dikt

Hej!
Vi har skrivit dikter i skolan idag och min blev så här... :P
Dikter är skit
Man borde spränga dom med dynamit
Jag har fått kol
Måste bada i min pool
Dumma cigarett
Men nu har allt skett

Visst var den vaker xD haha jag berättar iaf vad jag tkr om dikter. Och typ inget i den det där är sant frutom det att jag hatar dikter:P

'/.
Anton

pon and zi

Hej!

Aww, jag tkr dom här två är så söta xD

image21image22image23image24image25

Har inte något spec nytt att berätta än, men det kommer säkert...

'/.
Anton

31 maj

Hejsan!
Jag har fett boring! Har typ inget att göra....
Vi har änligen målat klart mitt rum :D Fett nice det är då! Haha... Men har egentligen inget att skriva om...
Får väl helt enkelt återkomma senare med mer fakta om dagen.. :P

Puss
'AntonKraft '/.                           .

dirty sexy money

Hello!
Jag sitter och kollar på Dirty sexy money! Fett nice program! HAr missat två trogram av alla, kommer inte ihåg hur många det är men det är rätt många. Missade det föra veckan för att det var utagning till Eurovisen Song Contest!

Ska ta och fortsätta kolla nu så jag inte missar så mkt !

Puss
Anton

29/5-08

Hejsan!
Det har inte hänt särskilt mkt idag. Har haft en rätt ok dag. Vi fick reda på lite av vårt schema idag till nästa år och det är typ ett riktigt skit schema! På måndagen har vi en matte lektin som håller på i över en timme och 15 minuter. Sen ska vi även ha Andreas i tre olika lektioner :S Usch säger jag bara!!! Vi ska ha honom i Svenska, idrott och teknik! Aså fy fan säger jag bara!!! Jag hatar honom och jag tror att alla gör det! Men hur kan nån göra så mot oss, eller rättare sagt mig!? Det är ju fruktansvårt!
Sen hade vi idrott och jag ämnade lapp om att jag inte skulle vara med p.g.a att jag tog bort leverfläcken igår. Han ba: "Jaha, det var ju synd då missaar du ju hela badsäsongen".
Men aså dah! Eh han helt dum i huvet eller det har inte direkt ett år för en operation att läka! Shit aså jag kan ju börja bada nästan vecka när jag tagit bort stygnen!
Efter det hade vi tråk svenska och sen hade vi mat. Sen hände det inget mer fören slöjden! Usch säger jag bara, det är ju fan väre en allt annat på hela dagen.
Jag skulle borra och gubfan ba:
"Mhe, du måste ha skydd för hela ansiktet och inte bara glassögon!"
Då förklarade jag för honom att jag hade opererat bort en leverfläck igår, och han ba svarade:
"Jaha, det var ju inte så farligt, du har ju inte blivit slagen med ett basebollträ"
Men aså hur kan man ha mage att säga så?? Det är ju fan helt jävla absurt!
Även den gubbjäveln hatar jag!!!
Efter den jävla lektionen fick jag gå hem!

Men nu sitter jag här och kollar på OC. Det är rätt ok.
Puss
Anton

pussycat dolls

Hej!
Sitter och kollar på Pussycat Dolls! Det är ganska bra. Inte sådär super bra, men helt ok. Idag handlade det om att det var nån tävling om att dom skulle sjunga nationallsången på en baseboll match och detvar en tjej som var helt emot det och bara klagade och sa:
"Det är ingen idé, vi kommer aldrig att vinna!"
Och det roliga var att typ alla andra tjejer som var med i tävlingen började skrika på henne och blev skit arga på henne! På något vis tkr jag ändå synd om henne. Men det är som det är :P
Det har börjat nu igen så ska väl ta och kolla dom sista 5 minutrarna och se vem som blir utslagen.

Puss
Anton

nokia e90

Hello everybody!
Jag sitter här och tänker ifall jag kanske ska köpa den här mobilen istället för den där HTCn. Jag gillar båda men den här öppnar man på det sättet som som jag vill ha det på. Men har ju iaf inte råd att köpa den än så jag har ju ett tag på mig att välja. Men tror nog att det kommer bli den här.


image20

Java
WAP
Smartphone
Antal färger på display16 000 000
Upplösning på display240 x 320
MMS
T9 ordlista för SMS
Kalender
Epost-klient
Radio
MP3 spelare
Digitalkamera
Upplösning på kamera (megapixel)3,20
Blixt
Autofokus
Zoom
Videoinspelning
Videosamtal
Internt minne i MB128,00
Externt minne -typMicroSD (TransFlash)
Högtalartelefon
Diktafon/inspelning av röstmeddelanden
Spel
Telefonbok
Typ av GSM-nätverk(HSDPA) 850/900/1800/1900
HSCSD
Edge
3G
GPRS
Push to talk
Infraröd port
Bluetooth - version
USB
Wlan
Taltid i timmar, max5,00
Viloläge i timmar, max330,00
Höjd i cm13,20
Bredd i cm5,70
Djup i cm2,00
Vikt i gram210,00
 

28/8-08

Hejsan!
Idag hade vi engelska prov. Skulle egentligen ha det på fredag med det blev flyttat. Sen så var jag tvungen att gå hem från musiken. Jag var till läkarmotagningen här i fjärdhundra, har tagit bort en leverfläck. Varken mamma eller pappa var hemma så morfar följde med mig dit. Vi skulle vara där kvart över 11. Men som vanligt kom vi inte in fören typ 20 min senare. Jag fick gå in i ett rum och lägga mig på en säng. Sen började hon prata. Men när hon förklarat hur dom skulle göra så startade vi. Jag gick lägga mig på mage och så började dom klippa bort massa hår :S USCH säger jag bara! Men det var ju tur att jag tjatade så mkt för annars hade dom rakat bort det! Så lite hår fick jag iaf ha kvar. Sen gjorde dom rent. Efter det tog dom massa bedövningssprutor och sen började det verkliga alvaret. Hon tog skalpellen och drog ett snitt och frågade om det kändes något. Men det gjorde det inte, man liksom bara kände att dom var där och höl på. Sen började hon skära på riktigt. Det tog ett tag men sen hörde jag när hon skulle rycka bort den för den har ju rötter som sitter i huvudet. Och då lät det riktigt hemskt så då gjorde jag ju mig sj rädd så det liksom kändes som att det skulle göra ont. Sen när den var borta börjde dom sy. Det gjorde nog mest ont av allt. Det liksom starmade till jätte mkt. Men det är ju klart eftersom att dom drar ihop huden igen. Det vart 3 stygn. Jag är happy över att jag inte behövde se den äkliga saken för då hade jag nog svimmat :S Måde liksom skit pissigt efter! Sen fick vi åka därifrån. Då svängde jag och morfar in på maken och köpte en varsinn glas. Det var mumms! Jag tog en magnum stowberry white. Nog min favo glas! Sen var jag hemma resen av dagen, började kolla lite på Harry Potter och Fenixorden men somnade efter ett tag. Just nu började det kännas lite gran men det gör inte ont vill jag väl påstå.

Puss och kram
Anton

so prov

Tjoho jag är äntligen klart med svenska arbetet :D
Men vi kan väl börja från början av dagen...
Jag gick till skolan och jade massa tråkiga lektioner. Sen hade vi en halvtimmes rast som jag och Johan gick hem till mig på. Jag skulle ta medecin. Glömde göra det imorse. Efter det hade vi engelska. Och det var var faktiskt ganske roligt. Vi körde en tävling och vi kom på 3 plats. Iaf en pallplasering :D
Sen hade vi lunch och på lunch rasten gick jag, johan, isak, sanel och så var det nå fler med och till sanel och hoppade studsmatta. Det var fettigt skoj. Sen kom det fler och fler peuplar.
Sen hade vi lektion och då hade vi so. Vi hade prov. Det kändes som att det gick bra. Hoppas det också!! Det handlade liksom om jorden och universum.
Sen hade vi typ inga fler lektioner, eller jo två men dom orkar jag inte skoriva om.
Sen fick vi gå hem. Gud så skönt säger jag bara! Men man ska väl inte direkt säga att det blev bättre. För jag var ju ändå tvungen att hålla på med skolsaker. Svenska arbetet om man ska vara rak på sak. När klockan var runt 19.00 tiden vart jag klar :D Så jag har sutit och hållt på med det sen 15.30. Hemskt säger jagf bara! Men jag får trösta mig med att Gossip Girl snart börjar!
Och föresten måste jagsnart plocka ur mina linser. För jag fick veta att linserna ska vara ur ungeför två eller tre timmar innan man går och lägger sig så att ögonen får andas lite.

Hejdå
Anton


23/5- 08

Hallo :D
Idag har det inte hänt så jätte mycket. Jag och Isak hade fett skoj på matrasten. Vi klättrade i träd haha xD :P Tog lite bilder, http://antonkraft.bilddagboken.se
Efter det så hade vi svenska :S Jävla faking skit ämne! Usch!!! Jag gjorde inte ett skit under hela lektionen.
Men när det var klart så var ju skolan klar :D Så då fick jag äntligen gå hem. När jag var hemma gjorde jag inte så jätte mkt. Jag kollade på tv. Sen vid 19 tiden så hade min lille bror fotbolls match. Vet inte hur det gick men who cears? ( vet inte hur det stavas, men får gissa). Jag blev iaf ensam då. Så jag trodde att jag kunde få lite lugn och ro. Men det ska man inte tro i första taget. För efter en halvtimme så ringer mobilen. Mamma vill att jag ska ta och bryga nytt kaffe för det höll på att ta slut. Så då var den lediga stunden slut. Men jag gick iaf ner med det till dom. Dom var bakom badet, så jag passade på att ta en promenad runt spåret. Tog lite omvägar. Tog lite bilder även då. Äen dom kan du se på bilddagboken. Jag var borta i 45 mnuter kanske. Sen gick jag hem. Då ringde jag och frågade mamma om jag kunde få låna deras dator, eftersom att min är trasig. Det fick jag så nu sitter jag här och skriver. Jag han inte göra så mycket fören alla kom hem och började föra ett jävla oväsen! Gud vad irriterade.  Sen så tog jag och diskuterade lite hur jag ville ha mitt rum med mamma och pappa. Dom är inte direkt lika förtjusta i min mubliering som jag vill ha det som jag är. Men det kvittar, jag får alltid som jag vill. Det har aldig stoppat min vilja tidigare och det ska inte göra det nu heller.
Snart så kommer det en person som mina föräldrar känner och ska ta en titt på min dator och se om han kan fixa den :D Hoppas verkligen det!! Om han inte kan så måste vi lämna in den och så kommer dom att renska datorn helt och hållet. Så allt mitt svenska arbeta kommer att försvinna. Så det är därför som jag så jätte järna vill att han ska kunna öppna den. För annars måste jag skriva om jag det vill jag verkligen inte, för jag har kommit jätte långt.

Det låter som att det är mat nu!

Puss
Anton

andra avenyn!

Hej!
Jag missade ju att kolla på andra avenyn på tv, så jag kollade på det nu. det var jätte bra. I avsnitt 102 så blir Håkon tagen av polisen. Därför att han försökte våldta Olga! Visst är det hemskt!! Det hände inte så mycket mer i det avsnittet. Men sen i avsnitt 103 så var ju det även det sista för säsongen. Jag premunerar ju på veckobrev från dom i mailen. Så det stod att det sista skulle vara dubbelt så långt och så skulle det vara väldigt spännande. Och det kan jag väl inte direkt neka till att det var! det hände jätte mycket. Tyvär kommer jag inte ihåg allt. Men det var så att Dildo rymde från fängenset. Tony får reda på det och försöker ordna skydd. För han och Angelica skulle gifta sig samma dag. Men det gick ju såklart inte. men han bjöd in Hästen förr att dels skulle få vara med på bröllopet och även kunna skydda lite. Och det kunde ju faktiskt vara nödvändigt. För när bröllopet var slut så var det ju som på alla bröllop att bruden och brudgubben går ut genom portarna och att alla kaster ris på dom. Precis när allt det görs så kommer Dildo fram genom folkmassan, med en pistol i handen. Både Hästen och Tony ser det här. Men Tony blir som förstenad för Dildo riktar ju pistolen mot honom. Men däremot så är inte Häsen stel. Utan han springer och kastar sig och knuffar bort Tony precis när Dildo skuter. Men du ska inte tro att han träffade någon av dom. Utan han siktade lite snet och kulan flög rakt mot Angelica. Man fick inte veta var den träffade. Men det verkade vara ett dödande skot. Åhh, jag vill verkligen se hur det gick. Men jag måste vänta till hela nästan säsong. Det är ju jätte jobbigt. Men Hästen hoppade iaf fort upp på fötter och sprang iväg, rakt åt det hålet Dildo sprang åt. Troligen jagar han honom. Hoppas han dödar honom. Brutalt och kallblodigt. Det är han verkligen värd!

Pusskram
Anton

22/5-08

Hejsan!
Idag har det inte hänt så mycket. Har haft de gammla vanliga lektionerna. Började dagen som vanligt med håltimme. Då gick vi hem till mig och spelade lite Guitar Hero. Sen hade vi idrott. Skit tråkigt som nästan jämt. Vi spelade ruggby. Det ska ju igentligen vara väldigt rålogt. Men det var det inte när vi har andreas såklart. Vi fick inte köra med taklingar och annat fult spel. Så det blev som vanligt en skit tråkig lektion. Men vi gjorde ändå inte som han sa. Nästan alla spelade skit fult. Men man märket att han inte gillade att vi inte följde hans regler xD haha det är rätt lagom åt honom! Jävla messss! Sen kommenterade han det på slutet att vi spelae väldigt fult spel och att vi kanske ska ta och tagga ner lite. Men det säger han med toma ord för det är väl inte direkt någon som bryde sig.
Efter det hade vi svenska. Då berättade jag för hemska Andreas att min dator hade gått sönder. Han ba:
- Jaha.. men då kan du kanske få ett lite längre tag på dig då!
Jag liksom blev jätte förvånad för jag trodde att han skulle säga att jag fick skriva om allt för hand. Men då frågade jag hur lång tid jag skulle få.
- Ja, tills på mådag.
Åh, aså jag liksom bara viste att han hade något elakt i åtanke. Typiskt han. Blä!!! Så jag har liksom bara några dagar på mig att få min dator att bli fixad och sen ska jag skriva flera sidor till för att den ska bli klar. Men mamma skickade ett mail till honom att han min dator gått sönder och att jag kanske kunde få lite längre tiud på mig. Och jag hoppas verklgen att det blir ännu längre. För annars kommer jag aldig hinna klart.
Efter det hade vi mat. Vi åt inte så länge. För vi skulle hem till Johan. Därför att vi sag att det brann någonstans där han bodde. ellet tja vi trodde det iaf. Men det visade sig att det inte gjort det. Men vi han iaf inte vara där så mänge. Vi tog ångra mackor sen var vi tvugna att gå därför att vi började om 10 min. Då hade vi matte. Det varinte jätte skoj. Gjorde inte ett enda tal. Men det spelar ingen roll. Det är ändå skit tråkigt, ibland iaf och idag var det en sån dag då allt var skit tråkigt. Sen hade vi tyska. Vi kollade på Simpsons. Det gör vi varje torsdag. Idag var faktiskt även tyska långtråkigt. Men efter det hade vi det hemskaste ämnet som finns på schemat. Träslöjd :S Usch jag hatar det. Bläää! Hasse var inte så himla jätte hemsk idag, men jag har en bra anledning till varför. Han hade nån gubbkompis. Honom gillade jag faktist. Han var riktigt skyst. Hoppas vekligen att det är han vi ska ha nästa år. Jag började ju på en ny sak idag. En sak som både Jörgen och Johan håller på med. Så jag behövde inte fråga Hasse en enda gång :) Gud så skönt. Så slipper man höra att man är en jävla loser och att man är dum i huvet och inte fattar ett jävla skit. Men däremot frågade jag den andra om hjälp och jan var jätte trevlig. Han vär mycket bättre än Hasse! Nu kan jag väl kanske berätta vad det är jag håller på att göra. Det är ett Salt och Pepparkar. Jag kom lika långt på den här lektionen som Johan har gjort på två lektioner. ;) I´m best! xD hehe
Ja, nu sittar jag här. Något mer har det väl inte hänt.

Puss
Anton

jävla facking skit dator! :@

Hej!
Usch nu är jag arg! Min jävla skit dator har slutat fungera helt nu! Jag blir så jävla förbanad! Jag har ju allt avenska arbete sparat där! jag vägra börja om. På något sätt ska jag få data fan att fungera igen. Om inte så tänker jag inte skriva om det där skiten. Jag kan skippa det hur länge som helst. Jag vägrar göra om det. Men jävla Andreas kommer väl såfall tjatta på mig genom hela skolgången att jag ska skriva det där skiten! Men då tänker jag skylla allt på honom. Jag tänker säga att det är hans fel. För hade vi fåt arbeta det det i skolan och skrivit edt där istället så hadet inte blivit så här! För kommer jag inte in på den ena datorn så kan jag komma in på en annan dator. Så på det viset är det helt och hållet hans fel!
Förutom den här hemska saken så har väl dagen varit helt okej ;D Vi har drivit med Johan. Skit roligt. Fast det tyckte nog inte han, Men det var faktiskt rätt skoj. Det roligaste är att han blir så arg. Hade han inte blivit det så hade det inte alls varit något roligt med det.
Efter skolan så var jag in till mina grannar och fikade. Det var helt ok. Inte det godaste jag ätit kanske. Men det gick ju att smaka en gång. Sen var vi inte till enköping. Jag skulle till en Kinesolog (låter lite skumt men det var riktigt nice) Jag trodde inte direkt att det skulle vara skönt eller något sånt på något sett. Men det var det och man slapnade av jätte lätt. Hon trök på olicka punkter i kroppen och liksom drog och höl på så att det på nåt vis ska göra så jag blir mindre allergisk mot allt. Det var så himmla skönt!
Orkar inte förklara så mycket så...

Hejdå!
Anton

20/5-08

Hej!
Idag har det inte hänt så mycket. Har vart i skolan och efter det så var jag med Johan, tills han skulle hem och äta. Sen har min stotrebror hjäpt mig med att ladda hem nya microsift office 2007. Kom hem några minuter i 8 så han inte använda det så mycket. Men har hållt på lite. Har skrivit lite mer i svenska arbetet. Det går inte så jätte bra. Har börjat på fjärde sidan och har inte ens kommit till nästa länd än :/ Lite jobbig för det ska vara klart på fredag. Och jag har två länder kvar att skriva om så jag får verkligen lägga på ett kol nu! Jag är påväg att lämna det första landet. Men eftersom att jag kommer på mer och mer för varje ord jag skriver så blir det bara längre och längre. Så får försöka att inte skriva så mycket om de andra länderna. Det hinner jag inte. Jag måste ju ha ett liv också jag kan ju inte sitta hela dagarna när jag kommit hem från skolan och bara arbeta ju! Det vore ju inte klokt om man gjorde det. Någon dag kanske man kan göra det min inte hela iaf. Det skulle iaf inte jag klara.
Jag har inte gjort så mycket mer idag faktiskt. Har kollat på Gossip Girl och på Despertate housewives. Det var ju start på GG idag. Det har ju vart uppehåll. Lite väl länge om ni frågar mig. MenDesperate housewives var iaf skit roligt. Fast det är det ju alltid. Inte det att Gossip Girl inte bara bra, men det är så att jag redan sett det avsnittet. Så jag hade liksom inget att direkt vänta på att få se under det avsnittet. Men däremot så om några veckor så är det dom 6 avsnittet på säsongen jag inte sett och det ska bli fett skoj att se dom. För jag har en klasskompis som sett hela säsongen och hon säer att det är fett bra. Och jag vill verkligen se det nu.
Åhh nej! Jag kom på att jag inte sett andra avenyn på hela veckan och när jag tänkte på det nu så kom jag på att det var chatt med skådespelarna. Och jag missade det :S Jag som till och med hade skrivit upp det för att inte missa! Åhh jävla skit.
Aja.. det blir säkert någon mer chatt någon gång. Det borde det iaf vara! Annars blir jag arg!
Nu ska jag sluta. Ska ta och läsa lite. Måste läsa ut den här boken nån gång så jag kan låna Gosspi Girl bökerna av Trixie. Men nakdelen med det är att jag inte ens har kommit till mitten av boken och det är typ nånting med 800 sidor har jag för mig! Så måste verkligen läsa ut den snabbt. Den är jätte bra men det är bara det att den är så lång dragen just nu. Det händet liksom inget! Och det är väldigt jobbigt!
Så nu är det dags att avsluta.
Hejdå!
Anton

19/5-08

Hejsan!
Idag har det inte hänt så mycket. Har ju läst att Trixie köpt ny mp3 så fick se den idag. Var faktist rätt snygg ;) Bara det att den var rosa. Det var ju snyggt på ett sett men JAG skulle inte vilja ha den i just den färgen x) Det var lite lol, han fick den i lördags och jag skulle liksom lyssna på musik på den och se om det var bra ljud och så. Men då kom det bara ljud från ena hörluren. Så jag frågade om hon fixat så det bara skulle vara i en eller om det var glapp i den eller om det kanske kunade vara så att den hade gåt sönder (fast dom där två sista alternativen var ju i och förtjej samma sak typ xD) Men då visade det sig att dom hade gåt sönder x) Hehe lite komiskt :P Två dagar sedan är den så sliten så den inte funkar :P hehe. Men jag har lovat att jag ska ta med mina gamla hörlurar. Som hon ska få av mig. Måste ju vara bra kompis :P x)
Tja så mycket mer har det väl inte hänt. Har haft alla lektioner och så. Så tror jag kan sluta nu :P

Hejdå
Anton

Idag

Hejsan!
Jag sitter och kollar på Gossip Girl. Det börjar ju igen på tisadg :D Har typ sett nästan alla avsnitten trodde jag men det var bara tolv avsnitt jag sett och det är arton. Det är fett bra!
Jag har inte gjort så jätte mycket idag. Har typ sålt Aftonbladet. Och vart ute med min kanin. har fixat lite i hennes bur. Men insåg att jag måste ändra lite på det också :/ Blev liksom fel. Så ska väl ute och göra det snart.
Nu slutade Gossip Girl så har inte direkt något att skylla på för att gå ut och fixa det.
Haha har hittat ett annat program. Kommer inte ihåg vad det heter men det är fett bra. Det är liksom världens konstigaste sporter tror jag typ att det var något i... I det här avsnittet så var dom hon en brud som använde dom som typ tortyrslavar. Dom blev kedjade vid en vägg och där sat hon klädnypor på hela deras kropp. Uppifrån och ner. Även då det känsliga partiet :S Dom skriker av smärta men dom skriker ännu mer när hon tar bort klädnyporna. Haha skrattar fett mycket. Men nu har pappa bytit kanal :/ Nu kollar han på något skit på Discovery. Jävla skit kanal!!!! :@ Jaja, nu har jag inget att skylla på det är väl bara att parla sig upp och gå ut.

Puss
Anton

17/5-08

Hejsan!
Idag har det inte hänt så mkt. Var in i morse till enköping för att kolla synen och så. Ska ju skaffa linser ;D Orkar inte med glasögon. När jag kom hem så blev jag och min morsa på en gång osams. Det var nån jävla skit sak. Aså jag undrar ibland vad det är för fel? Allt som jag gör är typ hela tiden fel. Det är faktist rätt jobbig. Vi var typ osams ändå tills ikväll vid 20 tiden. 
Något mer än så har det väl inte hänt. Har kollat på Sommar kryset. Och så kollade jag lite på CSI. Just nu har jag börjat kolla på OC. Första säsongen.  Har sett den massor med  gången men tröttnar faktist aldrg på den xD

Ska ta och kolla på det nu!

Puss
Anton


Dom bästa

Hejsan :D
Igår kväll kom några av dom bästa hit :D Det var Elina, Oliwia och Johan! Dom sov över här. Det var jätte skojigt. Vill ni se bilder kolla bdb. http://antonkraft.bilddagboken.se Vi flumade oss skit mycket och hade jätte skoj! Har egentligen inte så mycket tt skriva om det men ja...


Hej då. Kanske kommer på något att skirva senare men inte just nu iaf så som sagt hejdå!
Anton

14/5-08

Hejsan!
Min dag har vart helt ok. Vi hade typ raster men jag gick bara på en enda. Och det var lunchrasten. Men anledniingen till att jag inte gillar rasterna den här veckan är att jag inte har någon att vara med. Oliwia är liksom den enda som jag känner i min grupp, men hon hänger ju med sina andra kompisar. Och jag gillar inte dom det minsta lilla. Så jag sitter hellre och arbetar än att vara med dom eller bara gå runt och ha skit tråkigt helt ensam. Men lunch rasten vrt inte helt värdelös, jag var men mina andra kompisar :D Det är ju tur att dom nästan hade rast somidigt som jag. Så jag var med dom den sista halvtimmen. Gjorde inte något direkt bara hade tråkigt och pratade lite. Men det som var bra med att arbeta hela dagen var att jag han klart med allt om gårdagens fågelskådning :D Det var jätte skönt. Har lite att fixa på hemsidan men det blir lätt fixat. Så imorn är det bara att fixa något annat som inte är klart.
Just nu kollar jag på finalen av Top modell 9. Det är rätt bra. Jag hejar på Saleisha. (Jag tror det stavas så ;P)
Nu måste jag kolla så
Hejdå
Anton

fågelskådning

Hejsan!
Idag var jag tvungen att gå upp klockan 04.30 :S Usch säger jag bara! Vi skulle åka med bussen kl.05.40 till nåt pleace där vi fågelskådade. Det var rätt trist. Men man fick rätt så många kort xD Det var väl det positiva :P När alla var på bussen var typ alla skit trötta och det fattar jag. Normalt så går man inte upp så tidigt. Iaf så gör inte tonåringar det! Men annars så var det väl inte nån större skilnad för lärarna som följde med. Var och varannan vuxen går ju upp så tidigt varje dag. Fattar inte hur dom pallar det? Men när vi äntligen var framme så trodde jag att vi skulle gå en bit in i skogen och sen bara vara där hela tiden och kolla på alla fåglar som flög förbi. Men så var det inte... Vi skulle gå och leta efter fåglarna :S Eller hur, det låter ju helt vansining. Finns det inte såna där saker som dom har i teckande filmer som dom blåser i så kommer fågrarna? Vore isåfall väldigt bra att uppfinna sådana om det inte finns! Men som sagt man fick en massa kort. Och så har jag ju en artikel till imorn och bilder :D Det är ju trevligt iaf så jag inte kommer till skolan utan något! Jag intervjuade Pontus i 7A. Jag skulle intervjua Hasse också men det han jag inte och så glömde jag bort det xD så får göra det imorn.
När vi började gå riktigt lång så vart det bara jobbigare och jobbigare för varje steg man tog. Och sen skulle vi över en sjö eller vad det nu skulle föreställa, vatten var de iaf. Det tog typ nästan en kvart att gå över där. Det var skit långt och skit jobbigt. Sen skulle vi bara gå ett varv runt en kulle och kolla lite. Sen skulle vi över hela bron en gång till :S Skit jobbigt. När vi kom över till andra sidan igen så skulle vi fika för typ tredje gången. Då klättrade jag och Isak upp i ett jätte braigt träd och fikade där. Fett utsikt var det iaf xD Jag tror nog att vi fikade fler gången än vad jag såg fåglar. Det var trevlig att vi var hemma kl.11.00 iaf :D Men innan vi åkte så var vi upp på ett berg som låg bakom oss. Det var fin utsikt där ifrån också faktist xD:P Och man fick fina bilder:P
Nu ska jag sova så
Godnatt
Anton

redaktionen

Hej :D
Den här veckan är det kulturveckan. Jag fick ju Skapande frisk luft. Men jag fick bytta med Karin. Hon hade redaktionen och ville hellre ha skapnade frisk luft än det. Så vi bytte. Det var jätte tur att hon ville ha det. För redaktionen var mitt första hands val. Men iaf så var allt som jag hade förväntat mig. Redaktionen innebär att vi ska göra som en tidning skulle man kunna säga. Vi går runt i alla grupperna och ställer intervjuer och ta foton och så. Sen går vi tillbaks till datasalen och skriverrent och lägger in bilderna i datorn. Jag har har intervjuat en i gruppen skapande frisk luft. Hahha lite komiskt. Men det var den enda gruppen som det inte hade varit någon och intervjuat i. Så jag ställde några frågor och tog lite bilder. Sen gick jag upp igen och renskrev det på datorn. Jag har inte hunnit lägga upp det på skolans hemsida än. Men jag hade tänkt göra det på onsdag. Tyvär inte i morgon eftersom att vi har fågelskådning. Jag och Linda har kommit på lite frågor som vi ska ställa imorgon så vi har något att skriva om på fågelskådnings dagen också ;) För hoppnings vis så är det inte lika hämskt som vi tror att det är.
I början av dagen så hjälpte jag och några andra till att göra i ordning hemsidan. Det blev inte så jätte snyggt. Men iaf. Det blir säkert bra i slutändan. Får jag hoppas..xD Så mycket mer har jag nog inte att skriva om förutom att jag kollade på hela veckans avsnitt av andra avenyn på internet. Och jag liksom känner så här: Åhh, jag måste se dom andra avsnitten nu! Det är så spänande :D
Och som ni säkert fattade är det jätte spänande. Och jag måste bara se mer nuuuuuuuuu!!!! Jag tänker inte avslöja något alls om vad som händer. Eftersom att det sista avsnittet inte går fören imorgon.

Men nu ska jag iaf sova. Ska upp 4.30 imorn :S
Godnatt
Anton

Pappa 43 år och mörtan

Hejsan!
Idag fyller pappa 43 år :D Grattis pappsen xD Det kom massa gäster och så där. Han fick b.la en ny brevlåda och pengar och presentkort. Kommer inte ihåg allt. Men när klockan var 16.00 så ringde Oliwia och undrade om jag ville hänga med Elina och henne till mörtsjön. Jag kan tänka mig vad ni tror svaret kan vara..? Självklart så hängde jag ju med ;D
När dom kom så åkte vi på en gång. Det tog ungefär en och en halv timme att komma fram. Och det är verkligen jätte lång. Lika långt som till Enköping, 2 mil. Jag tycker iaf att vi var jätte duktiga som cyklade så långt.
När vi kom fram så la vi oss raklånga på marken och vilade. Men typ 5 minuter senare var vi i vattnet. Det var inte jätte varmt. Om någon av dom påstår det så vill jag någ nästan kunna slå dom xD haha.
Men det var väldigt skönt på något sätt. Vi badade ungefär i en kvar sen gick vi upp och fikade :P
Vi åt en varsin smörgås och 2 bullar var och lite saft ;D Fett mums ;)
Sen gick vi upp på berget och där gick vi ner en bitt. Och När vi var precis vid vattnet så tycket jag och Oliwia att det var roligt att knuffa ner Elina i vattnet så det gjorde vi såklart xD Taskigt! :P Men vi lät henne hämnas genom att göra samma sak. Men det var skönare andra gången :P Mycket sköt nu ;) Sen sat vi på bryggan (som var uppdragen på marken :() Och tog massa kort xD jätte fina. Kolla min bdb så kan ni få se http://antonkraft.bilddagboken.se
När det började regna så ringde vi till min pappa så han fick komma och hämta oss så vi inte behövde cykla hem i regnet. Det var väldigt skönt att få sitta i en varm bil. I stället för att sitta ute i det regniga och blåsiga vädret.
När vi kom hem så har jag inte gjort så jätte mycket. Vi var hemma i 20.00 tiden.

Godnatt!
Anton

Körslaget och c.s.i miami

Hejsan!
Kollade på finalen va Körslaget. Har bara set det en gång tidigare och då tyckte jag bara att det var skit. Men ni vet ju hur dt är. Man kollar ju alltid på en final varre sig det är bra eller inte. Men ikväll var det faktist bra! Och den personen jag hejat på ändå sedan starten vann ju såklart! Joacim Cans! Gud han äger ju alla som var med körslaget! Dom dominerade ju typ varje gång ( har läst i tidningen och hört från kompisar att dom vart  bäst, haha xD)
Det var väldigt jämnt ska jag säga! Joacim hade 52% av rösterna och Brolle hade 48%. Så det var på stråt att dom vann! Men jag är så himla happy att inte Brolle vann :D Inte det att han inte är bra, (för annars skulle han ju inte evara där såklart) utan bara dt att jag inte gillar honom. Det finns säker en hel del männsikor som inte gillade det jag skrev just nu, men det är iaf vad jag tycker.
När det var slut så kollade vi på C.S.I Miami. Och det är däremot lika bra varje gång! Ikväll handlade det om att bruden blev skuten på deras bröllop. Det var liksom sorgligt fasten det inte är det som är meningen att man ska tycka när man ser på såna där pogram. Men liksom. Så klart var det ju inte hon som skottet var menat åt. Utan en annan tjej som sat i publiken (eller vad man nu säger). Men bruden stod ivägen för skot riktningen. Orkar inte förklara så himla jätte inlevande. Men ni som såg det måste väl iaf hålla med om att det var ett väldigt bra avsnitt!? Om inte är ni väldigt kritiska eller så är ni bara inte såna människor som gillar såna pogram.

Nu hade jag tänkt sova. Ska upp tidigt imorn ;)

Puss
Anton

Nu är det verkligen sommar :D

Hejsan :D
Åhh, nu är det verkligen sommar :D Gud så himmla skönt :D Jag har varit ute exakt hela dagen och typ legat ner och solat halva. Sen har jag ju blivit brun resten av den tiden så jag inte bara legat still. Men Fett skönt att bara ligga ner och ta det lungt och njuta xD Åhh, tänk om det kunde vara det här vädret hela året stället för bara en liten stund "/ Det är det sorgliga. Men annars ska man ju inte klaga:) Sommarn är här och man behöver inte gå i vinterjacka längre :) OCh jag har bestämt nu att varje dag det är sol så ska jag ligga ute och sola en timme om dagen minst!
Jag har inte bara solat idag! Jag har även haft skit skoj med våran vattenspridare för förts gången i år. OCh jag har bestämt mig för att vi ska ha vattenkrig imorgon :D haha... det är fett skoj!
Mer än det har jag väl inte gjort... tänk...tänk? Nee det tror jag inte! Det var nog allt. Ska äta mat snart. Grillat :D Mumsigt! Haha.. xD
 
Puss
Anton


9/5-08

Hallo!
Idag har det inte hänt så himla jätte mkt. Var i skolan, hade de gamla vanliga lektionerna typ. På bilden blev jag klar med den bild och nästan med en annan men då var det tvunget att va bakgrund. Så då blev jag tyvärr inte klar med den :( Nu måste jag ju lägga på ett kål med allt jag inte har hunnit klart med i alla ämnen. Och jag är typ klar med allt i förutom bilden. Där är jag klar med 4 bilder av typ drygt 10 st. Så jag har två lektioner på mig att göra klart allt. Kommer aldrig hinna bli klar med allt men man får försöka med så mycket som möjligt.
Efter det så hade vi engelska. Hade läxförhör. Gick ganska bra, hoppade över 3 ord för att jag inte kom på vad det var.  Men sen när vi lämnat in och så så kom jag genast på vad allt var! Typiskt säger jag bara! Eftersom att vi håller på med att spela in en film så han vi bara med en sen och den var inte jag med i :( Poor me! haha noot xD
Men jag fick ju iaf lite tid att göra lite saker jag behövde göra på engelskan då :D Det var ju en fördel xD haha
Ja, det var typ bara jag och några till som arbetade. Alla andra sprang runt och så startade dom datorn och började lyssna på musik så att hela skolan kunde höra. Sen tänkte dom att dom skulle kolla på film, American pie beta house. Men typ precis då kom våran lärare. Hon sa inte så mkt om att vi lyssnade på musik utan bara sa att vi slutade nu och att vi var tvungna att plocka ihop.
Sen hade vi idrott. För engångs skull var det faktist skojigt :D I vanliga fal brukar han bara komma på skit tråkiga saker att göra som att spela fotboll eller något i den stilen. Men idag var det riktigt skoj. Först sög det för vi ägde verkligen det andra laget. Vi körde flaggleken. Vi ledde med 5-1. Så vi hade inte direkt något motstånd. Men sen hoppade våran idrottslärare in i det andra laget och då blev dert genast mycket roligare. Inte för att dom fick några fler poäng. Men det blev mycket mer jobbigt och vi fick lite motstånd. Matchen slutade med att vi vann med 7-1
Sen hade vi lunch. Och det skulle vara bakpotatis. Men eftersom att vi duchar så länge så var dom slut :( Jävla skit. Jag var verkligen sugen på det! Men jag fick nöja mig med lite sån där röra, ett glass vatten och en smörgås. Inte världens bästa lunch kanske, och inte direkt så smarigt heler. Men det fick duga. Vi hade en kvart på oss att äta sen hade vi svenska. Även här är det rätt så skoj nu när vi håller på med något jag tycker är roligt. Hoppas han kan komma på något mer roligt efter det här. Men det tror jag ärligt talat inte :( synd. Ibland kan han ju faktist göra roliga lektiner. Det är nog mest roligt för att vi får använda dom bärbara. Men själva arbetet är ändå på något vis roligt... Tror att jag har förklarat i ett tidigare inlägg vad vi gör men om inte så kanske jag gör det lite senare.

Nu tror jag att jag ska ta och hjälpa mamma att lagga lite mat...
Goodbye!
Anton

ma- prov

Halleloja!
Idag hade vi matte prov. Ohh, jag hoppas värkligen att det gick bra. Det var ganska lätt, men ändå rätt svårt. Det var endel frågor som jag hoppade över för att jag inte fattade. Men oj jag hoppas värkligen att jag inte får omprov baa för att jag hoppade över rätt många. Man ska ha minst 17 för att ha godkänt, max poängen är 40. OCh jag är så himla jäte säker på att jag nog bara får något med 20. Hoppas verkligen inte det är mindre.
Förutomdet har vi vä ine gjort så mycket. Ah, förutom idrotten. För engångs skull var det faktiat roligt :D Vi åkte typ på något som såg ut som en skatebord. Fast det bara var två hjul. Och så skulle man liksom göra fart genom att shejka typ. Ungefär som att man åker snowbord. Men inte direkt så likt. Det tog ungefär en halvtimme innan man lärde sig åka. När man väl lärt sig var det väldigt lät faktist. Men den sista kvarten så var jag så himla hungrig så jag ite orkade åka. Så jag låg bara på golvet och höl mig för magen och hade jätte ont :( stakars mig! haha, snacka själv tröst xD haha
När jag kom hem så gjorde jag inte så mycket. Typ sat vid datorn ett litet tag och sedan kollade jag på tv. Efter ett tag så började jag jobba med mitt svenska arbete. Har äntligen fixat så jag kan arbeta med det både hemma och i skolan. Så skönt. För annars kommer jag aldrig bli klar med arbetet i tid. Jag hoppas verkligen att jag hinner bli klar.
Jo, en sak till. När vi slutade så hade jag och Karin sälskap hem, som vanligt. Men btw så snackade vi om kulturveckan. Och hon hade fåt redaktionen, och jag har ju fåt skapande frisk luft. Och vi har liksom fåt det ämnet som den andra ville ha. Så vi hade tänkt fråga Jennifer imorgon om det möjligt vis kunde gå att byta mellan oss. Oh, jag hoppas värkligen det går :D (Y) Flr jag vill verkligen inte ha Skapande frisk luft. Jag vill ha Redaktionen. Det var liskom det ändå som verkade intressant.
Och nyss så kollade jag på Dirty Sexy Money. Det är fett bra. Tyvärr så missade jag förra veckan. Men tyckte ändå att man hängde med rätt så bra i det här avsnittet ändå.
Men nu ska jag ta och sluta!

Godnatt!
/Anton

prov

Hej!
Åhh, imorgon här vi matte prov! Jag tror jag kan det ganska bra, men vill kunna det ännu bättre! Och det västa ut av allt är att det inte är det enda provet den här månaden :S Åhh hatar värkligen prov! Jag tror att den 18 har vi so prov och så har vi engelska prov den 30. Jag är inte säker men jag tror även att vi hade no prov ångon gång också, men är inte säker! Håller tummarna för att vi inte har det!
För utom dessa hemska händelser så har min dag bara vart prima! Ah, om man bortser från svenska lektionen såklart. När vi för engångsskull håller på med något som jag tycker är lite roligt så vill man ju värkligen att det ska gå bra, men tror ni det gör det? :O Nej! I måndags när vi skulle ha datorerna så tog alla slut innan jag ens han resa mig upp. Och idag så han jag ta en dator, men då vr det ju så klart så att jag fick en av dom datorerna som inte funkar :@ Äahh, jag blir så jävla arg!
Så jag har inte fåt ångot gjort på två lektioner! Sorgligt nog så är ju allt sparat på skolans datorer så jag kan ju inte arbeta hemma. Men jag har ändå hittat lite fakta och så som jag kan ha användning för, till skolarbetet.
Men efter som att jag inte kunde logga in så gick jag och Jörgen ner till skolans kopiator och kopierade lite paper som jag också kunde ha användning för. Tack Jörgen! ZOch iaf när vi var där så såg jag att hon som liksom hjälper till med gymnasievalen sat och arbetade så jag gick in till henne och frågade hur mycket poäng man var tvungen att ha för att komma in på Estetiska bild och media. Jag har nämligen gåt runt och funderat på det väldigt länge. Så hon och jag snackade ett par minutar och när jag skulle gå därifrån så undrade hon om jag vill ha en såndär gymnasie mapp med alla inriktningar. Och det tackar man ju inte nej till xD haha
Så jag och Emma har typ sutit och läst det hela dagen xD Och sen när vi skulle ha musik så var Stefan sjuk eller något, han var iaf borta. Så vi hade håltimme :( Jävla skit, det ämnet som jag såg fram emot mest den här dagen!
Och sen när dagen var slut så gick jag hem och börjae ha fett tråkigt. Men när jag kom upp på garageuppfarten så var morfars bil här. Då till min förvåning ser jag hur mamma och han står och målar våra dörrar. Jag visste att han skulle komma och göra det men jag visste inte när. Just nu är det ju bara målat en gång så det ser inte så jätte snygt ut :P Men jag är rätt säker på att det kommer bli jätte fint.
Jag sitter här och tänker om jag ska gå och hämta första sesongen av OC och kolla, Det var så länge sedan.
Men måste sluta, tyckte jag hörde mamma säga att det var mat!

Hejsvejs i lingonskogen :P
Anton


6/5-08

Hola!
Jag har väl igentligen inte så mycket att skriva om, men det finns väl något iaf. Sitter vid msn och torris snackar med Elina xD fett skoj :P
Sen sitter jag och Oliwia och typ snackar om var jag inte kan höra hennes profil låt på playahaead. Men nu sitter vi bara och flummar oss som vi nästan alltid gör vid msn om vi inte snackar andra avenyn. Men det händer inte så ofta på msn det är typ bara det våra gb på PA innehåller tillvarandra xD Vi likosm typ snackar om vad som har hänt under avsnittet. Låter typ som värra torrissnacket men det är faktist väldigt skojit samtal xD (jag har märkt att våran klass, eller tja jag och mina kompisar iaf använder ordet torris väldigt mkt just nu. Oh det är ett väldigt irriterande men roligt ord xD)
Snart typ börjar faktist Ugly betty och efter det så börjar Desperate house wife :D
Löve dom programen !! Aså jag har typ märkt att min ensamma tid är framför datorn på dagen och tv på kvällen. Ett mkt sunt liv om jag får säga det sj xD! Rör inte på mig mer än när jag ska till skolan eller på toaletten xD haha fett fluff!
Åhh, jag vill att heroes ska börja igen! Men det börar typ inte fören i höst igen :( jätte jävla skit dåligt!
Jag har typ inte så mycket mer att skriva...
Eller jo!
Eftersom att min dator är som den är och håller på att krångla och hänger sig hela tiden så har jag bestämt att jag ska köpa en ny! En HP 6720s (tror jag att den heter) Och så när jag ändå håller på så ska jag köpa en ny kamera. Den jag har är ändå rätt så bra och ny med den här är typ 1000 gånger bättre! Det är 10.1 megapixlar i den, och så kan jag tappa den rakt ner i betong från 2 meters höjd. Och det bästa av allt jag kan ha den under vatten på 10 meters djup :D
Visst värkar den fett jävla bra ? :D:D
Ohh, will have´it nau! Men måste tyvärr spara i några månader.
Men nu har jag därimott inget mer att skriva om så nu säger jag...

... pussokram!

Vattenpipa

Godkväll!
Idag var det fett skoj! Efter skolan åkte jag , johan, elina, oliwia och isak hem till johan. Där gjorde vi en fett rolig sak. Vi rökte Vattenpipa! När alla hade prövat och liksom alla tyckte såklart det var fett skoj. Men alla förutom johan ba: Usch det smakar ju fan! Men jag håller på för att röken är så rolig.
Och johan ba: Va? Bara för röken? Är jag den ända som tycker om samken?!
Vi ba: Öhh. Typ, det smakar ju skit!
Vi sat typ i en och en halv timme och höl på. Det var skit roligt. Om ni vill se bilder gå ut på min bdb och kolla: www.antonkraft.bilddagboken.se 
Efter ett tag så orkade vi inte hålla på mer så vi gick ner till Paus och provade lite perfymer. Mest för att lukta mindre rök :P Men sen när vi gick där bland allt smink och perfym så kände alla ett beghov av att ha mer. Så vi gick tillbaks och precis när vi kom hem till johan så rinder det och isaks pappa kommer och ska hämta honom. Så han fick inte smaka på den andra smaken. Johan har nämligen än så länge två smaker: körsbär och vanilj. körsbären var rätt mums, men vanilen var fett snusk! Och då ringde min mamma typ efter en kvart och sa at hon skulle hämta mig, elina, och oliwia om typ 40 minuter. Så vi rökte på i ungefär 30 minuter sen gick vi ner på torget och köpte mjukglass. Precis när vi köpt den så ringer min telefon och mamma ba: Hej, nu står jag utanför Johan och väntar på er.
Jag ba: Okej vi kommer vi är på torget.
Tur liksom att han bor typ ett hörn bort bara xD så det tog inte ens en minut att komma fram tll bilen. Och då hade vi typ ätit upp hela glassen (vi alla 4 delade på en).
Sen när vi åkte hem så hände det typ inget alla. Men what ever... det måste inte hända något hela tiden. Men det vore inte dumt om det gjorde det. Sen så sat jag från halv nio till ty kvart över tio och kollde på andra avenyn.

Men nu ska jag sova.

Godnatt!
Anton


I Enköping

Hejsan :D

Var in till Enköping och köpte lite kläder idag. Och så var jag och klöpp mig, det var så himla lång. Men nu är det istället för kort  "/ Inte så himla jätte nöjd.
Men nu tillbaks till kläderna. Jag köpte 3 t-shirtar från Fridolf och 3 jeans från JC. Fett snyggt! Här bestämt mig för att jag ska ha dom vita jeansen jag köpte och en vit t-shirt jag också köpte idag på skolavslutningen. Jag blev fett besviken när ag kom hem och insåg att jag hade köpt fel. Jag hade för mig att Lacost (eller hur det nu stavas) hade en fågel på bröstet, men dom har ju en krokodil. Fett lurad av mig själv aså! Då sat jag och köpte en skit dyr tröja som igentligen inte är så snygg av ingen anledning alls! :@ Åhh, så jävla dum i huvet man får va då!!!

What ever! Nu ska jag ta och kolla på tv och äta godis xD Lite själv tröst kallas det xD:P

Puss
Anton

Valborg

Hejsan :D
Nu ska jag berätta hur min Valborgs helg varit!
Onsdag:
Gick ner till majbrasan och träffade alla mina kompisar :D Efter typ en kvart tände dom brasan. Det tog ett tag innan det toh eld. Men när den väl gjorde det var vi nite där så länge för detr blev aldeles fr varmt. Så vi gick ner till vårat lilla ställe där, vid ånoch sat där tills kloclan var typ 21.00 eller något då dom började skuta fyvärkerier! Fett fint. Jag och Oliwia hade fett kul med kameran och tog masor med fina bilder. När klockan var typ 22.00 hade brasan nätan sloknat. Då gick vi dit och värmede oss lite. Oliwia är ju litte som hon är så hon började tända sin egen majbrasa. det var inte riktigt lika stor. Men den brann iaf xD
Sen ringde vi Oliwias mamma så hon fick komma och hämta oss för vi skulle hem till Elina. Och vi orkade inte gå.
När vi kom dit gick vi direkt till husvagnen och fixade lite för vi skulle sova där. Sen hände typ inget mer den natten förutom att vi skrek och skrattade hela natten och la oss kl. 05.00.
Torsdag:
Vi vaknade av att Elinas lilla syster Elma väckte oss genom att knacka på dörren och kom in med en telefon och sa att det var till Oliwia. Då var klockan typ 11.30. Vi gick upp typ 12. Sen tog vi på oss kläder och åt frukost och sen gick vi ut i skogen och tog massa jätte fina bilder. Dom blev jätte fina! Vi var ute i skogen typ till kl. 16.00. Vi hade typ gåt villse nästan. Men när vi kom tillbaks så skulle vi äta lunch. Vi grillade hamburgare. Mumsigt! När vi hade ätigt klar, gick vi in i huset och popade popcorn och gick ut och kollade på Sagan om konungens återkomst. Den var rätt bra har set den så många gånger. Men popcornen var iaf jätte smariga. När vi gick ut så hade Elinas pappa gjort en egen liten majbrasa på deras tomt. Så vi sat där och kollade ett tag. När klockan var 21.00 sat vi fortfarande kvar och då gick Sefan (Elinas pappa) in och hämtade korv så vi satt och grillade. Ganska mums men var inte hungrig så jag åt bara typ halva! När klockan var 22.00 började vi ta av oss kläderna och kröpp ner i samma säng allihop och började flamsa:P När klockan var 03.00 startade vi musik och började sjunga jätte högt och jätte falskt xD Vi sjönt typ i en och en halv timme. Det var så jävla kul! :D Underligt att det inte kom nåhon och sa åt oss att hålla tyst?! ;O Men när klockan var typ 05.00 så hade Oliwia somnat. Hon hade täcket vid midian och när vi kollade på henne såg vi att hennes bröst hade hoppat ut xD Vi tog ett kort på det och vissade när hon vaknade. Hon gappskrattade skit länge xD :P Sen låg vi och skrämde varandra med att det skulle komma in en våldtecks man och skulle kidnappa oss och sen våldta oss, sen döda oss och knulla oss igen. Just såhär låter det jätte roligt, men då var det hemskt!
Sen sov vi typ vid 6 tiden.
Fredag:
Denna morgonen vaknade vi av att den jävla telefonen ringde. Det var typ en kompis till Elinas bror. Men eftesrom att vi var så trötta så fattade vi inte det. Jag svarade och var liksom helt bort så jag lyssnade inte så mycket och tyckte att det lät som att det var Oliwias syrra xD Haha. När jag gav Oliwia telefonen så lät hon trötare än jag. Och hon bara: Va,Edvin vem är det? Du har nog ringt fel.
Sen la hon på luren. (Edvin heter Elinas bror) Men iaf så ringde han typ två minuter igen och då svarade OLiwia igen och det lät fett kul. Hon ba: Men edvin?
Och då kom hon på att elina har en bror. Fortsätning på samtalet: Jaså, inte vet jag. Han sover nog.
Och när hon la på luren denna gången så låg vi och gappskratade oss till sömns åt det som hade hänt xD
Sen en och en halv timme senare så väcker Elinas pappa oss och knackar som en tok på dörren. Och då var det yterligare ett samtal till Oliwia. För det samtalet struntade vi i att svara på. Men då var det hennes mamma iaf.
Elinas pappa är liksom värra torisen och är liksom skiträdd om sin husvagn och började gå in och rota om vi hade tagit eller förstaört något. Men efetersom att vi är så fina barn så förstör inte vi något xD haha....
Men när han äntligen hade försvunti så fick vi upp och klädde på oss och så gjorde vi samma sak som vi gjorde föra morgonen, gick upp och åt frukost. Sen eftersom att vi inte skulle soca några fler nätter så gick vi ut och började städa i husvagnen. Efter en timmes städande var det nästan klart. Vi hade typ bara smutstvätten att ta in. Så vi sat oss i soffan (som engång i tiden var våran säng) Och började sjunga igen. Nu lät det inte riktigt lika falskt, men hemskt lät det iaf. Vi spleade in på Johans mobil och han skickade den till mig så lyssnade vi på det och det var värkligen hemskt! Men nu har jag iaf den som ringsignal. Vi sjöng bl a. hur svårt kan det va? och i lågornas sken. Jag har när vi sjön hur svårt kan det vara som ringsignal nu iaf xD
Sen gick vi in och lämnade skiten. Då visade jag Stefan hur fint vi hade gjort det, med bilder från min kamera. Vi tog liksom för och efter bilder. Det blev en stor skilnad. Då fick vi som belöning för att vi var så duktiga, fika. Visserligen hade vi fikat ändå, men jag tycker att det var en bra belöning iaf xD
Sen var vi alla tvugna att åka hem :( Fett synd. Men vi kommer säkert ses nån mer gång innan skolan börjar :D Om inte så ses vi ju faktist på måndag.

Puss
Anton

RSS 2.0