Freddy vs. Jason

Nu är det dags för mig att krypa ner i sängen och sova. Ska nog gå ett varv runt kvartert först med Frazze så han får lätta lite på trycket. Sen ska jag se på Freddy vs. Jason som går på tv400.
Vi hörs väl imorgon kan jag tänka mig. Troligen efter att jag kommit hem och då med ny frisyr och även kanske i annan färg ;) Spännade va?! ;D Det tycker iallafall jag! Så ni får allt vänta tills imorgon då ni får se resultatet, nu är det ut i kylan och sedan skräckfilm ett litet tag, ska upp 8.30.
God natt på er!


Denna filmen är otroligt bra, ni som ej sett den och gillar lite blodiga rysare så är detta ett måste :)

Sepideh åkte

Jahap, nu är det slut i idol för Sepideh! Synd tycker jag! Håller fortfarande fast i att Lars skulle åka. Han var kass och Johan borde också åka men nu är det svenskafolket som röstar. Fy på oss, nu ska jag se på eftersnacket så hörs sen!


Synd att hon åkte, som juryn en gång sa så har vi nu förlorat våran sångdiva!

Vem åker ut i idol ikväll då?

Mhm? Vem kan tänka sig åka ut ur idol ikväll då? Jag håller fortfaraden fast i att Johan är skit kass men för första gången var han inte sämst. Nu tycker jag faktiskt att Lars ska åka hem. Det verkar nästan som att han vill göra det också. För han verkar inte ta denna tävling på nå stort alvar längre. Han spelar pajas liksom. Ne nu är det dags för honom att lämna idol. Men jag är iallafall fast vid att Johan är sämst av alla deltagarna. Han skulle ha åkt ut för flera veckor sedan. Men nu finns ju ni dryga små tjejer och även fjortisbrudar som tycker han är så "sött" *hosst*.Men hade inte ny funnits så hade vi normala inte behövt utstå 1,5 minut och höra sånt oväsen! Hat för Johan Palm!

Nyborstad

Sådär ja! Nu är lilla Frazze fin igen :) Jag och mamma har suttit och borstat igenom hanns päls och man skulle nog kunna göra en peruk av allt hår vi får! Han är så fin och prydlig nu! Pälsen ligger slät och fin nu, en liten modell ;D

Glömt att säga!




Ute i yrvädret!

Har precis kommit hem igen efter att ha vart ute i yrvädret med hunden. För er som inte vet så har det börjat snöa :D Har vi tur så kanske det blir en jul med snö i år! :) Det var det ju inte i fjol! Så nu är det väl bara att hålla tummarna för det ! Det är ju en bra början. Nu ska jag iväg igen från datorn och gå till köksbordet för att få i mig lite krubb! Det blir nån köttbit, vet inte riktigt vad det blir. Men gott är det iallafall ;P

Hemma från kyrkan

Hejsan!
Nuär jag hemma från min tur i kyrkan. Det var faktiskt inte så jätte tråkigt. Och jag fick ju faktikst komma hem en timma tidigare. Dom är snälla de där tanterna i kyrkan :) Jag var inte ensam där faktiskt. Trixie var där och vi hade det väldigt trevligt! Vi snackade och fikade och satt där i vårt hörn med våra mobiler och lekte lite ;P Man måste ju få leva ut de sista åren som "barn".
När jag kom hem så var det nån som var väldigt glad. Kan ni gissa vem? Han hoppade och skutade och lämnar mig inte en minut ifred nu! Jag får knappt skriva här utan att han kommer och puffar på mig, för att jag ska klappa honom. Nu kommer han nog ha mer uppsikt på mig än tidigare kan jag tänka mig. Han kommer säkert yla eller nått när han inte får följa med in på toa ;)

Ingen dator till honom

Nee ni det blir nog ingen dator till min lillebror. Han är ju spelberoende och om han ska ha en speldator så måste han ha närmare 10 000 och just nu har han bara 3000 så det blir lite jobbigt på den fronten. Men för mig som bara ska ha en som man sitter på internet med och bloggar och så, så nöjer jag mig med en för drygt 2000 kr. Det är bra för mig det ;D

Hoppa in i duschen

Nu ska jag ta och hoppa in i duschen. Måste ju vara fräsch när jag ska gå till kyrkan -.-'
Ska jag vara ärlig så är det mest för att vi snart får främande och för att jag behöver det! Skulle aldrig duscha för kyrkans skull! Tur att det bara är några timmar. Jag kanske kan få lite driks ifall jag är riktigt trevlig! Hoppas..!

Reklamen borta

Sådär nu är min reklam borta från bloggen. Hade ingen lust att ha de kvar. Men nu vill jag ha min blogg så den är i mitten av sidan och jag kommer inte ihåg hur man ändrade ;P Är det nån som vet vart jag ska ändra? Heh.. lite dåligt minne ;O


God morgon

God morgon!
Har nyss ätit frukost och nu sitter jag inne i tv-rummet och glor på något skit dåligt program! Frazze är ute i hallen. Han får inte vara inne just nu för när mamma och han var ute så regnade det jäte mycket så han är fortfaradne blöt. Han får komma in sen! Just nu ska jag hjälpa min lillebror och leta dator. Hans har gått sönder så vi ska sitta vid min och leta efter ny! Då är vi båda ute efter ny datorn. ;P

Välgörenhet :S Fy fan!

Usch kom att tänka på att jag ska ju hjälpa till och stå i kyrkan imorn i tre timmar :S Usch och fy för välgörenhet. Varför skulle jag göra detta? Det var ju inte obligatoriskt! Jaja.. det är ju bara tre timmar trots allt. Men det tar mig illa till mods att arbeta utan lön! Har liksom typ aldrig gjort det förut! Nee och jag behöver just nu vart enda öre jag kan få tag på! Och till råga på allt får jag bara ett enda poäng för den har skiten! Just nu har jag fett med lust att hoppa av den här konfimationen och göra det i enköping i sommar i två veckor. Har hört att det ska vara mycket bättre än det här!
Nu ska jag iallafall ta och sova. Hoppas ni sover gott, det kommer inte jag göra. Jag kommer dröma mardrömmar om att jag i fortsättningen kommer vara en såndär välgörenhetsnisse som ställer upp på allt och typ kommer börja tjäna kyrkan! Tur att jag har lite skäövinsikt och försår att det är fel på alla sätt och vis!

Jävla kamerajävel!

Aww! Jävla kamerajävel säger jag bara! Jag har tagit jätte söta bilder på Frazze som jag tänkte dela med er och nu vägrar min dator ta emot kameran! Jag vet inte om det är datorn det är fel på eller om det är kameran. För det funkar ju hur bra som helst när jag koplar in min mobil. Men inte när kamerna ska in. Fan också! Ska fan nog köpa både ny kamera och ny dator. Får nog bli den där söta lilla Asusen med 8" skärm. Den var ju inte jätte dyr faktiskt. Och sen ska jag ha en ny kamera men det kan jag nog önska mig i julklapp :) Kan säkert få det av M&M. Hoppas jag iallafall...!
Har hittat en kamera som jag dyrkar som bara den. Jag har förvisso redan förälskat mig i den en gång tidigare men nu har jag bestämt mig för att det är den jag ska ha! Minns nån den har kameran?; den har 10,1 megapixlar, man kan ha den 10 meter under vatten, släppa den i betonggolv från 2 meters höjd och den är väldigt tålig för kylla! Den är billigast på Media Market så det får väl bli att den köps där, kostar typ drygt 2000. Men med min talbegåvning så kan jag säkerligen få den iallafall! Det är ju faktiskt ganska dyrt! Men  som sagt så har jag ju taletsgåva och kan nog få som jag vill!


Nå vad tycks? Duger den åt mig?!

Sen hade jag ju även tänkt mig att köpa den lilla minulaptop :)

Nu har jag kollat klart

Sådär, nu har jag sett klart på Saw 5. Det var inte jätte bra men den var ändå väldigt bra! Alla Saw filmerna är lite krångliga men den här tar priset. Jag hängde typ inte med alls. Men jag anta väl att jag måste se den en gång till så jag får en helhets bild av den. Men det får +++ av +++++. Så det var ju någorlunda bra iallafall. Nästa gång jag ser den kan den nog få ett + till. Nu tänkte jag sitta ute på internet och glo på kamror. Min som jag har nu funkar men den är ganska dryg på många sätt. Det värsta är nog att den går på batteri och batterit tar slut så jävla fort. Så det är nog bättre om man kanske har en som har uppladningsbar istället. Lägger upp lämpiga kamror senare. Men jag kan ju inte säga att jag ska köpa dem för jag vet ju inte om pappa går med på att beställa mobilen på avbetalning. Han har inte bestämmt sig riktigt än!

Vart ute och gått

Hej!
Kom nyss hem, har vart ute och gått med Frazze på en promenad runt spåret. Väldigt skönt tills det började regna -.-!
Hatar när man är ute och det börjar regna, och ännu värre är det när man har hund med sig som måste torkas sedan innan han får komma in. Just nu sitter jag på min vanliga plats och Frazze ligger nedanför mig och snarkar som bara den ^^
Hehe.. ganska sött på nåt sätt ;P
Eftersom att Heroes har slutat så kan jag tänka mig att det inte är nå bra på tv ikväll :(
Som jag sa förut så hoppas jag inte det väntar lika länge med att starta med 3:e säsongen som de gjorde med 2:a!
Skit jobbigt!
Jag har redan kollat igenom alla bloggar som följs och jag har tillochmed fastnat för en ny. Så nu är det ett jämt antal som jag läser varje dag! Ska det vara exakt så är de 10 st just nu!
Kanske blir fler vem vet, eller kanska färre!? Nu ska jag kolla vidare på Saw 5, hej så länge!

Orkade inte kolla klart

Hej!
Jag orkade inte kolla klart på filmen så det står just nu på paus och är nerklickad. Ska väl fortsätta kolla på den ikväll eller nåt. Hade verkligen ingen lust att kolla på film alls. Och ändå var den inte så lång. Den var bara 1½ timma. Så hade jag kollat på den så hade den ju vart slut för jätte länge sedan. Men så är det. Jag har vart och ätit lunch och det fick bli nudlar :)
Har jätte lust att plocka upp mobilen och ringa till Johan nu! Hmm... ska jag göra det? Vad ska vi göra såfall? Joo vi kan väl göra som igår, då var vi först inne på tennisplanen och lekte med Frazze sen stacka vi in på badet och gungade! Det var väldigt trevligt. Då fick dock Frazze vara hemma men jag tror nog jag kommit på ett sätt att få med honom över också. Jaj.. vi får se hur det blir med den saken!

Saw 5

Nu har jag fixat så jag kan se på Saw 5 som kom hem igår natt. Har redan snabbkollat lite på den och det är rätt taskig kvlaitet. Men det spalr ingen roll. Nu är det filmtimme och med Fazze bredvid mig i soffan behöver jag inte vara så rädd xD


Hemma igen!

Hej, nu är vi hemma igen!
Ni ska bara höra hur Frazze flåsar ;P Hehe... sämre kondis än jag har ju x)
Vi gick runt Kaby vilket var en väldigt skön runda. Den är typ några kilometer lång. Det var väldigt kallt så duktig som jag var så hade jag både mössa och vantar på mig! Så den kylan bet inte på mig inte!
När Frazze hämtat sig lite ska jag ringa och höra med Johan om vi ska vara, så kan vi ju sitta ute så kan jag ha Frazze med mig! Han blir ju så stirrig och orolig när han inte är med!

Promenad

Hej
Nu tänkte jag ta på mig kläder och sen ska jag bege mig ut på långpromenad men Frazze. Jag orkar inte ringa och höra ifall Johan ska med. Kan vara skönt att ta en liten promis bara vi två också :D
Återkommer senare ;)

God morgon

God morgon på er allihop!
Vaknade för ett tag sedan och nu sitter man här och Frazze springer fram och tillbaks mellan mig och min storebror. Ganska underhållande! Sen tror jag att jag ska ringa till Johan så kan vi gå på långpromenad men honom. Ska bli skönt ;P Fast det är minusgrader nu ute.
Nu ska jag ladda ner ett program så jag kan öppna en film. Hörs sen!

Nattinatt!

God kväll!
Nu ska jag sova. Klockan är 00.00 och det är en ny dag imorgon! Denna dagen har jag vart med Johan och vi har haft väldigt trevligt! Vi har vart hemma hos mig och kollat på film och sen för en halv timma sedan så följde jag med honom hem då jag var tvungen att rasta Frazze. Nu ligger jag i sängen och ska bra skriva klart det här sen ska jag sova! Så vi hörs väl imorgon. Eller teckniskt sett är det idag ;P

Hundvakt :D

Hej!
Är hemma hos mig nu! Johan är här och Frazze! Ni kommer väl ihåg honom? Min favohund som jag vart hundvakt åt i sommras! Lööve he!
Nu lite om dagen! Var ju ner på konfermation. Vi kollade på nån skit film som var totalkass! Ni som inte var med missade inget, förutom den där poängen! Låg i en hög på golvet och kollade på film och åt godis. Ja det var väl någorlunda roligt!
Medan vi låg där så fick jag ett sms och när jag läste det stod det att det var från mamma och hon undrade om jag skulle hem efter för det var nån som väntade på mig! Så det var ju bara att gå hem och där innanför dörren stod Frazze! Snacka om att jag vart glad över att se honom :) Sedan ringde jag Johan och han, jag och Frazze gick ut! Så vi var ute i typ tre timmar. Vi hade jätte trevligt! Men det vart lite kallt så nu sitter vi hemma hos mig, Frazze ligger på golvet och Johan står och spelar gh3 (Guitar Hero 3). Han ska även äta här för han har ingen som är hemma, hans pappa är med hans farfar och gör en sak som jag inte är säker på ifall jag får säga!
Men vi har det iallafall väldigt trevlig! Ska ta och vara lite mer trevlig nu så hörs sen!


Min lilla bebis :)

Konfermation om drygt en timma

God morgon på er!
Vaknade för inte ens 5 minuter sedan! Väldigt skönt! Om en och en halv timme ska jag ge mig iväg till Kyrkans hus där vi ska ha nå konfermations sak! Hoppas det blir kul! Som jag skrev i går så ska vi se en actionfilm. Undrar vad det kan vara för någon? Jag vet inte riktigt om jag tycker att allt vi gör där tillsammans har så mycket med "Gud" att göra! Men, men det här är ju lungt mycket roligare kan jag tänka mig!
Nu ska jag faktiskt ta och äta fruskost tror jag! Är ganska hungrig.
Snackade med Johan igår och han tänkte inte gå på detta i dag. Men vi kom överens om att vi skulle höras efter så skulle vi kanske vara! :) Undrar om Elina och Oliwia ska med, eller Oliwia är nog i sthlm fortfarande så det blir nog såfall bara Elina. Kan ju bli skoj!

Kolla den är uppe i luften igen!


Skräcktema

Hej!
Var ett tag sedan jag uppdaterade men jag har inte haft någon lust att göra det så det har helt enkelt inte blivit av! Men nu är jag tillbaks bakom skärmen ;)
Nyss slutade Desperate Housewives och det var som vanligt lika bra :D Det har gått 5 år framåt i tiden så det är lite smått förviraden. Men det är iallafall sjukt bra :)
Före det var det Ugly Betty och även det som alltid lika bra! Orkar inte vara så inne på vad som hände i alla serier! Men nu ska jag iallafall göra mig i ordnig och lägga mig i min säng (som fått ben igen :D) och kollade på tv400 där de har skräcktema nu under halloween veckan! Och alla som känner mig vet att jag älskar skräckfilmer mer än nån annan ...jaa vad heter det nu då?... Ja jag kommer inte på ordet men ni kan väl tänka lite själva så kommer ni säkert på ordet! Så nu är det dags för mig och sova min sjönhetssömn ;P Imorgon ska jag på konfirmations skit. Vi ska till kyrkans hus och snacka lite också skulle vi se nån actionfilm! Hoppas den är bra :)
God natt på er allihop!


Välbehövlig runda

Gud det var skönt ska jag säga. Den där rundan var välbehövlig och imorgon kommer jag att ha sån träningsvärk att jag knappt kommer kunna röra mig! Känner mig redan mör i hela kroppen. Så nu är jag tillbaks bakom dator och tänker bara lämna den för behov!
Har även hunnit med en dusch vilket var väldigt skönt. Man vill ju inte gå runt och vara svettig och lukta svett. Det är inte riktigt jätte nice!
Har nämligen några i klassen som gör det och det är ju inte allt för mysigt!

Nu ska jag röra på mig!

Så nu har jag kollat klart på Svensson Svensson och nu är det dags att röra på fläcket (som jag förvisso har rätt ont om), även om jag har börjat tvivla på ifall jag vill. Men det är lika bra att göra det för man känner sig så nöjd med sig själv efter :)
Så nu är det väl bara att ställa ifrån sig datorn och ta sig upp ur soffan och gå in till min garderob, välja kläder och ta på sig joggingskorna och gå ut i blåsvädret.
Vi hörs när jag kommer hem!


Nu har jag ätit

Jahapp, nu har jag ätit mat och nu ska jag bara smälta det sen ska jag faktiskt ta på mig kläder och springa ett varv runt spåret. Visst är jag väl duktig ;D Hoppas jag kommer välbehållen hem igen ;P Nu under tiden ska jag kolla på ett, eller två avsnitt av Svensson Svensson. Väldigt rolig serige tycker jag :D
Fick även lust att sticka ner till äffären och köpa massa godis men jag har bestämmt mig för att försöka trappa ner och detta är en bra början iallafall!

Måste nog uppsöka läkare!

Eftersom min dag vart som den vart så ligger man här nu och kollar på Svensson Svensson i min ensamhet.  Jag börjar bli lite hungrig så jag tror jag ska ta och göra iordning lite nudlar. Men jag har även fått lust att gå ut och spriga! Vad är det för fel på mig just nu egentligen? Först är jag hungrig och det kan jag då inte minnas att jag vart på väldigt länge och för  det andra så har jag lust att röra på mig! Nee jag tror fan att jag börjar må lite dåligt, ska nog uppsöka läkare xD
Ne vad ska man välja, äta först och springa sen och riskera att få kramp eller springa först och sedan äta men då springa där på tom mage? Nee tror nog jag gör så att jag äter först och sedan när jag känner mig mer redo så tar jag och springer.


Det är ju trotsallt rätt trevligt att springa nu när  det är höst!
Får nog ta och fixa kort på A3 ifall detta är något som jag skulle gilla. Man vet ju aldrig jag kanske skulle börja gilla att röra på mig!

Vad ska man göra idag då?

Jaha... man kanske ska börja med ett god morgon. Men det är inte nödvändigt tycker jag, jag har ju vart vaken i snart 2 timmar. Så det är inte riktigt morgon längre för mig! Men vad ska man göra idag då måtro? Jag hade planer på att åka in till Johan och umgås med honom, men torr som han är så fick man som svar: "Men jag ska först till tandläkaren, sen klippa mig och sedan färga håret." Och jag liksom, och jag kan väl komma in iallafall vi kan ju umgås när du är klar! "Nee, jag orkar inte!"
Åhh, torra unge! Jaja.. vad ska ni göra idag då? Själv sprack alla planer man hade för dagen på bara några minuter. Men så är det, tyvär  så får jag ju inte alltid som jag vill även om det är ofta.

Personlighetstest!

Satt nyss och gjorde ett personlighetstest och jag vet inte riktigt om jag kan hålla med på hur det vart. Men ni som känner mig, eller ni som bara läser ändå och bildat er egen uppfattning vad tycker ni om detta?


Klicka på bilden för att komma till sidan!

Ohh fy fan vad jävla bra den var!

Som rubriken lyder så tänker jag skriva!
Ohh fy fan vad jävla bra den var! Jag älskar den där filmen aså! Det var fan den bästa jag sätt på länge! Och har jag rätt i vad jag tror så kommer det inte nån mer efter den här. Men jag har inte alltid rätt och vi får hoppas att jag inte har det den här gången!
För dem som inte sett den så är det verkligen värd att se den ska jag säga! Totaly amazing is it!
Nu ska jag ta och kolla på tv med familjen tror jag och vi hörs väl senare kan jag tänka mig!

Munnsår :S

Usch jag har munnsår :S Stackars mig! Det här är faktiskt första gången jag har munnsår i hela mitt liv! Men duktig och allmäbildad som jag är så vet jag ju iallafall hur man ska göra. Man ska inte ha vanligt lypsyl på för när man sedan smetar på det runt munnen nästa gång så sitter viruset kvar och då kommer det ju tillbaks! Men då kan man använda nån salva istället. Men munsårssalva - så fan heller! En liten sketen tup går på 200 spänn. Ne då kan man använda nåt biligt istället som jag vet funkat. Tillexepel Inutiolsalva! Det funkar jätte bra, och hur jag vet detta är för att min storebror brukar ha munnsår rätt ofta och han använder det!
Mitt har inte blommat ut riktigt ordentligt än så om jag ahr tur så har jag börjat bekämpa i tid så jag slipper ha det så länge! Och vilken tur att jag fick det nu när det är lov va?! :)




The Dark Knight

Håller just nu på att ladda hem Batman The dark knight. Har inte sätt den än men alla jag känner som gjort de säger att den är skit bra!
Så nu är det bara att vänta på att den ska ladda klart, så eftersom internet blir så segt så kan jag inte uppdatera något. Så jag tänker bara låta min kära dator vara ifred och kolla på tv kanske :)


Maybe ;D

Ohohoh! Nu har pappa kollat in erbjudandet från Tele2 och jag tror han kanske kan gå med på det :)
Han tyckte ju iallafall att det var bättre än Telia! Så om jah har tur så kanske jag snart har min underbara Xperia i min ägodel ;D
Så nu är det bara att lägga in mitt fjäsk som jag använder när jag vill ha något fast jag vet att det troligen inte skulle gå ;)
Tur att jag har den förmågan att folk lätt börjar gilla mig och att jag för det mesta får som jag vill. Jag behöver knappt lyfta ett finger för det nu när man lärt sig hur man gör ;D

Big Brother 2000 - Mediahora

Hehe... den här låten var ju fett skojig aså xD


Klippa mig på fredag!

Nu har mamma fixat klipptid åt mig :) Jippi!  Vad skönt. På fredag smäller det. Har jag tur så blir det ny frisyr också :D Men jag har ju inte riktigt kommit på vilken frisyr jag vill ha än! Men denna kanske?

Jag gillar den, den vär riktigt snygg faktiskt tycker jag!
Jag har ju typ den där frillan redan men detta är lite kortare också är det ju brunt. Och det är ju faktiskt en sak jag tänkte på att göra, färga det brunt. Men då hade jag ju inte tänkt mig riktigt så mörkt, men om frisyren passar bättre i den nyansen måste man ju testa! Så det ska bli kul och se hur det blir :)

Hmm? vad tycker ni om denna frisyren då?
Man kanske ska välja denna isället. Men då behöver jag exstension (hårförlängning(?))


God morgon!

Nu är jag vaken. Sov inte fullt lika många timmar inatt men det vart iallafall några, närmar bestämt 11! Men det är riktigt skönt nu med lov så man får sova ut alla dessa timmar man behöver!
Hittlils så har jag vart vaken i snart en timma och på den timman har jag duschat och ätit frukost. En väldigt trevlig morgon ska jag säga!
Eftersom det börjar till att bli vinter snart så blir mitt hår alldeles sträft och torrt! Så har funderat nu sen jag kom ut ur duschen om man ska göra en hårinpackning! Kan ju vara rätt skönt!
Jag har lust att ringa till Elina och höra med henne om vi ska ner till bron. Det är ju så fint väder här nu! Så jag tror jag ska göra det ha det bra allla glada :)

Sleep time!

Jahap, nu har klockan paserat 23 och nu är det dags för mig att sova. Bara föra att det är lov betyder ju inte det att man måste vända på dygnet. Så nu är det bara sängen som väntar, och ja givetvist måste man ju freasha upp munnen också innan ;)
Hoppas ni sover gott och drömmer sött! ;P


Naaw, vilken söt liten unge! Dags för mig att göra det samma :)

Fan också!

Fan också! Jag missade både Gossip Girl och Andra Avenyn. Jaja.. jag får se reprisen av GG imorn på tv och som tur är så lägger ju svt upp alla avsnitt av AA på webben. Så det är bara att surfa in där nu och kolla in hela veckans avsnitt ;P

Skunk Prank

När jag loggade in på Facebook så såg jag att jag fått ett meddelande i SuperWall och där var det ett Youtube klipp och jag skrattade som fan när jag såg det och tänkte att jag kan ju dela med mig av det till mina kära läsare xD ;)



Hihi.. visst var det roligt? xD

Lämna min köra dator

Nu ska jag lämna min kära dator, jag ska nog ta och kolla på TV tror jag! Just nu är det ju Ensam mamma söker på tv3. Så vi hörs väl senare i think. Eller det är ju klar som korvspa avv vi gör! Jag kan ju inte slutta blogga för dagen klockan 8 på kvällen. Det vore ju en skam i sig!


Lite fakta om mig!

Har liksom tråkigt, om ni undrar varför jag lägger upp såna här bdb saker!
Men man behöver ju inte läsa, men detta är iallafall lite fakta om mig!


DIG SJÄLV:
Du bor? Fjärdhundra
Du gillar? Mig själv, mina vänner och min familj :)
Du älskar? Dom ovanstående
Du hatar? Hmm, mycket, en speciell kille i klassen om jag ska välja en sak >.<

SVÅRA VAL:
Mobil eller mp3? Mobil, man kan ju lyssna på mp3 i den x=
Myskväll eller festkväll? Festkväll, mysskvällar brukar bli så tråkiga, jag är mer av en fastnisse xP
Tjejkompisar eller killkompisar? Båda
Krulligt eller platt hår? Platt
Pengar eller kärlek? Svårt val :S Jag vill ju vara rik men ja vill ju även finna kärleken nån gång, så det får väl bli kärlek!
mörk eller ljushårig på motsatta könet? Det den passar bäst i såklart!
kramar eller pussar? Båda ;P
öl eller vodka?  Öl=Blää ;S, Vodka=Mumsigt :D
långt eller kort hår?  Beror på hur man ser ut!

FRAMTID:
Hur många barn: Inga alls
Namn? Eftersom att jag inte ska ha några barn behöver jag väl inte svara på det!
Gifta dig? Neeop, tror nog inte det, men man ska aldrig säga aldrig xP
Arbeta som? TV-profil :)

DEN SENASTE VECKAN:
Kysst någon? Njee
Kramat någon? Mjaaooo
Gråtit? Njeepo
Saknat någon? Nee don't think so!
Tyckt synd om någon? Mig själv, räknas det?! ;O
Druckit alkohol? Jaopp, dumd som man är!
Träffat en ny människa? Nää

FAVORIT:
Låt? Just nu är det nog Beyonce med "If I were a boy" och Britney Spears "Womanizer"
Färg? Svart, vit och grå
Person? Ehhm, så många, så många!
Dag? Fredag, lördag och söndag.
kläder?  Jeans, t-shirt och nån vid kofta eller tröja av nå slag! (fast jag gillar ju alla kläder så det var svårt att bestäma vad som är favoriten)
Ord?  Typ, va och bah! ;)
Känsla? Jag gillar alla känslor ;P

DIN DATOR:
Bakrundsbild? Mig själv xD
Hur många ikoner har du på skrivbordet? 7 st
Var står din dator? Oftast i min soffa på rummet.
Har du bilddagboken? Nee, menar du inte x')
Hur många bilder har du där? 1288 st
blev du medlem där? I januari, den 16 om det ska vara exakt!

DIN MOBIL:
Bakrundsbild? Mig själv ;P
Ringsignal? Througt the fire and flames
Hur många kontakter? 80 st exakt x)
Skärmsläckare? Ingen alls...
Hur ser din mobil ut? Svart och orange, en Sony Ericsson W880i
Telia, halebop, telenor, 3 ?  Telia


Berörande dikt!

Fick nyss denna på min bdb... Usch så hemsk aså! Blir man inte berörd av den borde man fan skämas!

LÄS HELA!
usch fyfan va hemskt ;/


Mitt namn är Simon, jag är 6 år

Mina ögon är svullna, jag kan inte se.
Jag måste vara dum, jag måste vara dålig.
Vad kunde annars göra min far så arg?
Jag önskar jag vore bättre,
jag önskar att jag inte vore så ful.
Då kanske min mor
fortfarande ville ha mig.
Jag kan inte göra något rätt,
jag kan inte alls prata.
Annars är jag inlåst,
hela dagen.
När jag vaknar är jag ensam,
huset är mörkt.
Mina föräldrar är inte hemma.
När min mor kommer hem
försöker jag vara snäll.
Då får jag kanske bara en
smäll i kväll.
Jag hörde precis en bil.
Min far är tillbaka från
Charlies Bar.
Jag hör honom svära.
Jag hör mitt namn.
Jag trycker mig mot väggen.
Jag försöker gömma mig från
hans onda ögon.
Jag är så rädd.
Jag börjar gråta.
Han hittar mig gråtande,
han kallar mig fula namn.
Han säger att det är mitt fel
att han plågas på jobbet.
Han slår mig
och skriker på mig.
Jag kan smita till slut,
och springer mot dörren.
Han har redan låst den,
och jag börjar stor gråta.
Han tar tag i mig och slänger
mig mot den hårda väggen.
Jag faller till golvet
med mina ben som nästan är brutna,
och min far fortsätter kalla mig fula namn.
Jag skriker 'Förlåt'
men det är försent.
Hans ansikte förvrids till
okänslighet.
Värken. Smärtan.
Igen och igen.
Åh snälla Gud, förlåt mig.
Snälla låt det ta slut.
När han äntligen slutar
och går mot dörren
ligger jag där känslolös.
Gråtande på golvet.
Jag heter Simon.
Jag är 6 år.
I natt mördade min far mig.
Du kan hjälpa...
Läser du det här och inte skickar det vidare
ber jag för din själ.
För annars måste du vara en
hjärtlös människa som inte
blir berörd av denna dikt.
Och om du blir berörd,
så gör något..



Vilken färg?

Om det nu skulle var så att jag köper Xperia så måste jag ju välja vilken färg. Vilken tycker ni? Svart eller vit?

Jag är någ mest inne på svart men ju mer jah ser den vita dessto snyggare blir den. Men om jag skulle köpa den nu så blir det nog den svarta! Vad tycker ni? Kan vara kul att veta vad andra tycker också :)

Tjoho jag kanske kan få min Xperia iallafall :)

Jippi jag har suttit ute på nätet och kollat lite och som det ser ut nu så kanske jah kan köpa min Sony Ericsson Xperia X1 iallafall :D
Det är så att om jag skulle teckna abonemang i 24 månader hos Tele2 så betalar jag först 749 kronor för mobilen och sen 200 i månaden + månadskostnaden. Vilket jag tycket lätt väldigt bra. Och jag har pratat med mamma om detta och hon tyckte också att det verkade bra så nu är det bara för pappa att checka igenom det hela ochse vad han tycker. Och som det ser ut så har Tele2 och Telia typ exakt samma teckning fast Tele2 är mycket billigare än Telia. Så man kanske ska byta till dem :) Skoj såfall ;)


Visst ser det väl bra ut :)? Och skulle det nu vara så att jag inte kan teckna hos Tele2 av diverse olika alternativ så kan ju pappa eller nån annan ta kortet och jag mobilen för den är inte operantörslåst :)

Tickbo

Så nu har vi vart hemma några timmar men jag har bara inte orkat göra något inlägg om detta än. Men nu ska det bli! När vi kommit fram till tickbo vägen så frågade jag min käre far om inte jag skulle kunna få köra. Och det fick jag såklart ;) Så deet var bara att byta plats så fick jag köra oss upp. Det gick inte så bra i början, körde kärringstopp två gånger men tillslut så gick det strålade. Det går som på rälls så fort jag fått igång bilhelvetet. Säger då det, det ska vara automat!
När vi kom upp så hämtade vi halmen jag skulle ha och sen pratade vi lite med farfar!
Här kommer lite bilder:


Här sitter jag bra :P

Man måste hålla ögonen på vägen x)

Hmm..? Har lite problem med vilken peddal som är till för vad fortfarande (?)

Här håller pappa och farfar på att lyfta en soffa

Och ibland blir man bara jätte sugen på att...

Spana in sig själv i spegeln ;)

Sen lånade jag farsan mobil och tog lite bilder, han har ju effekter i kameran som inte jag har!






Mama Cass - Make your own kind of music

Jag vet att jag lagt upp den här låten så många gånger tidigare men jag trötnar aldrig på den. Man blir liksom glad av att höra den. ;)



(hittade ingen text till den)

Sony Ericsson Xperia X1

Waa! Jag bli ju galen snart! Jag vill ha min jävla Xperia nån gång! Hur mycket jag än försöker komma över den så går det inte! Jag har försökt sluta tänka på den men helt plötsligt är den tillbaks i huvudet igen!
Men jag har kollat lite i butiker och OnOff har den billigast. Där kostar den bara drygt 5000 så om jag är tråkig i jul och bara önskar mig pengar ( :'( ) så kanske jag kan köpa den snart!


Vintertid

Nu alla peoples så är det vintertid. Så nu hoppas jag alla ställt tillbaks klockan en timma!

Idag har jag vart ute och sålt aftonbladet och snart ska jag och pappa åka upp till tickbo och hämta halm till min kanin. Hon kan ju inte bo i hö en vecka till. Har faktiskt inte så mycket att skriva om, om jag ska vara ärlig!

Snart sova

Snart ska jag ta och sova. Börjar bli lite tröt. Fast bara yterst lite ;P Ska ju upp och arbeta imor så jag behöver verkligen min sömn om jag vill fortsätta se såhär freach ut :) Så sleep well everybody!

Snart är det Stjärnor på is

Hej
Snart är det "Stjärnor på is" och det ska jag faktiskt se. Har sett det en gång tidigare men inte hela programet. Men det var faktiskt riktigt roligt att se! Just nu är det Postkodsmiljonären men det är brukar man se så många gånger så det behöver man liksom inte se så mycket på. Nu ska jag kolla in mina bloggar och sen blir det nog lite musik om jag har tid kvar till innan det börjar..

Beyonce - If I were a boy

Denna låten har jag börjat lyssna på rätt mycket på nu. Digger den väldigt mycket. Den är riktigt bra och texten är så jävla fin aså!



[Verse]
If I were a boy
Even just for a day
I'd roll outta bed in the morning
And throw on what I wanted then go
Drink beer with the guys
And chase after girls
I'd kick it with who I wanted
And I'd never get confronted for it.
Cause they'd stick up for me.

[Chorus]
If I were a boy
I think I could understand
How it feels to love a girl
I swear I'd be a better man.
I'd listen to her
Cause I know how it hurts
When you lose the one you wanted
Cause he's taken you for granted
And everything you had got destroyed


[Verse]
If I were a boy
I would turn off my phone
Tell everyone it's broken
So they'd think that I was sleepin' alone
I'd put myself first
And make the rules as I go
Cause I know that she'd be faithful
Waitin' for me to come home (to come home)


[Chorus]
If I were a boy
I think I could understand
How it feels to love a girl
I swear I'd be a better man.
I'd listen to her
Cause I know how it hurts
When you lose the one you wanted (wanted)
Cause he's taken you for granted (granted)
And everything you had got destroyed

[Vamp1]
It's a little too late for you to come back
Say its just a mistake
Think I'd forgive you like that
If you thought I would wait for you
You thought wrong

[Male]
You know when you act like that
I don't think you realize how it makes me look
or feel

[Beyonce]
Act like what
Why are you so jealous
It's not like i'm sleeping with the guy

[Male]
What

[Beyonce]
What

[Male]
I said yo
Why are you so jealous
It aint like I'm sleepin with the girl
[Vamp2]
But you're just a boy
You don't understand
Yeah you don't understand
How it feels to love a girl someday
You wish you were a better man
You don't listen to her
You don't care how it hurts
Until you lose the one you wanted
Cause you've taken her for granted
And everything you have got destroyed
But you're just a boy

Ligger och kollar på LOST

Nu ligger jag i min säng och kollar på LOST. Sjukt bra serige, längtar så tills säsong 4 kommer ut på DVD-box. Älskar verkligen allt som har med ordet TV att göra och där har LOST en stor plats, tillsammans med alla andra seriger jag kollar på ;P


Kollade mig i spegeln

När jag var och kollade mig i spegeln för några minuter sedan så slogs jag av hur bra jag såg ut! Jag har alltid haft ett stort ego och tyckt att jag är snygg och så men de senaste månaderna har jag inte tyckt det. Men så imorse för första gången igen tyckte jag att jag såg riktigt bra ut. Jag hade inte de där jävla påsarna under ögonen och min hy såg så mycket freachare (?) ut! Nee jag är riktigt munter idag så jag tror faktiskt inte att något kan få mig på daligt humör idag. Så jävla skönt aså!

(Jag har en bild på mitt face från imorse, men datorn tar inte emot min kamera. Och det blev inte lika bra bild när jag tog med mobilen så det får vara som det är. Ni kan säkert fantisera lite ;P)

13 timmar

God morgon!
Vaknade för bara några minuter sedan. Gissa hur länge jag sovit inatt? 13 timmar! Jag somnade 1 igår kväll och vaknade nu kl 1400. Kroppen känner sig helt utvilad och jag känner att de här 13 timmarna verkligen behövdes. Jag tror aldrig jag vart så pigg som nu! Om jag kan fortsätta och sova så här bra hela veckan nu så kommer jag komma tillbaks till skolan och må så jävla bra rent ut sagt att jag kommer orka ge gärnet igen.
Nu är jag tillbaks på banan igen!

Inga ben

Så nu ska jag skriva klart detta och göra lite annat också sen ska jag borsta tänderna och krypa ner i sängen och sova.
Nu kan jag nog sova riktigt gott utan att störas av det där jävla gnislandet. För nu har pappa vart så snäll och skruvat bort mina ben :) Hoppas vi ska åka till typ Jysk eller IKEA och köpa nya snart! Jaj.. nu är jag iallafall skittröt så jag har lite problem med att komma ihog vart tangenterna sitter (?) Då är man ganska tröt i guess!


Nu ligger jag och sover på golvet, nästan iallafall!

What the fuck?

Hur i helvete kan detta vara sant? Loulou åka ut! Jävla miffos svenska folket är. Vi borde tammefan skämas! Den där jävla dåliga Johan Palm borde fan åka ut. Det skulle han ha gjort för flera veckor sedan! Han är totalt värdelös. Loulou sjöng ju skit bra, hon borde fan vart kvar mycket längre!


Lugn kväll, utan godis :S

Hej!
Ligger inne på mitt rum och kollar på IDOL och Fredag hela veckan. Diggar brudarna i Fredag hela veckan! Sen är min favo i IDOL utan tveckan Anna Berghendal (stavas det så?). Hon är så sjukt jävla bra.
Just nu är det Nyheterna så jag ska kolla in alla bloggar och så. Hörs senare när jag fått veta vem som åker ur!

Ps. Mamma och pappa är inte hemma och vi har inget godis. Visst är det väll synd om mig? ;S

Glömde berätta att vi har ju lov nu i en vecka :D


Hmm, maybe?

Hej!
Sitter just nu och är ute på internet och kollar in lite mobiler. Men jag hitter ingen som kan ersätta Xperias plats :( Men visst är det väll så att iPhone är ganska bra och inte så jätte dyr, eller? För jag vill verkligen ha en ny mobil och jag velar just nu på om jag ska vänta några månader och försöka spara till Xperia eller om jag ska slå till på iPhone? Jag har en kompis som har/haft iPhone ska fråga honom om den är bra eller inte! Så man inte går på värra misstaget! Nå är det nån av er som har en? Ska jag köpa en eller inte?

Tråkiga kassa FN:dag!

Aså det var en helt värdelös dag idag. Fattar inte ens varför jag var kvar!? Jag kunde ju gå hem, morsan sa ju att det gick bra igår om det var så att jag inte gillade det, så skulle hon sjukanmäla mmig! Varför gjorde jag det inte. Det var totalt värdelöst. Lärde mig inget som jag inte redan viste!
Och jag hade ingen att sitta och snacka bort lektionerna med! Skit tråkigt! Orkar inte ens brätta allt för då lär jag förstöra er dag också! Det enda som var någolunda roligt var att släppa balonger. Våran lyfte inte så vi tog hål på den och använde upp allt helium ;P

Du förgyllde min kväll ;P

 Nu är jag hemma, eller jag har vart det i typ en och en halvtimma nu. Men jag har kollat på Heroes och vart inne på bdb. Sorry för min dåliga uppdatering men jag hade så otroligt tråkigt så jag ringde till Elina och vi gick ner till Bron. Där satt vi i typ nästan 3 timmar och bara pratade om allt mellan himmel och jord. Så skönt det är med dig Elina, det är så lätt att prata med dig! Jag är tacksam ska du veta!
Orkar inte gå in så mycket på vad vi gjorde. Eller det där var i stortsätt det ända vi gjorde. Vi tänkte göra nå "dumheter" (som våra föräldrar så vacker uttrycker sig så fort man ska ut och vara med sina vänner) som tex. röka Spys. Jag hade allt hemma förutom just tändare/tändstickor. Så det blev inget! Synd!
Apropå ingenting så var det sista avsnittet av Heroes ikväll :'( Fy vad hemskt! I lööve Heroes! Det har redan gått 11 avsnitt vilket betyder 11 veckor sedan det började! Det känns nästan som att det var igår! Och det värsta av allt var att när det var slut sa de: "Fortsättningen får ni veta nästa år!". Ahh! Hetts! Jag orkar inte vänta ett helt jävla år igen! Det är så sjukt jävla jobbigt! Fast jag hoppas de menar att det kommer tillbaks i vår eller nåt!
Nu ska jag iallafall sova. Ska kolla in lite bloggar och sen så ska jag krypa ner i min sköna säng, (som förvisso knakar som fan! >.< ) och förbereda mig inför den hemska morgondagen!

Så jävla tröt på allt!

Usch vilken dag! Den har gåt så jävla sakta och jag känner för var dag som går så blir jag bara tröttare och tröttare på skolan, och ja på hela livet uppriktigt sagt! Jag sover inte nå bra längre om nätterna och jag känner att jag inte orkar eller vill ge gärnet längre. Jag har alltid velat ha alla bollar  i luften samtidigt men nu när jag har det så känner jag att jag inte orkar med det längre! Har sån lust att sjukanmäla mig ett halvår och bara ta det lugnt. Inte strässa med något och göra absolut inget alls! Schemat fullbokat hela tiden jag har tammefan inte n enda lugn stund nu för tiden! Shit om det är så här fast ännu värre att vara känd så vet jag inte om jag vill vara det längre?!
När jag nu de få stunderna jag har en lugn stund gör jag saker jag ångrar dagen efter, eller senare på kvällen! Jag har börjat göra så många duma saker nu det senaste månaderna och jag är ganska säker på att det är på grund av hur jag mår just nu! Nee jag är verkligen inte på topp längre! Jag har sattsat allt inom skolan och annat fram tills nu! Nu är det som att jag lagt i handbromsen och känner att jag måste tanka innan all bensin tar slut helt och hållet!
Jag är rädd att jag ska gå in i väggen eller nåt. Och liksom hur kul är det att gå in i väggen när man är 14 år. Det är liksom inte normalt!
Hade jag vart som vanligt så hade jag hunnit skriva klart novelen tills idag när den skulle in men det hann jag inte! Snäll som Nora är så fick jag en lektion till på mig. Och jag hoppas verkligen att jag hinner!
Och en bra sak som Kattis sa till mig idag när jag beklagade mig inför henne var att nu när det är lov och de andra gångerna när jag är ledig (helger bl.a) så ska jag glöma allt som har med skolan och andra saker att tänka på och bara lämna allt och göra det jag tycker är roligt. Och just dettta lov måste jag få sova ut under!
Jag ska iallafall testa att glöma allt och bara ta det lugnt! Hoppas det hjälper så jag åtminstonde orkar köra på så jag klarar mig i skolan och inte riskerar IG!
Är ensam hemma nu och jag har lovat mig själv att jag inte ska hålla på med något som jag kommer ångra senare att jag gjort (det jag skrev i texten tidigare) utan bara ligga ner och ta det lungt. Lyssna på lite musik och bara vila!

Sovdags

Nu ska jag sova så god natt på er allihop. Sjka även läsa lite SO innan jag somnar, ska läsa typ 2 sidor tills imorn. Så nu ska jag borsta tänderna och sen ska jag krypa ner under täcket!

Ps. Blir ingen ny mobil. Inte på ett tag iallafall. Får såfall spara ihop de där 7000 spännen om jag ska ha den. Men när jag har de pengarna så har det kommit en ny mobil som jag vill ha och då kommer inte de räcka så då får jag fortsätta spara tills jag har över typ 10 000 spänn. Och det vet alla som känner mig att jag aldrig skulle ha så mycket pengar. För jag har ett behov som i folkmun heter: kläder! Jag vill alltid ha mer och mer och är aldrig nöjd. Så det är bara för mig att satsa allt så jag blir stenrik och inte behöver hamna i dessa jävla gropar!

Sjukt mode!!!

Sitter ute på King Magazine och kolla in senaste Höst/Vintermodet. Det ändå som föll mig i smaken var från D&G! Sen har jag även gått igenom modet från Frankrike! Jag blev helt chockad när jag såg det aså! Det är ju fan sjukt hur man ensa vill se ut så? Jag tror inte ens att emos skulle kunna tänka sig att se ut så! Eller såna där svartrockare! Nee fyfan vad äckligt!
Men ni kan ju själva få säga vad ni tycker om det!?


Här är det från D&G

Nu kommer frankriker! De ser ju fan ut som de gjorde under Franska revolutioen!

Usch nu kommer de här vidriga bilderna!!!!!

Ni får säga att jag är känslig och vad fan ni vill men jag tycker fan att det är skrämmande att se dessa bilder! Jag tycker inte det är så farligt att se på skräckfilmer, men av att se det här då blir jag nästan lite rädd!

Eller kolla in denna! Jävla bödel! Eller nu vet jag vad det liknar! Han Fågelskrämman i Batman Begins!

Nu är jag hemma, hos mig!

Hej!
Nu är jag hemma hos mig. Vi han typ ba kolla en halvtimme innan min mor skickade sms till mig och sa att det var mat. Så Det var bara att traska hem och äta.  Vi tänkte först att jag skulle tillbaks men vi ändrade oss och glad är jag öfr det. För det känns typ som att jag ska bli sjuk. Det är typiskt. Alltid när det är lov så blir jag sjuk på nåt sätt. Det behöver inte vara allvarligt så jag ligger och spyr men jag ligger hemma och har ont i magen och mår allmänt pissigt!
Nu ska jag iallfall kolla in min bdb och sen ska jag ta och bara ligga och ta det lugnt!


Jag och Johan var inne på badet ett tag och kollade lite.

Vattnet var ju inte jätte nice! ;S

Hmm? Vad tycker ni själva, skulle ni vilja bada i detta?

Hehe.. där sitter Johan och glor som en mupp ;P

Han lyckades alltid kolla bort när jag skulle ta bilden!

Och så slutligen en bild på mig! Jag bjuder på den även fast den ser ut som skit! Vi han inte med fler bilder för det kom en kärring och gick föbi och hennes hund såg oss och började skälla som fan!

Hemma hos Johan

Hejsan!
Denna dag har vart riktigt rolig :) Vi har bara haft roliga lektioner. Onsadagen är en av mina favoritdagar när det gäller schemat.
Efter skolan så gick jag och Johan hem till mig och åt lite mellanmål. Sedan cyklade vi ner till bron och där satt vi ett tag och pratade. Sen vart vi båda sugna på öl så vi cyklade till affären och köpte en varsin lättöl och 70% coklad. Väldigt mummsigt :D Den första halvan av ölen var god men sen så blev det som vanligt... äckligt! Så jag gav min öl till Johan som tycker det smackar väldigt gott! Men han var inte jätte sugen så han skakade den så att allt sprutade åt alla håll och kanter. Sen cyklade vi hem till Honom och nu sitter vi här. Johan är nere och äter mat och jag sitter här vid datorn. Men han är nog på väg hit nu, nu är han här.
Så nu ska vi se på "Gidra inte med Zohan"

Hemma efter mötet

Hej nu är jag hemma efter mötet. Har vart hemma i en timma nu men har inte kunnat skriva fören nu eftersom det vart Desperate Housewives! Det var ett helt rubbat slut aså! Längtar så till nästa tisdag!
Men på mötet var det en gubbe där från Rotary som är en förening för snubbar typ som ger bidrag till oss "fattiga". Så nu ska de ge pengar till oss i Ungdomsrådet och vi har suttit och diskutera vad vi ska göra med pengarna. Vi skulle vilja ha en festival, det är något vi pratat om enda sedan början! Så förhoppningsvis blir det som vi vill! Men som vanligt så spårade vi ur och alla började prata om helt andra saker. Jag, Karin och Lisa började prata om mediagymnasiet i uppsala (GUC). Lisa har gått där och jag vill ju gå där så hon har berättat lite om lärarna där och vad man kan gå för linjer. Hon gick den linjen jag vill gå, Tv och (så var det nå mer i just det programet). Men man fick pröva på alla inriktningar ett halvår innan man valde. Tur det tycker jag! Så man får en lite inblick i vad som finns. Sen pratade vi om en massa andra saker också.
Men nu har jag inte tid, nu ska jag läsa lite bloggar sen ska jag sova! God natt!

Dags att börja plugga!

Jaha... nu har jag suttit här framför datorn alldelses för länge och nu måste jag verkligen börja plugga! Så hej på er!

Nickme.se

Hihi! Sitter ute på en sida som heter Nickme.se vilket är en jätte rolig sida! Man skriver in sitt namn och så får man ett namn! Som tex: Mitt snobb namn är: Sir Anton U. Taylor. Och mitt emonamn är: xXxDeadKnife_X...
Sjuka namn aså xD hehe ;P Gå in där ni också så kan ni kommentera vad ni får för namn!

Studietid sista lektioen varje dag!

Mhhm, idag blir det då inget trevligt med vänner! Idag måste jag sitta hemma och plugga! Har vart hemma i typ en timma nu och kollat på tv. Nu ska jag sitta här ett tag sen måste jag sjunka ner i studierna! På vägen hem så diskuterade jag och Johan detta om att det är helt sjukt att man måste fortsätta med skolan även fast den är slut för dagen! Man ska inte behöva ha hemstudier! De säger själva att vi inte ska sitta inne framför datoreerna utan vara ute i det fina vädret! Hur ska det gå till när de alla bombar oss med diverse olika läxor? Och de flesta läxor görman på datorn nu för tiden! Eller man hittar iallafall fakta där!
Nee jag tycker det borde vara nån lång studietid varje dag som sista ämne så man kan plugga där på alla läxor så slipper man ha dem med sig hem! Och då blir ju båda parterna glada eftersom då kan inte eleven säga att den glömt sina böcker hemma, för det finns ju ingen anledning till att ta hem böckerna då!

Ahh! Jag får fan hetts på vårt jävla internet!

Åhh! Jag får fan hetts på vårat jävla internet! AHHHHHH!!!!!
Skulle fan kunna döda den!!!!!! Först så loggas jag ut från bdb och sen säger den att mitt konto där blivit borttaget! Och jag blev helt närvös plockade upp mobilen och ringde direkt till Johan och frågade honom om han kunde logga in där och se ifall jag fanns kvar! Tur som jag har så gjorde jag det! Så jag testade logga in igen och då lyckades jag! Lite svettig jag blev där aså! Men problemet var inte löst! Så fort jag loggats in så loggades jag ut och så höll det på så i typ 5 minuter! Snacka damp jag fick då aså! Men nu funkar det igen iallafall! Så nu behöver jag inte oroa mig längre!

Oooh, så trevlig dag!

Denna dag har varit skit roligt. I skolan fick jag reda på hur det gick på franskaprovet. Jag fick 63,5 poäng av 71. Vilket betyder VG. Väldigt skojigt :D
Efter skolan var jag med Elina, Johan och Oliwia. Elina hade först utvecklingssamtal och då var Johan hemma och åt mat. Så jag och Oliwia låg i korridoren och tråkade medan Elina var där inne och pratade. Det var väldigt tråkigt. Det kom förbi massor med lärare och kollade på oss och frågade varför vi var kvar efter skolan var slut!
Senare gick vi hem till Oliwia och hämtade en tomburk och lite te. Sen gick vi till mellevi och där satt vi oss ned och hade det skit roligt. Vi rökte "Spys" (vet inte riktigt hur det stavas), fast med te. Det var skit roligt! Ska in gå in på hur man göra, det kanske är nån liten person som skulle göra det och det är inte så helsosamt. Fast det är inte olagligt! Så jag har inte gjort nåt fel!
Efter det gick vi hem till Johan och satt lite vid datorn och sådant. Sen gick vi ut och vart lite sura på varandra för vi kom inte överens om vart vi skulle gå. Oliwia ville gå hem till mig. Men jag ville inte det och inte de andra heller. Så det slutade med att vi gick hem till henne och där fick vi cheeskake. Väldigt gott :) Sen gick vi och spelade lite Wii. Haha.. det är så skojigt aså! Det slutade med att jag och Johan inte lät tjejerna få spela. Så det låg i soffan och tråkade sen gick det nån annan stanns. När vi spelat klart gick jag och Johan upp till Oliwias lillasyster och satt och pratade med henne och gossade lite med hennes små möss. Hon har 9 st. Dom är skit gulliga aså! Jag kunde få ta en om jag ville men jag visste att det inte var nån ide för morsan skulle gilra fällor i hela huset och skriva vid åsynen av den lilla sötnosen! Torris -.-'
Sen gick vi åter till våra brudar och låg inne på Oliwias rum och lyssnade på musik och sjöng högt till! Väldigt skoj ;P
Sen skulle Elina hem och då gick jag och Johan också. Så nu sitter man här och knappar på tangenterna!
Kollar på CSI på kanal5 och ska nu sätta mig och kolla in lite bloggar innan hela internetvärlden blir hur jävla seg som helst!

Haha.. visst blev Elina söt ? x)

Nu ska jag plugga, sen väntar sängen!

Hej!
Nu har jag sett klart på alla avsnitten för denna vecka på svt.se/andraavenyn. Väldigt bra tycker jag!
Det har ju kommit en nu karaktär till serigen och hon är fett bra! Henne vill jag verkligen se mer av. Hoppas hon får en fast roll i programet!
Nu ska jag gå och plugga lite franska inför morgondagen! Sen ska jag gå och lägga mig! Så god natt på er allihop!

Fan vad spännade!

Men aså fan vaad spännade det är aså! Gossip Girl har precis slutat och det slutade med att Serena sa: "Jag har dödat nån!" Det är så jävla spännade aså! Jag vill se fortsättningen! Åhh vad jag vart beroenda av det där nu då! Ne nu ska jag se Andra Avenyn och sen ska jag plugga lite tror jag! Har franska imorn!

Sony Ericsson Xperia X1

Hej! Satt ute på Telias hemsida och kollade lite på erbjudanden. Då fick jag syn på min nya favorittelefon, Sony Ericsson Xperia X1. I löööve it! Det som var så bra var att om man förlängde sitt abonemang så fick jag den för typ drygt 1000 spänn plus typ 300 spänn i månaden. Då är ju skit bra ju! Istället för att köpa den för nästan 8000! Vem har liksom råd med det?! Inte jag iallafall. Men då visade jag min kära mor detta och hon tyckte också att det verkade bra, så nu återstår det bara att vissa detta för min fader. Hoppas han också går med på det. För då är det bara att skicka efter den för jag här pengarna och allt! Hoppas, Hoppas, Hoppas!
Nu ska jag äta mat !




Över till delade mappar

Sådär! Nu har jag varit så snäll och laddat över alla blider från denna vecka och förra till min, Elinas och Oliwias delade mappar på msn. Nu behöver de inte tjata på mig nå mer om att jag ska skicka dem till dem varje gång de kollar in dem på bilddagboken. Nu har jag gjort två goda gärningar denna dag. Först hjälpt min pappa och sen gjort detta. Gud jag borde ju nästan ha medalj för detta aså!

Var ju faktiskt ätligt

Jadu, de var ju faktiskt riktigt gott den där sparrissoppan! Trodde jag inte men det var faktiskt riktigkt smaskigt! Smakade lite salt. Men jag gillar ju salt så det var ju inget som inte passade mig! Väldigt gott faktist. Men nudelsoppa är i alla fall godare!

Nu har man hjälpt honom då!

Jaha... nu är allt klart utomhus. Alla sommarmöbler är inplockade och allt är fint. Tillochmed studsmattan är nedplockad T___T Buhää! Vad sorgligt aså! Nee jag kommer sakna den nu, men man får se det så här: Det är snart vår igen och då kommer den ju upp :)
Jaja... snart ska vi iallafall äta lunch! Jag ville ha nudlar men det ville inte min fader! Så han bestämde att det fick bli sparrissoppa :S Visst låter det vidrigt?! Nee usch fy och blä! Men det är väl värt en chans iallafall! Kan ju inte dö... förhoppningsviss! Men jag sa det åt honom at om det smakar skit så gör jag ordning nudlar. Det vet jag är gott i alla fall!
Nu ska jag kolla in alla dessa bloggar!


Kolla visst blev det väl fint ;P

*Snyft* min fina fina studsmatta!

Usch den snuskiga soppan! Jag vet ju inte hur det smakar än men det lukar i alla fall skit äckligt!

Ähh, jag kollar in lite kläder istället

Ähh, jag orkar inte hjälpa pappa. Vill han ha hjälp får han komma och be om det. Just nu blev jag väldigt sugen på att kolla in lite kläder, först ut: Topman! Som jag sagt förut och jag säger det igen, min favoritbutik på nätet. Sen har jag även börjat digga The T-shirt store. Också en väldigt bra butik. Fett coola t-shirtar! Ne nu ska jag återgå till internet och kolla in allt snyggt som kommit inför hösten.

Fixar FC och ska snart hjälpa min far med lite saker

Hej!
Just nu håller datorn på att ladda ner FirstClass.. Ska bli skönt att ha det på datorn igen så man slipper gå upp på internet hela tiden när man ska läsa den mailen. Så nu är det klart. Nu är det bara att installera och sen ska jag gå och höra med pappa när han behövde hjälp. För nu är allt gjort här på datorn och jag har inget att göra. Och jag måste ju dessutom ha något att blogga om ;P Så vi hörs snart!

God morgon

God morgon på er allihop! Nu har ja vart uppe i ungefär 2 timmar. Har ju vart ute och sålt aftonbladet också har jag gjort lite annat också. Men nu har jag tid för min dator ett tag :) Jag är så glad över att jag har fått tillbaks den nu ;D
Nu ska jag kolla in min mail och sen så blir det lite bloggkoll. Hej så länge!

Nu ska vi åka

Sådär nu ska vi åka. Men jag kommer snart hem. Så fort vi ätit så ska jag be nån skutsa hem mig. Tycker verkligen att det är skit tråkigt att vara hemma hos alla som vi umgås med. Finns ingen som jag kan vara med, då kan jag lika gärna vara hemma själv och göra det lite trevligt! Så när jag kommer hem ska jag nog ta och boa ner mig i soffan med chips och läsk och annat gott. Hörs snart!

Britney Spears - Womanizer



Sitter och lyssnar/tittar på Britney Spears nya låt Womanizer. Ni får säga att jag är lite efter om ni nu tycker det, men eftersom min dator inte funkat ungefär hela den här månaden så har jag inte kunnat lyssna på den. Men nu så.. Jag tycker den är riktigt bra faktiskt, musikvideon är väl inte jätte bra, men det är en typiskt Britneyvideo. Nu är det bara platan jag ska ha, har ju redan alla andra men nu är det denna som står på tur att få hamna i mitt CD-ställ. Jaa, nu är det dags att kolla in bloggarna en gång till och se om det blivit nå uppdaterat sen sist. Sen ska jag kolla på High School Musical igen.

Kollar på High School Musical på kanal5

Hej!
Nu har jag kollat in allt som ska på dator och gjort de jah ska. Så nu är det bara att slapna av. Håller just nu på att kolla på High School Musical som går på kanal5. Det är både första och andra filmen som går direkt efter varandra. Dom är riktigt bra faktiskt. Och Gabriell eller vad bruden nu heter e riktigt snygg ;P Hehe... Ne nu är reklamen slut så hej på er allihop!


Alla bilder på bilddagboken nu är det dags för lite här också!

Hej, nu har jag laggt upp alla bilder från veckan på bdb... Om ni vill se fler bilder så hitter du dem här!

Söndag:

Jaa idag fick jag lämna in min dator!
Måndag:






Tisdag:






Onsdag:


Torsdag:


Fredag:


Lördag:

Nu är den tillbaks igen :D

Sådär ja! Nu har jag min dator hemma igen! Vad skönt aså. Nu ska jag varken ladda hem Windows Vista eller messenger beta. Nu blir det de gamla drivrutinerna :) Håller just nu på att ladda hem msn. Ska bli skönt att kunna sitta och chatta med folk igen ;D Sen ska jag även ladda hem Mozilla Firefox igen tror jag. Det är ganska bra faktiskt!
Nu har msn laddat klart och nu är det bara att logga in och chatta som fan! Gud vad skönt! Ikväll är familjen bjuden på middag till nåra kokmpisar. Jag har absolut ingen lust att följa med men det är väl bara att göra det iallafall. Morsan eller nån kan ju skjusa hem mig efter vi ätit mat eller nåt. För det är riktigt kast att vara hemma hos några som jag inte umgås med! Ne då kan man lika gära vara hemma. Hmm? Jag har lust att gå på fest men ingen av kompisarna är väl hemma kan jag tänka mig! Torrisar. Johan sitter säkert och spelar WOW och Isak med och Elina är väl med Emma och Oliwia är nog hos sin pappa i sthlm. Ja jag har absolut inget att göra alls. Ne nu ska jag bara sitta här och njuta av att min dator är tillbaks :) Hej då!

Sovdags

Har precis lagt mig i sängen och ska sova. Har kollat på idol och freeky friday eller vad dom nu heter? Den är iallafall skit rolig tycker jag. Har typ sett den 100 gånger xD Den som fick lämna idol ikväll var Yazmina. Det var rätt person tycker jag. Men jag har även tröttnat på Johan Palm. Han har blivit riktigt trist. Bara längtar tills han får lämna idol. Han hör inte hemma där. Nu ska jag iallafall sova! Så godnatt på er läsare. Sov gott!

Fortsättning på dagen!

Ja vart var vi? Juste vi fuskade ja! Tror ni inte att hemska äckliga Andreas kom på oss? Jo självklart gjorde han det. Han ställde massa frågor som jag inte kunde svara på. Jävla miffo! Så det var bara att göra allt på riktigt. Jag hörde att han kommit på att Elina och hennes grupp också fuskade (med oss). Men hon vart arg på honom och sa rakt ut vad hon tyckte. Det är bra Elina! När jag skulle gå hem sen så satt ju självklart Han där. När jag gick förbi så fråga han om det hade gått bra och ja ba:aa.O gick

Erik 2 år

Hej. Idag fyller min söta lilla granne Erik 2 år. Har nyligen kommit hem därifrån. Sitter nu framför tv och kollar på MTV. Idag har jag kommit rätt mycket längre på min pingvin på träslöjden. Snart klar... Sen har jag även börjat på novellen på svenskan. Ska bli kul att se hur den blir när den är klar :) Sen var det hemska äckliga idrotten med den hemska själv! Vi hade orientering. Och jag fick vara med simon:s stackars mig! När vi kommit halvvägs så stötte vi på nåra andra och fuskade lite! .. Nästa inlägg

Får ingen ro!

Nu ligger man här i sängen och försöker verkligen sova men det går inte. Som att jag inte får nån ro i kroppen! Det är jätte jobbigt för jag är verkligen skit tröt. Men nu är det väl bäst jag försöker sova iallafall! God natt på er.

Kollar på AFV och får hjälp med dator

Hej. Ligger i min soffa på rummet och kollar på AFV. Om ca en timma så är det Andra Avenyn. Efter det är det Heroes :) Tjoho! Jag pratade med Stefan för det tag sedan och han sa att han inte fått nån ordning på dator än. Får han den inte att funka tills imorn så ska vi lämna inte den. Hoppas såfall jag får en ny. För kan inte han fixa den så är jag säker på att den inte går att laga. Nu ska jag läsa lite bloggar sen blir det mer tvtittande. Hörs senare!

Debatt

Glömde berätta i förra inlägget att på SO:n så hade vi debatt. Det var jätte roligt :) jag, emma och Johan var gamlingar från ett ålderdomshem. Debatten handlade om ett dagis där en lite flicka blivit påkörd av en bil. "Vi från byn" skulle tillsammans komma överens om hur vi skulle göra. Alla skulle utgå från sina egna "karaktärers tankar". Som tex så var ju jag en äldre person så jag var gnällig och tyckte att man skulle flytta dagiset man annan stans och bygga bingohall till oss gamla. De va iaf jätte kul

VG

Tjoho :d jag fick VG på so provet! Jag är jätte nöjd med mig själv. Jag hade faktiskt inte väntat mig något annat om jag ska vara ärlig! Nu väntar det bara att se vad jag får för något på franskaprovet! Hoppas det gick bra. Jag vet att det minst blir ett G iallafall. På idrotten så var vi inne och körde höjdhopp. Det var inte jätte kul. Men det är väl kul att göra nån gång ibland! På svenskan så arbetade vi i grupper. Vi diskuterade först lite saker. Sen hade vi högläsning och sist så svarade vi på frågor.

G på engelska provet

Idag har jag bara vart i skolan. Jag orkade verkligen inte vara med nån efter. Var skit tröt verkligen. Men i skolan så har vi inte gjort så mycket heller. På engelskan så fick jag reda på engelska provet där jag fick G, med poängen 64,5. Så jag är riktigt nöjd :) har ni gjort idag då? Nu ska jag snart se reprisen av Andra Avenyn så hej på er! Hoppas min dator är klar snart! Orkar inte med att inte ha tillgång till internet hela tiden!

Denna dagen :)

Denna dagen mådde jag väl inte jätte. Hade lite ont huvudet. Men förutom det så har vi vart in till enköping och kollade på nå skit på Joar. Skit tråkigt Aså! Efter det så var jag, Elina, Oliwia och Johan. Vi hade skit roligt. Vi cyklade runt lite i Fjärdhundra. Jätte skoj :d Sen hade jag utvecklingssamtal som gick väldigt bra :) Fanns inget att klaga på alls. När ska jag kolla på tv. Hörs imorn

Gårdagen

Hej. Jag orkade inte skriva igår. Eller snarare så var jag inte kapabel till att göra det. Jag var med Elina och Oliwia. Vi hade jätte roligt. Först var vi ute lite sen gick vi hem till mig och kollade på film och åt popcorn. Sen hände det lite annan också som jag inte vill ska publiceras på internet. Men vi var inte riktigt oss själva om jag säger så. Vi hade iallafall jätte roligt :) Och jag kan väl säga att man i vanliga fall inte brukar göra detta på en måndag. Men det spelar ingen roll xD kul hade vi!

Nedbäddad i soffan...

...med kakor och tv. Har kollat på Gossip Girl och Andra Avenyn. Och nu kollar jag på Ensam mamma söker. Det är rätt trist, men det är inget bra på tv fören om 10 minuter. Då är det några filmer, måste bestämma mig tills dess vilken jag se. Nu har det börjat så hej på er!

Ingen dator

Nehe, jag fick inte med mig nån dator hem. Den vart kvar hos Hedlund. Hoppas han kan fixa den. När jag fortfarande satt där hos honom så vart det lite kaffe drickande. Det var väldigt gott kaffe ska jag säga. Stefan ska ringa mig senare idag och berätta hur det gått. Hoppas han kommer med glada nyheter :) En annan trevlig sak var att innan jag åkte hem så fick jag med mig en kasse med äpplen hem. Jag kan ju faktiska äta egna äpplen. Så det var väldigt snällt.

Tv tittande

Ligger i min säng och kollar på Exorcisten på tv6. Innan detta har jag även kollat lite på stjärnor på is. Inte nåt program som passar mig i snacken särskilt mycket. När min pappa kom hem från innebandyn på gick vi ner till min gammelfarmor. Vi var där i nästan en timma. Rätt trevligt :) Såg även Oliwia med nåra av hennes fjortisvänner. De stod utanför gläntan och rökte eller nåt. Kollade inte in dem så pass mycket. Fick 3 böcker av henne med dikter. Det är kul att ha ävn fast ja inte är så mkt för dikter.

Sådär ja!

Nu är allt uppladdat och snart kommer nog familjen hem. Och jag har inte honnit kolla in en endå blogg! Shit, det har ju tagit ett tag att ladda upp allt! Men ska kolla in de viktigast nu på en gång. Hörs snart!

Snart är alla uppladdade

Hej!
Snart har jag laddat upp alla bilder från i tisdags på bilddagoken., Det vart 114 st, lite väl många för att ladda upp här på bloggen, men vill ni se dem så går det att göra här! Det är bara att klicka på tisdag den 7 oktober. Efter alla laddats upp ska jag lägga upp alla egobilder på Elina ochOliwia från i torsdags.
Pcis när jag skulle till att ladda upp alla bilder så ringde pappa och villa att jag skulle komma ner med växel. Med mycket irriterad räst så gick jag tillslut med på det. Men det tog typ en kvart innan jag lämnade datorn. Neb det får han fan ta, jag gjorde inte det där för att jag tycker att det är roligt att vara snäll!

Imorgon blir den blåst

Hej!
Nu är jag ensam hemma och som tur var så hade min bror inte stängt av sin dator så det är bara att sitta här nu. Mamma är på spa med en kompis, mina bröder och far är nere och kollar på innebandy. Wiih så kul! *host*
Men innan pappa åkte ner så kom Stefan förbi en sväng och kollade in mi dator. Det gick inte att fixa så vi har bokat tid med honom för en blåsning. Så imorgon efter jag sålt tidningen så ska jag ringa honom och höra när jag kan komma ner. Gud vad skönt, och det blir XP igen och det är jag så glad över för jag har verkligen ingen lust med Vista längre alls. Så det ska bli så skoj och skönt att kunna sitta vid min egen dator hur mycket jag vill och främst när jag vill!
Efter att dom kommit hem (aså pappa och mina bröder) så ska jag och pappa gå ner till min gammelfarmor. Hon såg mig i tidningen och ringde och undrade om jag var intresserad av dikter (det är jag visserligen inte), men om jag var det så fick jag så gärna komma ner till henne och prata om skrivande och så skulle jag få tre häfften av henne med dikter som hon själv har skrivit. Hon är jätte duktig det är hon så jag tackade såklart ja till de. Man vet ju inte hur länge hon kommer leva, och den dagen hon inte gör det längre så finns det ju ingen som kan förra hennes dikter vidare om sin barndom och allt det. Jag som är väldigt intresserad av historia sitter gärna och pratar med henne för hon pratar ganska mycket om hur det var när hon var ung  och det. Och det är riktigt intressant faktiskt. Hon är ju faktiskt 91 år så det var ju några år sedan hon var ung.
Nu ska jag läsa mina bloggar och sen så vet jag inte vad jag ska göra faktiskt. Men det kommer nog ta ett tag så jag är nog klar lagom till att de är hemma igen!
Ska se om jag kan slänga in ett inlägg snart igen!

Några av bloggarna lästa

Så nu är några av bloggarna jag föler lästa. Men jag orkar inte kolla in alla. Jag har en enda kvar och det är  Linda Rosings blogg. Sen ska jag logga ut härifrån och göra något annat. Har blivit bobmad med chat på msn. det är rätt jobbigt när man har ont om tid. När man bara har ett antal minuter på sig här! Nu sitter jag och chattar med Trixie vilket är väldigt trevligt :) Ska snart logga ut från datorn och göra något annat i gues. Har inte så mycket mer att göra faktiskt. Som sagt så ska jag kolla in Linda Rosings blogg lite snabbt och sen så blir det nog tv. Trevligt trevligt, ska ge min kanin mat också. Och kanske lite myss, hon är en riktigt närgången kanin. Ska hela tiden (så fort hon har tillfället till det iallafall) gossa och bli klappad. Det är det inte alla kaniner som tycker om. Men hörs senare kanske!

Helt ok dag aså!

Hej!
Idag var det engelska prov i skolan. Det gick nog bra i hope! Hela dagen har faktiskt varit rktigt skojig :) Första var det då engelska och sen slöjd. Där jag började med att göra min leksakspingvin ;P Johan (våran lärare) tyckte att det skulle bli skoj att se hur den blev i slutändan och frågade om jag ville göra två stycken så han kunde ha en som visningssak där i rummet. Det är ju klart att man säger okej till det. Skulle ju aldrig ha hänt om Hasse vart kvar. Men om det fortsätter i samma tackt så är jag nog klar med den om några veckor bara. För jag har nästan kommit halvvägs på den reda. det är ialalfall väldigt skojigt ;P Efter slöjden var det svenska. Vi pratade lite i början i hela klassen sen hade vi högläsning ur boken som vi läser gemenssamt. I början tyckte ja at boken var helt kass men nu så har den blivit riktigt bra faktiskt. Efter typ 20-30 sidor så fick man läsa själv. Sedan hade vi lunch och ja det  var väl det enda som var sego med dagen. Det var ju inte nån höjdar mat vi fick. Men efter det så var det meningen att vi  skulle ha gymnastik. Eller ja alla förutom jag och Karin hade det. Vi hade som tur var elevråd samtidigt. Så vi satt på möte tills det var 10 minuter kvar av lektionen. Karin gick ner till dem igen men jag coh Jacmine var tvugna att gå ner till Antia på kanslit om lite olika saker. När vi var klara där så hade vi slutat så jag ansåg inte att jkag var tvungen att gå ner till dem efter. Så jag tog det jag skulle ur  skåpet och skulle hem. När jag nästan var hemma så möter jag Emma och Elina som vart ute och origenterat. Och typ gåt villse. Eller de hittade in en symbol så det hade sprungit runt i skogen där i typ en halv timma och letat utan något resultat. Så jag följde med dem tillbaks till skolan och satt med dem i deras omklädningsrum och snackae medan de gjorde sig iordning. De var rätt stressande p.g.a att bussen hade kommit. Så det vart inget långsnack direkt. Men det var trevligt de minuter som var. Efter det så gick jagf hem. Har inte hänt så mycket här hemma direkt. Har legat och kollat på tv och ätit kakor xD haha värra tjockisen ju :P Men nu har jag efter mycket snackande tillslut fått låna min lillebrors dator. Tänka sig till och med han kan vara snäll ibland ;P

Snart sovdags

Hej!
Snart får jag sova, men innan dess så har jag lite kvar att göra i engelskan. Andra Avenyn var fett bra :D Som vanligt med andra ord. Diggar den serigen så jävla mycket aså! Sen var det ju Heroes och även det var så fett bra aså!
Nu sitter jag här framför mina föräldrars dator och har nyligen kollat in konfemationsbloggen om det kommit upp nå nytt, men det har det. Men det är ju bra om man updaterar sig lite så man inte missar något! Nu ska jag kolla min bdb sen nog min mail och sen är det engelska och sen sängen! Ska bli skönt ska jag säga er :)

Denna dag...

har varit helt ok. På gymnastiken var vi inne eftersom det var dåligt väder. Imorn ska vi ha orientering, skoj *host*. På svenskan läste vi bok också läste vi upp våra berättelser vi skrev på föra lektionen. Det verkade som klassen gillade min. Alla gapskrattad. Till och med Nora (lärarn). En kul sak som hände i dag var att jag var med i tidningen. EP kom ju igår och intervjuade mig om min novel. Det var väldigt skoj att läsa. De var även en stor bild på mig :) snart är det AA och efter det så ere heroes :)

Plugga plugga!

Hej. Sittet just nu och pluggar inför engelskaprovet imorgon. Hoppas verkligen att det kommer gå bra. Har snart suttit här i 2 timmar. Förutom detta så måste jag även plugga franska, har prov i det på måndag. Men jag har ju hela helgen på mig för det som tur är ;)

Ohh äntligen lite bilder inne på bdb

Sådär nu har jag äntligen laddat upp lite bilder på bilddagboken :D Man blir nästan lite knäpp om man ser att det är massa vita rutor där! Så nu har jag laggt upp en bild för varje dag. Men när jag har fixat min datorn ska jag ladda upp alla 125 bilder på bilddagboken ;D
Nu ska jag hjälpa min fader med lite saker, sen ska jag plugga lite och sedan kolla på tv. Så tror inte vi hörs nå mer idag tyvärr! Men hej tills vidare ;)

SO-prov och EP

Hej!
Nu får jag låna mina föräldrars dator, I happy (:
Idag har vi haft So-prov, vilket gick väldigt bra ;D Minst ett VG blir det lugnt Jag är riktigt nöjd med det ska jag säga er :)!
Nå mer än det har det inte hänt i skolan direkt...? På Engelskan så var jag väldigt flitig men fick dock bara en uppgift klar. Så det är bara för mig att jobba som tusan imorgon eftersom att det ska vara inlämnat då! Igår var det nån son ringde mig under lektionstid men då la jag på för att inte min lärare skulle ta ifrån mig mobilen. Men idag ringde denna person igen under engelskan, denna gång svarade jag. Jag gick ut i korridoren och svarade. Det var från EP (Enköpings Posten). Det var visst så att min käre mor visst skickat en en novel till deras tävling som jag skrev fåra året och nu var det så att "jag" skíckat in den först av alla och då ville det göra ett repotage med mig om detta. Jag är ju som jag är och är ju väldigt gärna med i olika publisheringar om jag kan xD De skulle tillochmed lägga in min blogg adress i artikeln ;) De som har EP får läsa om mig om några dagar. Orkar inte berätta vad de fråga om men det vart också en massa bilder. Nu ska jag äta mat hörs senare ;D

...fortsättning

Men vi lyckades fånga den efter mycket om och men. Det var ganska blöt xD. Ska lägga upp videon som jag spelade in senare när jag far tillgång till en dator! Den är jätte rolig! Typ direkt efter så var jag tvungen att gå hem för vi skulle till några kompisar och se deras 9 dagar gamla son. Han vi sjuk söt aså! Han heter Kevin förresten! När vi kom hem var det Ugly Betty och sen Desperate Housewives! Det var fett bra båda två! Och en till anledning till att jag behöver en dator är för att se AA, missa det:(

Skojigt med vänner och en liten bebis

Vilken skojig dag det varit. Bortsett från hk:n som alltid är hemsk. Hon hatar mig det är jag säker på! Men förutom det så har det inte hänt så mycket i skolan. Men efter skolan så var jag, Elina och Oliwia. Vi hade sjukt skoj Aså! Vi var på samma gamla vanliga ställe så klart. Vi skulle plugga egentligen men vi orkade inte, så vi flumade oss och tog 125 bilder + massa filmer. Det roligaste var när Oliwia skrattade på mycket så hon råkade sparka av sig skon som landade i vattnet och flöt bort....

En till sak som jag inte han med att skiva i förra inlägget...

... Är att jag även såg en dator jag vill ha :) Det är en sån där liten asus med 8''. Den var jätte söt :p haha xD Så nu har jag Tre saker jag till ha, en systemkamera, sony ericsson xpiria x1 och den lilla asus dator. Om jag har tag på en dator ska jag ladda upp en bild på alla dessa saker jag vill ha. Det kommer bli en dyr jul för min släkt xD Nu ska jag kolla på Färjan. Så god natt på er allihop *puss*

Fortfarande ingen dator :(

Hej. Idag har jag ingen dator. Får inte låna nån heller! Fan vad irriterande det är Aså! Under denna dag har jag jag hunnit med skolan, där det inte hänt något speciellt alls. Efter skolan så åkte jag och mamma till sala. Till deras nya galleria. Det var inte det minsta speciellt alls! Vi åkte dit för att hitta bebis kläder, vi ska nämligen till några kompisar imorn och se deras lilla pojke. Han är bara 7 dagar. Ska bli skoj. När vi var där i sala så såg jag att xpiria kommer ut i butik om 5 dagar. :d

Lånar brorsan dator

Hah... vad glad jag blir när jag får en dator :) Hihi.. nu är de så att min lillebror inte är hemma så då kan jag sätta mig framför hans datorn och göra mina saker.
När jagh kollade min mail såg jag att min vännerförfrågan till Marie Picasso blev accad :D Hah.. så nu är jag vän med henne på Facebook ;) Det är soft! Nu ska jag läsa alla dessa bloggar innan Hampus kommer hem och tar ifrån mig datorn!

Vilket väder!

Hejsan!
Sorry att jag inte uppdaterat tidiare men jag har inte haft tillgång till någon dator fören nu! Men bättre sent än aldrig! Idag är det ett fördjävla väder aså! Det spöregnar och man vill bara vara inne och inte görra något alls! Men så är det ju såklart inte för mig! Jag var ju tvungen att gå upp klockan halv 9 iallafall och sälja mina jävla tidningar! Det blåste som bara den och vattnet ran på hela kroppen. Man kunde nästan tro att man stod i duschen! Men jag blev inte blöt nån annan stans än huvudet och händerna faktiskt. För duktig som man var så hade jag massa kläder på mig. Detta hade jag på mig idag: 1 t-shirt, 1 tjocktröja, 1 par mjukisbyxor, 1 fliströja, 1 par regnbyxor och 1 regnjacka! Hmm, undrar om jag glömt något..? Jaa men det räcker väl iallafall! De var sjukt mycket kläder. Jag såg ut som ett vandrande fetto! Det var inte jätte vakert. Men jag var varm och torr! Så jag ska väl vara glad för det!
Men man blir ganska arg när det är folk som inte öppnar dörren när det är sånt här väder, eller som säger nej! Då har man lust att säga något man absolut skulle ångra senare! Men lyckligtvis så var det inte så¨många som inte var hemma, och inte en ändå som sa nej! Så jag ska väl vara tacksam för det I guees!
Snart ska jag äta lunch och sedan måste jag göra rent i min kanins bur. Men jag har inte den minsta lust att göra det. Och ännu minder lust att låta släppa ut henne. Hon kommer säkert gå ut i regnet skulle jag tro. Och då måste jag springa runt där ute och bli blöt igen medan jag försöker fånga in henne igen! Ne fy fan vad jobbigt. Men det är bara att bita ihop och göra det bästa av saker och ting. Senare ikväll är det faktiskt säsongsstart för Gossip Girl och även så är det ju Andra Avenyn. Så jag har massa bra att se fram emot ikväll :)
Nu ska jag äta mat så hej!

Ska kolla på South Park filmen

Hej igen!
Nu tror jag att jag gjort allt jag måste på datorn faktiskt. Så jag tror jag ska ta och sätta mig i soffan bredvid min bror och kolla på South Park Filmen som går på tv6. Är det någon som sett den? Jag har iallafall inte gjort det. Är inte direkt en så stort fan av South Park om jag ska tala om sanningen!
Ohh jag kom och tänka på en sak! Jag tror det finns såna där tacochips kvar, ska nog ta med dem till soffan också ;D
Hörs senare... eller imorgon!


Är det någon som sett denna film? Är den bra?!

Kanelbullensdag och ingen bulle och en massa mail!

Hej nu är jag tillbaks efter fikat! Vill ni veta en tragisk sak? Det vart ingen Kanelbulle! Som ni alla säkerligen vet så är det ju kanelbullensdag idag! Och jag har inte ätit en ända kanelbulle under hela dagen!

Förutom det så har jag hunnit med att kolla in min mail också. Nu har jag ju inte kollat in den på 2 dagar eller om det är mer.! Men det var iallafall massvis med meddelanden. Men jag slängde de flesta utan att kolla på dem. De endå som jag verkligen kollade igenom var två mail från Ingela Keijser (våran lots i ungdomsrådet) och ett mail från Andra Avenyn! De två mailen från Ingela var om en massa kontaktuppgifter och annat dyligt, sen från AA så var det såntdär nyhetsbrev.
Nå mer än det här har jag faktiskt inte hunnit med under denna tiden!

Fikadags..

Jaha... nu är det fikadags. Så jag måste lämna min trevliga plats bakom datorn :/ Jaja... får väl bli så, jag är ju faktiskt riktigt sugen på fika om jag ska vara ärlig. Hoppas vi har godis för det vill jag också ha!

Wooh jag får låna en dator :)

Hejsan!
Nu får jag iallafall låna mina föräldrars datorn! Äntligen aså! Jag tänkte först att jag skulle koppla in tangentbord,mus och internet i mitt PS3 men då visade det sig att vi inte har något tangent bord kvar som jag kan änvända. Men då gick de med på att jag lånade deras dator på de vilkoren att jag inte ladda hem massa MSN och annat! Det är lugnt för mig, för det går att sitta ute på msn utan att ladda hem det ;) Hehe.. hur att de inte kan så mycket om data världen ;P
Sen jag senast uppdaterade er så har jag varit inne på mitt möte. Om man nu vill kalladet för de?! Det var ju främt meningen att vi skulle testa t-shirtar men så blev dock inte fallet pga att alla tröjor var fyrkantiga! Det fanns ingen i hela gruppen som änns ville testa! Så istället satt vi där i nästan 2 timmar och pratade och fikade och hade det trevligt. Det hade kommit lite nytt folk sen senast och vi berättade för dem vad vi pratat om på de två tidigare mötena. Så det här kan man nog mer kalla för ett litet fikarep :P hehe... nee skämt åsido.
En timma efter att jag kommit hem igen kom gästerna. Så de har snart varit här i 2 timmar. Vi har ätit tacos och pratat. Jag känner mig inte för att vara social för det är två vuxna och en 17 åring så jag har liksom ingen att prata med! Då kan jag lika gärna sitta i min ensamhet och ha det trevligt med kompisarna över internet. Det ändå som var posetivt med att de kom var att de hade en skit söt ny valp med sig! Den är så himla söt och gulligt  aså! Och en riktig knähund dessutom.
Detta var en kort sammanfattning om min dag hittils. Men vi hörs nog förhoppningsvis lite senare!

Möte med ungdomsrådet

Idag har jag möte med ungdomsrådet. Vi ska vara inne på Ungdomens Hus. Det vi ska göra är att prata lite också ska testa nya t-shirts. Skall bli skoj. Idag har min lillebror avslutning med fotbollen så då är i uppsala och kör paintball. Det skulle jag också vilja testa. Verkar fett kul :p nu ska jag hjälpa min mamma med lite saker. Hörs senare

Konfemation [?]

Nu är jag här igen! Jo min dag har varit riktigt rolig, större delar av den iaf. På idrotten så sprang vi 800 meter det gjorde jag på 4.15 s. Riktigt nöjd faktiskt ;) sen när vi duschade så skulle vi göra våran officiella spring tur :p då vi insåg att de glömt att låsa dörren in till gympa salen! Så vi tog tillfället i akt och var så klart där inne. Man ska ta vara på den Tid man får ha kul på gympan utan att Andreas är där! Men vi kunde inte stanna så länge. Vi alla skulle på Konfemation. Det var fett skoj

Gaah :@!

Gaah vad arg jag är! Ända sedan jag kommit hem har jag försökt få igång internet igen, men det funkar inte! Ahh så arg jag blir! Det blev så efter att jag installerat det far Jävla Messenger Beta! Varför var jag så dum och inte nöjde mig med det jag hade? Ne det är tamefan jag i ett mötsskall, är aldrig nöjd men vad jag har! Eftersom jag bloggar från mobilen så har jag inte så mycket mer att skriva innan det var slut. Så jag gör ett till inlägg snart om min dag. Hörs snart :)

Messenger Beta

Håller på att ladda ner Msn Messenger Beta nu. Min kompis tycker att det suger och är det sämsta hon vart med om typ. Själv vet jag ju inte hur det är efter som att det inte har laddat klart än. Men förhoppnigsvis tycker jag bättre om det än henne :P
Det man såg på bilden tycker jag var ganska snyggt, nu är det bara att vänta och se om det är det på riktigt också! Kommer med mer info senare! Är på 84% nu!

Måste ba!

Haha.. måste bara lägga upp denna bild xD Vi hade typ håltimme på SO:n. Ylva kom och låste upp åt oss sen gick hon. Med hopp om att alla skulle arbeta. Men så blev det dock inte. Nästan alla flamsade runt och skrattade som fan. Isak råkade ha sönder skärmen på en lampa så den användes som hatt! Alla var väldigt snygga i den *host*, fast det var bra Elina som ville vara med på bild :P


Haha... visst är hon väl snygg? :P

Vi satt även och pekade och skarttade som fan åt människor i förra årets skolkatalog!

Boring dag..!?

Hmm, vad finns det att skriva om som hänt idag då? Typ inget alls. Det var meningen att vi skulle ha SO-prov idag men det har blivit flyttat till nästa vecka pga att Kattis är sjuk. Det är väl tur det ;P Tja...? Nå mer har jag faktiskt inget att skrva om!
Sitter just nu och äter lite winnegummi och chattar med Sanel! Väldigt trevligt x)
Tror jag ska ringa eller messa Johan och höra om vi ska göra något. Har fett tråkigt och dessutom regnar det inte idag :D Ja vi hörs väl senare I gues ;P [?]

Vaa? Är det på riktigt???

Men hur är det möjligt? Linda kan väl inte åka ut? Som ni säker har förståt så pratar jag om Idol. Nu har det varit utröstning och jag fattar inte hur svenska folket röstar! :O Linda kan man väl inte röst ut?! Hon var ju jätte bra. Hoppas hon kommer fortsätta med musik iallafall! Men de måste ju ha räknat rösterna fel eller nåt!!!


Men hon kan ju inte åka ut?!

Oskyldigt dömd

Nu har precis Oskyldigt dömd slutat. Som förra gången var det väldigt bra. Jag diggar verkligen Persbrant! Han är sjukt bra och fett cool ;) Om 40 minuter exakt så är det idol igen :) Den stora frågan är vem som åker ut ikväll. Jag tycker att alla var väldigt bra. Så det kommer sanerligen vara tufft nu! Men jag hoppas verkligen att det kommer att gå bra för mina favoriter.
Nu ska jag göra mig iordning! Skrivr mer snart!


Oskyldigt dömd

Nu har jag gjort läxan och nu är det IDOL

Ju har jag varit duktig :D Har gjort min svenska läxa. Hade ingen fantasi så tur att det finns internet så man kan få lite inspiration. Så nu kan jag lämna in läxan i tid med gått samvete. Och från detta kommer hon gå på när hon skriver våra omdömmen till utvecklingssamtalen som startar nästa vecka.
Nu ska jag kolla på idol. Linda har sjungit sammtidigt nu som jag skrivit. Det lät väldigt bra. Någon av tjejerna kommer klart vinna i år! Det kommer troligen stå mellan henne och Anna! Dom är bäst :D

Myspys

Sitter i mitt run och har tänt massa ljus! Väldigt mysigt ;D Men snart är det slut på de mysiga :/ Måste börja plugga svenska som vi har till imorgon! Tråkit men nödvändigt. Men som tur är så är det inte så mycket... Ska skriva en dialog och så var det nå er. Men jag kan bara ta och skriva av en chat eller nåt dyligt!
Ne nu är det dags att göra något vetigt istället för detta. Hej då länge!

  

Mysigt va? Har mer ljus utsprida i rummet, men dessa bilder vart bäst...

Systenkamera


Jag har ju tänkt ett tag på om man maybe ska skaffa sig en systemkamera. Och eftersom att jag vill gå media sen på gymnasiet så är det väl bra att ha en redan. Och det är ju skoj att kunna ta snygga bilder! :) Nå ni kameraexperter är denna bra? Enligt OnOff så är denna "Bäst"

Dagens outfit

Eftersom att min USB funkar igen nu så kan jag ju börja med 'Dagens Outfit' igen :) Min kära mor lånar min kamera så det fick bli bild med mobilen istället, men det funkar ju typ lika bra, inte lika bra bilder bara. Men man ser vad det är iallafall ;P



Munktröja - Nike outletstore

T-shirt - JC

Jeans - Lee, Carlinks


När man ändå är igång kan man ju lika gärna lägga in en egobild ;P

USB-portarna funkar igen :)



Jippi nu funkar mina USB-portar igen :D Detta är en bild från i måndags när jag, elina och oliwia var ute och gick :) Vad trevligt att de äntligen funkar igen. :D

No prov

Hej!
Nu är jag hemma. När jag kom hem så åt jag nuddelsoppa. V'ldigt gott ;P
Men innan dess så har jag ju såklart vart i skolan. Vi hade jo NO-prov idag i fysik. Jag tror att det gick ganska bra iallafall. Det är klart ett G, förhoppningsvis kan det nog även vara ett VG. Men man ska inte hoppas på för mycket, för det gjorde jag inte på matteprovet, där trodde jag bara på ett G, men det vart en VG. Jajaaa... På tal om matte iallafall så är Nina på semester och då har vi en vikarie -.-
Fy fan för henne. Vi hade henne förra året och fy vad jag hatar henne! Jävla kärring. Jag, Elina och Oliwia sa att vi skulle på toa och tekniskt sätt var det ju sant, men vi gick inte på toa. Utan vi satt inne på golvet och pratade och åt varsin klubba. Det är säkrare att sitta där inne istället för i korridorerna för man vet ju inte om hon kanske skulle komma. Men efter typ 20 minuter så tänkte vi att det kanske är bäst att gå tillbaks, men då var det massa vänner som satt i korridorerna så då tog det yterligare lite tid för oss att komma tillbaks. Men vi gjorde det iallafall tillslut.
Nå mer än det har det inte hänt som jag kan minnas?!

Jag har lust att vara ute nu men det blir inte så bra! Tyvärr regnar det jätte mycket och då är det inte skoj att vara ute och bli blöt :/ Så det är väl bara att sitta inne och glo på data skärmen!

RSS 2.0