lediga!!

Hejsan!
gud så skönt att vi är lediga resten av veckan!:D den människa som kom på att man skulle fira varborg tackar jag som fan!!!
imorgon händer det! majbrasan:D fett skoj jag har längtat till denna dagen i flera månader nu! o vi har planer fetr det också :D fett skoj. men det e tyvärr typ bara jag och två tjejer som kan komma. det är den dåliga delen. aså dt skulle vara fett mycket skojigare om fler kunde komma. vi ska nämligen sova hos elina i deras husvagn. fett skönt att slippa familjen. iaf en natt :D och ännu skönare att ungås med kompisarna.
majbrasan tänds vid 20.00 tiden. så vi (familjen) har bestämt att vi ska grilla före. gud vad mums! det blir första gången i år. igentligen spelar det ingen roll vad vi grillar det är lika gott ändå. men jag älskar värkligen lax. och jag vill att vi ska grilla lax knyten med kapris och grönsaker och nån potatis. det är så jävla mumsigt!!!

nu ska jag nog sova. är helt slut.

godnatt!
Anton

tivoli och marknad

Hejsan... igen!
nu ska jag äntligen berätta om den trevliga helgen i enköping. som dom flesta vet så var det marknad. fredagen så åkte jag in till enköping efter skolan med, elina, johan och trixie. vi hade skoj genom hela resan. när vi äntligen kom fram gick vi hem till johans mamma och var där till klockan var ca kvart över fyra. vi gick därifrån och ner till torget. där träffade vi trixies mamma, som planerat. vi följde efter henne in på en frisörsalong. där skulle trixie ta hål i naveln. när det väl var gjort så kom hon ut och visade det för alla. det blev jätte bra. när det var klart var klockan ungefär fem och då träffade vi oliwia. vi gick tillsammans till tivolit som precis startat. vi började med att kolla omkring lite. sedan gick alla och köpte åkband. vi inlede med att åka batman. den snurar runt så man hamnar upp och ner. den är jätte rolig. sen åkte vi star dans. den var också jätte rolig. man sat typ i en cirkel och den snurade liksom, och sen så började allt att pendla. i början gicj det normalt och sen sakta och tillslut jätte fort. det var den roligaste karuselen på hela tivolit. när alla åken var slut så var klockan ungefär åtta. jag och johan var jätte hungriga och gick hem till honom och käkade mat. dom andra hade tagit en korv på torget. men vi hade inte några pengar kvar:P när dagen var slut så kom mamma och hämtade mig.
sen var det lördag och då skulle jag in igen xD jag åkte in runt ett men min familj är så omständig så dom skulle göra massa andra saker före och jag orkade inte gå. så jag förljde med. när klockan var halv tre så var dom äntligen klara och släppte av mig på torget. jag gick hem till johan för vi hade kommit överens om det kvällen innan. vi gick tillsammans ner på marknaden och tittade lite. när vi kom till vägen som leder till bankomaten så gick jag upp där och fick stå i en skit lång kö för att plocka ut pengar. när det äntligen var gjort så fortsatte vi vår färd genom alla stånden med allt skräp folk sålde. det vär mest kineser som sålde saker. men vi köpte inget utan gick till tivolit och köpte åkband. och åkte igen :D jätte roligt. när dom sorgligt nog var slut gick vi pa marknade igen och började köpa saker. jag köpte inte så mycket som jag hade hoppats på att göra. jag köpte en tändare med en skit snygg tjej på xD tändstiftet på den tog slut samma kväll! skit saker!!!! :@ sen köpte jag som ett par kulor som man slår mot  varandra och så smäler det. det var typ krut på dom eller något.
när vi åkte star dans så träffade jag en persom jag inte träffat på jag vet inte hur många år. hon heter madde walgren. skyst som fan. men snakade bara lite med henne under turen. sen träffade jag henne igen på kvällen när jag och johan sat på hans balkong och irriterade människor som gick nedanför. hon och nägra kompisar gick nere på gatan och hon hörden nog mig när jag skrattade. vi hade jävligt kul så jag tror det hördes väldigt högt. så då ropade hon på mig och så hälsade vi. men sen blev det inte mer av det. :( hade vart trevlig att träffa henne lite mer prvat igen eftersom det var så länge sedan ;) har ju bara snakat via msn. och det e ju inte samma sak.
på tivolit så betalade jag 20 spen för att kaska en pil och träffade det minska hjärtar man kunde träffa och vann en jätte stor playboy kanin, den är nästan lika söt som min. men bara nästan. xD sen vann jag även en liten ko från såndär klogrej.
på kvällen sen så gick jag och johan och åt på enköpings sushi resturang. det mesta av sushin var mumms. men endel saker smakade snusk! det var liksom första gången för både mig och johan vi åt det. det var fett skyst av kocken att vissa oss hur man äter den. :D

Nu har jag berättat hur hela hlgen var eller iaf det mesta av den ;D

Pusskram

sveska arbete

Hello!
Idag har det varit rätt skoj. och ännu skojigare blir det eftersom att vi bara går två dagar i skolan den här veckan :D
Men iaf så håller vi på med ett kapitel på svenskan om att man ska skriva om tre länder. jag har valt tyskland, frankrike och danmark. Jag kallar den trubelresan. därför att allt går fel. jag tyckte först att det här var ett skit tråkigt kapitel men det visade sig vara rätt skoj. just nu skriver jag om tyskland. man ska skriva som att att man var där likosm på en resa. så i tyskland så har jag vart och set en borg som heter Kriebstein. den ska vart byggd för jätte länge sedan. och att det står om den på tre sidor i bibeln.
Nu ska jag äta mat, men efter det så ska jag skiva om det underbart roliga helgen på tivolit och markande, och så gjorde trixie en sak som jag och tänker skriva om...

Puss
Anton

Nya deck

Hello!
Jag var hemma även idag. Men ska gå till skolan imorgon :D Har värkligen saknat min kompisar jätte mycket!
Vi var in till enköping, och var där typ hela dagen. Morfar  fick hjälpa oss att byta deck på vårna bil. Medan han höl på men det så gick jag och mamma ner på stan och köpte lite kanin mat. Min har nämligen tagit slut. Vi var in på djuraffären och kollade. Den maten som jag vet att min kanin gillar var slut. Så vi tog och prövade lite annat. Den nya matten ser lite läskig ut men på nåhot sätt god ut. Hoppas hon gillar det xD
När vi kom tillbaks till morfar så höl han på med det sista decket. Så jag sat mig på gräset och solade lite.  Fett nice! Och så roade jag mig själv med att ta lite kort med kameran. När jag hade det som skönast så var morfan klar och skulle göra rent decken :/ Det var inte bra tyckte jag för då var jag tvungen att flytta på mig om jag inte ville vara blöt. Och det e ju inte bra, jag är ju redan så himla förkyld så det får faktist vara nog nu! Men medan han höl på att spolla av dom fick jag en känsla av att jag ville ha vattenkrig xD Gud vad roligt!!! :D
Men det var väl ingen bra idé! xD

När det var klart så åkte vi hem och så gick jag hem och kollade på en jätte bra film, Black dog! En av dom bästa bilfilmerna jag set. För igentligen så gillar jag inte bil filmer. Men den här var riktigt bra! Men orkar inte förklara vad den handlar om. Men jag kan säga så här, den är baserad på en segn. Fett bra!!

PussKram
Anton

Ugly Betty

GodKväll!

Ikväll började äntligen en ny säsong av Ugly Betty! Åh, det är så himmla bra! Jag ba älskar det.
Det här avsnittet var det bästa av många avsnitt. Det hände så mycket. Och man skrattade nästan mer ikväll än man gjort under något annat avsnitt! xD
Love Betty säger ja ba!
Dom som inte följer den serigen säger jag ba till:
Köp alla säsongs boxar. Det äger allt och alla! Så enkelt är det!

Jaja... nu är jag rätt tröt så ska gå och lägga mig. Eller tja läsa i några minuter och sen läga mig xD Men ska iaf göra mig iordning.

Puss


Ny mobil

Hej... igen :P

Jag skrev ju i ett tidigare inlägg att jag skulle köpa ny mobil. Men nu har jag ändrat mig igen. Nu ska jag ha en som ser nästan lika dan ut, men lite bättre och nån tusenlapp dyrare. Men pengar hindra inte mig. Jag behöver bara spara i mågra månader så har jag dom där pengarna. Den nya är en HTC S730, den förra var en HTC S710. Så man kan väl typ säga att den här nya är uppdateringen på den gammla. Det finns ju såklart andra mycket bättre, men dom är så himmla jätte dyra, och jag orkar inte spara i typ ett halvår för att kunna köpa den!!
Så här ser den iaf ut

image18
Om ni vill se hur den andra ser ut så är det bara att leta lite bland dom andra inläggen.

Pusskram
Anton

Äntligen sommar!

Hello!
Åh, äntligen är det sommar! Tyvärr är jag sjuk :( Men det hindrar inte mig xD
Jag har redan vart ute. Och så tog jag med mig min kanin ut också. Men eftersom att jag är alergisk mot pollen så kunde jag inte vara ute så länge. Men när jag gick in så lät jag kaninen vara kvar ute (såklart i kopel xD)
Jag kollade till henne lite då och då. Men när min lille bror , Hampus, kollade så kom han in och ba:
Öh, hon har inget kopel på sig!
Och jag liksom trodde att han skojade med mig. Men jag gick iaf ut och kollade. Då var det ju sant. Men det värkade som att hon vart lös ett bra tag. För hon är inte så mycket för att röra sig. Hon sitter häldre ner och kollar och äter gräs. Men hon var iaf väldigt långt bort från koplet. Men hon bara sat ner hela tiden och kollade medan jag gick och hämtade det och så. Sen sat jag in henne i hennes bur. Men jag tyckte det var lite lol att hon inte hade hoppat iväg :P

Tyvärr är mår jag inte så bra så jag kan gå till skolan imorn :( Det är sund för jag saknar värkligen mina kompisar. Men på torsadag måste jag gå i skolan,  för då har jag utvecklingssamtal. Och  fast jag inte gillar dom så måste man ju gå.

Pusskram
AnToN

Äntligen sommar!

Hello!
Åh, äntligen är det sommar! Tyvärr är jag sjuk :( Men det hindrar inte mig xD
Jag har redan vart ute. Och så tog jag med mig min kanin ut också. Men eftersom att jag är alergisk mot pollen så kunde jag inte vara ute så länge. Men när jag gick in så lät jag kaninen vara kvar ute (såklart i kopel xD)
Jag kollade till henne lite då och då. Men när min lille bror , Hampus, kollade så kom han in och ba:
Öh, hon har inget kopel på sig!
Och jag liksom trodde att han skojade med mig. Men jag gick iaf ut och kollade. Då var det ju sant. Men det värkade som att hon vart lös ett bra tag. För hon är inte så mycket för att röra sig. Hon sitter häldre ner och kollar och äter gräs. Men hon var iaf väldigt långt bort från koplet. Men hon bara sat ner hela tiden och kollade medan jag gick och hämtade det och så. Sen sat jag in henne i hennes bur. Men jag tyckte det var lite lol att hon inte hade hoppat iväg :P

Tyvärr är mår jag inte så bra så jag kan gå till skolan imorn :( Det är sund för jag saknar värkligen mina kompisar. Men på torsadag måste jag gå i skolan,  för då har jag utvecklingssamtal. Och  fast jag inte gillar dom så måste man ju gå.

Pusskram
AnToN

dans

Hejsan!

Idag var jag tvungen att gå upp skit tidigt! för kl. 09.30 skulle jag var inne i stan och sälja bröd med elevrådet för opdv. Men jag insåg när vi var på väg in dit att jag hade feber och så hade jag liksom skit ont i huvet och mådde allmänt piss! Men jag härdade ut och stog till kl.11.30 sen åkte jag och mamma til donken och käkade.
Det jag åkte in till enköping för främst var ju för att se Trixie dans. Jag måde igentligen så dåligt så jag borde åkt hem, men eftersom att jag lovade henne att komma så var jag där. Det blev lite långtåkigt när inte hon dansade. För dom andra som dansade var ba skit. Hennes grupp och så var det en grupp till som var dom bästa och roligast att se på.
När föreställningen var slut så messade jag med Trixie och så undrade hon vad jag tyckte och så svarade jag att hon var skit duktig. Och så berättade jag att jag var sjuk och så men ändå kom inte så för att kolla på henne. och hon ba svarade: Nawww... Vad gulligt av dig!

Jaja, nu ska jag sova och se om jag möjligtvis kan må lite bättre imorgon. Hoppas det! ;)

Godnatt!
Anton

hemma hos johan

Hejsan!

Idag efter skolan var jag med johan. vi hade fett kul. vi spelade först guitar hero o sen gick vi hem till honom. efter det så gick vi ut med hans hund -Nelly- hon är fett söt! synd att hon är så gammal.
men hur är iaf duktig på att göra som man säger. så hon fick vara model för min kamera xD
johan fick ta lite bilder på mig och henne! har ingen bild just nu men har det på min bilddagbok. gå ut och kolla där om ni vill se ;) antonkraft.bilddagboken.se     komentera gärna bilderna också :D

Nu ska jag ta och lägga mig, eller tja iaf läsa (A)

pusskram
Anton

cosmonova

Hello!

Idag var jag, några från elevrådet och typ alla kamratstödjarna till stocksholm. Vi var till Cosmonova! Fett coolt pleace! ;) Var första gången jag var där. Det var också två lärare med, Kattis och Andreas... 
Men jag har lite brådis så jag tar och läger upp lite bider i morn stället!

/
Anton

Ps. Fett bra att Desterate housewife började idag :D

Johan spelar Guitar hero

Hallojasan!

Jag är med Johan, och han står och spelar Guitar hero! Det är rätt kul att titta på honom xD Han blir liksom så stressad xD Ser väldigt roligt ut :P Men nu ska jag ta och skratta lite till!

Anton

Ps. har fåt ett klagomål av en kompis att jag inte ska skriva xoxo, hon gör oxå det xD så jag har lovat att inte göra det ska försöka att inte göra det. Kommentera om jag gör det!

Den Äldste

Hello!

Nu hade jag tänkt gå och lägga mig! Börjar bli lite tröt. Men inte så tröt så jag inte kan läsa lite xD
Just nu håller jag på med Den Äldste. Den är skit bra.
image17

XOXO
Anton

Glasklart

Hejsan!

Hela familjen sitter i tv-rummet och kollar på Las Vegas. Själv tycker jag att det suger! Så jag sitter på mitt rum och kollar på Glasklart. Det är inte så super bra, men det går väl att titta på en gång. Det bästa är iallafall popcornen!!! Det är så jävla mums!

Jag var in till Enköping med mamma och pappa. Vi var in och kollade på klubb-sm i Ena bugg och sving. Våran granne Alfred dansade sin första tävling. Han gick inte vidare men han var jätte duktig ändå!

xoxo
Anton

Dans

God Kväll!

I onsdags så fick vi en ny tjej till klassen. Hon verkar vara skyst! Hon heter Anja.

Men de var inte det jag skulle skriva om faktist xD Det kan jag ta upp i ett annat inlägg. Jo det är så att i morgon så ska jag åka och kolla på dans tävling. Min granne Alfred, ska dansa bugg. Det är inne på St: ilian. Det ät hans första tävling så jag har lovat att jag ska kolla. Så då kan jag ju inte bryta det löftet ;)
Och så ska jag även på dans nästa vecka. Då ska Trixie dansa. Vet inte vad det är fö något hon ska dansa. Hon dansar så mycket konstigt, eller gjorde iaf. Och det är samma dag och samma tid som Elevrådet ska stå på torget och sälja bröd till Operation dagsverket. Jag ska fråga Kattis om jag bara kan lämna bröd och sen sticka för även här han jag lovat att komma. Och jag har till och med köpt billjet till dansen så jag vill ju unte slänga bort massa pengar i onödan xD

På tisdag så ska elevrådet och kamratstödjarna åka till Cosmonova (vet inte om det stavas sådär?) Men ska bli fett kul!!! Efter det så ska vi på resturang.

Jaja ska sleepa nu!

Godnatt
Anton

pluggis

Hola!

Jag ligger i min säng med datorn, mobilen, massa läxböcker och ett par högtalare! Datorn använder jag till just det här, xD bloggen aså.... mobilen och högtalarna till att lyssna på musik och läxböckerna tror jag dom flesta kan lista ut vad dom används till xD
Jag har Tyska och Engelska böckerna hemma just nu och tränar på  det. Har tyska glossor till imorn och engelska tills på fredag. Så man kan kort sagt säga att jag pluggar! xD Inte jätte kul men man måste ju tyvärr.  Sen måste jag träna på gitarren också och sen har jag bestämmt att jag ska ut och springa. Det händer tyvärr inte så ofta längre.

Måste fortsätta plugga nu :(

xo xo
Anton

Svenska berättelse

Men hejsan! xD

Jag sitter här med Svenska läxa. Vi ska skriva en äventyrsberättelse. Min hadlar om en Mutantkyckling xD den är skit flumig!
Det liksom handlar om att det är en kyckling om blir muterad av en blixt och sen så produserar den fler mutanter och tillslut så har dom förintat alla människor på hela jorden förutom 2 st som gömmt sig. Mutantkycklingarna tar över hela gjorden. Men när alla människorna var borta så blev dom hungriga och åt upp varandra tills det bara fanns två st kvar och då slår blixten ner i dom och dom blir små söta kycklingar igen. Och dom där två människorna som överlever tar hand om kyckligarna och dom liskom startat en helt ny jord. Med att födda upp ungar massor med ungar och massor med kycklingar.

Är skit trött nu så ska nog gå och göra mig i ordning så ska jag läsa lite bok sen...

xo xo
Anton

HTC S710

Hejsan!
Ni har säkert läst mitt inlägg om en mobil jag ville ha. Nu vill jag inte ha den längre! Den här värkar mycket bättre! Det är en HTC S710. Den här är mycket snyggare också xD Och det som är det bästa med det är att jag snart har  jag råd med den! :D
image14

xo xo
Anton

40 års fest!

Hejsan!
Idag var jag på 40 års fest! Det var fett tråk! Jag hattar vuxen kalas! Dom är alla lika tråkiga! Och alla andra kidsen som var där var vära mes tråk! Dom flesta av dom var liksom typ 4 år eller något sånt jag var iaf typ dubbelt så gammal som alla andra!  Tur att man man bara går på sånt nån gång ibland!
Jag tror dom såg att jaf hade tråkigt, för dom fixade så jag fick vara ensam och kunde kolla på film och äta godis och dricka så mkt jag ville! Filmen var rätt tråkig men iaf xD Den sista halvtimmen var bra. Då hände det iallafall något.

Jag kollar på nån film nu också, som dom sa skulle vara en rysare! Men jag tycker att den suger! Ska gå ut till resten av min familj och se vad dom håller på med!

xo xo
Anton

Soprov

Hejsan!
Idag hade vi so-prov! Jag tror att det gick rätt bra. Hoppas värkligen att det räkte för att inte få omprov. På alla so-prov vi haft har jag alltid haft VG eller MVG. Nu ska jag vara glad om jag får G. Jag hade tränat innan. Men vårat prov blev inställt så jag glömde att träna på lovet. Så jag han bara läsa igenom det lite gran innan lektionen började. Men jag tror att det blev godkännt. Det känns så. Det är typ alla som inte tränat. Alla typ: Åhh jag kommer få omprov! Jag är säker på det.
Men jag hoppas värkligen inte jag får det! Jag har haft det en gång och det var illa nog!

Är tröt som fan tror jag ska ta och sova nu.

xo xo
Anton

Handdator

Hello!
Jag håller på att spara till den här handdatorn. Den är skit snygg tkr jag xD Jag vill ha en annan men det finns inte i sverige. Det är fett synd! :'( Jaja, den här får duga. Så här ser den ut... aså den jag ska köpa.image9

xo xo
Anton

Ute med kompisarna :D

Hello!
Idag har jag gjort något jag inte gjort på skit länge. Vart med alla mina kompisar sammtidigt det var typ i februari vi senast var alla tillsammans, aa ´fast liksom utanför skolan. Vi hade skit kul xD
Först sat vi vid Gläntan, det var skit nice! Sen blev det kallt så vi gick hem till Christine. Där åt vi melis och bulle :D Mumms! Sen gick vi ut. Vi gick till en å skulle man kunna säga. Det är typ som ett vattenfall! Det var så jävla mysigt! Vi hade det skit kul xD Vi var Jag, Oliwia, Johan, Elina, Christine, Trixie. Dom ända som saknades var Emma och Isak. Men Isak var sjuk och Emma åkte hem. Vära tråkmånsen!!!image5
Dom bästa!! :D Från vänster: Johan Elina, Oliwia, Christine och Trixie!

image6
Haha..! Jag, Elina och Oliwia i en hög :P Vi var skit nära att ramla i vattnet xD

image7
Våran egen totempåle xD Nerifrån och upp: Oliwia, Jag, Elina och Johan

xo xo
Anton

RSS 2.0