Vad ska man ha för straff?

Hej. Idag iskolan har vi diskuterat i både klassen och elevrådet vad man kan ha för straff för såna som stör på lektionen eller skolar. Vi kom snabbst fram till att man skulle ha kvarsittning efter skolan om man skolkade men vi hade väldigt svårt att komma på något passande straff för störande. Johan kom med ett väldigt roligt förslag och det var att man skulle låsas in i ett litet rum son inte har några fönster och det ska vara kolsvart, sen var tionde minut så sprutas en gas in i rummet som stinger svett, piss och massa anndra vidiriga dofter. Där skulle man få sitta från en halvtimma till 3 timmar beroende på hur pass mycket man stört. Det förslaget skrattade jag gott åt ska jag lova xD ;)
Men skämtåsido, vad skulle kunna vara ett passande straff. Några tycket att man kunde få kvarsittning även pga detta. Men då kom vi ju fram till att kvarsittning har ju alla såfall i samma rum och då om båda personerna som pratat får kvarsittning då kommer sitta i samma rum igen så blir det ju bara såfall en förlängning på deras samtal!
Jag tyckte dock att man kunde knyta fast personerna i deras tår sen får de hänga ut genom fönsterna från högsta våningen! Eller som Emma kom på, detta var mest riktat mot Elina, så kunde man spänna fast denne person och så tar man bort allt smink och borstar ut håret och plattar det! Skulle vara väldigt roligt faktiskt xD
Men återigen så är det ju skämt och då är ju fråga vad skulle passa bra som straff, ni skulle väl kunna komma på någåt bra anternativ som jag kan medföra till skolan imorn.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0