Jag kanske ska bli kyrkvärd!

Hejsan!
Nu är jag hemma igen efter att vart i kyrkan i över 2 timmar. Det var riktigt trevligt faktikst ;D heh... Jag hjälpte till att sätta ut vilka psalmer vi skulle sjunga och tända ljus. Stod öven i dörren och välkomnade alla och gav de en varsin psalmbok. Oooh så duktig jag var eller hur?!
Sen så började gudstjänsten och mitt i gick jag och en kyrkvärd in i det där rummet och hämtade kollekt som vi sedan samlade in lite pengar i. Det var riktigt roligt ;P
Kanske ska bli kyrkvärd xD Haha.. ;P Neen, skämtåsido men det var ju riktigt kul. Man kanske ska gå på fler gudstjänster och hjälpa till på det här viset!


Den här kyrkan är så himla fin. Jag har bara vart där inne en gång tidigare så jag kom nite ihåg alls hur det såg ut!


Nu ska jag åka på gudstjänst

Hej, nu ska jag och mamma åka iväg till Altuna på gudstjänst. Ska fråga ifall jag kan samla in kollekt. annars så är det ju bara att sitta där och lyssna. Ska nog ta md mig min ipod tror jag. Ifall det är så att det blir boring! Jaj.. nu ska vi åka, hej så länge!

Härliga decemberbilder :D



1:a advent

Hejsan!
Idag är det förta advent ;D Skojigt va? X)
Idag har jag sålt tidningen och även vart på konfirmations lektion om gudstjänster. Det är ju faktiskt riktigt intressant det mesta vi går igenom. Jag gillar ju religion. Det är ju ett av mina favoämnen ;)
Vid 5 tiden ska jag och mamma åka på gudstjänst i Altuna, tänkte fråga ifall jag kunde samla in kolektet så får jag mer poäng ;D Heh... ;P
Nu har jag nyss gjort rent åt mina kanin, så nu har jag en lugn stund innan jag ska iväg igen!


Idag tänder vi alla det första ljuset! :)

Spelat monopol med familjen

God kväll!
Snart är klockan 23.00 och jag börjar bli rätt trött! Ska nog ta och lägga mig snart.
Har nyss åkt ur spelat, familjen har spelat monopol. Ganska kul, alla blir sura och säger massa taskiga saker tillvarandra! Morsan vann hela skiten och jag kom på 3:e plats! Jaja.. man ska väl nöja sig med en pallplacering iallafall xD Hah..
Jaja.. nu ska jag iallafall sova, god natt på er allihop!

Johan Palm: "Det måste blivit något fel med röstningen!"


Äntligen är soppan ute ur IDOL :D
Gissa vad han kommentar var igår då?!
Joo på "Senaste nytt bakom kulisserna" så stod det:
Johan Palm: "Det måste blivit något fel med röstningen!"      Haha.. joo visst va?! Eller så är det bara så att du är så dålig så du äntligen fått åka ut ur idol ;D Du är inte värd att ens få vara med i audition! Jävla soppa!

2 timmar att läsa igenom alla bloggar

Herre gud, det tog 2 timmar att läsa igenom alla bloggar ;S Och det var ändå bara igår som jag inte kollade. Jises vad sjukt igentilgen. Antingen får jag börja läsa snabbare eller så kanske jag ska tänka på att läsa lite mindre bloggar eller hoppa över de inlägg som verkar ontressanta!
Jävla aså ;S

Konfimation i Härnevi Kyrka


Idag har jag vart på konfimation. Jag trodde att det skulle vara i Kyrkans Hus men så var det inte. Det var visst i Härnevi Kyrka. Det var ganska intressant men 2 timmar är lite mycket liksom. Man blir lätt trött ;S Vi gick igenom målningarna i taket. Härnevi Kyrka är den enda i hela Sverige som ha just de målningarna!  Det är ju lite coolt. Så vi har gått igenom hela den historian och allt bakom målningarna och sånt. Intressant men jobbigt. Vi sjöng även lite sånger och gick igenom Psalmboken. Allt som fanns i det, jag trodde först bara att det var alla de där låtarna men det var visst massor med annat också. Kanske ska läsa igenom det i psalmboken vi har hemma. Jag har ju redan läst bibeln så när jag har tid kan jag ju läs det här också! xD
Jaja.. sen har jag inte gjort så mycket mer idag faktiskt.

Gårdagens

Hej, sorry att jag inte uppdaterade något igår men jag var knappt hemma något alls så jag han inte. Men här kommer lite smått och gott från vad jag gjorde igår:

Det började med att vi gick till kyrkan med skolan. Eftersom att det är första advent imorgon. Det var ganska tråkigt. Men man fick ju poäng ifall man konfimerade sig. Så det var väll den enda anledningen till att man var där x)
Efter skolan var jag med Johan hela kvällen. Vi satt inne på badet ett bra tag till typ 20.00 på kvällen. Vi gungade lite och så satt vi på bänkarna som var upptravade i ett hörn. Väldigt trevligt ;D Jag gjorde förvisso illa mitt stackars ben men det är inte så falligt nu som det var igår.
Vi tog några cigg från Johans pappa. Jag gillar den där kicken man får av det xD Hah.. nästan bättre än att vara full XP Haha.. nee kanske inte men man för står ju varflr folk börjar röka, det är ju en härlig känsla. Iallafall så kollade vi sen på IDOL och gissa vem som åkte ut?! Jo äntligten fick soppan Johan Palm åka ut ;D Jippi, nu är idol ganska kul att se igen. fast det vore ännuroligare ifall Anna hade vart kvar fortfarande. Men jag är ganska säker på vilka som kommer gå till final. Vi får se nästa vecka om jag har rätt!
Här kommer lite bilder!






Morsan köpte denna braiga nässpray igår till mig ;D

Sida som man kan köpa alla nya saker skitbilligt!

När jag satt ute på min bdb så såg jag en reklam där de visade en sida som sålde ut alla nya saker skitbilligt. Som till exempel; Xperia X1, iPhone, Porsche Boxter och massa massa andra saker. Det är typ som en auktions sida som man ger bud på hur mycket man vill betala, men det är inte nå gamla saker som de säljer som på tex, tradera. Utan här så är allt nytt och fräscht ;D Ska nog fråga mina kära föräldrar ifall jag inte kan få lägga ett bud på Xperia eller IPhone. Skulle ju vara så himla roligt ifall jag skulle vinna :D Typ köper en mobil värde 7000 för typ 500 det vore ju sjukt häfftigt ;D
Här hittar ni sidan!

Ska nog ta och sova nu!

Hej.
Ärligttalat så har jag ingen lust alls att vara vaken längre. Tror fan att jag ska ta och lägga mig i sängen. Ska också ta och börja läsa på Änglar och demoner. En bok som jag tror kommer vara minst lika bra som Da Vinci-Koden, eller ja jag hoppas ju iallafall att den kommer vara lika bra. Så vad ska jag säga mer..? Ähh, det finns inte så mycket, som sagt så har jag inget att göra så jag ska nog ta och lägga mig. Somnar nog ganska fort ikväll tror jag. Eller ja jag hoppas det också villsäga!
God natt på er :-*

Redovisningen gick bra, men glömade göra allt

Jag glömde ju berätta hur det gick på bokredovisningen idag! Det startade med att att datorn kronglade och det gick inte att få nån kontakt med mitt memorystick. Men tillslut gick allt bra så jag fick fram mitt powerpoint iallafall. Allt gick strålande fram tills att jag var klar och nästa person startat. Då insåg jag hur mycket det var jag glömt at berätta. Och det värsta var ju att jag inte hade delat ut frågorna jag gjorde igår. Men Nora sa att jag kunde få fortsätta imorgon ifall jag ville. Och det är ju klart jag vill. De i klassen sa iallafall att de tyckte min redovisning var skit bra, och att jag lätt skulle få ett MVG. Men jag tror dock bara att det blir ett VG. Men man ska vara glad sålänge det är över G ;D Hehe..

Alldeles för högt!

Hej, idag har dagen vart riktigt seg. Efter skolan så hade vi luciaträning i kyrkans hus med konfimanderna. Och jag säger bara en sak: FÖR HÖGT! Alltså det jag menar är att tonarten är alldeles för hög .Det är bara de små från barnkören som kan sjunga så högt. Vi tonåringar har liksom problem med det. Kan vi inte höja bara lite grann. Annars får man ju vara tyst under hela framträdandet för att publiken inte ska spränga trumhinnorna. Det låter ju fördjävla falskt! Nee usch och fy!

Joo förresten så har jag vart duktig och städat på mitt soffbord ;) Visst är jag duktig?! Nu ligger det inte en hög med massa kablar och annat skit, nu kan jag faktiskt ha min dator här uppe igen XD


Färdigskrivet för idag

Sådär, nu har jag gjort allt klart! Novellen är färdig och bildspelet är klart. Nu ska jag bara göra en fusklapp som jag ska ha imorgon. Men det går ju fort ;D Nu ska jag gå och dra ut frågorna som jag gjort tills imorgon. Sen ska jag sova och jag tror faktiskt jag ska börja läsa på Änglar och demoner nu faktiskt ;D


Redovisningen klar, jobbar på novellen nu!

Nu ahr jag gjort klart min redovisning och jag ska visa den för mina föräldrar senare när de kommer hem. Nu sitter jag och jobbar på min novell som ska vara inlämnad den 4 december. Hoppas verkligen att den bli bra nu så jag kan höja mitt G+ till ett VG. Hoppas verkligen. Har kommit igenom ungeför halva nu. Har plockat bort lite grann och lagt till lite annat. Så det är inte helt och hållet samma novell. Skulle ni vilja att jag lägger upp resultatet på bloggen här sen? Det kommer såfall bli ett sju jävlans långt inlägg xD Tur att man bara kan kopiera och klistra in. Men nu ska jag åter bege mig till mitt skrivande. Hörs

Lite planer på min redovisning

Hej.
Nu har jag kommit på lite planer på hur min redovisning ska bli imorgon. Eller jag det var mamma som gav mig ideén. Hoppas jag har tillgång till en dator bara. För det är så att jag tänkte att man kan ju göra ett bildspel om just boken och även om Dan Brown (författaren). Vore inte det ganska piffigt?! För det står ju att man skulle använda tavlan eller något annat slags redskap om man ville nå högre betyg. Och får jag som jag vill så kommer jag prata på tills jag berättat hela boken för klassen ;P Hehe.. typiskt mig. Men jag ska försöka korta ner så det bara är det viktigaste. Men det är så mycket som jag vill ta med men jag har inte den tiden.
Jo jag har även sagt nej till mötet som är ikväll. Jag anser att detta är viktigare och för det mesta så umgås vi bara på de mötena. Nu när vi  finns så kanske det bli ändring på det men som sagt, det här är viktigare.
Nu ska jag börja på mitt arbete!

Min tur att bli sjuk då!

Jaha.. nu är det min tur att få vara hemma och va sjuk. Och jag har verkligen inte tid nu! Det är ju hur mycket som hellst i skolan som måste fixas. Massor med läxor och prov. Jag har inte tid!
Gick iallafall hem från skolan idag för typ en halvtimma sedan kanske. Mår verkligen piss, hoppas jag är frisk imorn så jag kan göra min bokredovisning. Och det är ju positivt att jag är hemma nu för då kan jag ju jobba på den!
Jaj.. nu är det dags att ta det lite lugnt. Ska nog ta och kolla på filmen nu när jag har lite tid och det är ju typ det ända jag kan göra nu. Samtidigt kan jag ligga och tycka synd om mig själv för att jag har blit sjuk x)

Lugn kväll

Hej. det har vart en riktigt lung och skön kväll faktiskt. HAr lite huvudvärk så har tagit en alvedon och ska just gå och lägga mig och läsa de sista sidorna som är kvar i boken. Imorgon väntar en riktig plugg dag. Som lyckligtvis inte bli så himla mycket plugg. Först och främst måste jag kolla på filmen om boken så jag har något att jämföra med i redovisnongen. Hoppas verkligen att det kommer gå bra.
     Nu ska jag sova. Sov gott!

Även fast man är tonåring betyder väl inte det att man inte har barnasinet kvar xD

Hej. Idag skulle jag igentligen vart hemma och pluggat och vart duktig men jag orkade inte så jag gick ut och var med Johan. Vi hade skit nice ;D Vi dracka lite (gissa ? ;P) och sen har vi cyklat lite. Fast det roligaste var iallafall när vi gick och åkte i pullkabacken men bobbar xD Haha det var skit skoj x) Johans bob gic sönder så han åkte typ "snowboard" xD haha.. Det var också skojigt.
Det var ju den där meningslösa skolkdagen idag och ärligt talat trodde jag att det skulle vara massor med personer som inte var här. Typ nästan halv klassen. Men så var det faktiskr inte. de flesta var faktiskt här. Det var typ bara Elina som var hemma och var "sjuk". Haha.. xD
Nu måste jag läsa klart boken, hej då!

Julafton om exakt en månad

Jo visste ni att om exakt en månad är det JULAFTON :D Sjukt roligt va? Vad har ni tänkt köpa förnågot då? Jag har iallafall bara planerat att köpa till familjen. Jag måste spara så mycket det går av mina pengar om jag vill ha nån ny mobil eller inte!


Skriva klart novellen också!

Just kom på att jag även måste skriva klart min novell. Eller ja den är ju klar men den ska skrivas rent på datorn som vi sen ska maila till Nora. Får göra det sen när jag har tid!

Två lektioner på hela dagen!

Shoo, idag har vi typ bara haft två lektioner. När vi kom till skolan så hade vi studietid sen åkte alla 8:or och 9:or in till enköping och kollade på en teater. Den var riktigt bra faktiskt! Efter det var det hemresa igen och då var det direkt lunch. Efter det så skulle vi ha svenska men Nora var sjuk eller nåt så vi hade håla. Då hade vi liksom typ närmare 3 timmars rast tills nästa lektion. Och under den tiden så hade typ alla på skolan snökrig. Skit roligt, verkligen ;D Sen hade vi franska och då var jag rätt seg eftersom det var sista lektionen och det är ju acceptabelt liksom. Så jag hängde inte riktigt med där alls. VI fick iallafall reda på att vi skulle ha prov om två vecor. Så jag skulle gärna vilja veta vad det är jag ska träna på tills dess.
Nu ska jag gå och läsa de sista sidorna i boken tror jag! Sen måste jag börja på min bokredovisning. Måste ju fan få högt betyg på detta. ;P

da Vinci Koden går på tv3

Hej, just nu på tv3 så går filmen av boken jag just nu läser - da Vinci Koden. En av de bästa böcker jag läst, och det ska jag säga, jag har läst många bra böcker. Och det är fanemej svårt att få just det omdömet av mig, att en bok är bra är sälsynt. Men på senare tid har jag lyckats pricka rätt nästan varje gång!
Det är inte sån jätte stor skillnad mellan boken och filmen men det är ändå lite små olikheter som i varje film. Måste då säga att boken såklart är bäst.
Nu börjar den igen så måste dra!


Jämförd med da Vinci

Jag satt nyss och gjorde ett test på Facebook och det handlade om vad man hade för hjärna. Och när jag var klar så blev jag jämförd med Leonardo da Vinci. Det stod att min (och hans) hjärna var liksom speciela och så stod det en massa annat drabbel. Men det var väl coolt, att ha liknande hjärna som den store professorn och konstnären Leonardo da Vinci. Och ännu coolare är det ju att jag just håller på att läsa en bok som har väldigt mycket med honom att göra ;P

Länkar mot djurplågeri

Detta är kopierat från en blogg jag läser dagligen. Läs nogrant och lägg in länkarna nedan ni också. Det är ju fan sjukt!


"Jag såg något riktigt hemskt nyss som nästan fick mig att fälla några tårar, djurplågeri med djurhets. Det finns idioter där ute som medvetet klarar av att utsätta djur för plågeri och sedan somnar gott på kvällarna. Folk som får en adrenalinkick av att se djur döda djur. I de här fallet jag såg hade människorna fångat en björn, slagit ut alla tänder och sedan bundit fast den. De skickade till slut ut två upphetsade hundar för att döda den medans de själva satsar pengar på vem som dödar den först och på vilket sätt! Folk som gör sånt borde helt seriöst torteras till döds.

Jag gjorde medvetet bilden oskarp

Vill ni ge mig en julklapp i år? Sprid denna länk på era bloggar"
Sänd ditt bidrag till WSPA
WSPA´s startsida för mer information


Bara 43 sidor kvar

Hej, nu har jag bara 43 sidor kvar i Da Vinci Koden. Synd för jag  vill inte läsa ut den för den är så jävla bra rent ut sagt! Men nån gång måste det ju ske och det är snart. Men jag bestämde mig för att ta en lite paus iallafall.
Har som vanligt jobbat idag och efter det så kom mormor och morfar hit och vi har suttit och pratat och ätit peparkakor och ädelost. Mumsigt va? ;) hehe.. nå mycket mer har inte hänt faktikt. Har ju bara legat och läst hela tiden. Har inte en kollat på tv. Det är ju riktigt bra ;D
Nu ska jag kolla min mail och samtidigt nöta Britneys nya skiva ;P Hehe.. efter det så blir det läsande av massa bloggar :)

Nöter Britneys nya skiva :)

Hej, det var ju ett himla bra tag sedan jag laddade hem Britney Spears nya skiva till datorn men har inte haft tid att lyssna på den fören nu! Så jag tror jag är inne på tredje gången jag spelar skivan ikväll ;P Den är skit bra ;D Lööve it, låten circus är sjukt bra! Fast jaa, alla låtarna är ju skit bra!


Desperate Betty!

Nu ska jag ta en liten läs paus och kolla på de avsnitten jag missade i tisdags då jag var på möte och middag. Alltså så är det ju såklart Desperate Housewives och Ugly Betty! Så vi hörs senare.. Vad ska ni göra ikväll då?

Skäms för att säga att jag är svensk!

Men what the fuck?  Kom på att jag inte sagt något om utröstingen i idol igår! Men hur i helvete kan man rösta ut Anna? Hon är ju så sjukt jävla bra! Jag blir tamefan så förbannad att jag spricker :@ Hur i helveta kan hon åka ut när hon står och hänger löst tillsammans med en sån jävla dålig person som Johan Palm!
Alltså det är något jag inte kan förstå! Och det är ju självklart att jag missar just detta bara för att jag valde att gå på bio istället för att sitta hemma hela kvällen!


Haaaaaat åt svenska folket. Jag skäms ju fan för att säga att jag är svensk! Ni är fan förjävliga! :@

Gårdagens trevliga kväll

Hej, nu var det ett tag sedan igen! Men jag har verkligen haft det fullt upp med att läsa så jag har inte hunnit. Men nu har jag en liten data dag. Igår så var jag hemma hos Christine hela dagen efter skolan. Vi hade skit roligt, det var jag, hon, Elina, Emma, Sanel och Joel. Johan var också med ett tag men inte hela kvällen. Strax efter 4 så åkte Emma, Elina och Sanel in till Enköping och jag, Christine och Joel var till SG och åt mat. Sen åkte även vi in till Enköping. Vid 20.15 så satt vi inne i en biosalong och skulle precis ta och börja se Bond Quantum of Solace den var verkligen skit bra :D Den var ltie halvkronglig att hänga med i men det är ju de flesta Bond filmerna.
Mitt i filmen så märker jag att ena linsen hoppar ut ur ögat! Hur kul är det på en skala egntligen? Jag försökte stoppa in den igen men det gick inte så jag slängde skiten och fick lov att se på ena ögat bara ;S Skit jobbigt. När vi kom hem igen så gjorde jag samma sak med den andra och slängde den sen åkte vi hem till Christine igen och där stannade jag till typ 00.00 eller nåt. Den sista halvtimman så var vi på skolan och kollade när Sanel och Joel åkte fyrhjuling. Sen skulle jag hem och då fick jag skjus av Sanel. Det var skojigt ;D Fast det var lite läskigt, det var ju halt och jag hade ingen hjälm på mig! Den var ju Sanel tvungen att ha för det snöade så man såg knapt något alls. Men nu sitter jag här och letar efter en ny mobil. Jag vet inte om jag ska ha xperian. För såg nyss genom en länk en kompis skickade till mig att det verkade vara en riktig skit mobil :S Synd nog! Det var en Expressen jornalist som skrivit det och han skrev bara om det dåliga, det verkade inte alls som att det fanns nå bra med mobilen alls i hans ögon. Så jag sitter just nu och kollar lite fakta om andra mobiler. Jag skulle vilja ha iphone men det är ju bara 2 mpix och jag vill gärna ha lite mer. Så sitter och glor lite på Samsung Omnia. Den verkar ju vara riktigt bra men jag kommer väl inte att köpa den.. inte än iallafall... måste hinna sörja över xperian :'S

Datorn ska stängas av

Nu ska jag stänga av datorn och läsa bok fram till 22.00 för då börjar en ny säsong av Dirty Sexy Money! (; Finaly x)
Jo jag tycker att det är lite små dålig stil av våra konfemanderledare att lägga ut lucia träningen idag på nätet när det sedan står att det börjar imorgon. Tänk de som verkligen vill vara med men inte kollar på deras blogg idag då? Nu var det ju tur att jag kollade in, men det jag vill säga är att jag tycker att de borde skriva detta lite i förväg. Det kan ju inte vara så att de fått reda på att det skulle vara lucia träning imorgon, idag. Ja det vore ju lite konstigt.
Men nu ska jag läsa bok i typ 2 timmar. Hej då !

Sammangfatting om gårdagen

Så snart har jag läst ut boken. Den är så jävla bra rentutsagt. Men jag känner att jag behöver en lite paus från läsandet. Jga blir så otroligt trött.
Men här kommer en koer sammanfattning om gårdagen. Det var så att när jag kom hem från skolan så lade jag mig och läste och somnade tillsist för att jag vart så trött. Inte för att den är tråkig, absålut inte därför! Sen vaknade jag och insåg att jag visst sovit med linserna i och det är ju absolut inte bra ;S Menmen... en halvtimma senare så åkte jag in till Enköping. Där skulle vi ju in på kommunfullmäktige. Det var ganska tråkigt men det var även ibland riktigt intressant. När de beslutat att vi skulle finnas så lämnade vi deras möte och begav oss in i ett annat rum. Där satt vi och pratade lite sedan bar det av till Vita Elefanten. Där satt vi i minst 2 timmar och gottade oss och hade sjukt trevligt :D Känns typ som man känt alla i gruppen hela sitt liv. Väldig trevligt ^^
Efter det så gick jag och Karin till hennes pappas jobb, värmeverket. Där drack vi lite kaffe och vid halv tolv tiden på kvällen slutade han jobba och vi begav oss hem. Det enda som var lite nego med kvällen var att jag missade Ugy Betty och Desperate Housewives. Men det går ju att ladda hem avsnitten. Nu ska jag iallafall kolla in min mail som är tokmycket. Hoppas det bara är en massa reklam ;P Sen ska jag läsa lite bloggar och sen hade jag tänkt kolla på Andra Avenyn!


Det här Schampot köpte jag föresten också igår

För er som inte vet så är det denna bok jag läser

Och nu är det inte mycket kvar alls längre. Det är typ bara drygt 100 sidor. ;)

Nu är det dags för Sex and the City

Aså jag vet att jag borde läsa bok, men jag orkar verkligen inte. Så jag tror faktiskt jag ska ta och kolla på Sex and the City. Så jag kommer väl få ångra mig imorn eller ikväll. Men jag har betsämt att jag inte tänker starta min dator alls imorgon, de timmar jag är hemma ska jag bara läsa. Sen försvinner jag ju iväg på möte och sedan på en trevlig middag med rådet. Hoppas det blir lika trevligt som jag tänkt mig. Men det blir ju som man skapar det. Vill jag ha roligt för jag göra det roligt och då kan man ju inte sitta gömd bakom menyn hela kvällen utan att säga ett ord.
Det blir nog en livad kväll hoppas jag. Iallafall om jag lärt känna alla tillrekligt bra hitills så kan jag nästan garantera att det blir väldigt pratigt. För av den lilla erfarenheten jag har av detta gäng är att alla verkar ha svårt att hålla igen truten x)
Jaja, film dags nu. Hörs nån annan dag. Inget mer idag kan jag tänka mig och inget alla imorgon. Hej då, nu blir det en lite bloggpaus!

Läst hela dagen

Hej, eftersom att jag har typ lite mindre än en halv bok att läsa ut tills nästa vecka så har jag helt enkelt ängnat de timmar jag vart hemma från skolan nu till att läsa. Så det är anledningen till att jag inte har bloggat fören nu. Men jag har även haft ltie problem med att börja läsa, det hela började med att jag startade min tv och fastande framför Disney Channel (som kommit tillbaks). S där har jag suttit till för ca en timma sedan. Jag kollade på en massa braiga program x) Men nu har jag läst kanske 20 sidor och jag känner att jag behöver vila ögonen och hjärnan från boken en stund.
SÅ ska bara göra detta och lita andra saker sen ska jag stänga av datorn och börja läsa igen.
Sitter just nu och diskuterar men en vän över msn vad som är skillnaden mellan msn och skype. Hoppas jag kan få henne att fatta varför det är enklare att använda skype när man spelar ett internet spel, som t.ex wow, istället för att göra det via msn!

Nu har jag fått hem filmen

Sådär, nu har jag fått hem Sex and the City. Hoppas den är bra! Men innan jag kan se den så ska jag se på Gossip Girl, Andra Avenyn och sen Sanningens Ögonblick. Så jag vet inte om jag orkar se på filmen ikväll, får kanske bli imorgon när jag kommer hem från skolan!

Sex and the City the movie

Ikväll blir det till att se den här filmen. Hoppas verkligen att den är bra :D Är det nån av er som sett den? Är den värd att kolla på?! Det jag läst om den så verkar den bra och den har fått bra kretik. Nu är det bara att se efter själv. Kanske inte passar mig alls.
Nu ska jag se på tv, hörs!


Hon är sin egna lilla speciela personlighet

Hahah.. jag diggar verkligen min kanin :D Hon här verkligen en egen speciell personlighet! Jag tror inte det finns någon kanin som har sån häftig personlighet som henne. När jag var ut och gjorde rent åt henne nyss och skulle stoppa in henne i sin bur igen så hade hon gömt sig i buskarna och hoppades väl på att jag inte skulle få tag på henne. Men jag fick tag i hennes nackskin och då bemöttes jag av ett lite morrande, så där som hundar gör! Det är coolt tycker jag xD När jag fått upp henne och hon var i min famn upprepade hon samma sak och såg riktigt sur ut sen när jag stoppade in henne i buren. Det såg nästan ut som att hon tänkte "Nej, inte in i det här fängelset igen". Ohh, jag diggar henne så jävla mycket, kommer bli så tomt den dagen hon inte finns längre! :(


Måste ta bort inlägget

(Jaha.. det var ju bara att plocka bort inlägget, hoppas du är nöjd nu elina ;S Det är iallafall inte jag!) ...Föresten så snöar det som fan nu!


Så här lite snöade det för typ en och en halv timma sedan!

En halv timma senare så såg det ut så här

Yterligare en halvtimma senare såg det ut såhär!

Trevlig kväll :D

Vi hade en jätte trevlig kväll igår. Vi kollade på film och pratade och flummade oss ;) Skit nice. Vid 00 tiden kom Sanel och vi hade det riktigt trevligt. Han sov också över tillslut men var tvungen att vara hemma vid 8 tiden på morgon efter för att han föräldrar inte skulle vakna och märka att han inte var hemma. För han hade nämligen smygit ut ;P Heheh...
Ikväll så spenderas natten hemma hon Oliwia. Det kommer bli hon, jag, Elina, Sanel, Emma, Christine och Joel. Men Emma, Christine och Joel kommer inte stanna över natten. De kommer gå hem igen till Christine senare inatt. Men det är väll trevligt att de är med ett tag iallafall ;D
Nu ska jag äta mat så vi hörs imorgon när jag är hemma igen!

Natten hos Elina

Hej, har vart med Elina och Oliwia hela dagen. Skit nice :D
Idag på gympan var inte jag och Oliwia med så vi sa till Andreas att vi skulle gå på promenad och när vi kom tillbaks så hade vi förvisso vart det också. Vi var nämligen till affären och köpte choklad och lättöl. Visste ni att man faktiskt fick köpa det när man är under 18?! Så jag gick in och berättade att vi var tillbaks och sa att vi satt ute i omklädningsrummen. Där satt vi och skrattade och hade det trevligt. Efter ett tag så ropade vi in Elina till oss och då kom Andreas efter för att se vad vi höll på med. När han såg ölen så såg det ut som att han skulle få slag. Och gick fram och plockade upp den och läste på den och sa: "0,5% alcohol, inte drickar man väl öl i skolan heller?" Oliwia hade redan drukit upp sin men när han ställde ner min som jag fortfarande hade ltie kvar i så tog jag upp den och halsade den sista skvetten och sa: "Sluut!"
Och ställde ner der igen ocg det var skit kul att se honom.
Nu ikväll ska vi tre sova hemma hos Elina i deras husvagn. Just nu är jag bara hemma för att äta mat. Men vi hörs mer imorgon när jag kommer hem, om det inte blir fler nätter!

Snart släpps nya albumet!


Jag har väl kanske lite barnslig humor!


Haha.. vilka söta låtar xD

Hihi... sitter ute på youtube och kollar på lite roliga klipp xD
Eller det är väl musik också men, men. De är ju så söta. Diggar den första låten, iallafall dialekten x)





Haha.. visst är de väl söta xD ?

Jag får alltid sån beslutsångest!



Varje gång jag går på resturang så får jag alltid sån beslutsångest och vet inte vad jag ska välja. Allt låter ju så otroligt gott ju! Så inför middagen på tisdag så sitter jag nu och förbereder mig på vad som kommer finnas på menyn så jag slipper den där ångesten. Hoppas jag klarar av att bestämma mig nu tills nästa vecka.
Pad Thai är förjävla gott ska ni veta. Några i min klass gjorde det på HKK. Och förvisso tål jag ju inte nötter som det är i denna maträtt men det har aldrig hindrat mig från att smaka något. Men man kanske ska vara lite försiktig och inte äta en hel talrik. Får ta något annat. Det finns ju så mycket mumsigt att välja på. Men jag har nog bestämt mig snart får jag hoppas. Det är ju några dagar kvar nu!

Problem med PDF-filer

Ja jag har ett program jag måste fixa till min dator och det är PDF så jag kan öppna dessa filer. I ett av mailen jag fick så var det en PDF-fil jag skulle öppna och eftersom jag inte har det på min datorn så fick jah gå och låna min mammas datorn för att kunna skriva ut dem. Det är nämligen dagordningen till kommunfullmäktige mötet vi ska på på tisdag. Så det måste jag ju ha. Nu ligger det prydligt bredvid mig och är snart redo att bli läst.
Det kommer bli väldigt roligt för efter vi haft mötet så bjuds vi på middag på Vita Elefanten. Mummsigt va? Ska gå ut på deras hemsida och kolla in menyn och se vad jag vill ha på tallriken. Detta ser jag verkligen fram emot :D

Fick nyss ett Myou mess så ska se vad det står där, hej sålänge!

Massor med mail

Hej, när jag loggade in på msn så såg jag till min chock hur jävla mycket mail jag samlat på mig under dagen. Helt sjukt. Så nu får man väl sitta och kolla igenom detta innan man kan göra något annat.
Min dag har vart helt ok. Lite halv seg men det har gått bra iallafall. Idrotten var skit tråkigt, det roligaste var väl att vi vann men det är ändå skit treåkigt att spela innebandy. Man får inte taklas och göra andra elakheter och man får inte ha klubban ovanför midjan. Det fick jag lära mig när bollen flög ovanför mig och jag slog ner den med klubban. Då vart det avblåsning. Ja vad ska man säga? Jag är väl inte nån naturbegåvning när det gäller idrott direkt. Men så är det. Nu ska jag iallafall begemig ut på min hotmail och vi hörs väl senare!

Nu ska jag sova!

Sådär, nu har jag pluggat klart för denna kväll. Hoppas alla läxförhör går bra nu då imorn! Men nu ska jah iallafall sova fast första ska jag läsa lite bok. Ska ju snart vara utläst. Shit, har inte ens 14 dagar på mig längre. Nu får jag lägga på ett kol. Jaja.. god natt på er allihop!

Jag vill se normal ut!

Jag som trodde förut att jag lyckats bli av med egenskapen att enbart ta massa ego-bilder på mig själv var borta. Men icke då! Den har väll bara legat och väntat på att jag ska få intresse för det igen. Och nu är den tillbaks. Jag älskar verkligen att ta massa bilder på mig själv. Det är väll en anledning till att jag har så stort ego kanske, för att jag gillar hur jag ser ut. Eller jag gillade väll snara det mer förut. Då var det de bästa jag visste att se mig själv i spegeln och se hur smal jag var. Nu har jag helt ändrat den uppfatningen. Jag avskyr nästan  att se min kropp. Jag tycker att den är så jävla äcklig rent ut sagt. Eller det kanske är att ta i, men jag inser nu att det inte är normalt att vara så här smal. Men jag har faktiskt lyckats gå upp lite i vikt men jag är inte nöjd. Jag vill börja få träna och då menar jag träna på gymn inte nån sport. För när jag hade min jobbiga kris för två år sedan så såg jag till att alla min muskler försvann. Och det blir väl så, när kroppen inte får nån mat så tar den av det som finns. Och då de muskler jag lyckats bygga upp tack vare brottningen och det. Men nu är de liksom helt bortblåsta. Jag vill liksom se normal ut, inte ha värra anorektiker armar. Ehh, ni fattar säkert vad jag menar!



Konfermation idag

Hej, har nyss kommit hem från en eftermiddag i "Kyrkans Hus". Vi har vart där på sånt där konfermations möte, eller vad man nu ska kalla det. Jag har ju tänkt lite som min vän att jag ska hoppa av men jag är glad att jag inte gjort det. För det är jobbigt innan man ska dit men när man väl är där så har man så trevligt med alla och man skrattar och har sig! Nä det finns ju inget ont som inte har nå gott med sig!
Vi har iallfall suttit och pratat om kyrkans år. Där vi fick veta om vilka färger de har till vilken del av året och symboler och andra saker. Ganska intressant på något vis faktiskt.

Nu ska jag sova!

Sådär. Nu är alla program slut och jag ska sova. Först ska jag kolla in alla bloggar. Blir nog en hel del att läsa för jag har bara kollat en gång idag! Jaja.. anyway så var det bara det jag ville säga. Så god natt på er!

Kollar på Desperate Housewives

Hej
Sitter just nu och kollar på Desperate Housewives på kanal5. Fett bra x) Har ju även kollat på Ugly Betty innan som också like always är skit bra! Men innan dess så kollade jag ju på Borat som är roligt i vissa sener men den blir jobbig efter ett tag.
Men nu har jag inte tid längre. Det börjar nu igen!

Det går inge bra!

Nää nu orkar jag inte spela mer. Det går inte så bra med andra ord! Jag kom på mig sjsälv med att inte sparat senast jag spelade så jag hår fått börjat om från en plats jag var på i våras! hur kul är det igentligen? Inte kul alls!
Men nu ska jag iallafall lämna detta ett tag och bege mig in på min lillebrors rum och se på en film han laddat ner, Borat. Har sett den förut men det är ju bättre än att sitta och irritera mig på detta jävla spel!

Skit spel, det går inge bra!

Nu ska vi se denna!

Film eller tv-spel? Det är frågan!

Hehe.. xD Försökte göra mig lite lustigt nu och härma Schakesper (hur i hel*ete stavas det?). Hihi.. men det är ju teknisktsätt fråga just nu! Ska jag gå och hära ifall min bror vill se filmen eller inte. Om det nu visar sig att han inte ska se den så tänker jag starta mitt PS3 och spela lite Ratchet & Clank. Det var verkligen ett bra tag sedan jag ens spelade något tv-spel, aa förutom de gånger jag nött gh3 med kompisarna. Det är ju förvisso ett tv-spel men liksom inte på det visset som jag menar. Ett riktigt tv-spel är såna spel där man springer runt och ska klara av en massa tingesta. Men gh3 är liksom ett spel där man enbart spelar på en gitarr. Det är ju inte samma sak liksom. Endel tycker nog att jag är helknäpp och annser att det är samma sak bara det att man gör olika saker på olika spel. Men jag står för min åsikt och tycker inte det är ett spel utan ett sett att underhålla sig på med sina vänner. Det är mer av ett sälskapsspel. För inte fan är det väl särskilt kul att sitta och spela t.ex Ratchet & Clank med en kompis. Det är ju rätt trist för den som sitter bredvid och ser på. Men gh kan man ju spela varannan låt och det är mer som sagt som ett sälskapsspel man spelar med vänner. Lika så är SingStar. Det är också ett spela man kör med kompisar!


Två sälskapsspel som man inte kör själv utan med vänner!

Internet funkade inte igår

Hej, förlåt att jag inte uppdaterade igår efter att jag sett på Narnia filmen, men det var så att när jag skulle ut på nätet igen så visade det sig att internet inte fungerade. Men nu funkar det igen ;D
Jag har fått yterligare en kommentar från Towa (som jag berättade igår var med i 'Sanningens ögonblick'. Hon verkar vara väldigt trevligt fakitkst. Jag är en sån med väldigt mycket förutfattad mening men här verkar jag ha fel, kanske?! Sen fick jag även en kommentar från nån tjej som ville att jag skulle berätta ifall Narnia Prins Caspian var bra och jag kan inte säga annat än att den var en av de bättre filmer jag sett detta år, och de är en hel del! Det får utan tvekan ++++ plus. Det sista pluset togs bort pga att lite djur var väldigt mycket datagjorda. Men det var det enda som inte var bra. Gillade man den första filmen så kommer man älska den här. Det hände så himla mycket mer denna gång. Och ja jag kan bara säga att den är skit bra!
Var nyss ner till affären och köpte godis, ska se på filmen en gång till men den här gången ska min lillebror också kolla. Hade det inte vart för att han ville se den så hade jag nog kanske spelat lite tv-spel ;P

Nu ska jag se på Narnia Prins Caspian

Sådär, nu var det ett bra tag sedan jag kollade klart på Andra Avenyn. Har kollat på alla avsnitt för denna vecka på webben. Skit bra, verkligen! Så nu har jag inget att göra så jag tänkte starta Narnia filmen, Prins Caspian som jag fick hem igår som jag aldrig han med att se. Hoppas den är bra iallafall ;D Det jag hört om det är iallafall att den ska vara det. Så nu får vi se ifall jag också tycker det. Kan ju vara kul det ju x)
Jaja... nu ska jag sluta tjata om massa strunt. Hörs senare. Och då kommer en analys om filmen och betyg!


Hmm? Vad tror ni denna film får för betyg då?

How well do you know me?

Min kompis la upp en quiz på sin blogg och jag tänkte att jag kan ju också göra en, det kan ju vara roligt att veta hur bra nån känner mig ju!

     
 
Hur bra känner du mig?
1) Hur gammal är jag?
  15
  13
  16
  14
 
Powered By: QUIZYOURFRIENDS.com

Kommentar från Towa som var med i 'Sanningens ögonblick'

Ohh, shit häftigt! Säg nyss en kommentar som jag fått om inlägget om Sanningens ögonblick och det var från ingen annan än hon Towa som var den första tjejen som var med i programet xD Fett coolt ;D

Sov dags

Nu är Sanningens ögonblock slut och Linda kom in i slutet så hon hann med 5 frågor. Den andra hoppade av. Men det ska bli kul att se nästa söndag vad som fortsätta skall! Nu ska jag iallafall bara läsa min bloggar sen ska jag sova. Ska bli väldigt skönt :)
Så god natt på er!

Sanningens ögonblick

Ligger just nu och kollar på tv. Det är sanningens ögonblick på kanal5. Linda har inte kommit in än men snart är det nog dags. Hon som är nu här verkligen skit roligt xD Hon har tamefan gjort allt! Henne har de fått för sina synder.
Nu börjar det igen så hej!

Första avsnittet av andra säsongen...

... var jag skit bra ;D Hihi.. det hände massor och jag kan knappt vänta tills nästa söndag. Men nu är det klockan 20.00 Och nu börjar Andra Avenyn. Så vi hörs väl senare antar jag. Ikväll är det ju även Sanningens ögonblik och då är ju Linda Rosing med ;D

Ganska trist kväll

Hmm, ja det var ju ingen höjdar kväll direkt. Vi typ åt mat (som inte hade nån smak alls) och sedan fikade vi. Jag och min kusin spelade lite hockeyspel och de var nog det roligaste under hela kvällen. Hon vann förvisso med 1 poäng men jag spelade klart bäst och jag hade vunnit om jag inte gjort 3 självmål.
Nu är jag ju såklart hemma och det var tackvare att Gossip Girl började så jag gick hem annars hade vi nog fortfarande varit där. Gud så hemskt :S

Nu ska jag hoppa in i duschen!

Om ungeför en timma ska vi åka till F&F och äta mat. Då måste man ju se ren och fräsch ut så nu ska jag hoppa in i duschen. Tar med mig massa musik såklart. Mycket trevligare så ;P Men jag tror inte att jag hinner blogga nå mer innan vi åker så detta blir ett hejdå rå ;P

Jo föresten så har jag laddat ner nya Narnia Prins Caspian som jag tänkte se ikväll när jag kommer hem. Hoppas den är bra ;D


Som vanligt är Anna min favo!

Som vanligt är ju Anna min favorit i Idol. Hon är helt klart bäst i idol i år. Sen är det såfall Kevin som ligger på andra plats. Men jag har alltid haft Anna som favorit ändå sedan hennes audition. Lööve her!


Fars dag

Har ni gett era pappor något fint idag? Min har iallafall fått rakblad till hans rakhyvel och sånt där skum, sen fick han även choklad ;P

Idag har jag iallafall sålt aftonbladet som gick väldigt bra! Fick allt sålt ;D När jag kom hem sedan för ungeför en timma sedan så gick jag direkt ut till min lilla söta kanin och gjorde rent åt henne i hennes bur! Hon fick ju såklart även vara ute och hoppa lite!
Om typ 2 timmar ska vi åka till min farmor och farfar och äta mat. Blir nog trevligt. Men de får ingen tidning eftersom de är slut!
Sitter och kollar på reprisen från idol.

Det var ju skit bra :)

Sådär nu har jag sett klart på GG avsnittet. Förvisso var det över en timma sedan men jag har haft annat att göra så jag har inte hunnit blogga. Men det var iallafall skit bra :D Kan knappt vänta tills imorgon för att se hur det fortsätter! Hoppas jag inte blir besviken ;D
Nu ska jag iallafall snart gå och sova, ska ju upp och jobba imorn så jag behöer min sömn.
God natt på er everybody!

Nu ska jag se på Gossip Girl

Ville bara säga att jag fått hem 18 avsnittet av Gossip Girl på datorn nu. Jag missade ju det när det gick för en vecka sedan. Och eftersom de börjar på en ny säsong nu så kanske man ska se detta avsnitt för att hänga med på vad som hänt innan!
Gosspi Girl är en serie som passar mig utmärkt. Rika personer, mycket snusk, mycket snygga kläder och de lever helt enkelt livet jag alltid velat leva!
Man kanske skulle ta och läsa böckerna också, nä det har jag inte tid med! Har så mycket andra böcker som jag ska läsa. Om jag vill läsa alla böcker som jag vill så skulle jag behöva mer än mitt liv på mig för att kunna det! Det är riktigt många ;P


Ursäkta min dåliga uppdatering!

Hejsan!
Ni får ursäkta min dålig uppdatering för dagen. Men det var så att jag vaknade inte fören halv 1 och kom inte upp fören en halvtimma senare. Sen halv 2 skulle vi åka in och äta mat hos min mormor och morfar. Det var väldigt trevligt. Vi fick mycket gott ät äta och vi hade det väldigt trevligt!
Så kom hem nu för bara någon minut sedan. Så är det nån som vet ifall det är nå bra på tv ikväll eller? Håller inte koll på tv:en längtre så mycekt som det var förr! Nu är det nästan bara datorn som gäller!

Ikväll var det Lars tur att lämna IDOL

Ja ikväll var det ju Lars tur att lämna idol. Men jag ska då säga det att det kändes riktigt bra att se Johan när han fick veta att han hängde lös ;) Jag kände verkligen den där skadeglädjen stiga så mycket! Så nu är det ju bara att hålla alla tummar man har för att han ska lämna IDOL nästa vecka. Då blir det ett startfält som är värt att lyssna på iallafall då man inte behövder hålla för öronen när det är nån som ska åka!


Ja ikväll var det din tur Lars

Hade det varit en rättvis utröstning hade Johan åkt ut!

Ja, som ni ser ovan så om det hade varit en rättvis utrösting hade Johan fåt lämna idol ikväll. Men så är det ju inte. I en musiktävling (INTE snygg/söt tävling!!) så tycker jag att man ska rösta på hur personen sjunger inte på hur den ser ut! Men så är det ju inte, det vet både ni och jag! Så då är bara frågan, vem åker hem ikväll? Alla var jätte bra förutom Johan och Lars. De va faktiskt sämst. Men jag är rädd för att Alice får lämna tävlingen ikväll faktiskt. Det vore ju verkligen synd för då har vi bara Anna kvar som tjej! Om hon nu får vara kvar så får de tamefan visa vad de går för. Nu måste de verkligen huga tag i vartenda strå de kan få tag i för att hänga med i tävlning! Det verkar nästan som att idol är en tävling för killarna. Så länge jag kan minnas så så är det hela tiden tjejerna som fått lämna idol först. De har hela tiden vart väldigt tomt med tjejer. Och i år har väll inte en enda kille (förutom han den blonda som jag inte kommer ihåg namnet på) åkt ut?
Jag tycker det ska bli ändring på det nu! Skärper tjejer, sluta rösta på folk för hur de ser ut, rösta på hur de sjunger istället. För ingen människa med alla hjärnkapasitet kvar kan tycka att Johan är bra!

Idolpaus

Sitter och kollar på idol fast nu är det paus. Det har faktiskt varit riktigt bra om jag ska vara ärlig :) Jag vet inte om Johan var så bra men han var ju faktiskt inte totalt värdelös heller. Inte Lars heller för den delen. Men Anna var ju klart bäst ikväll så är det ju bra! Nu ska jag se ett kipp med min nya mobil som finns på listan. Jag kan ju passa på att berätta vilken det är också. Det är en Samsung Omnia.

Alltså den här konfimations saken var ju värd också!

Som rubriken lyder så tycker jag ju verkligen att den här konfimationssaken var värd, NOOT! Det var totalt värdelöst. Det började med att jag och mamma kom fem minuter sent. :S Det första som vi gjorde var att man skulle gå en runda runt huset "Livetsstig" som de så vacker yttryckte det. Det började med födelsen sen till sist så kom man till Himlen. Och himlen var inomhus i Kyrkans Hus där de bjöd på en massa fika! Hur värt är det egentligen på en skala? Jag och mina brudar satt på samma rad och sen när de skulle börja prata så kunde inte tjejerna sluta skratta så man blev helt uttittad och man skämdes ju inte lite. Jag gillar att ha allas blickar på mig men i såna här fall så står jag gärna och glor istället för att vara gloobjektet. Jag fick säga åt dem massor med gånger och även Oliwias mor sa till och sist var det till och med prästen. Men tillslut så blev de tysta och det var riktigt skönt ska jag säga.
Det värsta som hände under kvällen var iallafall när de sa hur många gånger man var tvungen att gå i veckan för att kunna få ihop sina poäng. Jag har fyra st just nu och man ska ju ha 40. Men om man ville ha alla poängen fram till i maj då vi ska komfimera oss så måste man gå minst två gånger i veckan! Det är ju sjukt mycket och man får bara ett poäng för var sak man gör. Det är ju fruktansvärt. Det är ju typ som att bekräfta att man dyrkar gud och går i kyrkan varje söndag som alla gamlingar utan liv! Hallå jag går i åttan, har de nån aning om hur mycket läxor och prov vi har? Hur ska jag även hinna med det här? De jag undrar då ibland hur de har tänkt. De kan ju inte ha tänkt mycket alls!
Nu ska jag iallafall snart äta mat, men innan dess så ska jag kolla på lite klipp från min nya mobil som ligger på listan för tänkbara mobiler jag skulle kunna tänka mig att köpa. Men änsålänge är det ingen som slår toppen där xperia fortfarande ligger!

Torris dag

Hej, idag har alla, då menar jag verkligen alla, vart jätte torra. Till och med jag! Shit vad har det vart med min klass idag? Denna dag har vart skit tråkig och jätte långsam. Man hade liksom bara lust att gå hem och lägga sig under täcket igen! Totalt värdelös dag ska jag säga.
Det har förvisso inte hänt något specielt idag heller. Bara det vanliga.
Jag har lite lust att starta mitt PS3 och spela nå spel tror jag. 
Jag, Elina och Oliwia skulle ju hat trevligt i helgen men så blev det inte. Ingen hade orkat planera något alls och inget hade nämt något för sina föräldrar eller nåt. Så vi tänkte göra det nåsta vecka och då hoppas vi ju såklart att nån mer kan komma. Och som Oliwia så vackert utrycker det, "Vi ska inte festa, vi ska bara kompisdricka". Eller var det just det ordet hon använde eller var det något annat? Jaja... skitsamma, det har samma inebörd iallafall. Och väldigt trevligt kommer det ju bli. Jag behöver faktiskt ha en lugn helg känner jag. Kan vara skönt att bara ta det lugnt.

Sådär, nyduschad och klar

Så nu har jag pluggat klart och hunnit med en dusch också. Riktigt skönt. Så nu är det bara sängen som väntar. Så god natt på er alla människor i världen!

Nu har jag dragit ut på tiden tillrekligt!

Så nu är klockan halv 9 och jag har fortfarande inte börjat plugga. Nu får jag ta mig i kragen och sätta mig och göra det. Så enkelt är det. Jag är inte på plugghumör just nu men det måste ju göras. Så hej på er! Efter att jag pluggat ska jag hoppa in i duschen och det ska bli jävla skönt ;D

Forum Nacka

När jag var i skolan idag så sa Johan att han och hans mor skulle till nån ny shopping galleria i sthlm och där kände jag mig verkligen efter för jag hade inte hört något alls om det. Men nu så har jag kollat upp allt. Och nu tror jag tillockmed att jag vet mer om Korum Nacka än vad han gör. Jag har kollat in en massa bilder och sådant och det ser ju helt amzing ut ju! Skit modernt och lyxigt. Måste verkligen dit snarast möjligt. Men denna helg går inte för jag har planerat in en fest med några vänner. Eller rättare sagt så bli det bara jag, Elina och Oliwia. De andra var så otroligt tråkiga. Johan hade ju en bra anledning iallafall. Jag hade också stuckit och shoppat om jag hade kunnat det istället. Men jag måste först fixa lite pengar. De är snart slut. Har typ bara drygt en tusenlapp kvar av de där 3000 jag hade förra veckan. Så mycket har jag väl inte köpte för?! Och sen måste jag ju även spara till xperian men jag får nog köpa den när det blit lite billigare i think. Har inte en chans att kunna köpa den nu när den är så dyr, finns inte en chans att jag kan hålla i så mycket pengar utan att jag skulle gå och köpa kläder för dem. Ne det är ett stort problem med mig. Men jag ska iallafall åka dit, jag struntar i ifall jag inte köper så mycket, huvudsaken är ju iallafall att jag sett stället!


Inte lite härligt det ser ut då va?

Måste läsa ut den snart!

Åhh, jag måste läsa ut den här snart. Jag har bara typ tre vecor på mig och jag har bara kommit halvvägs. Så det är bara att läsa så mycket jag kan nu. Hoppas jag hinner läsa ut den tills dess. Jag vill ju inte bli efter med den här också.



Äntligen klar med novellen

Nu är jag äntligen klar med novellen på svenskan. Gud vad skönt. Så nu har jag tagit hem em massa svenska saker för att jobba ikapp det jag missat pga det här. Det är inget bra på tv på torsdagar heller va? Då kan jag ju göra som jag gjorde igår, plugga hela kvällen och sitta och ängna mig åt mig själv och datorn hela dagen tills klockan 18-19 där då börjar jag plugga. Sen när jag är klar så går jag och lägger mig och läser. Jag måste ju verkligen läsa nu eftersom  den snart måste vara utläst. Och som jag skrev igår så har jag bara kommit halvvägs. Så jag har lite att kämpa med. Nu ska jag göra lite roliga saker här på datorn, bla, läsa bloggar och kolla in min bdb :)
Ha det så bra ;D

Sitter på SO lektion

Hej. Sitter just nu på So-lektion. Vi har tillgång till datorerna därför att vi ska skriva om ett parti. Jag har inte bestämmt vilket parti jag ska skriva om än! Har kollat in moderaterna och sverigedemokraternas parti sidor men moderaternas är ju rätt enkelt att veta vad de står för men det är inte så många som har så stor koll på vad sverigedemokraterna står för så det blir ju dels mer fakta för mig och alla kompisar när an presenterar. Kattis tyckte att jag skulle skriva om detta parti pga avdet jag skrev här ovan. Men jag vill iallafall säga att jag inte är för detta parti.

Nu ska jag sova!

Nu har jag gjort allt jag skulle här vid datorn också. Så nu är det dags att gå och lägga mig. Orkar inte göra hårinpacking får bli nån annan dag. Men nu ska jag iallafall ligga i någon timma och läsa. Måste ju läsa ut den snarast! Jag kan inte bli sen med det här också. Jag har redan gåt över tiden på svenskan med novlen på två lektioner nu imorn. Det är inte jätte kul. Jag vart klar med den sista lektionen vi hade på oss att skriva men den vart ganska lång så det tar ett tag att senskriva den! Jag hoppas inerligt att jag blir klart imorn. Jag har typ tre sidor som jag ska skriva rent och det bli säkert en hel del ändrande eftersom. Jag blir ju som ni vid det här laget aldrig nöjd. Jag skulle kunna sitta och skriva och ändra på den hela livet och ändå inte bli 100% nöjd. Jaja.. sån är jag. Nu är det iallafall dags att tänka på sängen.
God natt på er!

Är det bara jag som blir partysugen när man ser den här reklamen?


Det här är verkligen min favorit reklam just nu och låten ska vi inte tala om, det är så jävla bra tycker jag ;D Är det nån som har den här låten så skulle ni ju gära kunna få skicka den åt mig!
Är det nån mer än jag som blir partysugen när man ser den här? Mina föräldrar blev iallafall helt förskräkta när de såg den och beklagade sig på att sådant händer så jag hade ingen lust att säga att jag vart väldigt partysugen när jag såg den. De skulle säkert ta ett lång alvarligt snacka med mig om alkohol såfall xD Och det har jag ingen lust med. Jag kan redan allt . Jag är nog mest allmänbildad i min familj kan jag tänka mig. Jag vet nästan precis allt, nästan sa jag!

Det tog ju nästan bara tre timmar!

Nu är jag äntligen klar med alla läxor och det tog ju nästan bara tre timmar. Det var ju inte så farligt :S Usch snacka jobbigt ska jag säga. Jag brukar sitta en timma annars normalt. Det vart en timme med bara matten, sen de andra två timmarna var då engelska, tyska, franska, svenska och jag skulle ju ha gjort no:n men jag upptäckta att jag glömt den i skåpet. Så det var vad jag ängnat dessa närmaste timmar åt. Vad har ni gjort en kväll som denna? Ärligt talat tror jag att jag ska gå och göra en hårinpacking sen ska jag gå och lägga mig efter. Måste läsa massor. Boken måste vara utläst till vecka 48 och det är vecka 45 nu och jag har bara kommit halvvägs. Så nu är det bokläsning. Den här kvällen har jag inte ägnat åt nå roliga intressen alls! Men det måste ju finnas en sån dag också. Jag önskade bara att de kunde fixa nån stanns där man kunde gå och plugga här i Fjärdhundra för jag får liksom ingen ro när jag är hemma. Det finns så mycket annat jag vill göra. Kan inte vårat bibliotek ha öppet varje dag efter skolan så man kan ägna sina eftermiddagar åt att sitta där och plugga?!

Dags att plugga kanske, prov imorn!

Juste, hade redan glömt att vi hade prov imorn men det är väll bara att sätta sig och plugga nu de närmaste timmarna. Det är ju ändå inget bra på tv nu, eller ikväll överhuvudtaget för den delen. Så denna kväll kommer ägnas åt skolarbete. När jag pluggat klart på matten så ska jag sätta mig med svenska, no, engelska och tyska. Så detta blir en ganska tråkig kväll men ibland måste man ju. Ska fråga om mor  min kan tänka sig att fixa nå gott att äta annars så kommer jag nog få det rätt tufft. Skulle ju verkligen vara gott med lite choklad. Kanska ska åka ner och köpa det nu innan affären stänger?! Ja, det är ju nästan en timma kvar tills dess så jag hinner väl komma på vad jag vill. Men nu är det dags att lämna datorn och bege mig mot böckerna!

Rasist eller bara väldigt rolig?

Haha.. sitter just nu ute på youtube och kollar på klipp från Shan da man. Han är så jävla rolig aså xD Herregud, man måste verkligen va skit torr och ha hur tråkig humor som helst om man inte gillar hans skämt. Även fast han drar skämt om araber, kurder och blattar så är det på ett roligt sätt ju! Han själv är ju kurd och han skämtar ju om sin egen "ras". Så jag vill väl inte direkt säga att det är nå rasistiska skämt. Det han säger är ju faktigt sant bara det att han får fram det på ett otroligt roligt sätt xD


Grattis till segern Obama!

Man kan ju inte säga annat än ett stort grattis. Nu är du en legend Obama, som USA:s aldra första genom alla tider svarta presiden! Du ska vara väldigt stolt. Men nu är bara frågan, hur länge har han kvar att leva? Det är en väldigt intressant fråga det tycker jag! Några kompisar gissade på en vecka men jag tror han klarar sig ett bra tag faktist. Han tillträder ju inte makten fören nån gång i januari 2009 så jag tror han kommer leva fam till dess. Men antingen dör han just den dagen eller så hinner han leva där några dagar, veckor eller om han har riktig tur ett par månader! Så ta vara på tiden du har kvar och njut till fullo! Umgås så mycket du kan med din familj för snart kommer du inte få träffa dem nå mer! Sorgligt det tycker jag verkligen men tyvärr är det nog sant. Världen är tuff och oretvis och det finns många människor som inte vill se en svart människa med makt. Fruktansvart tycker jag verkligen att det är men även detta är ju tyvärr sant!


Vad ska man ha för straff?

Hej. Idag iskolan har vi diskuterat i både klassen och elevrådet vad man kan ha för straff för såna som stör på lektionen eller skolar. Vi kom snabbst fram till att man skulle ha kvarsittning efter skolan om man skolkade men vi hade väldigt svårt att komma på något passande straff för störande. Johan kom med ett väldigt roligt förslag och det var att man skulle låsas in i ett litet rum son inte har några fönster och det ska vara kolsvart, sen var tionde minut så sprutas en gas in i rummet som stinger svett, piss och massa anndra vidiriga dofter. Där skulle man få sitta från en halvtimma till 3 timmar beroende på hur pass mycket man stört. Det förslaget skrattade jag gott åt ska jag lova xD ;)
Men skämtåsido, vad skulle kunna vara ett passande straff. Några tycket att man kunde få kvarsittning även pga detta. Men då kom vi ju fram till att kvarsittning har ju alla såfall i samma rum och då om båda personerna som pratat får kvarsittning då kommer sitta i samma rum igen så blir det ju bara såfall en förlängning på deras samtal!
Jag tyckte dock att man kunde knyta fast personerna i deras tår sen får de hänga ut genom fönsterna från högsta våningen! Eller som Emma kom på, detta var mest riktat mot Elina, så kunde man spänna fast denne person och så tar man bort allt smink och borstar ut håret och plattar det! Skulle vara väldigt roligt faktiskt xD
Men återigen så är det ju skämt och då är ju fråga vad skulle passa bra som straff, ni skulle väl kunna komma på någåt bra anternativ som jag kan medföra till skolan imorn.

Är han villig att dö för att bli en legend?

Men gud vad alla tjatar om det där jävla valet om USA:s nya president. Visst det är väl intresant men är det inte lite väl överskattat, det gåller ju liksom inte oss direkt! Nästan varenda blogg jag kollat in har minst ett inlägg med detta som tema. Jag tycker liksom är det blir för mycket. Men vill ni höra min åsikt så är jag helt säker på att Obama vinne valet. Det är ingen snack om saken. Men sen sa min lärare något som jag tyckte var väldigt intresant. Hon trodde också att Obama vinner men att han sedan efter bara ett litet tag kommer bli skjuten. Och när man tänker efter så är det rätt logiskt. Varför skulle det inte hända liksom. Den första svarta presidenten. Det väcker nog väldigt mycket rabalder. Så jag undrar om han vet vad han gett sig in på?! Undrar om han är villig att dö för att bli USA:s första svarta president och därmed bli en legend!? Det är en intressant fråga fakitkt tycker jag! Hmm, vad tror ni? Vem tror ni venner valet?


Är du verkliegn villig att dö för att bli en legend?

Litet inlägg i pausen!

Sådär, nu är det paus i Desperate Housewives och jag tänkte att jag kunde komma och göra ett kort inlägg här på bloggen. Innan Desperate så var det ju Ugly Betty och det var som vanligt lika bra ;D Betty hade köpt en lägenhet och när hon fick se den så var det ett jävla råtthål. Hela lägenheten såg ut som skit men hon fick hjälp av sin familj att fixa upp den och hon blir kär i sin nya granne. Hon får även ett nytt jobb eftersom Wilhelmina har sett till att Daniel har blivit sparkad från Mode och då skaffat sig ett nytt jobb på Player Magazine. Och då måste även Betty flytta med eftersom hon är hans asistent! Men nu har jag inte tid att sitta här mer. Det börjar igen om några minuter så jag återkommer när det har slutat. Hej så länge!

Vad är det med mig just nu?

Aså vad är det med mig just nu egentligen? Jag har liksom i två-tre dar nu bara suttit och nött massor med Britney låtar. Sådana som jag tröttnade på för flera år sedan. Jesus, womanizer fick mig att börja lyssna på alla hennes hits igen xD Haha.. jag förstår mig då inte på min kropp ibalnd.
Men nu har jag inte tid att sitta här längre. Om fem minuter så börjar Ugly Betty och jag har redan missat tillrekligt med seriger redan pga att jag vart tvungen att göra andra saker som faktisk vart viktigare!

Haha.. fett roligt, eller?


Haha.. jag tycker iallafall att detta är väldigt roligt ;P

Nya skor och ingen mjukglass på vintern

Hejsan!
Idag har jag vart i skolan like always ;P För första gången var faktiskt HK:n ganska rolig. Visserligen var jag ju inte där hela heller eftersom jag var tvungen att gå på möte med styrelsen. Men Det jag han med att vara där så var det kul. Jag och Karin gjorde en sallad från Iran och den var faktiskt riktigt god :) Lite stark kanske. Men god var den. Vi fick även smacka va vad alla andra lagat och jag säger då det att allt var faktiskt riktigt gott, förutom en soppa. Fast jag är inte så mycket för soppa. Men det var visst bara jag som inte tyckte den den var nå god.
På de andra lektionerna så hände det inte så mycket. Fick en massa läxor men vi är väl vana vid det här laget.
När skolan var slut så åkte jag, mamma och min lillebror in till Enköping. Morsan skulle till kiropraktorn och banken och jag skulle köpa skor och kolla på Xperian. Min lillebror skulle också ha ett par nya skor. I sista minuten var jag in på Fridolf och köpte ett par Lacost skor. Jag stod ett bra tag och velade mellan dessa och ett par Fred Perry skor. Båda var skit snygga men Lacosten passade bättre på min fot. Den var även några hundralappar dyrare men det är värt det. Så nu har man slängt ut yterligaren en tusenlapp. Jaja.. jag behövde ju ha nya skor, så vad ska man göra åt saken.
En sak som jag drygade mig sjukt mycket på! Jag var ävldigt sugen på mjukglass och gick till kiosken för att köpa en men får svaret: "Nej, tyvärr  vi säljer inte mjukglass på vintern."
Mehh, jaha, tänk om det finns folk som liksom är beroende av det eller vi som inte bryr oss om vad det är för tid på året och vill ha mjukglass varesig. Ska vi behöva gå runt i flera månader för att kunna få våran mjukglass eller! Det är ju inte direkt så att man går och köper sig sin egna mjukglassmaskin, eller är det nån som gjort det? Ne det blev jag riktigt arg över ska jag säga!
När jag kom hem föresten så kunde jag inte börja blogga på en gång för jag var verkligen tvungen att göra massa läxor men nu har jag tid för min underbara dator igen ;D


Köpte skorna på Fridolf

Här är lådan som mina skor låg i! Den ser ut att vara svart men ljuset gör så det blir den färgen, är egentligen grön!

Här är skon. Lite dålig bild pga att min jävla dator inte tar emot min kamera. Men visst var den väl ganska snygg? :)

Bråka inte med mig och försök vinna, det är helt omöjligt!

Ehmm, jag orkade inte kolla på det är jävla skit programet så jag satt mig istället igen framför datorn och drog på högsta volym på laptopen och spelade Britney Spears låtar från alla olika album ;P Hehe.. kul var det iallafall xD Mycket roligare än att se ett torris program som Färjan! usch hata färjan! Jävla sunk program!
Men nu ska vi inte vara såna! Nu ska vi vara muntra xD
Ska förvisso gå och sova snart så det är väl bara att försöka lugna ner mig lite, mitt hjärta går i var just nu xD

Jo glömde berätta en rolig sak som hände idag xD Det var så att på lunchrasten så gick Johan och Isak hem till Johan och spleade WOW -.- visst är de torra, jag vet!
Men anyway så gjorde jag, Elina och Oliwia som alltid, vi smög på de!
När vi kom hem till Johan så hade de glömt låsa dörren så vi smög sakta in och de märkte inget fören vi hysteriskt började gapskratta xD Av den enkla anledningen att från hans rum så hördes: "Okej, på tre då, ett, två, tre!" Och sen började de spela nå smörja, och då kunde vi bara inte hålla oss! De var inte så värst förvånade över att vi kommit. Hmm, undrar hur detta kan komma sig? ;P Men iallafall, så fick vi vara kvar ett tag tills Johan tröttande på oss eftersom vi var ganska högljuda och Oliwia rotade igenom hela huset efter tändare xD Så när vi låg som skönast inne i Johans soffor så kom han med vattenspruta och började spruta massor på oss. Och det var skit jobbigt så vi gick självmant ut tillslut. Men det roliga var inte slut där ska ni vet! Oliwia var så torr så hon gick tillbaks men jag och Elina stod utanför Johans hus och gallskrev. De kommer troligen få klagomål från grannarna xD Haha.. vad kul! Mitt i allt skrikade så ringer min mobil och det är Johan som ringer. Jag svarar med att skriva vårt oooh så vakra rop i örat på honom, sen la jag på. Sedan ringde han upp igen och då svarade jag på riktigt. Och då visade det sig att de hade gåt därifrån och vi hade inte märkt något. Vi hade vart inne på deras tomt och skrivit och fört sådant oväsen så vi inte varken sett eller hört att de lämnat huset. Dum som han är så bad han oss att stänga grinden, men är man så taskig så man kastar ut oss så ska man fan inte förvänta sig nå välgörenhet inte! Så vi lämnade allt i en enda stor röra xD När vi kom ikapp Johan och Isak så frågade de ifall vi hade stängt och vi svarade odramatiskt: "Ne varför skulle vi göra de?" Och han blev puttig och de båda sprang tillbaks för att stänga. "De kan ju blåsa sönder annars". Usch så torr! Men jag och Elina kom iallafall i tid till lektioen och de gjorde inte dom xD Hah.. jag vinner alltid. Det är ingen idé att försöka bråka och vinna över mig för det är helt omöjligt!

Färjan

Nu ska jag faktiskt gå och kolla på kanal5:s sugiga program Färjan. Det är ett totalt världelöst program som ingen kan tycka va roligt! Men det är inget bättre just nu på alla dessa kanaler som finns. Man får väl tager det man haver helt enkelt ;P
Ja först ska jag ge min lilla rubbit food. Hon är nog färr hungrig i think!


Alla är kollade nu!

Nu har jag kollat klart alla avsnitten och även skickat mitt mail.
Avsnitten var skit bra, men jag saknar två karaktärer just nu! En av den är Kim och den andra är Adam. Adam är jag ganska säker på att han kommer tillbaks i typ nästa säsong men Kim som har en fast roll i serjen tycker jag borde komma tillbaks nån gång. Han skulle på nån resa och den bore fan vara slut snart! Ne, just det är jag lite irriterad på. Men kommer det nya karaktärer så måste ju nån få lite mindra sener. Och i detta fall är det väl Kim som det gäller. Men jag tycker ändå inte att det är bra!

Nu är mailet skrivet

Sådär, nu är mailet skrivet men jag har inte skickat det ännu. Jag tänkte höra med min mor och se ifall jag ska ändra eller lägga till något. Kanske kan vara bra! Just nu står hon i våran hall och pratar med min lillebrors fotbollstränare. Så ska fråga om hon kan läsa det när de har pratat klart.

Första avsnittet klart

Sådär. Jag har nyligen kollat klart på första avsnittet av AA, vet att det tog lite tid men jag har haft annat att göra innan jag kunde kolla in det så nu är det sett och jag har bara en sak att säga! Sjukt jävla spännade! Så nu är det dags för mig att kolla in andra avsnittet. Nyfiken på hur det fortsätter xD
Måste även skicka iväg ett mail, ska nog göra det innan jag fortsätter kolla! Kom på att jag även missade Gosspi Girl igår sp ska fråga Trixie om hon har det avsnittet på mobilen så jag kanska skulle kunna få se imorn på nån rast om jag hinner!

Första dagen efter lovet

Sorry att jag inte uppdaterade igår, men jag orkade verkligen inte att starta datorn. Så jag struntade helt enkelt idet. Men vi hade det väldigt trevligt iallafall. Vi åt god mat sen spelade vi Wii hela kvällen :D Skit skojigt ;P
Det var typ det som hände. Mina föräldrar försa sig typ lite sen när vi åke hem och ville veta allt om Wii (de tycket också att det var skit skoj), så det lät lite som att de tänkte köpa det som "familjepaket" i jul! Vad skojigt. Då kan ju jag motionera fasten jag har roligt xD

Idag har var det ju första dagen efter lovet som sagt och den var trötsam men rolig iallafall. Mer ingående på ordet trötsam är att alla var jätte tröta, så vi var liksom skit sega och slöa. Men det var ju kul att träffa alla ju :D
Och nu fick alla se min nya frilla ;) Jag vet ju inte om det var sant eller om de bara var snälla, men de sa iallafall att de tycket den var skit snygg. Och är det nu så att de inte tyckte det men sa det iallafall så behöver ni inte säga något. Jag nöjer mig med lögner så länge jag inte vet att det är det ;P
Lite jobbig mening va? Knappt så jag själv höngde med xD
På franskan så gick inte läxförhöret nå bra alls. Skit om jag ska säga det rent ut. Jag är glad om jag har ett rätt ;S Men nu ska vi inte förvänta oss något! Det är bara för att det är lov och jag har ju lovat mig själv att inte tänka alls på skolan och det har jag inte. Så det är en anledning till att det gick skit dåligt. Pluggade bara imorse och precis innan.
Eftersom vi inte var hemma igår så missade ju jag Andra Avenyn så det är dags för mig att se det nu! Hörs sen!

                
Lite bilder på min nya frisyr. Om jag inte minns helt fel så har jag ju lovat detta!

Nu ska vi åka

Nu ska vi åka. Jag ska bara fixa håret sen ska vi åka och lämna lilla Frazze. Vi ska även äta middag hemma hos dem så jag uppdaterar sen när jag kommer hem igen!
Hejdå!

Hejsan!

Vill ni veta en skojig sak`? :) Disney Channelhar börjat funka igen :D Tjoho ;D

Jag har vart ute och sålt aftonbladet idag. Då följde morsan och Frazze med. När vi kom fram till Melisa (den snälla tanten som alltid ger mig massa godis) så fick jag en hel påse med godis :) Snällt va?! ;P
Så nu sitter man här och smaskar massa mumms och kollar på tecknat ;P
Haha, töntigt va?! XD
Jag har hunnit med att göra rent i min lilla kanins bur också. Sen har även Håkan (Oliwias mammas nya kille) var här och fixat lite med våra elsaker, (vad är det nu det heter?) jaja, whatever. Jag skulle få dimer i mitt rum men det gick inte. Synd va? Men han skulle försöka fixa det på ett eller annat sätt. Hoppas det verkligen funkar!

Ps. En rolig sak är ju att jag köpte dem där ansiktesprodukterna igår och det har redan blivit förbättring i min hy. Skoj va :D

Innan jag kliver in..

Innan jag kliver in i duschen tänkte jag bara berätta att jag flyttat bloggen nu åt höger :) Så nu är den i mitten vilken lycka va? :)


Vad braigt va?

Duschen väntar!

Nu när jag är nyklippt så måste jag ju hoppa in i duschen och få ut alla hårprodukter så jag lägger mig med ett rent och fräscht hår. Klockan är typ halv 9 men det känns som att den är mycket mycket mer! Är skit tröt. Ska ju upp om 12 timmar, kanska ska tänka på sängen. Kan ju vara skönt att sova lite måtro! Men det är synd om den lilla svarta som ligger här bredvid mig och sover. Han vaknar ju så fort jag rör på mig, och då ska han med och han ligger ju så bra här och sover så djupt. Men är det nu så att han ska gå upp så är det väl hans eget val. Jag tvingar honom ju inte.
Sen när jag duschat ska jag ta en tur med vovven så han får kissa lite och sen ska jag lägga mig under täcket och få min sköngetssömn ;P
Får inte glöma att använda min nya face wash jag köpte idag :) Den skulle även ta bort finnar stod det. Bäst för den det!

600:de inlägget

Oj, glömde berätta att förra inlägget var mitt 600:de inlägg! Skojigt va?!

Heldag i stan

Hej, nu är jag hemma. Har haft en jätte bra dag :D Har ju klippt mig och jag kan lova att det är nytt och luftigt! Är verkligen jätte nöjd :) Och jag vet inte om jag måste färga det brunare för nu är allt blont borta och det är nog tillrekligt brunt! Men jag tänker inte lägga upp några bilder på hur det ser ut. Då för ju ni som jag träffar på måndag veta i förväg, fast det kanske är bra så slipper ni slås av en sån chock ;P
Jag köpte även en ny stylinggel. Min käre mor klippte sig ju också och vill ni veta hur mycket det gick för? För båda aså! Drygt 1000 spänn! Så vi har haft vårt roliga nu ett tag ;D
Efter vi klippt oss så åkte vi till Maxi där jag köpte lite ansikts produkter, bl.a face wash och sen även en efterkräm som gjorde så huden fick behålla sin mjukhet. Detta ska användas morgon och kväll.
Så min dag har vart dyr och lyxig. Men ibland måste man ju få unna sig själv lite saker. Det spelar ju ingen roll ibland. Man måste ju få känna sig fräsh, så är det bara!
Jag har redan för visso varit hemma i snart 3 timmar man jag har inte haft tid att blogga fören nu, när jag kom hem skulle jag ut och gå med hunden och sen var det till att borsta honom sen har jag ätit mat, och de här tre små sakerna tog riktigt lång tid faktiskt!

Face washen, ursäkte de dåliga bilderna, men eftersom min jävla dator vägrar ta emot min kamera så får det helt enhelt bli bild med mobilen

Efterkrämen som jag köpte

Och sen även min nya hårstylingsprodukt!

RSS 2.0