Nu har jag en ny blogg

Sådär, det var lätt fixat! Nu är den nya bloggen klar. Jag skapade en på blogger.com
Är himla nöjd. Lite halv svårt att lära sig bloggen, men men, jag lär mig så småningom! Har precis lärt mig hur man ändrade layouten ;) Hehe.. Det är jobbigt att alla såna här bloggdomäner har olika namn för sin bloggsida. ;)
Här hittar ni min blogg förresten :) Och om ni vill lära er den redan nu så är det antoonkraft.blogspot.com
Och undar ni varför det är två O så är det för att det redan var upptaget med ett O. Aja.. det blev ju bra iallafall ;D Haha.. Men kom ihåg att kolla in bloggen nu ;)

Har lust att byta bloggdomän! ;@

Åhh, blogg.se bara kronglar ju hela tiden! Shit aså. Det tog säkert en kvart innan jag kunde logga in. Sen när jag väl kom in så loggades jag ut en massa gånger. !!! :@ Fortsätter det såhär så tänker jag nog byta domän! Jag har lesnat på att det ska hålla på så här hela tiden. För detta vara verkligen inte första gången det strular! Har funderat förut på att byta till blogspot eller nån sån?! Är det nån som vet ifall den är bra. Eller ska jag välja en annan ? ;S

Nu ska jag till skolan

God morgon.

Nu är det dags att gå till skolan. Men mamma glömde att stänga av sin dator så jag tänkte; "Va tusan, jag kan göra ett blogginlägg. Det hinner jag." Och kolla visst gör jag väl det ;) Det blev förresetn inte något O.C igår. Jag och pappa satt uppe och kollade på mopeder. Jag kan tänka mig att han tycker jag är ganska omständig för jag klagar på minsta lilla grej som är fel. Men jag tycker att den ska vara perfekt, det är ju trots allt mitt aldra första egna fordon. Det ska vara något specielt liksom. Då kan man inte ta vilket skit som helst.

Aja.. dags att staänga av datorn och gå till skolan. Fast först måste jag packa väskan, har gympa idag. Men jag ska se ifall jag inte kan få göra något mindre ansträngade eftersom att jag är förkyld. Och nu under natten käns det som attt det enbart blivit ännu värre! ;S

Sova tillsammans med O.C.

Nu ska jag sova. Men innan dess skall jag kolla på ett avsnitt av O.C.
Kvällen har spenderats i badrummet. Där har jag klippt naglarna, borstat tänderna och använat massa antifinn produkter. Nu var jag nyss och tog en alvedon och snart ska en halstablet komma in i munnen på mig! Imorgon ska jag be någn köpa nässpray till mig. Min är slut ;/ Det är ju inte kul!
Men men. Som sagt sov dags. Fast ska jag vara ärlig så vet jag inte ifall jag orkar se på O.C. (?) Jag är jätte trött och det kanske är bättre att försöka sova! Aja.. Vi får se hur det blir med den saken x)

Godnatt! :-*


Har ni samma intresse för serier som jag har? ;P Kollar ni också på O.C.?

Biblisk matlagning

Nu är jag hemma. Tog inte några bilder ;( Men men... ni får läsa istället. Och förresten så funkar ju inte mina jävla USB-portar jöö. Så det gjorde ju inte något alls! I början var det hela lite halvtråkigt. Jag passar liksom inte in i ett kök om man säger så! ;P Det jag gjorde var att skala moröter, skala lök och röra runt i grytan. Men det var trevligt när vi satt och åt. Det var himla nice ;D Jag gillar liksom just den där "sammanhållningen", som ändå inte är en sammanhållning. Men man kan prata med varandra och ha kul ihop utan att någon slänger ur sig en spydig kommentar, som jag vet en viss person som skulle göra ifall denna nu skulle vart med! Vi pratade om allt mellan himel och jord typ. Mest om personer i skolan xD Haha.. det kom fram mycket där man inte hört tidigare ;D Hah..

Joo jag glömde berätta om en lite olycka som hände när jag skulle skala löken. Jag hade kommit halvvägs in i löken med kniven och då fastnade jag så jag tog i lite mer och vipps så hade jag skaftet i handen och bladet satt kvar i löken! Det kunde ju gått riktigt illa ;P Men hade man lite fantasi och låsades att löken var ett huvud så såg det himla skojigt ut xD Hahah..

Så mycket mer gjorde vi egnetligen inte. Joo jag kanske ska berätta vad vi åt ;P Vi gjorde nån soppa som hete "Daniels soppa" tror jag. Det var massa grönsaker och sådant i. Har inte ätit hälften av allt tidigare. Men det var faktiskt himla gott! Hade jag kommit ihåg reseptet (som jag förvisso in läste) så kanske man kunde gjort den här hemma.

Nu ska jag äta sen ska jag iväg

Nu hinner jag med ett sista inlägg här innan jag måste fara iväg. Ska hinna med att äta några pannkakor innan också ;) hehe.. Man vet ju aldrig, jag kanske inte gillar matan vi ska laga alls. Eller så kanske jag inte blir mätt. Aja..
Fick till min förvåning se när jag gick in på deras blogg och kollade att det inte var i kyrkans hus som jag trodde utan det var visst i simtuna församlingshem. Vart det nu ligger? ;O Men mamma eller pappa vet säkert.

Sen på fredag ska alla åttor från våran skola till Härkeberga kyrka och kolla på gamla målningar från medeltiden. Vi går just nu igenom Albertus Pictors liv på so:n så det ska bli kul att se hans målningar. Visserligen har jag redan sett några i härnevi. Men men..

Nu ska jag äta mat. Så hej svejs!

Min första semla...

Idag har jag ätit min absolut första semla... för detta år ;P Himla himla mumsigt ;D Jag och Emma gick precis innan bussarna skulle komma och köpte oss en varsin semla! Det var skit gott ;D Och lite tjocka vi kände oss då när vi gick tillbaks till skolan med en varsin i högsta hugg och grädde på näsorna xP  Int tjockt alls xD ahaha.. Vi han precis äta upp dem innan vi kom in i skolan ;P



Ikväll är det bibliskmatlagning. Jag, Christine och Joel ska gå tillsammans dit. De som körde föra gången sa att det vart jätte gott och det hoppas jag verkligen för jag ser verkligen fram emot det nu ;) Heh..

Läggdags

Nu är det dags för mig att säga hej till kudden. Avslutade kvällen med ett avsnitt av Andra Avenyn. Har även kollat på hela första skiven av O.C andra säsongen. Så nu längtar jag tills imorgon så jag kan fortsätta kolla ;) Heh..
Som sagt så ska jag nu sova. Är ganska tröt faktiskt. Så det ska bli hyfsat skönt. Och det kanske är bäst att lägga sig innan morsan och farsan börjar skrika på mig och säga åt mig att gå och lägga mig xP

Nu ska jag se på O.C

Hej.
Nu under en bra tid har jag inte suttit vid datorn. Utan det har min bror gjort. Han var tvungen att låna den för att kunna göra sina läxor. Snällt av mig va?! Under den tiden låg jag och kollade på Simpsons. Men nu så är det slut och jag ska se på andra säsongen av O.C.


Min box är inte riktigt sådär tjock.. ;P

So tema vecka

Denna vecka har vi nån slags SO tema vecka. Idag hade vi en tjej på besök som berättade lite om målningar från medeltiden. Så på fredag ska vi besöka herkeberga kyrka. Ska bli himla roligt ;)
Sen hade vi även teknik idag. Det gick hyfsat bra. Vi löde små lådor. De skulle vara vattentäta. Och tja, min var väl inte riktigt det xP Heh..
När vi skulle ha tyska så hade vi spanska istället och det var hyfsat skoj ;) Vi lärde oss inte så mycekt för vi körde en liten le då vi skulle säga ett ord på tyska och de skulle försöka gissa vad det var, och likadant tvärtom!

Just nu ska min lillebror köra lite tv-spel eftersom hand dator inte funkar. Så jag ska väl försöka vara med! ;)

Hela kvällen framför datorn

Exakt hela kvällen har spenderats framför datorn. Jag har kollat på Merlin, lyssnat på musik och kollat på Carola 25 år.
Så har min kväll sett ut i allmänhet. Men nu ska jag faktiskt sova. Mamma ligger inne i sitt rum och tjatar på mig och gå in ochborsta täderna för att jag ger ifrån mig så mycket ljud när jag är inne på toa. Oj oj vad de bara klagar. Och sen om min rullgardin. Har de inget bättre för sig? De kan väl försöka sova istället för att skriva och gapa!
Aja.. God natt nu.

Vad får jag i betyg nu då?

Oj vad kommer jag få för betyg på no provet nu då? ;S Shit, aså jag vet ärligt inte alls vad jag kommer få. Är ganska säker på ett G men jag skulle inte bli jätte förvånad ifall det skulle bli ett VG. Men nu ska jag verkligen inte förvänta mig något. Jag är super glad ifall jag får ett G. För jag har verkligen inte pluggat något alls. Sen lämnade jag även  in min uppsats till Eva-Britta :) Hon tyckte att den verkade väldigt bra ;D Det är ju posetift ;D Hoppas hon är lika nöjd efter att ha läst den också.

Men jag ska äta mat nu så jag fortsätter senare. Eller egentligen finns det inte så mycket att fortsätta skriva om dagen. Men anyway xP

Sur utan att veta vad det är för fel

Just nu ska jag sova. Uppsatsen är renskriven, pluggat har jag gjort inför no provet imorgon och tänderna är borstade. Jag är jätte hungrig men orkar inte göra iordning några smörgåsar. Jag tänkte ta en yoghurt men det blev inte så för den tog min j'vla bror! :@ Så just nu är jag jätte sur. Låter ju lite töntigt att vara sur över en yoghurt men det är inte bra det. Ska jag vara ärlig så vet jag inte vad jag är sur för egentligen?! Är väl helt enkelt så att mitt blodsocker har sjunkit och då blir jag lätt sur. :/ Himla irriterande!!
Har jätte lust att gå och slå någon men det är nog bäst att avstå från det. Kanske det bästa jag kan göra nu är att sova. Och hoppas att jag somnar trots min hunger och dåliga humör! Åhh, vad sur jag är nu ;S Heeeelvete!! Och dessutom känner jag på mig att jag inte kommer få något bra resultat på provet imorgon heller. Och tänk ifall inte Eva-Britta gillar min uppsats och sätter IG på den ;S Fy fan vad hemskt.

Fullt upp hela dagen

Ber återigen om ursekt för att jag är så dålig på att blogga just nu. Idag är min ursekt, hela dagen!! Först var det aftonbladet, sedan skulle kaningen ha det rent och därefter fick vi gäster. Det var knappt så jag han duscha innan de kom.
Så det är dagens dåliga ursekt. Sen nu mot kvällen har jag legat i sängen och gjort klart min uppsats. Nu ska den bara renskrivas. Men det går ju fort. Så det behöver jag inte göra än. Kan ha lite rast nu eller vad man ska kalla det x) Har messat med Elina nästan exakt hela dagen. Vi började vid 2 tiden och nu är klockan typ halv 8 xD hah.. Undrar hur många sms det skickats under dessa timmar?! ;P Just nu sitter vi och tjafsar om ifall ett program vi kollar på är bra eller dåligt xD hahah.. Snacka liv eller hur!
Har inte haft tid alla under dagen att kolla på oc. Stackars mig. Men nu ska jag kolla på tv igen, eller gå ut till våra gäster!

Åhh, fyfan vad jag hatar den här jävla datajäveln!!!!!! :@

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!! Fan vilken jävla skit datorn jag har!!!! :@ Nu har den börjat igen! ÅHHHH! Jag var ju nyss och fick hjälp med den här jävla datorn!! Nu har de där jävla USB skitsakerna slutat funka igen!!! Jag är så jävla trött på den här jävla skiten!!! Åh!!!!!!!!
Så som ni säkert nu fattat så kommer det inte upp några bilder. FAN också!!! Jävla fitthordata!!!! :@

Nu ska jag iallafall vara någorlunda snäll och hjälpa min bror med hans dator...

Mamma tog examens idag

Anledningen till att jag inte bloggat något idag är därför att i morse var jag så tröt så jag inte orkade starta datorn. Och när klockan var halv 3 ringer mamma och säger att jag måste klä på mig för vi ska åka iväg. Gissa vart? Joo vi åkte till Uppsala. Det är så att mamma nämligen tog examen idag :) Så nu tycker jag att ni grattar henne. Eller iallafall skriver en lite kommentar där det står något i still med "Grattis!" ;) Hehe..
Nu skulle se byggnaden aså, det var riktigt magnefikt ;D Och hela examen blev riktigt bra :) Har en massa bilder. Men som jag skrev i förra inlägget så laddar just nu batteriet. Kvällen avslutades iallafall på McDonald's. Inte någon vidare examensmiddag va? ;P Ähh, det var gott iallafall xD hih..

Diskokvällen blev...

Gick himla bra ska ni veta ;) Är otroligt nöjd med kvällen. Förutom att jag stack iväg och kollade på den där j'vla fimen. Vi såg på Habib. Aså det var seriöst det sämsta skit jag nånsin sett. Fy fan vad dålig alltså. Men hade det inte varit för det där poängen så hade jag inte stannat kvar.
Men åter till kvällen nu då! I början trodde jag inte alls att det skulle komma mycket folk men tillslut var det en hel del, iallafall för att vara i lilla Fjärdhundra. Vet inte hur mycket vi drog in men en del vart det nog iallafall, hoppas jag ;)
Egentligen borde jag skämas lite.. ;/ Jag lovade ju igår innan jag gick att jag skulle ta massa niceiga bilder. Men ska jag vara ärlig så glömde jag helt bort kameran ;S Men Elina tog några bilder som hon fick skicka till mig. Så helt bildlöst blir det inte! Men just nu ligger min mobil och laddar. Batteriet tog slut idag så bilder kommer senare!

Mat nu sedan ner

Nu ska jag äta mat. Sedan är det dags att gå ner till skolan igen. Vi ska göra iorning inför kvällen. Så vi ses när jag kommer hem. Då blir det även en massa schnyggis bilder ;)

Hej då ;)

Disko snart

Hej. Ikväll kommer klassen att ha disko. Kommer förhoppningsvis bli bra ;)

Dagen har förresten varit himlans bra :) Vi gjorde inte så mycket på engelskan, på slöjden så hann jag väl inte så mycket men det var himla roligt. Fast mest avslappnande. Det var skönt att bara kunna stå och prata och banka på min plåtbit. För även om jag inte kom så långt så arbetade jag 80% av lektionen. För lite då och då så gick jag iväg in till målarrummet och pratade lite med Emma. Förresten så har vi båda lite träningsvärk idag xD Hah..
Sedan var det svenska, där arbetade vi med novelerna. Den skulle ju egentligen vara inlämnad idag. Men jag hann inte klart så hon sa att det var ok att lämna in den på måndag. Men jag hann nästan klart med hela kladden. Jag har bara lite grann kvar i slutet. Sen ska jag läsa igenom den själv, tvinga någon annan läsa den och sedan skriva rent. Det ska jag väl hinna göra klart under helgen. Det är ju bara idag som jag inte kommer vara hemma något. Jag har märkt att jag är mer och mer sällan hemma. Antingen är jag med kompisar eller så har jag annat att göra, som tillexempel vara på möten och annat skoj. Och ikväll är det som sagt disko.
Ska snart gå ner och hjälpa till att fixa iordning allt inför kvällen. Men kan tyvärr inte vara där hela kvällen. Ska på filmkväll med konfermationen. Men när den är slut så går jag till baks och hjälper till.

Just nu sitter jag och kollar på Joey. Skojig serie ;D Haha...

Skoj dag med E&E

Denna dagen var himla bra tycker jag. På idrotten så körde jag tennis. Jag trodde at det skulle vara jätte svårt. Jobbigt det var det. Men skojigt det kan jag lova ;) Sedan hade vi svenska :) himla himla roligt ;D Jag gillar verkligen EvaBritta, hon är himlns bra. Jag var rädd för at vi skulle få en som var sämre än Nora som skulle få det at bli tråkigt med svenska igen. Men icke sannicke ;) När skolan var slut så åkte jag, Emms och Elina in till enköping. Det var ju egentligen meningen att vi skulle köra powerboxning men så blev det inte, kommer till anledningen senare. Först gico vi i alla fall till lasarettet för att Emma skulle hälsa på sin morfar. Den stackarn har nå inreblödningar i magen :S usch så hemskt!! Stackars människa. Men men, därefter så gick vi till Lilla Japan Sushi och åt middag. Sedan begav vi oss upp till cafét uppe i Paus huset. Där tog vi en varsin take away latte. Sedan begav vi oss ner på stan och skulle försöka hitta till Enöglaskolan. Alla tre bah; öhh, asså vart ligger det? Har typ aldrig hört talas om stället ;P hah... Så duma vi är xD Men sedan kom vi även på att ingen av oss anmält sig.. Så vi struntade i det och ska istället köra nästa torsdag. Så istället för powerboxningen då så begav vi oss först till ett skabbit gym som vi vägrade gå in på. Så istället gick vi ner på stan igen och gick in på a3. Det vissade sig att första gången var det gratis. Himla bra :) Jag och Emma gick och böt om och körde. Elina orkade inte så hon gick en vända på stan istället xD hah... Det var iallafall skit skojigt att träna :) Vi testade på alla saker. När vi var klara så åkte Emma hem med sina föräldrar. Jag och Elina gick istället till idrottshuset och satt där ute i buskarns och pratade medans vi väntade på att hennes mamma skulle träna klart. Så vid halv nio tiden var jag hemma igen. Och jag hoppade genast in i duschen och ja nu ligger jag här i sängen med mobilen i handen. Orkade inte starta datorn :P hehe.. Nu ska jag iallafall sova. Tror ni jag kommer at ha träningsvärk imorgon då? ;) xD

Bilder från veckan hittils


När jag tog bort levefläcarna i måndags så blöde det så mycket så de fick sätta dit ett jätte plåster. Fick lov att gå med det där till skolan dagen efter ;P

Dålig bild, men men, ni ser ju lite att det är blod där. Det ran i hela ansiktet på mig. xD

Sedan tog Emma bild på mig idag xS Tja, vad kan jag säga till mitt försvar? xO Inte jätte vackert maybe X'D

Och lilla Emma själv ;D Schnyggt xP

Planer inför Ungdomsfestivalen

Hej. Det var länge sedan jag satt vid datorn nu. Jag tror inte jag suttit här på typ 3 dager eller något sånt. Det är himlans länge. Har hela tiden bloggat från mobilen. Har varken haft lust eller ork att starta datorn. Har vart skönt att ha ett litet brake.

Denna dagen spenderades i skolan. Himla skojigt, hade roliga lektioner. När skolan var slut så gick jag hem och tog det lugnt. Sen vid 18.00 tiden så åkte jahg och Karin in till Enköpng för att vi hade ungdomsrådsmöte. Efter en timme så kom Rotary och vi fortsatte vårat möte med dem. Vi diskuterade våran planerade ungdomsfestival. Det var både positiva och negativa syner på denna sak. En del tyckte att det var jätte bra och medans vissa tvekade och var himla strikta med allt. Som en gubbe, han tjatade hela tiden om den där jävla budgeten. Så vi fick förklara säket 5 gånger för honom att vi inte hunnit göra någon budget ännu. Men att de skulle få reda på den så snart den var klar.
Vi diskuterade även vad för artister vi skulle ha, eller iallafall tänkt ha. Samt vad för aktiviteter. Vi spånade lite på ifall vi skulle försöka få hit idol Alice och Robin. Eftersom att de flesta ungdomar kollar på idol så lär dessa dra en hel del publik. Man måste ju tänka logiskt ;P
Heh.. Nu ska jag gå och göra lite annat. Återkommer med mer senare, samt bilder från veckan!

LG Update

Ligger i sängen nu och ska till att sova snart. Är inte så himla tröt men förhoppningsvis så ligger jag inte vacken hela natten. Kvällen spenderades i sängen och soffan. Först kollade jag på Andra Avenyn, sen när det var slut så kollade jag på en dokumentär som gick på kanal5. Den handlade om en flicka som hade två ansikten. Fruktansvärt, och tyvärr dog den stackars flickan. Och det var enbart farmors fel! Hon bestämde i hela familjen, så hon bestämde då att flickan inte fick åka till något sjukhus och få hjälp. För enligt henne så var det gud som bestämde ifall hon skulle få leva. Fy fan vilken cp-kärring!!! Blev riktigt arg när jag såg det där. Men nu ska jag sova. Ny dag imorgon. Måste ha mina krafter ;P heh.. xD

My day...

Nu ska jag ta och berätta hur min dag vart. Var först i skolan. När den slutade så var jag med Johan. Vi var först ute ett tag, sen gick vi in och kollade på film. Först kollads vi på Guld kompassen. Men efter ett tag då trötnade vi på den och kollade istället på Halloween. Fast vi hann inte se så mycket innan min mamma ringde och sa att det var mat. Jag fick inte ner så mycket, måde rätt dåligt efter ett tag. Så det är väl anledningen till att jag ligger och glor på tv istället för att göra något lite mer intressant. Men men, jag ska ta det lugnt, jag vill inte bli sjuk så bäst att vila ;P

Ooooont ;S

Det räckee med att säga att mitt backhuvud gör himla oooont!!!! Och det kliar. Det är fruktansvärt :S men när man tagit en alvedon eller en ipren så slutar det. Men det är jobbigt när man lutar sig mot såret. Det gör himla himla ont! Just nu ligger jag i sängen och kollar på O.C. Vet att jag kollade på det igår men jag orkar inte kolla hela kvällen på när Obama blir president. Visst det är himla intressant men det räcker att se när han talar och säger den där presidenteden. Han har ju då handen på en bibel och visste ni att han ska ha sin hand på en av Abraham Lincons gamla biblar. Det är ganska häftigt ;) nu ska jag fortsätta se på O.C. Så hejdå! Pöss

En till j*vel borta ;P

Förlåt för att jag inte bloggat något idag. Jag har faktiskt inte vart nära en dator på hela dagen. Det startade ju med skola som gick himla bra, sen åkte jag och mamma nee till läkarvårdscentralen. Där skulle jag ta bort tre levefläcar, men fick i slutändan bara ta bort en. Det blev den jag hade i huvudet. Egentligen tyckte hon inte att jab skulle ta bort den heller, men med lite olika invändningar och min talang när det gäller tal fick jag som jag ville tillslut. Ni skulle bara sett hur mycket blod det kom. Det ran i hela ansiktet på mig ;S hehe... När jag kom hem igen så ägnade jag hela dagen och kvällen åt att kolla på The O.C. Nu ska jag sova, eller försöka. Jag har ett stort plåster sitter i bakhuvudet. Så jag kan väl säga att det är lite ivägen ;P ni får se bild på allt imorgon. Puss!!!!

Spotlife

Jag var inne och kollade på spotlife.se och kollade in lite info där. Så när jag läst allt som stod så fyllde jag i ett ansökansformulär där det sedan ska kolla in allt och se ifall det vill designa och hjälpa mig med min blogg. Nu får jag hoppas att det går bra :) Dem är ju himlans duktiga, de har designat alla stora bloggares bloggar, och även såna lite mindre. Så jag tror inte att jag kommer bli vald men det är ju värt att försöka iallafall. Sen kan jag ju tjata och tjata och tjata på dem tills de inte orkar längre och tilslut gör min design iallafall xD Hah..
Jag kom och tänka på mitt bönarmband nu, man kanske ska testa det och "be en bön" för att det ska bli mig de väljer ;P How know, de kanske blir jag!


Merlin

Har suttit och kollat på den nya serien Merlin som går på svt1. Den var himla bra faktikst :) Ni kan säkert förstå vad serien handlar om när man hör namnet. Men för er som inte är så allmänbildade så handlar det om en ung kille vid namn Merlin som har en speciel talang - trollkarl! Man får i denna serie veta hur hela hans liv som ung vart. Eftersom att alla sagor man hört om honom så har han ju vart en gamalgubbe.
Jag tycker att denna serie verkar vara väldigt bra :) Så jag ska försöka föja denna serie så gott jag kan, eftersom jag har så många andra serier att se och sen även så himla mycket med skolan. Oj oj hur kan jag hinna följa typ 10 olika serier?! Det är underligt ;P heh..


Examensmiddag

Ikväll hade vi också främmande och denna gång min mammas mor och far och även min moster. Vi hade himla trevligt och åt och drack gott ;D Förrrätt, varmrätt och efterrätt. Himlans gott alltihop :)
Och föresten så är det bara 6 vecor kvar tills jag ska på prao. Men nu tillbaks till kvällen. Eller tja det finns väl inte så mycket mer att berätta. Vi spelade guitar hero och sjöng sing star. Sen pratade vi bra.

Bönarmband

På konirmatioen så var det inte så många. Det var bara jag, Emma, Elina och en tjej till! Det vi skulle göra var bönarmband. Det låter ju hyfsat roligt och konsigt men det var riktigt intressant tycker jag! Denna iden var tagen från den katolskatron och det är ju himla intressant att lära sig om såna här små detaljer som man kanske inte får lära sig i skolan på relionstiden. Det är ju ganska coolt att veta hur de gör för att be. Det är ju lite olika saker jämfört med hur vi protestanter tror!
Ja vad ska jag säga om mitt bönarmand då? Heh.. tja det såg ut som att jag vart 3 år när jag gjort den. Det var ju inte jätte snyggt xP




Ett sent god morgon

Ja det kanske är lite sent att säga god morgon nu! Jag har ju vart vaken i flera timmar så nej det blir nog ett god dag ;)
När jag var ute och arbetade idag så såg fick jag höra att det hade varit inbrott här i samhället inatt. Sen när jag kom till hyreshusen så stod en polisbil där så när jag kom upp till en tant som bor där så frågade jag vad som hade hänt och då vart det visst så att det hade att göra med knark eller sånt. Sne när jag kom till nästa kund så berättade dem att polisen hade hämtat nån tjej. Så det har väl hänt en hel del här inatt!
Jag tänkte ta bild på bilen men icke då, den hade försvunnit när jag skulle ta upp mobilen. Aja.. jag ska ju göra mer saker idag så var inte oroliga för att det ska bli bildfritt inte ;D

Kvällen vart himla trevlig

Denna kväll blev himlans trevlig ;) Satt ett tag med de vuxna men det var bra mycket roligare att leka med småbarnen :) Vi körde kuragöma och busade ;D Heh..
Men eftersom att jag ska arbeta imorn så är det nu dags för mig att sova. Så god natt <3

Dansföreställning

Nu är jag hemma igen. Alla var himlans duktiga. Dem små var ju sötas x) Inte så duktiga dock men de var ju bara 3 år xP Trixie var ändå himla duktig. Favolåten var ju iallafall Womanizer ;D Hah.. Här kommer iallafall lite bilder!






























Nu ska jag snart åka

Nu är det ju snart dags att åka. Så det kanske är bäst att ta på sig lite kläder som jag sa att jag skulle göra för typ 2 timmar sedan xD Hehe.. men nu önskar vi alla Trixie lycka till och hoppas att det går bra. Om inte så kommer ni få se roliga bilder ju xP Men det tror jag inte att det kommer bli några såna. Det kommer gå strålande :)
Uppdaterar när jag kommer hem!

Min namnsdag

Btw så är det min namnsdag idag x) Rolig information va?! xD



Trixies dansföreställning idag

Jaa idag ska jag in på dansföreställning. Trixie ska dans så jag har lovat att komma. Det kommer bilder då också när jag kommer hem! ;) Sen ikväll vid 19-tiden så får vi främande och ska ha lite examensmiddag för att fira att mamma blit lärare. Kommer nog bli himla trevligt ;D
Nu ska jag göra mig iordning.

Här kommer bilderna :)

Det är en hel del bilder. men från och med idag så kommer alla bilder upp daglign :)


Jippi nu funkar dem igen :D

Tjoho, vad roligt :) Nu har jag vart hemma hos Stefan och fått hjälp med min datorn och gissa vad!? Joo han fixade mina USB-portar så nu ska det bli massa bilder här. ;D
När jag kom hem så var det dags för Let´s Dance. Och jaa juste, jag har glömt att nämna att min mamma tog examen i dag. Vad kul för henne :) Grattis mamma :D
Just nu är det Blondinbella på let´s dance och hon får väl hoppas att det är bättre denna vecka än förra ;P
Aja.. i nästa inlägg kommer alla bilderna in.

Jag tycker lite synd om honom ;/

Min dag har varit bra men inte alls lika bra för mina kompisar... Emma gjorde slut med Sanel idag och snacka om att han tog det hårt ;/ Ett tag verkade han vara som vanligt men sen på gympan så var han lika dyster igen. Det är lite sorgligt att se. Han fick se på min mobil btw och då vissade jag honom lite, bla, hur man skriver sms på den. Och nu när jag kollade så hade han inte tagit bort det. Gissa vad det stod?! Det stor "Emma". Visst är det väl sorgligt?! Stackarn..!

Bortsett från det så har min dag som sagt var trevlig. Emma hade lite skuldkänslor pga allt det ovan så när vi hade slöjd så lätt jag henne avreagera sig på min skål jag gör just nu. Sen så hade vi svenska och jag har börjat på en novell vi ska skriva. Den hadlar om "Kommissarie Duval" Om jag får säga det själv så kommer den nog bli himla bra. Det är bra handlig i den, iallafall det jag skrivit ner i förberedningen. På gympan så hade vi badminton, skojigt skojigt ;D Jag spelade även lite pingis :)
Nu sitter ja här och tråkar. Men jag har inte nån lust att vara med kompisar heller ;/ Aja.. det blir säkert bra ska ni se ;P

Dags för mig att...

Nu är det dags för mig att sova. God natt på er allihop :)
Hörs imorn..! Hoppas jag ;D

Åhh, dumma mig ;S

Jag är verkligen dum ;S Som ni märkte så vart det inte nån dator igår ;/ Men jag hade viktigare saker att göra. Jag satt och arbetade med min SO uppgift som skulle vara klar idag. Så när jag var klar med den var klockan 22.00 och jag var helt slut så jag stupade isäng!
Sen idag har jag vart hos tandläkaren, gick himla bra :) Inga hål eller något alls :)
Sen var det skola. Denna dag kändes väldigt kort på något vis men endå som att man han med att göra allt man ville och skulle. Så jag är himla nöjd med denna dag. Efter skolan var jag med Johan och Elina. Vi hade himla kul ihop :)
Orkar inte gå in så mycket på dagen. Är liksom inte på sånt humör för att skriva mycket. Så nu ska jag avsluta detta inlägg. Bye Bye :D

AA var fett bra ;D

Jaa som jag sa så gick jag och pluggade. Men jag orkade inte göra annat än SO:n. Det kände jag var viktigast. Så nu harj ag skrivit ner en sammanfattning om landet och lagt till lite saker. Sen får vi helt enket fortsätta imorgon. Eftersom att det troligen blir jag som kommer få göra allt så kommer jag behöva Emmas bok och alla deras papper för att kunna göra klart allt. För vi komme absolut inte hinna klart om vi enbart ska göra allt i skolan. Det finns inte tillrektikgt med tid för det. Så jag satt i drygt en timma nu ikväll.
Vid 21.00 så slutade jag och begav mig till min tv där det var dags för Andra Avenyn :) Som vanligt var det skit bra och jätte spännade ;D Längtar till nästa tisdag :) Det är ju lite synd att det bara går en gång i vecka nu istället för 3. Men men det funkar detta också ;) Heh... Nu ska jag sova. Så god natt på er allihop :)

Massa, massa plugg!

Ja hur ska jag förklara för er varför jag inte bloggat fören nu?! Joo det är ju hyfsat enkelt. Allt är skolans fel! Jag har alla minna böcker hemma. Eller nej, jag har tyska böckerna kvar i skåpet! Men annars är allt hemma. Och hela dagen fram till 16 så har jag pluggat och jag går kort dag i dag så jag slutade 13.30 så från då till 16.00 har jag pluggat. Men det var då bara 3 ämnen så jag har ju massor kvar att göra! Visserligen har jag inte läxa i allt men jag tänkte att det är ju bra att ta med hem, därför att i matte ligger jag efter och har läxa. På So;n så gör vi vårt eget land och vi kommer inte direkt nån vart på lektionerna så jag tog hem det för att slipa lite på lagar och sådant. Vi har ju slagit ihop 4 länder och skapat en union. Så nu måste vi ju göra lite som i EU och ha samma lagar och liknande skolor och tala, eller iallafall lära sig samma språk. Iallafall ha tillgång till att lära sig dem! Det är jätte mycket som måste göras och allt detta ska vara klart på torsdag. Så tja det är lite ont om tid!
Sen måste jag plugga lite inför NO provet vi har. Visserligen är inte fören om 2 veckor men det är bra att börja lite smått redan nu på en gång!  Så jag inte sitter kvällen innan och ska försöka lära mig! För som sagt så har jag ju som mål att inte ha ett enda G utan som minst VG när jag slutar 8! Så jag får vara riktigt duktig nu. Och nu efter lovet så känner jag att jag har fått lite extra kraft och klar mer! Och jag gillar press bara det inte bli allt för hårt!

Nu har jag tänkt ta en data paus fram till 19 sen är det plugga i två timmar, för klockan 21 är det Andra Avenyn :)

Inte i frysen, mamma!

När jag pluggat klart så hade mamma gjort en trevlig lite fika till oss alla i familjen. Men det vart en lite miss när hon gjorde, tja vad det nu var! Den skulle stå i kylskåpet i 40 minuter. Det hade min mööhr visst inte läst utan hon hade låtit det stå i frysen i 3 timmar xD haha.. Snacka miss där va?! ;P  Oj oj man kan ju inte annat än skratta ^^
Så den var rätt hård, men det smakade mumsigt iallafall ;D Hah.. Sammtidigt vart det lite meningslös tv. Vet inte vad det var för dålig film vi såg men inget jag vill fortsätta se iallafall! Ganska världelös!
Eftersom att det är skola imorgon ska jag fakitkst göra mig ordning inför sängen tror jag! Ska bli skönt att sova lite. Om jag har tur och sköter om mig riktigt ordentligt nu så slipper jag bli sjuk som så många andra blivit! Det är ju inte något man vill vara. Särskilt inte när man har så mycket att göra!

Har inte blivit nå pluggande ;S

Jag orkade verkligen inte plugga! Även fast jag lovade mig själv att jag skulle göra det, men jag hade verkligen inte nån lust så jag sparar allt till senare. Eller så är jag duktig och gå nu innan jag kommer på något nytt att göra framför tomburken här! Har ju som nyårslöfte att höja alla mina G till VG. Då kan jag ju inte hålla på såhär. Och då måste jag ju självklart fortsätta plugga på de ämnen jag redan har VG och MVG i för att hålla mig kvar där uppe. Får ju inte bli sänkt för att jag lagt dem åt sidan för att jobba mer på G ämnena. Usch jag önskar att det var fler timmar än bara 24 på ett dygn. Och önskar verkligen att jag kunde vara vaken mer för att hinna, men skulle göra var vaken långt in på natten för att plugga så skulle jag inte få något gjort dagen efter eftersom att jag skulle sova hela dagen då! Ne livet är inte lätt men man får göra det bästa man kan av det för stunden!


hmm är väl ungefär så här det är ;S

Märks att skolan böjat igen

Ja man kan ju säga att det märks att skolan är igång igen! Och detta har jag väl både lite negativa och positiva kommentarer om! Jag älskar att lära mig, det är rikigt roligt tycker jag. Men däremot så är jag inte jätte glad över att man hela tiden får så mycket läxor. Det är liksom för mycket. Det räcker väl med att vi går flera timmar i skolan, men nej då, då ska vi ha en hel trave med läxor hem sen också! Kul, jätte kul -.-'
Vissa tycker att jag tar hem alldeles för mycket men det är bara det som vi har läxor eller prov i. Det kan lätt bli en bunt på 5-6 ämnen. Om inte ännu mer! Idag, tredje dagen i skolan så kommer jag hem med en bunt med 4 ämnen. Och det är ändå inte så mycket. Men det jobbiga är när man kollar på högen, den är ju så j*vla hög! Det är hur mycket som helst! Jag har tagit hem; matte, franska, biologi och fysik. Det är inte så mycket när man läser det såhär, men det är riktigt mycket att plugga! Det kan lätt ta runt 2 timmar för mig när jag har sjunkit in i studierna riktigt ordentligt! Som sagt tycker jag att det är jätte roligt att lära men när man tänker på hur mycket annat av livet man missar genom att gå i skolan och plugga så är det hur mycket som helst. Från att man vaknar till att man går och lägger sig igen så är det ju nästan hela tiden pluggade!
Finns det nån lärare som läser detta så kan du ju gärna förklara för mig varför ni ger oss så mycket läxor?
För sen tjatar idrottsläraren om att vi även måste vara ute och röra på oss. Hur ska man hinna det när man har läxor som måste göras? Det hinner ju bli mörkt innan man har pluggat klart och jag är iallafall så att jag gärna stannar inne och kollar på tv när det har blivit mörkt.

Trollkarlens hemligheter och Pam

Har precis stängt av tven. Har kollat på Trollkarlens hemligheter som går på kanal5. Det är så att jag både vill se hur alla tricks går till men samtidigt inte, man vill ju bli lurad. Men nu blev det så att jag kollade. Längtar till nästa program så man får se alla andra coola magitrick ;)
När det var slut var det en dokumentär om Pamela Andersson. Min favorit blondin ;D Hah.. Dokumentären är i 8 delar och jag har bestämmt mig för att se allihop. Men nu ska jag sova innan morsan eller farsan kommer upp och säger åt mig att stänga av. Så god natt på er allihop :-*

Snyltgästen

Har kollat på tv typ hela dagen! Kollade nyss på en film som hette "Snyltgästen" eller något i den stilen. Den gick på kanal5. Riktigt rolig film. Var det bara jag som såg den? Det handlade iallafall om att det var en tjej som ljög om att hon var gift med en man och fick hela staden att tro det och alla tyckte om henne. Sen kom visst den där mannen hem till huset. Och ja det räcker med att säga att det blev en massa kaos men de löste det tillsammans och tillslut blev allt bra och de blev kära på riktigt och gifte sig! Men den var verkligen skit rolig. Man skrattade skit mycket ;P Den är vekligen att rekomendera till er som inte sett filmen!
Jag trodde först att den skulle vara jätte dålig när jag såg vad den hette och tänkte byta. Men när det inte fanns något bättre på de andra kanalerna så fick det bli denna film och jag är riktigt glad över att de andra kanalerna inte hade något att bjuda på :)


Snygga accessoarer från Fred Perry

Jag lovade ju som sagt i förra inlägget att det skulle bli ett inlägg till, fast där var det som snygga väskor men jag valde att ta med ett par skor också.
Väskorna och skorna kommer från Fred Perry. Ett av mina personliga favorit märken. Visserligen har jag inte införskaffat mig något från hans märke men har kollat väldigt mycket på skorna, värskorna och inte minst kläderna. Jag gillar verkligen hans de där långärmade tröjorna/jackorna. De är riktigt snygga. Min storebror har en riktigt snygg jacka från Fred Perry och jag är riktigt avis för att han han köpa tröja innan mig. Det är ju inte så kul ifall jag skulle köpa samma tröja, det vore ju att kopiera lite mycket xP Men om jag har tur så växer han ur den svart och gör han det så kan jag ta den ;P hahah.. hoppas bara såfall att han inte nött ut den alltför mycket. Då passar den inte i min garderob. Men jag tror inte det är nån risk för jag har snart växt om honom så det är väl har snart som får ta de kläder jag inte kan ha ;P
Men som jag då lovade så skulle jag lägga in lite snygga väskor. Dessa är iallafall mina favoriter!


Vi kan väl starta med denna snygga sko?! Det var ju denna och min Lacost sko som jag stod och valde mellan. Men i slutändan blev det ju dock inte denna. Men jag har funderat på att köpa denna trotsallt. Den är ju himla snygg! Finns i många andra snygga färger, men denna är min favorit!

Nu kommer vi till väskorna. Denna är ju himla simpel men ändå riktigt snygg. Det finns väl egentligen inte så mycket att skriva om den..? Ni får helt enkelt skapar er en egen uppfattning om väskan!

Sedan hoppar vi över till denna, som är min personliga favorit. Riktigt snygg men dock så saknar den ju handtag så man kan bära den i händerna. Det är ett hyfsat stort minus!

Men då finns ju den här i stället. Men både axelrem och bärhandtag. Synd bara att den inte alls är lika snygg som det förra. Eller vad säger ni? Inte är den väl lika snygg?!

Och sist men inte minst så har vi denna modell. Ungefär samma stuck som den för förra, bara det att denna är högre och smalare. Dock så är jag inte sånt stort fan av denna modellen, så jag skulle aldrig gåsta och köpa denna. Men även fast den inte faller mig i smaken så är det ju ändå riktigt snygg!

Nå vilka är era favoriter. Min är såklart väska 2 som jag nämnde i texten under väskan!

Ingen rubrik

Haha.. även fast jag lovat att vara hemma idag så jag kan blogga så har jag inget att blogga om xD Hah.. gör man inget så finns det ju inget att skriva jöö! Det enda jag gjort sedan förra inlägget är att ha ätit frukost och sedan kollat på tv. Och såklart suttit framför datorn! Där hittade jag lite snygga väskor men det kommer i nästa inlägg. Hörs då :)

Idag ska jag vara bättre

Nu har jag startat min dator och idag ska det bli bloggande. Har inte nån lust alls att vara ute.  Det blåser skit mycket och är bara allmänt kallt! Så idag ska jag vara inne hela dagen. Har ju vart ute och jobbat och då fick jag även lov att sälja nån skit dvd med Galenskaparna... Den här veckan med ;S Usch dom är ju så dåliga så det inte finns ord för att beskriva dem ! Så den skit dvd:n tänker jag inte köpa idag. Men förutom det så gick hela försäljningen hyfsat bra ;) Inte världens bästa dricks men men man kan inte få allt här i världen!
Så vad ska ni göra dag då?

Det måste bli skärpning

Nej nu borde jag skämas! Jag har ju inte bloggat något idag heller även fast jag vart hemma nästan hela dagen. Eller ja iallafall hela morgonen och kvällen. Nu ligger jag i min säng och bloggar från mobilen. Men under dagen då så har jag vart med Johan och vi har smällt massa smällare. Skit skojigt x) ;P Men det blev kallt och vi båda vart tröta så vi gick hem och enda sen dess har jag legat framför tven. Nu ska jag sova för jag ska upp och arbeta imorgon. God natt på er alla!

Hon har facebook ;)

Haha.. fick ett mail av Trixie på msn att våran svenska lärare har Facebook! Hahah.. fett coolt ;P Hah.. ofcours så måste jag ju öka mina fjäskpoäng eftersom att det vissades vara effektift så jag har nu addat henne där och det kommer hon säkerligen bli glad över kan jag tänka mig ;) Heh.. Emma du måste nu genast skaffa facebook! ;P Hah..

Let´s dance har förresten slutat och ja jag hade ju rätt. Laila var en av de bästa :) Så nu har jag henne och Maggan Graaf som mina favoriter som jag lätt kommer rösta på :) Hoppas de två kommer knipa finalplatserna. Det var ju såklart måna andra som också var duktiga och många som var riktiga soppor. Jag trodde faktiskt att Blondinbella skulle vara bättre. Hon har ju fan tränat 5 timmar varje dag, lite bättre tycker jag att hon skulle vart! Hon såg enbart riktigt klumpig ut! Men Laila såg inte alls ut att ha hoppat runt på kryckor riktigt länge! Hon var himla duktig! :D

Ikväll är det.....

Som vi alla vet är det ju Let´s Dance ikväll. Vem ska man rösta på då? ;O Många har redan bestämt deras favo men jag har valt att vänta tills att jag sett alla dansa. Laila Bagge kanske är värdelös medan Magnus Samuelsson är den bästa som nånsin vart med i programet! Inte  för att jag tror på det där själv, men man ska aldrig sluta förvånas. Innan jag valde att inte ha någon favo så måste jag medge att jag hade en, och det var faktiskt Bagge. Jag tror att det kommer gå strålande för henne, men som jag skrev så har jag ändrat mig och bestämt mig för att inte ha någon favo fören alla dansat. Min favo kansle är Blondinbella ? U never know, det kanske blir hon. Fast jag hoppas såklart ändå innerstinne att det kommer vara Laila som äger dansgolvet ;P Heh.. Har ni någon favorit, eller har ni gjort lite som mig och tänkt vänta och se? Ska ni se programet förresten jag kanske man ska fråga? ;P


Sista dagen på först veckan

Det var ju som bekant första dagen i skolan efter lovet igår. Riktigt roligt att komma tillbaks. Och från början tyckte jag att det var irriterande att vi skulle börja på en torsdag men nu är jag himla tacksam. Aså shit, dessa två dagar var verkligen skit jobbiga. Vi har typ inte gjort något alls, men atta bara ta sig upp så tidigt och även sen vara pig och alert hela dagen! Det tar på krafterna!
Idag hade ju Eva Britta, som jag skrev i förra inlägget om, med sig en kamera. Riktigt underhållande. ;P Vi hade även Engelska, riktigt skojigt ;P, sen hade vi slöjd, inte fullt så kul ;S och sista va allt på dagen hade vi idrott. Vi körde bedminton (hur stavas det, är ganska så säker på att det inte stavas så iallafall xD) som är en av mina favosproter. Eller, jag gillar väl egentligen alla racketsporter. Så kortsagt, jag gillar bedminton! Heh..
Efter skolan så var jag med Johan ett tag. Vi var ute och sprängde lite smällare och så. Sen skulle han iväg till sin farmor och då gick jag hem igen! Så nu sitter jag här. Vad ska jag göra nu då? ;O

Sorry att jag inte bloggat!

Aså sorry för att jag inte bloggade något alls igår. Men jag kände dels att jag behövde att data break från datorn. SÅ jag spenderade hela dagen utomhus. RIktigt nice ;P Heh.. var med Johan och vi var ute och kastade massa smällare ;) Heh.. rikrigt kul! Sen gick vi ner till "bron" och där var det is över hela ån. Skit fint så vi ringde till Elina och Oliwia och typ tvingade dem att komma ner. För shit aså, annars hade det lugnt missat något. Kvällens höjdpunkt var lätt när Elina backade och inte såg vart hon gick så gick hon rakt ner i ett hål, slog baklängen och landade rakt i vattnet xD Haha.. fy fan vad vi skrattade. Tur för henne att det inte var så djupt ;P Heh..
Så mycket mer hände inte igår. Har massa blider men har fortfarande intefått något hjälp! ;@ Jag är lite halv sur fatkiskt.

Joo en sak till! Vi har fått ny svenska lärare eftersom att Nora slutat. Hon är fett cool xD Vi hörde en massa saker från folk som haft henne redan så jag och Emma gick till affären och köpte ett stort rött äpple som vi skulle ge henne. När svenskan startade så hade jag med mig äpplet men vi gav det inte på en gång utan det var först dags att lära sig hur hon funkade, skulle hon gilla det eller skulle hon bli sur? Så efter ett tag när hon malt på om hela hennes barndom så skulle vi ner till biblan och då lämnade vi äpplet i klassrumet och gick ner. När vi var där nere så kom hon fram till mig när jag precis valt en bok och kollade på den från sidan och vart väldigt nyfiken och tycket att den såg ut att vara väldigt spännade. Så jag lätt henne läsa baksidan och vi stod och pratade ett tag. Sen när jag och Emma gick upp igen såvar hon fortfarande kvar där nere. Så vi tog ett papper och skrev "Till Eva-Britta!" (det är hennes namn) "Välkommen till din nya skola och vi hoppas att du kommer trivas bra här. MVH Emma och Anton klass 8b". Sedan lade vi äpplet och lappen i hennes perm och satt och som att inget hänt och började läsa. Sen när hon kom så såg hon inte det det där, men när hon sedan skulle ha något ur mappen så såg hon ju äpplet och lappen. Så hon bara utbrister: "Men GUUUD så gulligt! Tack så himla mycket, det här skulle man ju tagit kort på!"
Det är som är himla roligt med henne är att hon är en riktig fjortis x) Fett coolt. Hon är typ 50 och är fjortis. Det är vad man kan kalla 50:års kris xD Haha..
Så idag gissa vad hon hade med sig?! Joo en kamera ;P hah.. Så hon bara "Jag tyckte att det var så himla gulligt såjag tänkte att vi kunde ta kort på det!" Så hon frågar ifall jag och Emma kan komma fram och stå bredvid henne när hon håller i äpplet. Och självklart gjorde vi det ;P Och sedan frågade hon ifall Linda kunde ta kort. Haha.. fy fan vad häftigt. Det skojigaste av allt var att hon hade sparat äpplet och hade med det på kortet ;P Sen var det bara vi tre som fick se på kortet xD Hah.. "Åhh, så fint! Det här ska jag visa mina barn, sen ska jag sätta in fotot i en ram!" Man ba; Shit ;O Haha.. det är ju ganska coolt, men samtidigt lite läskigt xS

Så mycket mer här inte hänt under går dagen! Återkommer i nästa inlägg om denna dag!

Grammisgalan var sämst!

Det var totalt ovärt att kolla. Amanda Jensen vann inget alls! Det är ju helt makalöst. Den enda som vann som jag röstat på var Robyn! Men inget mer. Nu blev jag både arg och besviken. Aja, imorgon är det ju skola igen så nu är det dags för mig att sova. Ska bli himlans skönt faktiskt, att äntligen få komma tillbaks till de gamla rutinerna och främst få träffa alla kompisar ;) Sen just skolan är ju också en väldigt stor del av att jag längtar. Men synd att Nora slutat, hoppas våran nya lärare är bra iallafall. Denna termin ska jag kämpa mer än någonsin. Jag är utvilad nu och ska komma tillbaks starkare än någonsin ;P Heh
Aja, god natt på er nu iallafall :*

Grammis snart

Snart är det dags för 2008:s Grammis Gala. Ska bli himla roligt att se. Vem vinner det ena, och vem vinner det andra?! Jag har alltid haft väldigt stort intresse i såna här saker som rör sig om stora priser, utmärkningar och såklart då kändisar. Jag vet vilka jag röstat på och nu får vi se ifall jag röstat på rätt person/grupp i alla kategorier. Till kategorien "årets låt" röstade jag på ingen annan än Amanda Jensen. Oerhöft duktig och ambitiös brud. Längar efter att hon ska släppa en ny plata snart.
Vem/vilka har ni röstat på då?


Naaaw, gud så sött ;)

När jag kollade in Storstadspojken.se så fick jag se detta åhhhh, så söta youtube-klipp! Man kan ju inte annat än älska detta. Det är ju så himla sött så det inte fin ord för att beskriva det! Det är en lejonhane som ger som skötare en stor kram genom gallret! Det är så sööööööött!


Aaaaaaaaaaaaajjjjjj!

Ohhhhhhhhhh! Fan vad ont det gör ;S Fy fan! Det är så att jag har testat sånt där hårborttagningsmedel under armarna och ja, jag kanske ska läsa anvisningen lite bättre! Det stod visst att man ska testa på liten yta och vänta 2 dygn innan man använder det för att se ifall huden tål det eller ej! Och tja min hud tålde väl det inte så himla bra antar jag ;S Håret är borta det är ju ett stort plus men jag vete fan ifall det är värt att vara skit röd och irriterad där istället? ;O Det svider dessutom så inihelvete! Det kommer nog ta en himla lång tid innan jag försöker på mig på det där skiten igen! Just nu har jag massor med olika krämer under för att lindra det hemska svidandet!
Fuck för Veet!!!!


Håller med Blondinbella i denna fråga om ytlighet!

"Varför i hela friden klassas ytlighet som något negativt? Varför skulle man vara en sämre person för att man lägger den där extra minuten framför spegeln eller spenderar pengar på sitt utseende? Försvinner hjärnceller eller att kunna känna empati för andra människor bara för att man lägger ner mer tid på sig själv?  I Sverige idag klassas det som fult att säga inför andra att man tycker att man är snygg, det är fult att spendera mycket pengar på kläder och det är fult att tycka att skönhetsoperationer är okej. Detta gör mig så vansinnigt arg för vem ska någonsin säga att man är vacker om man inte själv kan göra det? Det är viktigt att vara ytlig, egoistisk och bry sig om sig själv, för älskar man inte sig själv hur ska man då kunna älska en annan människa?"
Taget från blondinbella.se

Det är ju så sant som det är skrivet ju! Är man en sämre människa för att man tycker om sig själv? Jag kan inte säga att jag känner mig som en dålig medmänniska bara för att jag är fåfäng och har ett väldigt högt ego! Visst jag kanske inte alltid bryr mig om vad som händer i alla andras liv men det som intresserar mig det är jag snabb med att kommentara. Jag tycker iallafall att jag är väldigt uppmärksam och lägger märket till när någon färgar håret, köpt en ny tröja. Då ger jag en komplimang och säger att jag tycker att den/det är väldigt fint. Eller om jag inte tycker det så uppmärksammar jag iallafall att denne har gjort något med sitt ytre! Men återigen, är man en sämre person för det, har man mindre hjärna? Jag personligen tycker att Blondinbella tex har ett väldigt snyggt ytre och vi alla vet ju att hon är fan inte mer korkad än en icke fåfäng person. Hade hon vart dum i huvudet så hade hon aldrig kunnat skappa sig två framgångsrika aktiebolag!

Åhhh, BORING!

Gud så tråkigt det är ;S Fy fan, jag vill ut och vara med Elina och Oliwia min det får jag inte eftersom att vi har gäster. Oj gud vad jag umgås med dem. Det enda jag sagt till dem alla i familjen är "Hej!" när de kom! Låter väl himla trevligt? Åhh så j*vla Boooooring! Kan inte nån rädda mig. Brudar om ni läser detta snälla kom och kidnappa mig eller nåt! Jag är ju fan fånga i mitt eget hus tillsammans med en hel flock torrisar ;S -.-'

Jobbig dag

Oj oj detta har varit en dag utan pausar ;/ Riktigt jobbigt. Var ute och jobbade i några timmar först, sen var det till att ha en lite paus hemma. Läste tidningen och så. Sen var det bara att gå ut igen och släppa ut Frida och göra rent i hennes bur. Tog typ en timma. Sen fick man springa runt hela huset för att fånga in henne. Och nu tänker säkert några att det är klart att hon inte stannar när jag jagar henne men då känner ni inte min kanin! Hon är inte alls som alla andra.Hon tycker enbart att det är roligt med så mycket uppmärksamhet och ser det hela som en riktigt underhållande lek! Så tillslut så fick jag ta ut min farsa som fick hjälpa till ;P Jag smög mig på henne bakifrån och fångade henne. Haha.. ni skulle se hennes fejs, hon såg verkligen ut som "jaha -.- då var det roliga slut ;/" haha.. skit gullig ;)
Sen så var det bara att hoppa in i duschen och göra sig fin. På med kläder och nu sitter jag här och väntar på att dörrklockan ska ringa och gästerna far in genom dörren!
Joo detta är väl i princip hur min dag har varit, hur har eran vart då?

Snyggt från CWIL

Hittade ett till snyggt halsband från cwil! Riktig snyggt, det kostar dessutom bara 999 spänn. Okej kanske inte så bara och bara men det är ju iallafall inte lika dyrt som ett av dem andra två. I detta inlägg så slänger jag in bilden. Orkar inte hålla på och länka, detta är ju förvisso mer arbete eftersom att jag måste Prt Scr och sedan klistra in det i paint och klippa och klistra där. Men men, det tar inte allt för mycket mer tid än vad det gör att hålla på att länka. Här kommer iallafall bilden.


Visst är det väl väldans snyggt. Kan väl lika bra slänga in de andra två också så slipper ni gå in på sidan. Det är ju bara en massa extra arbete ;P

Detta är då Origo brooch, som var det dyraste av dessa tre, på sina 1299 kr

Sedan har vi denna raringen som är min personliga favorit. Ni ska bara se bilderna i Lookbooken, riktigt snyggt när det hänger runt halsen på tex; ett vitt linne!

Vilken är eran favorit av alla dessa schnyggingar? ;)

Snygga accessoarer våren/sommaren 09

Sen var jag även inne på cwil.se och kollade in lite heta mode accessoarer inför våren/sommaren 09. Det finns riktigt snygga halsband. Det har inte kommit in så mycket ännu på sidan men gå gärna in och kolla för det finns mycket snygga saker. Designern är Christian Wilhelmsson. Som sagt, mycket snygga saker!



Detta är Christian själv, från sin senaste kolektion, eller vad man nu ska kalla det!

Mina favorit halsband han designat där Chained necklace, klicka på länken för att se halsbandet, och Origo Brooch!
Visst är de väl himlans snygga. Det första går på 699 kronor och det andra är lite dyrare, 1299 kronor! Så det är ju inte direkt jätte biliga saker ;/ Det är ju ett stort minus. Plånboken är inte riktigt så stor, så bra jobb har jag inte så jag har råd med dem. Eller jo det första har jag ju råd med men det andra får jag nog spara i två månader för att kunna köpa!
Jag får försöka fixa mig ett bättre jobb än bara aftonbladet! Det kan också bli ett lite sent nyårslöfte ;P

Ännu fler bilder

Här kommer det ännu mer bilder jag gjort på photofunia.com Visst är de väl riktigt coola? :D Hur lätt som helst att göra egna. Man väljer den bild man vill ha, sen klickar man på den så får man välja en bild från datorn som man har, så vipps så kommer dem in i bilden. Lätt lite halft konstigt men det är lätt att förstå när man väl är inne på sidan! Som sagt så här kommer det ännu mer bilder jag gjort nu:







Visst är det väl coolt? :) Jag gillar alla bilder skarpt :) Vilken är eran favorit utav alla bilder jag lagt upp?


Tänk om detta kunde vara verklighet !

Visst vore väl det riktigt häftigt om dessa bilder vore verkliga? Om ni vill göra egna så leta lite i bilderna, hemsidans namn gömmer sig i två av dem!


Det vore väl inte illa ifall snyggingar som hon skulle gå runt med en kläning med bara bilder på mig?!

Nån dag säger jag bara! Nän dag...

När jag dör ska jag fan vara så känd så jag hamnar i konstgallerior! Fast detta får ju gärna hända innan jag dör så jag själv får uppleva det ;P

Detta vore något va? ;D

Kungen får åt...! De nya mynten är bra mycket snyggare, särskilt nu när det är jag på dem ;D

Detta är ju inget nytt direkt. Tidningen har jag vart i flera gånger, men i framtiden ska det inte bara vara kommuntidningen utan då ska det vara alla skvallerblaskor i hela sverige :D Gärna i andra länder också :)

Inte längre så fördomsfull

Har inte gjort så mycket sen senaste inlägget. Har typ bara legat i soffan och kollat på dålig tv ;P Hehe.. för ungefär en timma sedan så vissade jag min lillebror Linda Rosings blogg. Och han har alltid haft massa fördomar om henne precis som alla andra människor som inte har något bättre för sig än att klanka ner på andra. Men jag kan ju säga att han har nog helt och hållet ändrat sig nu! Efter att ha läst om hur mycket hon älskar sin familj och sina vänner, och även alla hemska kommenarer så kan man ju lätt säga att han inte alls hade såna fördommar som han hade förut. Han tyckte till och med att hon är riktigt snygg ;) Heh.. jag håller väl med i den punkten ;P Hon är ju riktigt snygg för att vara 30+ Hon har allt man kan önska sig, big boobs (plastic såklart ;D) och tja himlans snygg i all allmänhet ;P Synd att hon är "så gammal"! Tolka mig rätt nu, för hennes dotter är lika gammal som mig så då är väl det ett ganska passande ord om man ser det från den synvinkeln. Och som epressen luskade fram förut, så drömmer ju faktiskt var 3:e svensk man om Linda. Det vore väl sofft att veta att nästan alla drömer om en. Det är det nog inte många som får uppleva xD Hehe..

Aja.. bäst att sluta, detta får mig ju att låta som att jag är skit kåt på kvinnan. Det jag försöker säga är bara att hon inte är som alla tror! Hon är ju verkligen en helt annan människa jämförelse med vem hon var i BB. Det är riktigt sorgligt att vissa inte kan glöma det förflutna utan måste fortsätta älta det om och om igen!

Inne på de sista dagarna

Jaså, ni allesammans så är vi inne på de allra sista dagarna på detta härliga lov ;( Det är ju lite tråkigt men men allt har sitt slut! Och vårat är här och nu. Men jag ser faktiskt verkligen fram emot att börja skolan igen. Synd bara att det är en torsdag som vi startar på, för då har vi idrott ;S Aja kan ju bli kul, men oddsen är väl hyfsat små. Men jag har ju lagt som nyårslöfte att engagera mig mer i skolan, även de ämnen jag verkligen inte tycker om. Med andra ord så vill jag höja så många G jag bara kan till VG eller MVG. Skulle ju bli himlans roligt ;) hehe... Fast det värsta av allt är att jag har tecknik i år :S Usch jag som avskyr slöjd måste nu ha detta hemska! Och som att det inte vore nog med det så har jag även min hatlärare :S Fy fan! Men jag har en sak som jag skulle vilja mixtra sönder, eller helst fortfarande att fungera men inte ge något utslag! Så man ska liksom ta bort någon slad eller något  (?) Aja,, jag får väl försöka mig på något! Nu ska jag läsa lite bloggar hejsvejs!

Mean Girls

Har legat i soffan och kollat på nån film vid namn Mean Girls eller något i den stilen. Den gick på tv4+. Riktigt rolig film xD Det var med Lindsay Lohan i huvudrollen. Orkar inte berätta så mycket om den. Ni får helt enkelt se den själva ;) Promise att den är värd att se :) Skit skojig. Även fast den kanske är mer menad åt tjejer så kan även vi killar se den för den är väldigt humoristisk. Till och med min farsa som inte brukar skatta när ha ser såna här filmer garvade x) Det är ett teckan på att den är så bra att till och med karlar kan se den ;) Heh.. det är väl alltid ett plus i kanten. Det andra pluset är att det är skit snygga plastic brudar med. Eller tja de är ju inte gjorda av plast men de ser ju ut som riktiga fejk. Skit läckra ;D Gaaaaar!!!! Hehe ;P








































För min del har denna dagen enbart blivit tv! Har typ inte gjort något annat alls. Riktigt trevligt ;D Haha..
Har ni gjort idag då? Har ni haft det lika skönt som jag och enbart legat i soffan? :)

Macken, far åt...!

Nee fy fanken! Orka kolla på det där skiten. Jag gav det en och en halv timma, inte mer! Rent skit var vad det var! Kolla inte på det. Fy fan det var verkligen ett misstag att köpa den ska jag säga! Till råga på allt så var jag tvungen att ha text för man fattade ju inte ett ord av vad de sa! Helt obegripligt.
Hade inte människor på den tiden någon bättre humor? Shit aså! Jag skrattade inte en enda gång kan jag lova er allesamans. Så kom ihåg nu, ser ni denna filmen i någon affär, köp den INTE! Möjligen att gamla gubbar och gummor skulle gilla det, för de är ju uppväxta med skiten! Men vi unga, som har lite mer modernsmak, kan jag då tala för alla;

Macken, far åt...!

Macken

Hur många är det som sett Macken med Galenskaparna? Jag är väl en av de få människor som inte sett serien. Men idag med Aftonbladet så kunde man köpa den. Tur för oss så fanns det en kvar efter att jag var klar så den köpte vi och ska nu se den. Hoppas den är bra. Har hört lite delade åsikter om den under dagen. Vissa säger att det är deras favoserie och vissa säger att det är ren skit! Tja jag få väl snart ta ställning till någon av de bägge parterna ;P Hehe..
Jag visste inte ens om att det fanns en serie av dem. Jag har bara hört låten. Den brukade vi sjunga i skolan på lågstadiet. Det var allas favorit ;D Haha.. den är ju fett bra. Här kan ni  ju lyssna själva ;)



Och så kan vi ju slå på med en Idolbild xD

Fy fan vad kallt!

Usch fy fan vad kallt det var ute. Jag ska inte gå ut nå mer idag alls. Usch, tårna var stela som ispinnar, fingrarena lika så och i ansiktet kunde jag inte röra en muskel. Det var nätt och jämt att jag kunde tala med mina kunder. Aja.. Det är ju tur att det är himlans mycket varmare här inne! ;D
Har nyss haft mina morföräldrar och moster med familj här. Riktigt trevligt. Vi fikade och hade skoj ;) De åkte nylligen hem så har inte haft tillfälle att blogga fören nu. Men bättre sent än aldrig antar jag väl!
Jag tog även in Frida ett tag så de fick se henne. Sen tog de ett kort på henne med mobilen och skickade det till hennes förra ägare. Ni ska bara veta vad hon hårar. Shit det är hur mycket som helst. Jag kan säkert göra en mindre päls av allt. Haha.. kan man då skicka till Blondinbella som hon sen kan ge till sin hund hon ska ha! Då kan minnsan inte folk klaga på hennes pälsförälskelse för då har inte djuret plågats xD Snarare att Frida plågats av att ha kvar det. Då kommer det till användning iallafall XP

Supermario

Har suttit ändå sedan förra inlägget och nött nternetspel. Det som jag fastnade för var självklart Supermario xD HAha.. Men nu har jag slutat när det inte gick som jag ville att det skulle ;P Hehe.. xD Men eftersom att det är söndag imorgon och jag ska arbeta så är det nog bra ifall jag tar och stänger av datorn och försöker sova.

Btw så har jag halsbränna ;S Usch och fy och blä :/ Hatar att ha halsbränna. Har det jätte ofta nu för tiden. Är det någon som vet vad det kan bero på? Ne usch bäst att stänga av datorn nu. Hejdå ! Puss

Fullt hus 2

Har suttit och kollat på Fullt hus 2 som går just nu på tv3. Riktigt rolig och bra film ;D Hehe.. Fast nu skulle de andra i familjen se på något annat skit så då får jag bege mig hit till datorn ;)
Har väl inte så mycket att skriva om direkt..
Aja.. jag återkommer med mer senare, I hope ;D


Imorgon blir det förhoppningsvis bilder

Jippi nu har pappa pratat med Stefan och han ska troligen hjälpa mig imorgon med data jäveln ;) Tjoho ;D Visst är det väl kul?! ;D Så fixar han det så kommer det ju massor med bilder på. Är det inte helt underbart. Då ska jag lägga upp alla bilder jag tagit med mobile :)
I'm happy :D

Vad händer idag då?

God morgon!

Tja the big question är vad ska jag göra idag? Hmm, bra fråga! Har inte planerat något alls. Blir väl en lika tråkig dag som igår eller så ringer man väl nån kompis. Nee vi får helt enkelt se hur det blir..! Just nu ska jag iallafall ta och äta lite frukost och sen får jag se vad mer som händer. Tar dagen som den kommer!

Fått minneskort till min mobil

Idag har M och P köpt ett minneskort till mig. :) 4 GB får väl duga xD hahaha.. det fanns inget större till min mobil men jag är nöjd med detta nu :) Under dagen har jag bara legat och kollat på tv och sen lagt över allt från mobilminnet till kortet. Mycket bättre. Men det som fortfarande är skit är att jag trodde att jag kanske kunde stoppa in minneskortet i datorn och så skulle det funka. Men när jag undersöker datajävlen så finner jag ingen minneskortsläsare ;S AAAhhhh, fa vad irriterande! Aja.. pappa ska ringa Stefan imorn och höra vad vi ska göra.
Och Elina nu behöver du inte tjata på att jag ska skaffa Tele2 längre för på onsdag när alla människor börjar jobba igen så ska min fader ringa och beställa ett kort åt mig :) Trevligt va ;D Hoppas jag får samma nummer. Ska fråga ifall det går att fixa det. För jag vill inte ha något nytt som jag måste lära mig! Det är enbart jobbigt!

Nu under kvällen har Jönssonligan gått på tv och den har ju kollats in, med den har man ätit en massa godis och tjockat på sig nu när det bli kallt xD Haha.. bra med lite underhudsfett xP

God morgon

Vaknade för ungefär en timma sedan. Mår lite bättre idag än vad jag gjorde igår.. :) Är väl positift antar jag ;P Hehe..
När jag vaknade så var det bara jag och min lillebror som var vakna och han sov till nu typ så jag har haft det lugnt och skönt hemma. Morsan och Farsan är inne i Enkping och handlar och då bad jag dem att köpa ett minneskort till min mobil. Duktiga som de var så gjorde de det :) Det fanns inget större än ett 4 GB men jag är nöjd med det :) Så nu ska jag fan fylla mobilen med massa olika låtar och massa egobilder på mig själv xD Hahah..

The Tuxedo

Har precis kollat på The Tuxedo som gick på 5:an. Riktigt bra film ;) Hehe.. Det är med Jackie Chan (stavas?). Han är riktigt bra skådis tycker jag.
Nu ska jag faktiskt sova. Är ganska tröt. Men det blir väl data en timma eller två som vanligt innan när jag säger att jag ska sova. Hehe.. kan aldrig slita mig härifrån när jag säger att jag ska göra det ;P Heh.. Aja, god natt iallafall och sov gott :)

Pizza beställd

Nu är pizzan beställd, ska bli väldigt mums ;) Kommer säkert bli en lång väntan kan jag tänka mig.. Nyårsdagen är ju sån där dag då alla äter pizza eftersom att de är lite halftsomhalft bakis och då orkar de inte göra egen mat ;P Hah..

Aja.. ska iallafall bli väldigt gott.

Det enda jag gjort sen senaste inlägget är att ligga i soffan och tycka synd om mig själv och kollat på film.
Riktigt deprimerande ;/ Men men alla har sina sämre dagar och min är väl tyvärr idag..! Går inte att göra så mycket mer för att orka få det bättre. Är inte på något humör för att göra något idag.

Joo glömde att säga att jag även hjälpte pappa att klyva ved idag. Fattar inte alls vad jag var där för ? Det enda jag gjorde vara att hjälpa till att plocka ut alla plankor sedan även packa in all ved i bilen. Det värsta av allt var att jag vart tvingad att följa med! Fattar inte vad det var bra att ta med mig ut dit, de vet ju att jag ändå inte skulle göra något!

Första dagen på året =

Ja hur ska man summera första dagen på detta fantastiska år 2009? Jo jag kan säga såhär. Kommer alla dagar vara som denna eller ännu värre så kommer det blir det värsta året jag någonsin varit med om! Det är absolut ingen bra start på året för 5 öre. Helt jävla värdelös!

Men jag känner inte alls för att berätta det här på bloggen, det är inte så kul när det sedan aldrig går att få bort det från internet. Men så är det heltenkelt. Och jag säger som ovan; värsta skit dagen. Hatar denna jävla dag ;@

2009 here I come ;)

Nu är det år 2009 ;D Tjoho, vad trevligt. 2008 har vart ett helt underbart år tycker jag. Med både fram- och motgångar. Men jag är jätte nöjd med allt som hänt och jag är så säker på att detta år kommer bli så mycket bättre än 08 :D Jag ska prestrera ännu bättre i skolan ska höja så många G jag bara kan till minst ett VG.

Min kväll har vart helt ok fasten det inte blev som vi planerat alls. Jag mötte upp Emma och Elina inne i Fjärdhundra och där traskade vi runt och smälde lite småsmällare. Och hade det allmänt trevligt. Vi gick hem till mig och hämtade cola, mjums ;P Fast kvällenshöjdpunkt var iallafall när vi alla tre blev pissnödiga och gick in i skogen. Jag och Elina var precis klara då man hör Emma säga; "Faan också, jag tror jag pissade på kjolen eller om det var skon!!!"
Fy fan vad jag och Elina skrattade. Som sagt var det fan kvällens höjdpunkt. Fan var roligt det var asså ;P
Vid halv tolv så gick vi hem igen och jag umgicks med min familj och våra gäster. Åt lite godis och kollade på 007 som gick på tv. Sen vid tolv så gick vi alla ut och smällde massa raketer och kollade in alla andras. Som jag skrev förut så gillar jag nog nyårsafton bättre än julafton. Jag vet inte riktigt varför men det är bara så himla mycket trevligare. Man behöver inte ha någon speciell känska i kroppen och man kan göra vad man vill under hela dagen. På julafton så är det ju typ sen en oskriven lag att man ska vara hemma hela dagen och fira med familjen. Sen är det ju även bra mycket vackrare på kvällen under nyår än vad det är under julen. Då är det bara fönstrena som lyser. Aja... nu är jag iallafall skit tröt och ska snart sova. Hoppas erat 2008 vart bra, det har iallafall mitt varit :)

RSS 2.0