes I've been black but when I come back you'll know know know
I ain't got the time and if my daddy thinks I'm fine
He's tried to make me go to rehab but I won't go go go

I'd rather be at home with ray
I ain't got seventy days
Cause there's nothing
There's nothing you can teach me
That I can't learn from Mr Hathaway

I didn't get a lot in class
But I know it don't come in a shot glass

They tried to make me go to rehab but I said 'no, no, no'
Yes I've been black but when I come back you'll know know know
I ain't got the time and if my daddy thinks I'm fine
He's tried to make me go to rehab but I won't go go go

The man said 'why do you think you here'
I said 'I got no idea
I'm gonna, I'm gonna lose my baby
so I always keep a bottle near'
He said 'I just think you're depressed,
this me, yeah baby, and the rest'

They tried to make me go to rehab but I said 'no, no, no'
Yes I've been black but when I come back you'll know know know

I don't ever wanna drink again
I just ooh I just need a friend
I'm not gonna spend ten weeks
have everyone think I'm on the mend

It's not just my pride
It's just 'til these tears have dried

They tried to make me go to rehab but I said 'no, no, no'
Yes I've been black but when I come back you'll know know know
I ain't got the time and if my daddy thinks I'm fine
He's tried to make me go to rehab but I won't go go go

britney spears - Break the ice

Hejsan!




It's been a while
I know I shouldn't have kept you waiting
But I'm here now

I know it's been a while
But I'm glad you came
And I've been thinking 'bout
How you said my name
Got my body spinning
Like a hurricane
And it feels like
You got me going insane
And I can't get enough
So let me get it up

Ooh, looks like we're alone now
You ain't gotta be scared
We're grown now
I'm a hit defrost on ya
Let's get it blazin'
We can turn the heat up if you wanna
Turn the lights down low if you wanna
Just wanna move you
But you're froze up
That's what I'm saying

Let me break the ice
Allow me to get you right
Won't you warm up to me
Baby I can make you feel
Let me break the ice
Allow me to get you right
Won't you warm up to me
Baby I can make you feel

So you warming up yet?

You got me hypnotized
I never felt this way
You got my heart beating
Like an 808

Can you rise
To the occasion
I'm patiently waiting because
It's getting late
And I can't get enough
So let me get it up

Ooh, looks like we're alone now
You ain't gotta be scared
We're grown now
I'm a hit defrost on ya
Let's get it blazin'
We can turn the heat up if you wanna
Turn the lights down low if you wanna
Just wanna move you
But you're froze up
That's what I'm saying

Let me break the ice
Allow me to get you right
Won't you warm up to me
Baby I can make you feel
Let me break the ice
Allow me to get you right
Won't you warm up to me
Baby I can make you feel

I like this part
Feels kinda good
Yeah

Let me break the ice
Allow me to get you right
Won't you warm up to me
Baby I can make you feel
Let me break the ice
Allow me to get you right
Won't you warm up to me
Baby I can make you feel
Hot

Robyn - Be Mine

Hejsan!

Även den här låten är fett bra ;)



It's a good thing tears never show in the pouring rain
As if a good thing ever could make up for all the pain
There'll be no last chance to promise to never mess it up again
Just a sweet pain of watching your back as you walk
As I'm watching you walk away
And now you're gone it's like an echo in my head
And I remember every word you said

It's a cold thing you never know all the ways I tried
It's a hard thing faking a smile when I feel like I'm falling apart inside
And now you're gone it's like an echo in my head
And I remember every word you said

But you never were, and you never will be mine
No, you never were, and you never will be mine

For the first time, there is no mercy in your eyes
And the cold wind's hitting my face and you're gone
And you're walking away
And I am helpless, sometimes wishing's just no good
Cause you don't see me like I wish you would

Cause you never were, and you never will be mine
No, you never were, and you never will be mine

There's a moment to seize everytime that we meet
But you always keep passing me by

But you never were, and you never will be mine

(I saw you at the station, you had your arm around what's-her-name
She had on that scarf I gave you
you got down to tie her laces)

Cause you never were, and you never will be mine
(You looked happy and that's great)
No, you never were, and you never will be mine
(I just miss you, that's all)

Cause you never were, and you never will be mine
No, you never were, and you never will be mine

There's a moment to seize everytime that we meet
But you always keep passing me by

No, you never were, and you never will be mine
Cause you never were, and you never will be mine
No, you never were, and you never will be mine

There's a moment to seize everytime that we meet
But you always keep passing me by
No, you never were, and you never will be mine

Rihanna - Unfaihful

Hejsan!

Usch vad jag gillar den har låten (:



Story of my life
Searching for the right
But it keeps avoiding me
Sorrow in my soul
Cause it seems that wrong
Really loves my company

Hes more than a man
And this is more than love
The reason that the sky is blue
The clouds are rolling in
Because I'm gone again
And to him I just can't be true

And I know that he knows I'm unfaithful
And it kills him inside
To know that I am happy with some other guy
I can see him dying

I don't wanna do this anymore
I don't wanna be the reason why
Everytime I walk out the door
I see him die a little more inside
I don't wanna hurt him anymore
I don't wanna take away his life
I don't wanna be...
A murderer

I feel it in the air
As I'm doing my hair
Preparing for another day
A kiss up on my cheek
He's here reluctantly
As if I'm gonna be out late
I say I won't be long
Just hanging with the girls
A lie I didn't have to tell
Because we both know
Where I'm about to go
And we know it very well

Cause I know that he knows I'm unfaithful
And it kills him inside
To know that I am happy with some other guy
I can see him dying

I don't wanna do this anymore
I don't wanna be the reason why
Everytime I walk out the door
I see him die a little more inside
I don't wanna hurt him anymore
I don't wanna take away his life
I don't wanna be...
A murderer

Our love
His trust
I might as well take a gun and put it to his head
Get it over with
I don't wanna do this
Anymore (anymore)

I don't wanna do this anymore
I don't wanna be the reason why
Everytime I walk out the door
I see him die a little more inside
I don't wanna hurt him anymore
I don't wanna take away his life
I don't wanna be...
A murderer (a murderer)

No no no no

Yeah yeah yeah

då är denna klar bara den tredje kvar...

Hejsan!

Nu har jag sett klart på säsong 2 också av Lost. Det är så jävla spännande. Vill bara se mer och mer och mer! Vilken tur jag har då som har den tredje säsongen också :) Nu ska jag berätta lite kort om vad som har hänt. Det är så att Mikes son Walt har blivit kidnappad och Mike gör vad som helst för att få tillbaks honom. Så han har kommit överens med kidnapparna att han ska ta med några av sina kompisar från ön och ge dom till de så ska han få tillbaks sin son. Och nu har han gjort det, han fick tillbaks sin son men whatever? Hur kan han leva med det? Att ha gett bort sina vänner till några som han inte vet om det tänker skada dem eller inte.
Anyway jag kan ju ändå inte göra något mer än att fortsätta kolla och se vad som händer. Hoppas verkligen att det blir spännande men även att ingen dör. För det har redan dött för många. Två tack vare Mike. Fuck he!

Puss
Anton

Pukberget

Hejsan!

Detta har varit en trevlig dag :) Mamma väckte mig typ vid halv tio och då åkte vi inte till stan och hämtade våra stövlar för  pappa hade tagit in dom dit :S Sen åkte vi ut till österunda till fam. Eriksson. Där åt vi lunch. Sen åkte vi och dom då till ett berg som heter Pukberget det var jätte trevligt, förutom att gå dom där kilometrarna tills vi kom dit. Men när vi var där så var det så jävla coolt. För det var bara ett stort berg. Vi tog av oss stövlarna och tog på oss vanliga skor sen gick vi direkt upp till berget. Det innehöll massor med grottor :) Vilken tur att Mia (den andra mamma) hade med sig ficklampor, fast hon visste i och försig att det var såhär för dom hade redan vart där en gång. Men som sagt så började vi direkt att klättra och det var skit roligt. Om ni vill se bilder är det bara att kolla min bilddagbok. Vi var där i över två timmar men det som i vanliga fall känns som skit länge var ingen ting jag skulle lätt kunna vara där två timmar till, eller tja kanske inte för vi hade ju redan vart över allt så det fanns inget mer att se. Men det var så coolt. När det började regna så tog vi med oss ficka upp till en av grottorna så satt vi där hela tiden och åt, var skit trevligt :)
När vi åkte hem sen så åkte vi tillbaks till Eriksson och så fikade vi där eller tja jag gjorde inte det men dom vuxna för hampus och tobbe var ute och hoppade studsmatta.
Sen åkte vi hem och jag tror aldrig jag  vart så tröt som jag var när vi kom hem, jag hade lätt kunnat sova tills imorgon bitti, men det orkade jag inte så jag tog en alvedon och gick och kollade lite på lost. Och nu har vi kommit till den delen i berättelsen där det tar slut för jag har inte gjort något mer sen dess.

Puss
Anton

säsong 2&3.

Hejsan!

Jippi mamma har köpt andra och tredje säsongen av Lost till mig (: I´m so happy. Sitter och kollar på det just nu faktiskt :D
Förutom det har jag inte gjort så mkt idag. Har läst tre Kalle tidningar, kollat på TV och vart ute med min kanin.
Alltihopa var ganska skoj.
Ikväll när jag kollade på Gossip Girl så sa dom att det här var säsongens sista avsnitt, men hallå? Vart tog avsnitten från 13 till 18 vägen då? :O Dom kan ju inte bara vara borta? Eller kan dom det? Jag har inte sätt dom och det är just därför jag ville så det så klart, men anyway! Det är ju viktigt. Men det kanske är så att det är andra säsongen som av misstag har blivit ihop blandad med den första? whatever, kommer ändå se det nån gång.
Efter det så var det I huvudet på Gynning. Det här avsnittet var det tråkigaste jag nånsin sett. Det handlade om bröllop och det var rent ut sagt skit boring... Men jag vet att det kommer att bli bättre, eller hoppas det iaf xD

Puss
Anton

Översättningen

Hejsan!

Minns ni att jag lade in Ella Elle L'a med Kate Ryan för ett tag sedan? Nu har jag iaf hittat översättningen och det handlar om en tant son heter Ella och det är liksom en hyllning till henne.

Översättningen:

Det är som en glädje
som ett leende
Något i rösten
Vilket säger åt oss att "komma"
Vilket får oss att känna märkligt bra.
Det är som hela historien
Om de svarta människorna
Vilket balanserar
mellan kärlek och förtvivlan
Något dansar emellan oss
Om du har det, så har du det
Ella, hon har det
Det lilla extra
Som andra inte har
Vilket får dig att känna dig konstig
Ella, hon har det
Ella, hon har det
ou-ou...
Hon hade ou-ou-ou-ou-ou-ou-ou, Den roliga rösten
Hon har ou-ou-ou-ou-ou-ou-ou, Den glädjen
Den gåvan från himlen som gör henne vacker
Hon hade det lilla extra av själen
Den obestämda charmen
Den lilla flamman
Spelar på (tunna?)
På piano
På allt Gud kan stoppa mellan dina händer
Visa ditt skratt eller sorg
Om du inte har något eller om du är en kung
Om du fortfarande söker krafterna som sover inom dig
Du vet, du kan inte köpa det
När du har det, har du det

(Ref. börjar med Ella)

Det är inte översatt helt exakt men det är iaf det här låten handlar om.

Puss
Anton

star wars

Hejsan!

När jag loggade in på msn nu så har jag sådan där Windows live today som kommer upp. Då stod det att det skulle komma en ny Star Wars film. Och jag har aldrig gillat star wars, har heller aldrig sett klart på en hel film. Men det är nåt annorlunda med den här. Det är nog dels för att den är ny och dels för att den är Han vad han nu heter som göra star wars sa när den sista filmen kom att det var den absolut sista också, men det visade sig att han inte klarade av frestelsen att göra en till. Så här är thrillern alla star wars fään!



Puss
Anton

Human Trafficking

Hejsan!

Jag fick en kommentar för väldigt länge sedan om att jag kunde hjälpa till och informera om Human Trafficking och vad det är. Men jag valde att strunta i det och istället leva vidare mitt eget liv. Men nu har jag bestämt mig. Jag ville hjälpa andra människor i nöd och inte bara tänka på mig själv.
Här nedan är en länk till hemsidan. Men tänkte att ni kanske ville ha lite information om varför jag gör det här också.
Såhär är det: Genom att sprida ut den här länken om Human Trafficking så sprider jag också ut information till alla ni som läser det här. Så ni nu som inte visste om det här vet nu det. Så om alla hjälper till och sprider den här länken så kan vi kanske nån vackar dag stoppa Human Trafficking.

http://www.edu.nacka.se/Therese.berg/

Puss
Anton

mission impossible 3

Hejsan!

Haha... Det var meningen att jag skulle kolla på Mission Impossible 3 nu medan mamma låg och sov för att inte störa henne och så, därför att jag inte hade något att göra inte vid datorn iaf. Jag startade filmen och lade mig i sängen med datorn bredvid mig kom jag på: "Dö... den här filmen var ju kass. Jag tar och kollar aftonbladets hemsida."
Så jag gick ut där. Läste lite om allt möjligt sen gick jag ut på Sofis mode och kollade lite på herrmode. Det hade inte kommit så mkt nytt som jag inte visste om reda. Men iaf kollade runt lite. Och så såg jag att det stod: "Gå med i Sofis modeklubb!" Så jag gick ut på den och checkade lite. Och så läste jag igenom allt så jag visste vad det var. Det verkade faktiskt vara rätt ok. Så jag gjorde som det stod, skriva in mobil nr. mailadress osv. osv. Så nu kommer jag få mode tips och tips om bra affärer som sms och mail. Ganska nice ;D
Sen hade typ halva filmen gåt. Så jag sitter just nu och kollar på den lite då och då. Men har inte hängt med alls i vad som händer xD

Puss
Anton

Sålt aftonbladet

Hejsan!

Idag har jag inte gjort så mkt. Vaknade ju efter en väldigt kort sömn och gick upp och sålde AftonBladet. Var ganska tröt under hela rundan.  Men det verkade inte som att jag var ensam om att vara. Kom faktiskt hem en hel hal halvtimme tidigare än vänligt. Framsteg xD
Ska ta och göra nåt vättigt n tror jag.

Puss
Anton

gårdagens kväll

Hejsan!

Nu ska jag berätta om hela kvällen som var igår. Det var så att när dom kom kl. 18.00 så var jag inne på mitt rum och kollade på det näst sista avsnittet av Lost. Var skit bra så klart. Men jag tänkte så här:
"Ähh, kan sitta här hela kvällen det kommer ju ändå bli skit trist."
Men jag gick iaf ut. Och vi åt mat och hade det ganska trevligt. Sen gick vi husesyn för dom hade inte vart hemma hos oss på skit länge så dom ville se mitt rum bl a. Efter det gick vi ut och kollade på min rabbit. Dom tyckte att den var skit söt. Men dah det är ju klart xD haha :P Efter det så gick jag in på mitt rum och kollade på sista avsnittet av Lost. Det var så jävla spännande så jag liksom till morsan: "Åhh snälla kan vi åka in till Enköping och köpa andra säsongen av Lost?" Och klockan var liksom typ nio eller nåt så det hade ju redan stängt :/ Det var ju synd men ändå jag vill ju se vad som händet!!!
När det var slut så gick jag ut till gubbarna i köket för mamma och Yvonne hade gått ut och satt på våran altan och drack lite vin. Men iaf pappa och Hasse satt i köket och drack. Jag gick som sagt dit och satt mig på en stol och började vara med i deras samtal lite. Det var väldigt roligt. Efter en stund kom Hampus och Hasse började driva med honom och sa att jag är hans bästa kompis och inte Hampus och att han ville adoptera mig. Och att han skulle köpa allt jag ville ha. Då sa jag att jag kommer nog bli det dyraste barnet han haft och han ba svarade: "Ja men det är du värd lilla gubben :)" haha snacka roligt det var.
Sen började dom snacka om lastbilar så jag gick ut till morsan och Yvonne och där vet jag inte vad dom talade om. Men vi började iaf prata om våra lärare och jag berättade om niornas kabaré och härmade Muppmans dans. Yvonne ba: "Men det är nog så hon får ut sin agrision och allt annat som hon behöver få ut". Det lät så himla roligt och jag berättade även om hennes uppvärmning. Men då ändrade hon lite i det och sa: "Jaha då är det så här. I uppvärmingen är det så att hon släpper ut allt, och sen när hon börjar dans så drar hon tillbaks allt hon släppt ut!" För hennes uppvärmning är som nån jävla yoga övning och sen dansar hon som indianerna. Förstår ni vrf hon kallas för Muppman? Hon heter egentligen Uppman. Men alla kallar henne för Muppman.
Sen skulle dom vidare till nån annan och morsan och farsan följde med. Så vi hade hela huset för oss sj. Dum som dom är så hade dom inte ställt unnan nån sprit alls. Så jag var och pallade lite. Jag tog ett glas vin. Smakade skit. Fy fan det jag drack på nationaldagen var fett mkt godare men btw, jag smakade även ett glas med wisky och det var inte det godaste jag drukit kan jag säga så jag hälde i lite cola och då blev det väldigt smarigt.
Sen satt jag och brorsa i min säng och kollade lite på Lost för han har inte sett alla avsnitten än.
Sen när klockan var 2.30 så insåg jag att jag måste gå och lägga mig för jag skulle ju upp 8.30 :S Men gick iaf typ 5 timmars sömn eller vad det nu blir. Samtidigt kommer mamma och pappa hem.

Puss
Anton


nu har jag sett alla...

Hejsan!

... avsnitten av Lost! ;) Fett bra serie!!!  det var 25 avsnitt och jag såg alla på tre dagar. shit snacka om att man inte har nåt liv xD
Vi har gäster just nu. Dom ska stanna tills 12 eller nåt för dom skulle över till nån annan. Men det verkar som att dom har trevligt. Dom skrattar väldigt mkt.
Men kommer snart och skriver mer ska ta och äta lite fika nu

---------------------------------------------------------------------------------------------

Nu är jag tillbaks. Men berättar imorn eller senart om kvällen. Sitter med gubbarna och har skit skoj. Kan berätta om det också imorn.

Puss
Anton

Nu är den uppe!

Hejsan!

Tjoho! Nu är den jävla TV:en uppe :D Allt gick skit bra! Sitter i sängen just nu och kollar på LOST :D Fett bra serie! Undrar vrf jag inte kollat på den tidigare?
Jag har kommit ganska långt i den. På två dagar har jag kommit ända till avsnitt 13. Okej ska jag vara uppriktig så är det, det ända jag gjort under hela dagen. Kolla på LOST. Men det är svårt att slita sig från något så bra!
Ska fortsätta kolla nu för jag har pausat det så jag inte missar nåt xD :P

Puss
Anton

tv:n på väggen

Hejsan!

Det blev inte riktigt som jag hade tänkte mig.. Men låt oss ta det här från början.
Jo det började så här...!
Klockan var runt 22.00 och jag frågade min fader om han kunde ta och sätta upp min TV på väggen och han sa:
Ja just det nu har du ju väntat riktigt länge på det.
Och han startade på än gång. Så det var ju bara att tacka så mkt och försöka hjälpa så gått det gick. Men jag tog först och kollade på "Min stora kärlek". Den är så jävla bra!
Sen gick jag in på mitt rum och kolla hur det gått för honom. När jag så att TV:n låg på sängen gick jag fram och kollade på den. Då såg jag genast ett fel. Han hade satt det där fästet på helt fel ställe. Så det var ju bara att säga det till honom så fick han ändra det. Tur att det inte syns den skadan han vart tvungen att göra för att få dit den. Men anyway...
Som sagt så ändrade han det. Sen var det till att sätta upp det ändra fästet på väggen. Och allt gick ju bra tills vi skulle sätta upp TV:n. Det var inget så fruktansvärt att den ramlade ner eller så. Utan att den liksom tippade ner. Så han försökte fixa det genom att skruva åt det lite hårdare. Och tillslut hände det värsta! Det gick sönder!
Men han sa att han har grejer som han kan fixa det med men inte hemma så han ska göra det imorn. Men jag hoppas verkligen det för jag vill inte att det ska vara så här!! Och då har jag ingenstans att ställa TV:n sen.
Men får väl meddela imorn och se hur det blir...

Puss
Anton

Lost

Hejsan!

Jippi har köpt första säsongen av LOST :D Tjoho nu är det bara att kolla som fan. Förhoppningsvis är det dåligt väder hela veckan ut nu så kan jag kolla hela tiden :D
Har ju inte sett ett ändå avsnitt av det men jag tyckte att det verkade rätt bra man har hört så mkt om det. Så jag liksom tänkte vrf inte? Kan ju alltid ge det en chans. Och jag har sett 4 avsnitt och har redan fastnat i det :D
Så det blir nog en tur till Maxi och köpa dom andra två säsongerna också.
Det var lite dyrt, det kostar 299 .- ganska dyrt tkr iaf jag.

första säsongen av lost

Kate Ryan

Hejsan!

Åhh jag verkligen älskar den här låten!!


Kate Ryan med Ella Elle L'a
Den är så fett grymt bra! :D Ska försöka få in den i

11 juni

Hejsan!

Detta är mitt hundrade inlägg ;) Ganska stolt över mig sj faktiskt xP
Lovade ju att jag skulle berätta lite mer om dagen, eller tja snarare kvällen kanske.
Mormor och morfar kom på kvällen runt 17 tiden. Vi åt lite mat och så spelade vi lite kort.
Och så drack vi champagne. Kommer inte ihåg hur mkt alkohol det var i men det var inte så mkt. Var skit mumms drack typ 5 glas xD haha
Sen åkte typ alla ner och kollade på min lillebrors fotbolls match. Och det spöregnade. Så jag fattade inte vad dom gjorde det för. Men jag och brorsan var hemma.
Jag har fått nåt skit från en Kalle tidning. Det är en dinosaurie som man ska bygga ihop så är det typ skelettet.
Jag kunde tyvärr inte åka in på det där skumpartyt :'( Förhoppningsvis var det skit tråkigt så jag inte missade något. Men det var det säkert inte. Det värsta var ju att nästan alla kompisarna skulle in.
Men jag hade ändå inte kunnat komma in för alla hade ju druckit. Och jag hade säkert inte får komma in för dom hade ju alkotest i entrén. Jävla skit! Men iaf det kommer säker nån mer gång.
Kom på vid 22 att jag måste ta ut mina linser. Lite sent men bättre sent än aldrig.
Ska ta och kolla om det är något bra på TV nu.

Puss
Anton

11 juni

Hejsan!

Jahoo :D Äntligen är det ett långt välförtjänt lov! Håller på enda tills den 19 augusti eller nåt. Det sorgligaste är nog iaf att jag inte kommer träffa alla kompisar på jätte länge. Men vi har bestämt att vi ska försöka träffas nån gång i veckan. Men tror nog inte det kommer att gå så bra :( Men förhoppningsvis ses vi rätt så ofta! 
 Den här dagen har vart helt amazing! Gick upp kl. 06.30 och hoppade in i duschen. Sen Var jag kvar där inne tills klockan var typ kvart över sju för att fixa håret. Sen åt jag frukost och kläde på mig. Var ut till min kanin och checkade hur det var med henne. Sen gick jag in och stoppade in mina linser sen fick pappa skjutsa ner mig till kyrkan där vi skulle vara. När jag kom var det fullt med elever och lärare. Jag gick fram till några av mina kompisar. Jag gav dom en varsin ros som jag hade med mig.
Fast det var inte ens nästan lika många som Oliwia hade med sig. Jag hade 7 st och hon hade nog närmare 50 st med sig. Helt fucking unbelievable! :S Shit jag var tvungen att köpa mina i affären här hemma och dom 7 kostade nästan 100 spänn. Herregud det blir ju över flera tusen ju, fast det beror väl på vart hon köpt dom men ändå!
Jag gav iaf en ros till var till mina bästa vänner :D Oliwia, Elina, Isak, Trixie, Johan, Christine och Emma.
Alla fick av varandra fast ingen fick av Elina, Johan och Isak för dom hade inte vart och köpt några. Jaja bara man får en när man slutar nian xD :P
Det där inne i kyrkan var ganska trist men det visste vi redan att det skulle vara. Men man får se det så här, vi ska bara vara där 2 ggr till. :-P Det var några people som sjöng lite där inne. Jätte fint verkligen! Sen var det bara att åka till skolan för att kolla lite där. Men i år var det inte som alla andra år. Dom var nämligen inomhus. Herregud asså, i våran matsal dessutom. Den är ju pytteliten! Jag gick runt där inne och tog lite kort när jag hörde att någon sa att niorna kom nu. Så det vara bara att skynda sig ut. Där kom dom på kärra dragen av traktor och skrek: "Fy fan vad vi är bra! Fy fan vad vi är bra för vi har slutat nian för vi har slutat nian fy fan vad vi är bra!"
Och så gick den runt så hela tiden. Sen gick jag hem. För jag började må lite dålig. Senare kom farmor och farfar hem åt lite smörgåstårta med oss. Men nu har dom åkt hem och det är ett riktigt pissväder. :S Jävla skit!
Ikväll kommer mormor och morfar och äter mat hos oss. Kanske lägger upp något om det lite senare.
Men nu tror jag att jag ska ta ut mina linser för dom börjar bli lite jobbiga nu

Puss
Anton

10 juni

Hejsan!

Fett trevlig dag faktiskt xD
Den började med en kabaré som niorna hade, och man skrattade typ hela tiden fett rolig :P Den höll typ på i 40 minuter sen var det en skit tråkig 10 kamp för hela högstdiet :S Det roligaste var nog iaf att min mentorsgrupp inte vann en enda gång xD haha !
Sen var det mat och vi fick typ rester från tidigare eller nåt, ganska snusk faktiskt. Sen skulle vi alla ner till badet. Och vi gick dit men vi var inte där. Eller jo ett litet tag sen blev det så kallt så vi sa till alla att vi var ute och gick men istället gick vi hem till Johan. Ganska trevligt. Det var jag Elina Johan och Isak. Vi var uppe på Johans rum hela tiden och typ låg i sängen och snackade. Sen kollade vi på lite "Barnförbjudet" på Internet xD haha det var jätte roligt :P Ena videon tex var jätte äcklig, men jag ska inte berätta här vad som hände, men om ni känner mig så är det bara att fråga dom andra tre så kan dom instämma om att den videon var jätte vidrig !
När klockan var 15.05 gick vi tillbaks men då hade alla redan försvunnit, så det var bara att traska därifrån. Så jag gick hem och släppte ut min kanin och lät henne gå lös ett tag sen fick hon gå in igen och så gick jag in. Sen var jag med Johan efter. Det var ganska trevligt. Vi var och köpte rosor tills imorgon. Och så satt vi och snackade lite.
Sen var vi och kelade lite med min kanin. Det var fett nice :D
Just nu sitter jag och kollar på I huvudet på Gynning. Fett roligt X-D Det handlar om Wags. För er som inte vet vad det är så är det fotbollsfruar. Hon träffade Oksana Andersson. Hon är fotomodell och är sambo med Chippen (eller hur han nu stavar). Hon är skit het!! Skulle gärna vara på en dejt med henne i bara en timme. Det räcker man har iaf träffat henne!
Haha men nu har det slutat och nu handlar det om en dokumentär om ungdomar som är besatta av porr xD haha det kan jag säga att ingen av mina kompisar eller jag är! Haha det är ju sjukt. Det är en kille som går i terapi! Snacka muppbarn ;)

Det ska jag ta och kolla på nu!

Puss
Anton

9 juni

Hejsan!

Tjolahoppsan på er alla. Idag har jag vart väldigt duktig. För jag har kommit ihåg allt jag skulle göra :D JAg km ihåg att jag skulle till skolsköterskan och ta bort mina stygn i huvudet. Och sen kom jag även ihåg att åka in till enköping för att jag skulle till optikern.
Men här kommer min dag iaf.
Jag var som jag skrev i mitt tidigare inlägg på matte lektionen men jag kan hoppa över den för det vet ni ju redan vad som hände.
Sen hade vi typ lunch och då gick jag och alla andra hem till sanel. Men det visdes sig att han int var med utan att han var hos sjuksköperskan.  Men vi fick iaf inte gå in till honom men då gick vi och satte oss på parkeringen till affären. Faktist väldigt nice ;D Men då såg jag att min storebrorsa och hans kompisar var på vägg till affären och en av dom cyklade på en lika dan cykel som min men jag tänkte inte på att det kanske var min, men jag kommer till det senare.
Samtidigt kom sanel och då gick vi hem till honom och hoppade lite och så. Sen hade vi so efter det. OCh då fick vi reda på våra prov. OCh det här var mitt första G- eller G överhuvudtaget som jag någonsin fått i SO :S Det är ju hemskt. Jag blev typ skit pissigt på det :@ För jag är ju liksom van vi att han VG och MVG i allt på so, men just geograft bara G! Hemskt!!! Men jag får ståut med det :S Sen spelade vi lite spel resten av lekionen. Och så messade jag lite med Oliwia för hon har äntligen fått en ny mobil nu :D Haha, och desutom har jag lagt märket till en sak som jag inte tror hon har märkt än men Anton i a stöter på henne. Eller det verkar iaf som att han gör det. Men anyway.
Sen hade vi elevenval och då skulle vi städa ur våra skåp men det hade vi redan gjort innan så vi behövde inte vara på den lektionen så vi fick gå hem. Jag och Johan gick iaf hem till mig och nu kommer det lite mer om cykeln. Jag såg att den stod på våran gård och hörde att hans kompisar var kvar så när jag kom in så sat morsan och han och åt vofflor. Då frågade jag om det var hans kompis cykel. Men han ba:
- Hah.. nee det är din!
Och jag blev liksom skit sur och började skälla ut honom. Och då fick min morsa också höra det så hon var på min sida. Så jag har sakt att hon ska köpa ett lås åt mig så jag kan låsa den så han inte kan låna ut den nån mer gång. Men nu har jag iaf ställt undan den så förhoppningsvis gör han inte om det igen.
Sen åt iaf jag och Johan också lite vofflor, men vi gick ut och åt för det var alldeles för varmt. Sen när vi ätit klart så gick vi ut till min kanin och släpte ut henne uteburen och vi kom på värra braiga sättet att låsa om henne. Man sätter för den där brickan eller vad man nu ska kalla det, och sen så sättar man för en stor bräda. Funkar jätte bra. Men sen skjutsade mamma in mig och Johan till Enköping. Jag gick in till optikern och Johan gick hem till sin mamma. Jag var där inne typ 20 minuter. Dom skulle typ bara kolla hur mina ögon reagerade på linser och så. Men sen sa dom att jag skulle få mina andra linser nu i veckan eller nästa vecka. Så vi ska ha en hel årsförbrukning med linser hemma xD JAg trodde att dom skulle komma hem i postlådan. Men det gjorde dom visst inte. När jag var klar gick jag hem till Johan och då höll han och hans mamma på att färga Johans hår. Så vi var hemma hos johan tills klockan var typ kvart över sex sen gick vi ner till busshållsplatsen och väntade på bussen. När vi var hemma igen sen så var vi hemma hos mig. Och då släpte vi ut min kanin löst på våran tomt och hon va jätte duktig och stanade kvar hela tiden. Så nu ska jag låta henne sova i uteburen för när vi gick sen så var det därför att hon hade gått in och lagt sig på marken sen somnade hon typ. Det var jätte söt. Så jag tänker inte väcka henne bara för att hon ska in i den andra buren.
Sen gick johan hem runt halt tio och efter det har jag inte gjort något alls.

Puss
Anton

Matte lektion

Hejsan!

Sitter i datasalen och spelar lite spel. Vi har matte lektion. Fett nice! Or not! haha.. Spelar Flygande mattan! Skit tråkigt. Orkar inte splar just nu, och så slutar vi snart. Så det är bara att chilla och sitta lite vid internet ;)
Har fåt en gratttis kod av Sanel till PA. :D Jätte happy för det X-D Så det håller i 6 dagar sen måste man skriva in det igen. Men det spelar ingen roll för jag kan den i huvet nu, men för säkerhetsskul har jag lagt in  den i mobilen. Glömde säga det men det är till VIP-Platina.

Slutar nu

Puss
Anton

8 juni

Hejsan!

Idag har jag minsann vart duktig! Om man bortser från imorse när jag försov mig 45 minuter när jag skulle upp och sälja Aftonbladet. Men på en kvart hade jag ätit frukost och gjort mig iordning. Sen var det bara att gå ut och börja sälja. När jag kom hem så gjorde jag inte så mkt satt mest vid datorn. Sen kom pappa hem och sa att jag skulle följa med till Enköping för att köpa saker till kaninburen som vi skulle bygga senare på dagen. Men precis då kom min mamma och sa att jag inte behövde göra det utan att hon skulle göra det istället så kunde jag gå ner till badet för att det var så varmt. Tackar!! :D
Så jag och lillebrorsan gick ner till badet. Var väldigt trevligt... tills det det var massa som skrek och och kom uppspringande på gräset och ropade:
"Blää, det är någon som spytt  i vattnet!" Och man liksom ba fresh! Eller inte. Så jag låg nog och solade i närmare en timme innan jag gick och badade igen. För det var nån som kom och hade nån sak som han fick upp allt snusk med. Men jag tänkte att jag låter andra röra runt i vattnet så det blir lite mer utsprit, ehm, tja det där låter ju ännu äckligare. Men det var inte så jag menade!
But anyway... Det verkade som att det var fritt fram att bada sen. Så jag tog ett dopp och sen gick jag och solade lite till. Sen orkade jag inte vara där längre. Klockan var närmare fem. Så jag tok och torkade mig och sen gick jag och brorsan hem. När vi kom hem hade moran och farsan fortfarande inte kommit hem. Och vi hade ingen nyckel... Men det löste vi ganska enkelt för som tur var, var grannas hemma så vi gick över till dem och frågade om vi kunde få låna deras nyckel hem till oss. Och det är ju klart att vi får låna våran egen nyckel xD Tur tur att byta en nyckel med varandra så man kan komma in i sådana här tillfällen.
Vi hann bara vara hemma i ca en timme innan mor och far kom. Så jag och farsan började sätta igång med buren. Han hade ju redan gjort byggt klart den dagen innan så det var bara att sätta på galler. Men fy fan jag trodde att det skulle vara fett enkelt men det var rena motsatsen. Och tråkigt var det också.
Att sätta dit gallret var väl ingen svår match. Men däremot att sen sätta ihop allt med nån jävla tråd var fan i mig ingen dans på rosor! Det tog nog en timme minst!! Skit jobbigt! Och det blev veck och man vart tvungen att hålla på att fixa när den hade fasnat. Men när klockan var runt åtta tiden vart det klart. Förutom det att det var några skivor som skulle sitta på nåt ställe var för korta och att vi inte gjort någon dörr. Men det fixar vi imorn eller nån annan dag. Så nu är det bara att sätta upp min teve och sen är det klart. Men det kommer nog inte bli idag det heller, för batteriet i bormatinen är slut. Men aså shit... Han får helt enkelt lära sig att ladda såna där saker som ma laddar en mobil, varje natt!
Vill ni se hur det blev så är det bara att checka in min bdb.. antonkraft.bilddagboken.se 

Puss
Anton

The Pierces

Hejsan!

Sitter här i soffan och lyssnar på The Pierces. Fett bra grupp. Orkar inte lägga upp nån video men ni kan ju söka på dem på youtube. Favo låten med dom e nog iaf Sticks and Stones. Så jävla bra! Den första låten jag hörde med dom var Secret. Hörde den på ett av avsnitten av Gossip Girl.
Orkar inte skriva så mkt mer ska nog snart ta och sova ska ju upp och sälja Aftonbladet imorn ;S

Puss
Anton

klipp

Hejsan!

Hehe, nu när jag äntligen har lärt mig hur man gör så måste jag lägga upp två klipp som jag tkr är rätt dåliga!
 

Charlotte Perrelli med Hero. Aså jag gillar låten skit mkt och hennes framträdande på senen med den här låten men musikvideon är ju ba skit!!
Nästa låt är också ba skit men den är väldigt rolig x)


Kreisiraadio med leto svet som inte kom med i Eurovision song contest som tur var! Värra skit låten ju xD Man fastnar iaf på låten så man går typ och sjunger på den.

Jag var och ga min kanin mat och då går jag ju förbi min storebrors rum och han hade typ massa kompisar där, och jag säger bara en sak: Värra särbarnen! Dom lät ju mer än vad jag och mina kompisar gör när vi är skittrötta! Men det lät inte som att dom hade lika roligt som när vi är tillsammans heller. Men ändå riktiga spec!
Men om dom skulle få se en video med oss så skulle det nog vara det snällaste dom kunde säga om oss :P

Puss
Anton

länkar och klipp

Hej!

Tack Trixie! :D Nu har jag äntligen lärt mig hur man gör för att skappa hyperlänkar och lägga in klipp från youtube.com :D
Hmm, vad ska jag lägga in för klipp då...? Blir svårt!

Jaa, nu vet jag vilken jag ska lägga in. En av mina favoriter från Eurovisen song contest



Anilorak men Shady lady! Fett bra låt!!

Ska äta mat nu

Puss
Anton

bad

Hello!

Var ju ner till badet och har vart där typ hela dagen ;) Fett nice! Kom ner typ vid 1 tiden och gick hem runt 5 tiden. VAr gsnska trevligt. Blev iaf brun :D Typ det ända jag gjort är att ligga och sola, sen har jag bart ner och badat loite då och då. Tror jag såg ett gammalt ansikte som gick i vår klass förut. Putte! Är inte säker men tror det. Blää sägert jag ba, gillar verklgen inte honom +o(
När jag gick hem sen så duschade jag och smörjde in hela kroppen med after soun. Väldigt bra, för det gör så huden mår bra och så ser man den bruna färgen mkt fortare :D
Ska nog snart ta och köpa säsongskort till badet, men just nu har jag inga pengar så det får bli lite senare.
Jag undrar jag hur mkt pengar jag har på kortet för jag skulle väldigt gärna vilja ha min nya mobil snart! Och när jag köpt den ska jag ta och köpa kameran och sen den där datorn. Men det är ingen brotska med något av dom just nu egentligen för nu fungerar ju allt.

Puss
Anton

nationaldagen

Hejsan!

Jag hann inte göra något inlägg igår men jag tänkte att jag gör det nu. Som ni alla förhoppningsvis ve var det Nationaldagen igår! Gjorde nog inget spec, var nere på badet hela dagen. Sen på kvällen så hade vi bjudit över våra grannar. Det var väldigt trevligt :D Vi fickade och lite så. Deras barn är ju från 6-1 år så dom är ju fortfarande väldigt små så det är väl inga som man direkt har så där som man har direkt roligt med. Men det var ändå ganska roligt. Dom är ju så söta x) Den minsta var liksom sådär jätte söt och satt typ framför min kanin hela kvällen. Deras näststörsta son, Willmer är ju inte så jätte duktig på att prata pga hans gomspalt när han föddes. Men har är så jädra cool! Hans favo intresse är iaf att bygga med lego. Så jag satt en större del av kvällen med honom och byggde. Det är häftigt att man kan ha sån himla stor fantasi. När jag var liten och byggde lego så kom jag typ inte på något alls att bygga. Så jag liksom bara byggde något som jag kom ihågi att jag byggt från nån gammal ritning förut, så jag kom ju aldrig på något nytt.
Men sen så spelade jag även fotboll med allihop och körde lite kurragömma. Jonas (pappan) skickade massa roliga ringsingnaler xD Skit kul. :P Det ändå som vart dåligt med kvällen var att jag glömde bort att kolla på filmen som gick på trean "Sova med fienden". Det var lite synd, för typ alla som sett den säger att den är skit bra. Och jag ville så gärna se den :( Men jaja, den går ju att köpa, hyra eller ladda ner. Så det är inget all vara deppig för.

Nu har jag inget mer som jg kommer ihåg så nu ska jag ta och gå ner till badet för min moster ringde nyss och frågade ooch fragade om vi skulle komma ner. Men dom andra är inte hemma så jag får väl helt enkelt gå ner sj.

Puss
Anton

5 juni

Hejsan!

Ojj ojj ojj den här dagen har värt rolig. Och det var ju även sista dagen för den här veckan :D
Jag fick ju äntligen bada nu efter att jag tagit bort leverfläcken. Men tror du att det blev nån lektion som jag faktiskt hade hoppats på? Nee! Anledningen är den att hela jävla romberga var där. Dom var över 200 pers. Det bara smokade ju av ungar! :@
Så vi fick typ göra vad vi ville. Men det blev ändå rätt skoigt :D
Vi hade nämligen lite roligt genom att bla blöta ner deras lärare xD Vi låsades att vi hade vattenkrig. När tim träffande en ena rakt på ryggen (med flit) så skrek hon:
- Men nu får nu fan ge er!
Och hon såg liksom skit arg ut efter det, sen var dom inte kvar vid den platsen mkt längre xD
Men jag undrar jag om dom gick och pratade  med Andreas för han typ hade ett vakande öga på oss under resten av "lektionen". Det var lite synd för då var vi tvugna att det smidigt med våran plan att rensa poolen så vi kunde ha den för oss sj.
Men vi gjorde så att vi var väldigt nära dom där och låstades stänka vatten på varanra så att dom typ inte kunde se något alls. Men efter några minuter så hade alla tryckt sig mot kanterna och så var de bara hälften kvar av alla.
Tror ni inte att Andreas kommer då och säger att vi måste gå upp? Aså han kommer alltid och förstör när det är som roligast! Men iaf jag gick upp till mina grejer och så och då insåg Johan att hans schampo hade läkt i hela påsen så han kunde inte använda den. Men då tyket Sanel att det var väldigt roligat att ta Johans schampoflska och hälla ner hela Johan med den. På bara några sekunder hade ett schampokrig startat. Och innan jag viste ordet av det var jag också med i det. Så vi var lite kletiga men vi hade iaf sett till så det inte syndes att vi var ner smetade så vi ´gick raka vägen ner till poolen och hoppade i. Emma och några fler var fortfarande kvar så när vi hoppade i vid dom så bad vi dom att skrubba oss på ryggen. Och det blev alldeles bubbligt i vattnet :P haha det såg fett kul ut.
Juste föresten jag glömde att säga att Oliwia var med och badade och förstörde lite för dom andra. Men hon hade inga badkläder med sig så hon badade i sina vanliga kläder och dom var inte jätte fräsha. Men hon fick iaf låna sen av några andra.
Tillbaks till det andra. Innan vi kunde veta ordet av det så var typ allt vatten runt oss en alldelses stor löder hög. Så vi skvätta runt lite i vattnet så de skulle sprida sig lite. Sen hoppade vi upp och gjorde oss iårdning.

Sen nu på kvällen så har det inte hänt så mkt, var till mörtan och badade lite sen har det väl inte hänt så mkt!

Puss
Anton

4 juni

Hejhej!

Dagen har väl vart helt ok. På engelskan hade vi håla. På nån rast kommer inte ihåg på vilken, men det var nog matrasten så gick vi hem till Sanel och hoppade lite studsmatta. Fett skojigt. Ogge kom senare och var också medoch hoppade har var fett grym på att ge bra studs :D Elina gav Johan en sån bumbistuds så att han flög imällan dom d'r fjädrarna och skar upp foten. Såg inte direkt jätte nice ut. Men han klagade inte så mkt. Efter ett tag fick han papper som han virade runt foten så det kunde sluta blöda. Men när han hade fåt det var han uppe på mattan igen och alla hade skit roligt.
Elina fick nog efter ett tag och hoppade av mattan och det skulle hon nog inte gjort :P
Hon la sig ner på gräset mitimällan Isaks och Joels krig. Dom kastade nämligen massa saker på varandra. Så när hon låg där blev hon nog träffad närmare 5 ggr. xD Haha.. :P När dom hade skapat fred så var det inte heller till Elinas fördel. Hon blev nämligen stillad av dom. Inte jätte sexigt men kolla min bdb om ni vill se hur hon såg ut xD

ByeBye
Anton

inget spec

Hej!

Idag har det inte hänt något alls typ. Har varit i skolan. Sen vart de kväll och jag jag kollade på tv, Gossip Girl och Desperate Houstewives. Det var skit bra. Men palla berätta. Har suttit lite vid datorn. Sen har det nog inte hänt så mkt mer tror jag...
Jo jag har ätit Magnum Mayan Mystica Den var fett mums! :D

Puss
Anton '/.

bmi

Hejsan!

Gjorde BMI test aldeles nyss, och så här blev svaret...

Räkna ut ditt BMI här
Fyll i din längd i cm och din vikt i kilo. Klicka sedan på "Räkna ut ditt BMI". Resultatet visas då i BMI-rutan. I rutan intill ser du de olika BMI-klasserna. Kontrollera i vilken klass du hamnar och läs kommentarerna nedan.

BMI

Längd:172 cm
Vikt: 48kgBMI: 16,2




 
BMI-gränser

UNDERVIKT
BMI under 18,5

NORMALVIKT
BMI18,5 - 24,9

ÖVERVIKT
BMI 25 - 29,9

FETMA
BMI 30.0 och uppåt

2 juni

Hello!
Det har  inte hänt så mkt idag... tror jag.
på svenska lektinen had evi Jennifer för att Andreas är på klassresa. Fett nice att slippa honom :D
Vi frågade om vi fick sitta ute och läsa i det fina vädret och det fick vi. Men inte för att vi läste något men det böhöver man ju inte säga... Vi pratade bort hela lektionen som vanligt kan man säga... xD
Den här gången pratade vi om utläningar :P Aså det att en del av dom är så otaksamma för att dom får vara här och så... Dålig still! Sen hade vi studietid och även då fick vi vara ute, men vi pratade inte så mkt mer om just det istället hade vi kotkrig.. Tur att Carina inte såg oss för då hade hon nog fått damp :P
Sen hade vi typ No och vi hade nån redovisning som vi gjorde. Fett tråk, men man måste ju göra det. När det var klart så hade vi lunch och då gick vi hem till Sanel sen. Där hoppade vi lite studsmatta. Fett kuligt.
Har väl inte hänt så mkt mer. Eller ju en rolig sak har väl hänt just det att det var några som berättade att när dom hade etik med Eva Birgersson så hade hon börjat bölla. Det tyckte jag var väldigt roligt att höra, hade nog vart ännu roligare att se xD

Puss
Anton '/.

RSS 2.0