Yoga och nyduschad

Nu har jag vart väldigt duktig! För ca en halv timme sedan så var jag fullt uppe i en Yoga ställning kan jag tänka mig. Det var otroligt skönt! Hela huvudet vart helt rensat och tomt på allt! Och jag ska ju inte sticka under stolen med att det var jobbigt! Shit snacka om att jag svettades efter xD har inte så bra uthållighet :p efter det hoppade jag in i duschen. Och nu ligger jag i sängen och kollar på tv. På 5:an är det en prinsessas dagbok 2. Görs imorgon... Förhoppningsvis.

Framsteg..!

Hej igen!
Det blir framsteg med bloggen nu aså! Det är långt ifrån klar men jag har kommit en bra bit på vägen. Har lite sista detaljer kvar att fixa. Det är ju dom som gör det hela! Men nu kan jag inte sitta här vid datorn längre, måste verkligen plugga! Främst med franskan. Man skulle visst kunna stava allt också, jag har bara trännat på att säga allt. Men man får väl sitta några timmar och bara glo i böckerna så sitter det nog efter ett tag. Undrar när min familj kommer hem?! Min lillebror har fotbolls match och alla har typ följt med, de hade åkt innan jag klev upp så undrar när de kommer hem. Men har inte tid att sitta här och grubbla över det. Måste plugga!
Hej på er!!!

Full fart hela dan!

Hejsan!
Idag kommer det bli full fart hela dan! Kom nyss hem från en morgon med aftonbladet. Gick ganska bra. Nu sitter jag här och bloggar och läsar lite. Sen ska jag plugga inför mirgondagen. Har franska läxa och massa andra läxor som måste bli gjorda. Sen hoppas jag på att kunde få in en timmes yoga. Som jag har berättat så har jag problem med mina knän och yoga rörelser är bra för dessa problem. Så för första gången sen julafton ska jag göra yoga xD
Jag fick det i julklapp men har bara använt det en gång! Det är illa!
Nu ska jag börja plugga som en tok. Sen efter allt eller så kanske jag gör det nu på en gång..?! Jo det blir nog nu så ska jag ta och fixa och trixa med designen. Trixie gjorde en ny header åt mig igår så ni får förhoppningsvis se allt nytt omnågra dagar eller så!

Länge sedan!

Nu var det verkligen ett bra tag sedan!
Snacka omatt jag har gåt runt och haft jätte tråkigt utan datorn. Och det värsta är att det fortfarande inte är tillbaks! :S Jag vet inte hur länge jag pallar längre!
Men idag har det inte hänt så mycket. Har legat och läst bok hela dagen. Vid 5 så åkte vi ut till några kompisar och åt mat. Vi åt även kräfftor och annat mumms. Men jag tycker att det som vanligt är otroligt tråkigt att umgås med familjens vänner. För det finns ingen som är lika gammal som jag. De andra är antingen äldre och vill helst inte veta av mig och de som är mindre är så små så de fortfarande är i den åldirn då man leker och då kan jag hellre sitta hemma. Så när vi ätit klart så bad jag min mamma att skjutsa hem mig. Och det gjorde hon utan några problem. Så nu sitter jkag här. Har kollat lite på tv innan jag satt mig här. Har även ätit lite godis och druckigt några color. Tror jag ska hämte en till snart.
Det som är jobbigast med att inte ha någon dator är lungt det at jag missar så otroligt mycket blogginlägg. Har inte ens hunnit läst alla än och ändå så har jag typ suttit vid datorn i över en timma nu! Som jag kan komma på nu så är det bara två bloggar kvar men sen när det är klart så ska jag och Trixie prata lite kring min blogg. Hon ska ju hjälpa mig med disignen. Sen tänkte jag även ta upp lite andra saker som skulle göra våra bloggar ännu bättre och lättare att följa om man får som jag ett sådant här problem att man inte har nån datorn.

Fotografering

Hejsan!
Sorry att jag inte varit inne och skrivit något på så länge. Det är svårt utan datorn. Och jag orkar inte hella tiden hålla på att göra det via mobilen. Det blir jobbigt  om ni förstår vad jag menar?!
Jo idag så var det fotografering i skolan. Ganska trevligt hade alla hoppats på men inte direkt så att alla blev lika trevligt och så efter. För det vart hemska bilder aså! Jag vill absolut inte ha några bilder på mig hem. Jag nöjer mig med skolkatalogen. Fy fan aså vad hemskt det blev! Han var helt kass på allt aså! Man fick inte gå fram och se kortet egntligen men det gjorde jag iallafall och det var fanemig det värsta kort som blevit taget på mig under hela mina 8 år i skolan! Förjävligt helt enkelt!!!!! :@
Ne nu ska ni få höra mer om det br asakerna som hänt idag. Visserligen har det här inte varit nån bra dag alls, men det finns ner att skriva också än bara detta!
På morgonen så var jag inte på första lektionen för jag skulle ner till läkarmottagningen men mina knän. Det tog typ en halvtimme där nere. Men jag fick iallafall veta vad det var för fel, och det var så att om man växer mycket i tonåren så kan musklerna vid knät bli utdragna och inte hinna med så därför blir  det så. Jag har ingen direkt lust att förklara så intensift. Men det här kunde iallafall hålla på från 1 år upp till 2-3 år innan det går över. Så i värsta fall får jag gå runt och ha ont i knäna i 3 år. Inte så jätte roligt direkt..
När jag kom tillbaks till skolan hade vi precis börjat so:n. Så jag kom precis i tid till att vi skulle starta filmen. Vi ska ju se Marie Antoinette (hur det nu stavas??). Det vi sett hitills vill jag väl inte direkt säga att jag håller med allihop om att den är så himla bra. Men förhoppningsvis blir det bättre längre in i filmen.
Sen så har vi haft vanliga lektioner och jag vill väl inte påstå att jag har vait så himla duktig i skolan idag. Inte så att jag betet mig illa utan det att jag inte haft nån skolglädje idag alls. Så det blev inte många tal gkorde idag. Typ 6 tror jag att det blev på matten. Det är väl visserligen bra för att vara jag men illa för att vara för det här året. Och jag har inte varit nån angaskerad i nåt alls idag. Det är ganska dåligt. Hoppas det blir bättre imorn iallafall!

Oj viken trevlig dag idag aså :D

Hejsan!
Detta har vart en trevlig dag aså! Var ju som alltid i skolan idag då. För första gången hade vi franska, det var faktiskt ganska kuligt! Vi fick böcker ochg gick igenom lite meningar och ord och så. Fick även läxa. Här börjar vi hårt på en gång. Nå mer här det väl inte hänt i skolan direkt. Men eftersoolan så var jag och Johan. Första så var vi hemma hos mig och då pluggade vi lite grann. Sen så åkte vi hem till honom. Då skulle han äta på en gång så jag satt uppe på hans rum och hade boring ett bra tag. Sen så gick vi ut och cyklade lite. Kanske inte världs bra med mina knän och de men shit the same! Who care? Men då cyklade vi iallafall till skolan där klättrade vi upp på tacket mellan skolan och biblan. Sen var vi även uppe på på biblan med det var typ bara 2 minuter sen så gick vi ner från tacket och började cykla igen. Kul att se utsikten om ni förstår :P
Sen har vi bara cyklat runt och så. Så mycket mer har jag inte att skriva om, min papa står här och snockar men eftersom att jag inte kan fälla ner skärmen på den här datorn så måste han ju tyvär läsa! Jaja... I don´t care! Han bryde sig inte heller så mycket. Det ända han noterade var det där med taket men det var inte nå mer än det. Sen gick han iväg. Jag tycker det är ganska irriterande när han kommer så här och så hålla på att läsa! Man blir liksom lite piss of! Om ni fattar var jag menar?!
Ne nu ska jag ta och sova tror jag..? Först lite bilder!


Var ju som sagt uppe på tacket.








Ps. är det nån lärare som skulle läsa det här och blir lite frustrerad så kan ni vara helt lugna! Inget gick sönder och ingen skadade sig. Det värsta som hände var bara att mina händet blev smuttisga men som sagt var det det värsta! ;P

Arn igår var fett bra :)

Hejsan! Vi var ju och kollade på Arn igår! Den var jätte bra faktiskt. Jag kan ju inte säga det samma om första filmen men men har däremot var åh så bra! Men jag tänker inte avslöja något för er som inte har sett den kanske inte till veta hur den slutar. Men som sägt är den jätte bra! När vi kom hem så stupade jag i säng på en gång. Sen gick jag ju upp i morse för att sälja Aftonbladet. Det gick riktig bra. Lite senare i dag så kommer det lite släktingar. Ska försöka få tag på en dator till nästa inlägg.

Arn ikväll :d

Hejsan! Ikväll ska vi åka in till enköping och se nya Arn filmen, riket vid vägens slut. Jag var inte på imponerad av det tidigare filmen. Men har bestämt att jag ska ge den en till skans. Hoppas den är bra nu då ;) Ska ta och läsa lite bloggar via mobilen nu. Har inget att göra och jag får inte låna någons dator! Ganska irriterande faktiskt! Ska på nya Arn filmen ikväll, riket vid vägens slut :)

Inget jobbande!

Nehe.. det blir inget jobb idag. Danne ville ha en kompis med sig dit ner istället för mig så det blir inga penhgar för mig idag. Blir en ensam lång dag hemma framför datorn. Inte jätte roligt. Men jag har liksom ingen lust att gå ner till badet heller fast det är skit fint väder ute idag. Man hoppas på att det ska hända nått roligt. Typ att nån rolig person ska logga in på msn men då kommer jag på mig själv med att  jag inte är det minsta lilla chatt glad. Vill att det ska vara måndag så jag kan vara iskolan igen. Dagara blir så långa och tråkiga nu igen. Varför skulle den här vecka i skolan gå så otroligt fort för?
Har läsa alla bloggar jag följer och har inget mer att göra långre. Vad gör ni när ni har så här otroligt tråkigt och inget händer alls? Shit vad boring det är. Och som jag skrev så är jag ensam hemma så jag har inget att typ spela kort med eller snacka med alls. Fett tråk!

God morgon!

God morgon på er allihop :)
Idag har jag inte gjort så jätte mycket vaknade vid halv 12 tiden sedan dess har det inte hänt så mycket alls. Hampus är på fotboll så jag har lånat hans datorn. Tur att han inte har lösen ;) Lite senare ska jag jobba nere på badet.... tror jag, är inte säker än. Om det bli så ska jag stå där från 14.30 (eller nåt sånt) till 19.00. Så det blir lång tid aså! Men det är pengar... vad gör man inte för det? Just nu behöver jag alla pengar jag kan få tag i...
Men nu ska jag ta och läsa ite bloggar och så... hörs senare kanske!

Ännu en fredag...

Hejsan. Gör mobilbloggning så det blir ett kort inlägg. Jo vi har haft idrott för första gången i år. Andreas var inte riktigt lika hemskt tycker jag som föra året. Förhoppnins vis blir det ett bra år. Sen hade vi även svenska första gången med Nora. Det var också rätt roligt. På lunchen så gick vi hem till Johan och åt nudelsoppa. Det var ganska gott. Jag Elina och några till som jag inte orkar bry mig om vi inte med på idrotten så vi gick runt spåret. Det var duktig åt oss. Nu ska jag kolla på Haniball.

På bilden så ritade vi lite på elina xD

På idrotten gick vi runt spåret (vi som inte skulle vara med)

Ville ha lite förändring så jag flyttade ner det här till bordet och ställde åter igen upp mina kaktusari fönstret. Slängde också mitt bonsai träd... det var död! 400 spänn i sjön!

Nickelback - Rockstar

Åhh detta är också ett fett bra låt som jag digar till 100% aså! Även han har fett grym röst aså! Love it!



Nickelback - Rockstar

Gavin DeGraw - I´m in love with a girl

Den här låten gillar jag verkligen. Hittade tyvärr ingen musikvideo men detta får duga. Han har härlig röst tycker jag. Och låten är också bra tycker ja!



Gavin DeGrew - I´m in love vith a girl

Möte på Joar och skapande av maskot i skolan

Idag har jag varit i Enköping. Jag fick skjuts dit av mamma i morse så vi vär inne till tio i nio. När jag kom till Joar då då så var det bara jag och Erika (lärare från våran skolan), Så vi stod där ett tag sedan kom Karin (våran biträdande rektor) så det var bara från fjärdhundra skolan där den först kvarten. Sen så kom det massa andra från de andra skolerna. Vi typ tio över tio så fick vi komma in. Då fick vi komma in i samma sal som vi var i föra året. Så man hittade ju dit. Det massa nya från andra skolor som man inte  kände igen från föra gången. När vi kom upp till rummet så fanns det tårtor där som vi bjöds på. Men jag har ju bestämt mig för att leva ett nytigt liv så jag åt inget. Tog bara ett glas cider. Kanske inte heller så nyttigt men who cares? Sen så fick vi gå in i rummet intill där de hade gjort ett långbord som vi alla satt oss vid. Jo föresten kanske ska säga varför de bjöd på tårta, det är ju så att komunen har fått 300 000 så det skulle firas med tårta tyckte de. Det var väl generöst gjort?
Jo tillbaks till det andra igen! Som sagt så fick vi komma in i det andra rummet där de hade dukat långbord. Så där satt vi och pratade och fikade och så. Sen så delade lärarna in oss i grupper så och de här grupperna fick ett stort papper som vi satt och fick skriva när saker på. Men det vi skulle skriva ner var så att vi fick ta lappar där det stod 2 ämnen som man har i skolan sen ett estetiskt ämen som man inte har. Och genom att kombinera dessa tresaker så skulle det bli något som vi kunde göra i skolan. När det tillslut var över så skulle alla tre grupperna redovisa det vi skrivit och tänkt. Så det som blev mest populärt av allt var att vi tyckte att man kunde ha som ett OS mellan skolorna i sport men även i andra ämnen. Det tyckte alla verkade vara väldigt roligt. Sen var det även det att på fysiken och kemin så skulle man kuna göra egna fyverkerier, sedan så anårdnade man en rockkonsert eller nåt liknande och där använde man fyverkerierna som vi gjort. Så de två var mest populära som sagt. Det tycker jag skulle vara väldigt roligt.
Sen var det typ slut och då fick jag skjuts av Erika tillbaks till skolan. När jag kom så hade vi ttyp 5 minuter kvar av engelskan. Men jag gick iallafall på den och det var bra för precis när jag kom så skulle hon börja med vad vi hade till läxa till nästa vecka. Så jag kom precis i tid. Sen hade vi lunch och jag johan christine och isak gick och åt medan de andra hade språk. Efter det så gick vi ner till biblan och gick till våran favo hörna. Där satt vi och hade högläsning igen. Det är roligt det ska jag säga xD
Sen hade vi tyska och det var typ den enda lektionen jag hade. Där fick vi yterligare påökning av våran läxa.
Sen så hade vi i typ drygt 2 timmar en arbetsdag liksom där vi skulle görra en maskot. Det var riktigt roligt. Båda mentorsgrupperna gjorde olika maskotar. Våran grupp gjorde som en alien typ :P Det är en tjock gubbe med antener och massa annat. Ni kan få se bild på den sen när den är klar. Den andra mentorsgruppen gjorde en maskot av deras mentor, alltså av Kristina. Jag tycker att det ska bli väldigt roligt att se hur den ser ut i slut ändan. Tror den kommer att bli väldigt bra. Mycket bättre än våran utan tvivel! Det absolut roligaste var iallafall när vi skulle klistra på massa papper på den. Det var fett kul. För vi använde tapetklister och det var väldigt kletigt men fett roligt. Det roligaste var när man skulle bra bort klistret från pappret så det inte vart så mycket, för det var fett klibigt och mycket. Tillslut så brakade det loss och det utlöstes ett limkrig. Jag hade bara gåt och väntat på att det skulle börja. Men sen var vi klara med det och nu står den och torkar. När det var typ en timma kvar så fickade vi. Vi drack saft och åt kakor. Visst är jag rätt puckad? Jag åt inget av den åt så smaskiga tårtan men därimot så vräckte jag i mig av tora och tråkiga kakor. Shit jag är fan dum i huvudet aså!
Sen så var det typ slut och vi fikc gå hem. Typ precis när jag kom innanför dörren hemma så började det spöregna. Och då menar jag spöregna! Stackare alla de som var ute då! Samtidigt började det åska och blixtra!
Men nu har det äntligen slutat!


Hah.. kolla vilken roliga gubba jag ritade igår kväll xD

Dessa kläder hade jag på mig idag.

Jeans: JC

T-shirt: Fillipa K

Huvtröja: Nike factory store


Kul dag i skolan och datorn tillbaks om 14 dar!

Hejsan!
Det  har vart en mycket rolig dag i skolan idag tycker jag. Vi har haft roliga lektioner som bild, musik, tyska och so. Vi har även haft matte, engelska och no. Det är väldigt många ämnen på schemat som jag inte har gillat tidigare. Men nu så är jag mycket mer ambisös och lyssnar noga på lektionerna. Så nu tycker jag till och med att no är rätt roligt. Och det har jag alltid tyckt  vart jävla skit! Men idag hade vi för första gången Bert och jag har hört att han är sämst och inte kan förklara och massa annat. Men jag tycker att det gick jätte bra. Jag tror att det är så att jag alltid har haft lätt för alla ämnen i skolan bara det att jag inte har intresserat mig för dem, men när jag väl gör det så går det riktigt bra. Som  med no:n nu tex. Så jag vet att det var jätte många som inte fatte ett skit av vad han bablade om men det gick faktiskt helt ok för mig. Jag trodde att jag skulle vara ett hopplöstfall som skulle få kämpa för att ens få ett G. Men nu kanske jag till och med kan få ett VG. Och är jag riktigt intresserad och gör det bästa jag kan kanske jag till och med kan få ett MVG. Men då får jag verkligen kämpa på otroligt mycket. Men det var så att jag och Emma har kommit överens med varandra att vi ska vara väldigt duktiga i skolan och angasera oss i det vi håller på med. Så vi satt oss längst fram och räckte upp handen och svarade på allt vi kunde. Och han sa det att ju mer man räcker upp handen och är intresserad av det vi håller på med desto högre betyg får vi. Så det är bara att fortsätta  med det. Sen efter dete hade vi engelska och även där satt vi längst fram och räckte upp handen och var duktiga och diskuterade ämnet och vad vi skulle göra. Men vi pratade inte högt så vi störde, som vi gjorde hela föra året. Då lärde jag mig absolut inget alls i nått ämne. Sen så var visserligen dagen slut, har hoppat över alla andra ämnen men jag hade inget intressant att berätta om de lektionerna. Men jag har iallafall en sak till att berätta och det är att våra andra kompisar inte tycker att det är så roligt att vi inte sitter med dem under lektionen och pratar. Men vi har förklarat för dem varför men det verkar inte som att de fattar. Men det är likom skit samma. Vi kan umgås på rasterna och så. På lektionen nu vill vi lära oss och få så höga betyg som möjligt i allt.
Imorgon ska jag inte på ett möte på Joar om skolan. Ska bli kul. Vi ska prata lite med elever från andra skolor och se vad vi tycker skulle kunna ändrs och vad komunen skulle kunna göra bättre i skolan. Berättar mer om det imorgon. Sen så ska vi även ha fotografering nästa onsdag med klassen, sen på fredagen så ska vi ha fotografering med elevrådet. Jag tror inte att Oliwia kommer vara med på det, för hon kommer typ hem från Turkiet den dagen eller nåt. Stackare...
När jag kom hem så kom mamma typ en halvtimma senare och då frågade jag henne om min dator som hon lämnade in idag till Siba. Och jag skulle få tillbaks den om 14 dagar. Så nu får jag låna Hampus eller mammas dator tills des.
Nu ska jag läsa lite bloggar sen ska jag ta och kolla lite läxor och sen vet jag inte vad jag ska göra faktiskt. Jo jag ska ta och höra med Trixie om min header, hon ska designa den åt mig trevlig och snäll som hon är. För hur jag än gör så blir jag sldrig nöjd!

Lånar föräldrarnas dator!

HejsanEftersom att min dator inte funkar med USB saken så har jag lånat mina föräldrars. Och nu har jag bestämt  mig för att lämna in datorn till Siba som jag köpte den ifrån. Hoppas de kan laga den. Man ska åka och lämna in den imorgon. Men nu ska jag iallafall lägga in lite bilder från dagen.

Så detta hade jag på mig idag. Har ju redan sagt vad det är och vart jag köpt det så det är väl onödigt att göra det igen.

Som jag berättade så fick vi läxa första dagen., och även en ny agenda. Tror jag ska använda den här istället. Dels är den mycket snyggare och smidigare att ha med sig .

Sen var Hampus och jag ut på en liten cykeltur. Vi svängde in här och där uppe skulle Hampus sitta men klumpig som han är så tappade han skon...

Som ni ser så flyter skon där!

Den stannade i den där skummet

Där är Hampus påväg ner i alla brännäslor och skit för att få tag på den igen. Och till råga på allt så använder han min tröja :S

Där står han och försöker fiska till sig skon

Han får tag på skon efter ett tag, men den vände sig uppochner och flöt iväg ännu längre bort. Men som tur var så fastnade den på en ännu bättre plats. Så då fick han tag på skon... äntligen!

Där kommer en glad och stolt Hampus med skon i högsta huget. Med min åhh så vackra tröja som tyvärr på den där bilden är allt för smutsig tack vare den där gossen!

USB-port = död!

Jävla skit säger jag ba! Nu har jag kommit fram till varför min dator inte bryr sig när jag stoppar in något i USB:en. Det är iallafall vad jag tror att den har krassat nu. Så jävla drygt! Nu kan jag inte lägga in bilder i datorn alls. Jävla skit aså! Är det nån som vet hur man gör? Kommentera gärna då! Pallar inte detta mycket längre att inte lägga in bilder!

Nu är jag hemma efter en skit rolig dag :D

Hejsan!
Gud vad roligt det har vart idag :D Att få träffa alla man inte träffat under hela lovet och allt. Oj oj säger jag ba!
Och vilket jävla bra schema vi fick då. Eller tja kanske inte världens bästa men det var iallafall helt ok. Har kanske inte så långa raster men vi har bra lektioner på bra dagar. Och det bästa av allt är att vi har idrott sista lektionen på fredagen :D Jippi! Då kan vi fortsätta våran gammla tradition att duscha tillsammans med tjejerna och sen springa nakna i koridoren xD hah det är det år så himmla rolig aså!
Jo vi startade dagen som alla år i matsalen. Där stod Mats (våran rektor) och pratade lite. Men vårat bord hörde inte ett smacka av vad han sa för vi pratade och skrattade och lärarna fick lov att komma fram till oss flera gånger och säga åt oss att vara tysta :P Hehe... tror nog att vi var det som hördes mest, till och med mer än Mats xD
Sen bar det det av tillsammans med våra mentorer till bildsalen, som har blivit vårt nya mentorsklassrum. Så där ska vi samlas varje måndag till torsdag. Där satt vi typ en timme och pratade och fick lite papper, schema och matsedel. Som sagt så fick vi ett helt ok schema. Sen efter det så fick vi numrena till våra skåp. Jag fick skåp mittemellan Johan och Elina. Gud vad roligt med det 2 ;) hehe... Då har man nån rolig att gå ner tillsammans med till skåpet. Och det är typ bara massa av mina kompisar som har skåp vid samma ställe som jag :) Jätte bra tycker jag :D
Sen hade vi lång rast, då gick vi ut och satt oss på pingisbordet som de har på skolgården. Några hade klotrat på det så det var mycket snyggare nu än tidigare. Där att vi tills typ Tim och Simon kom då gick vi därifrån och dels var det även för att vi började våran lektion då. Men mesta dels för att de kom. Så vi gick till våra skåp och hämtade penna. Sen gick vi upp till mitten koridoren, där satt vi några minuter innan Kattis kom och vi började våran So lektion. Det var verkligen roligt att komma igång igen med allt. Så jag satt och var väldigt uppmärksam under lektionen och skrev ner lite fakta som var nödvändigt att ha. Vi startade nästan direkt med att gå in på kapitlet Franska revolutioen! Ska bli jätte roligt tycker jag. Har funderat på att göra som förra året när jag läste våran historia bok som kvällsbok hemma innan jag gick och la mig. Det var väldigt roligt faktiskt. Samtidigt som man lär sig så kan man faktiskt ha roligt. Och jag tycker att det är väldigt roligt att läsa. Efter so:n så hade vi tyska. Detta var nog det jag vill klaga mest på på vårt schema. För på tisdagar och torsdagar har inte alla lunch samtidigt. Utan tyska och en del av spanskagruppen har lunch en viss tid och franska, svengenska och den andra gruppen från spenska har en annan tid. Ganska irriterande att inte få äta tillsammans med alla sina vänner utan bara en viss del. Men som sagt så hade vi tyska och de andra gick och åt. Så under tyska så pratade vi lite om vad alla gjort under sommarn och så började vi gå igenom boken lite. Vi startade även lite smått på första kapitlet. Det var verkligen enkelt ska jag säga! Men det hemskaste var iallafall att vi fick läxa första dagen! Det var lite taskigt tycker jag. Men den leksan har jag gjort klart nu innan jag satt mig här. Och jag gjorde den på mindre än 2 minuter. Den var värkligen jätte lätt! Man skulle para ihop 2 meningar. Så ni förstår säkert hur lätt det var!?
Sen hade vi äntligen lunch och jag var jätte hungrig. Jag åt ganska myckat mackaroner och 3 eller om det kanske var 4 vegetariska köttbullar. Det är bra för att vara jag. Också tog jag tomat med lök och basilika. Jag har läst att man ska äta tomater för att inte bli rynkig och det förhindrar även att man får strock och minnesförlust. Så jag har ett tidningsklipp som jag har sparat där det står om vad man ska äta för ett bra och nyttigt liv. Så jag ska försöka leva efter det.
När vi ätit klart så traskade vi ner till caffeterian som dom äntligen har öppnat igen :D Gud vad skönt aså! Men det ända de säljer är. kaffe, te, smörgåsar, saft och frukt. Så jag har bestämmt att jag ska ha lite pengar hädanefter i skåpet så man kan köpa en kaffe iblan när man känner att man behöver det. Den kostar bara 4 kronor. Det tycker jag var väldigt billigt.
Efter ett tag gick vi därifrån och gick raka vägen till pingisbordet inomhus. Där vi tillbringade hela föra året nästan, men när vi legat där i typ 5 minuter kom hon som stod i caffeterian ut och sa åt oss att man inte får ligga där för att om vi skulle göra det så skulle de ta bort bordet. För just nu är allt som tillhör caffeterian enbart på prov. Sköts det inte bra så kommer de stänga igen. Och det vill vi verkligen inte så då hoppade vi ner därifrån och gick till "hålet". Vi kallar det för det därför att det är som ett hål i väggen. Man kommer ner för några trappor och där precis raktfram så är det en portal och där ligger "hålet". Så där gick vi och la oss på bordet. Mycket trevligt. Men även där låg vi inte så lång stund. För det blev så ortoligt vart så vi gick ut och visste inte vart vi skulle gå och då gick vi ner till biblan. Vi kom in med skratt och alla som var där stod och glode på oss ;P hehe det är alltid roligt att vara centrum :P
Men vi gick bara förbi som att inget hade hänt och satt oss i vårat favorit hörn av biblioteket. Nämligen där de har sexavdelningen :P Där satt vi och hade högläsning. Alla som gick förbi oss glode på oss men olika miner. Men det noterade vi inte så mycket. Vi bara fortsatta att läsa och skratta. Sen så blev vi lite fundersamma på när vi började nästa lektion så vi gick därifrån och kom in i skolan igen. Där träffade vi på några kompisar så vi frågade vad vi hade för lektion och när den började. Så det visade sig att vi hade det om exakt 5 minuter. Så vi traksade vidare. Det tog ett tag innan vi hittade vilken sal vi skulle vara i men tillslut hittade vi det rätta. Så då började våran engelska. Det var också väldigt trevligt. Vi satt och pratade och hade det trevligt. Vi fick nya böcker och massa sånt man behöver. Vi kom överens om att på torsdag ska vi ha läxdag.
När den lektionen var slut så var även denna dag slut. Så vi gick ner till skåpet, lämnade engelska böckerna och tog med sig tyska böckerna eftersom att vi fick läxa i det.
När jag kom hem så pratde jag lite med mamma om min dag och så. Sen gjorde jag tyska läxan och som jag skrev lite tidigare så var den gjord på mindre än 5 minuter. Gick väldigt fort och enkelt.
Sen att jag mig här och började skriva. Efter ett tag så kom pappa och ville se vad jag skrev. Men jag vill helst inte att mina föräldrar ska läsa. Ska de läsa så får de ta reda på min blogg adress och läsa där. Men jag tror det blir ganska enkelt. För de hade pratat med min granne idag och hon hade berättat att hon sitter och läser bloggar varje dag, och främst ungdomars bloggar! Så det är därför som hon vet allt som händer här i fjärdhundra. Så jag undrar on hon läser min också? Om du gör det kan du gärna få skriva en kommentar så jag vet ;)

Nästan redo!

Godmorgon!
Nu är jag nästan redo för att gå till skolan. Jag har lite saker kvar att fixa bara. Som tex mitt hår. Ser ut som värra morgonfrillan. Men jag har fått på mig kläder och tvättat mig och nu luktar jag gott med nästan en halv perfymflaska över kroppen xD
Så det ända jag inte har gjort är att äta frukost, borsta tänderna och fixat håret annara är allt fixat ;)
Detta ska jag ha på mig idag, duger det?:
Nee hörni det är nåt fuffens med min kamera eller dator. För den tar ej emot kameran. Vet ej varför men det kanske kommer in bild senare. Det här hade jag iallafall på mig då:

Cardigan: Jack and Joens

T-shirt: Fridolfs

Jeans: JC

Gjort mig klar och börjar på ny design

Hejsan!
Nu har jag duschat och gjort mig klar inför morgon dagen. Är så uppspelt över det hela. Tror nog att jag ska gå upp en halvtimma tidigare för att hinna bli klar med allt i tid. Och kanske slänga in ett blogginlägg. Men det är inte säkert.
Men innan jag hoppade in i duschen så skapade jag en ny blogg. Så på den så har jag börjat trixa lite med min nya design. Jag har inte kommit så långt men det är iallafall en början. Så ska spåna lite mer på hur jag vill ha det inatt. Sen så fortsätter nog donandet med designen imorgon när jag kommer hem från skolan. Och så ska ni få höra en lång och härlig berättelse om hur min dag har varit. Oj det ska bli det längst inlägg jag nånsin gjort. Gud vad roligt det ska bli!
Nu ska jag ta och lägga mig tror jag så jag är fräch och utvilad tills imorgon bitti. Så god natt på er allihop :)

Börjat packa

Nu har man börjat packa lite tills morgon dagen. Har hittils tagit med det här: Agenda, pennfodral (självklart massa pennor i), 2 anteckningsblock (ett till elevrådet och ett till att anteckna viktiga saker på under lektionen), glasögon ifall jag inte hinner stoppa i linserna nån morgon och en linjal till matten, är så mycket smidigare och frächare att ha med sig en egen stället för att låna.
Hmm, är det nåt mer som saknas? Ska se ifall jag ha nå sudd, annars får jag ta och hämta några st.

Imorgon är det skolan :D

Tjoho imorgon är det skola igen :D Äntligen säger jag bara ;D Vad kul det ska bli att träffa alla igen, varenda dag! :D
Så ikväll ska jag fixa och dona inför morgon dagen. Ska ha en helkropps behandling och duscha klippa naglarna fila dem så de inte så ojämna :P och smörja in kroppen med återfuktande krämer. Jag blir så tor i hyn när det är varm. Och viserligen har det inte varit vart nu de senaste veckorna men jag har varit väldigt slarvig överhuvudtaget att smörja in mig isommar. Så det är därför ;P Ska bli jätte skönt. Jo och så ska jag gå ut på fjärdhundraskolan hemsida och se ifall vårat schema har kommit upp. Kul att veta ju hur det blir ;) Hoppas inte vi går långdag imorgon bara, det fick vi göra föra sommaren när vi började 7:an! Då var det långdag första dagen. Jag tycker faktiskt att man bara bordde behöva gå fram till lunch den första dagen. Vore mycket bättre. Så man hinner smälta allt om ni förstår vad jag menar!

Lämnat hund och bowlat

Hejsan!
Nu har vi lämnat tillbaks hunden :( Synd men som sagt så måste det bli nån gång. Kan ju inte ha kvar han förevigt. Men Det vart så att även Edvin och Lovisa Ferm följde med oss in. Så mamma åkte till idrottshuset och släppte av oss. Sen åkte hon och lämnade hunden. Där på idrottshuset spelade vi bowling. Det var jätte roligt :D Vi skrattade och flammsade som fan! Oj så roligt har det inte vart på bra många dagar ;) Heh... Jaa vad  ska man säga?
Sen när vi spelat en timma så fick vi inte spela mer. Jag kom på tredje plats.
Vi gick upp till kiosken och köpte lite godis. Jag köpte ramlösa med smak av blåbär och så såna där sura kulor. Också köpte jag tuggummi. Där efter så ringde jag till mamma och sa att vi var klara. Och sen när hon kom efter ett tag så ville hon också spela så vi spelade en gång till :) Var jätte roligt. Jag kom på andra plats den gången. Men det jag blev mest irriterad på var att precis när de var min tur och då slog jag en stirke och precis då slutade vårt spel. Så min strike räknades inte. Annars hade jag vunnit! Det blev jag väldigt sur över!
Sen när vi spelat klart så åkte vi till min mormor och morfar. Av dem fick vi 30 kg äppelmos. Mm... vad gott ;)
Så förhoppningsvis blir det pannkakor i kväll ;D

Vi var och spelade bowling... först gången var vi helt ensamma!

Ska snart åka in och lämna tillbaks hunden

Hejsan!
Nu ska jag bara ta och göra mig iordning sen ska jag och mamma åka in till Enköping och lämna hunden. Kommer bli tråkigt men vi kan ju inte ha kvar honom för evigt :( Jaja.. det börjar bli lite ont om tid så vi får höras mer senare!

God morgon!

God morgon på er allihop!
Oj oj vad har jag tänkt igentligen? Jadu det kan man fundera på. Jag gick upp kl.7.00. Har aldrig hänt tidigare under det här lovet! Men det var så att Peppe kom in och var leksugen. Så jag gick upp och trodde att han behövde gå ut. Så när jag traskade upp så vart Peppe på väldigt bra humör och började skälla och ha sig. Då kom min pappa ut från köket. Då visade det sig att han redan hade varit ute och gått med honom och precis kommit hem. Så det var ju inge vidare smart drag av mig. Men jag tänkte så här att eftersom att det är skola imorgon och jag måste gå upp 7 igen så kan jag lika bra göra det nu också. Så kanske man somnar lätt ikväll och då känner man sig utvilad och fresch tills imorgon :)
Nu har Peppe lugnat ner sig och ligger här bredvid mig på golvet. Han är som sagt så söt när han vilar/sover! Vi ska ju åka in idag och lämna honom tillbaks :( Det tycker jag är väldigt synd. Men innan vi gör det så ska jag och mamma ta en promenad med honom i spåret i enköping. Jag har aldrig gåt det tidigare så ska bli lite roligt ;P

Hyrt film

Hah... oj ni denna filmen ska ni se aså! Vi har ju digital-Tv frå Telia och ifrån dem kan man även hyra film. Så för första gången så gjorde vi det nu ikväll. Vi hyrde en komedi. Kommer inte ihåg vad den hette. Men aså shit vad bara den var aså! Man skrattade så man höll på att schikna :P haha verkligen jätte bra. Som sagt så kommer jag tyvärr inte ihåg vad den hette för annars hade jag defenetift rekommenderat den. Den handlade om en man som var städare på nåt tv-spels företag, men han hade råkat ut för en olycka med FBI så han hade tapat minnet helt. Och den var så rolig. Han trodde nämligen att han var spion.
Men orkar inte gå så djupgående in på det hela.
Men om man vill se filmen en gång till så är det så att man har filmen hemma i boxern i 20 timmar. Så tills nån gång i morgon kväll kan man se den hur många gånger man vill. Sen försvinner den. Det kosta 49 kr. Tycker jag var lagom pris.
Ne nu ska jag läsa lite bloggar och sen ska jag sova! Så godnatt på er allihop :)

Nee stackare!

Satt här och kollade in Aftonbladets hemsida och såg till min besvikelse att Linus Thörnblad inte gick vidare i kvalet. Stackare. Hade verkligen hoppats på att han och Stefan Holm skulle komma på pallen båda två! Jaja... man får väl nöja sig med en. Men som sagt så tycker jag att det är väldigt synd för han var så himla duktig i början sen rev han ner sig på 1,25! Det var ju synd tycker jag.

Vill ni läsa artikeln så har ni länken här:
http://www.aftonbladet.se/sportbladet/os2008/article3120241.ab


Mitt horoskop... engelska!

Anton,
If you want to retain your pride, you're going to have to do it alone. Your creative passion and ambition is beginning to soar. Recent accomplishments have provided you with the enthusiasm you need to succeed. Take on more than you think you can handle.

Så där nu har jag bilder :)

Ja så där nu har jag bilder från den trevliga kvällen hos Trixie :D Äntligen! Nu ska även ni få ta del av vår trevliga kväll ;)






























Sålt Aftonbladet...

Jahap. Då har man kommit hem från en runda med tidningarna då. Gick ganska bra. Fick 5 av varje kvar. Rätt skönt att det inte var så många kvar, då får jag ju mer i lön ;P hehe...
Har nyss ätit lite lunch och har också vart ute och lekt lite med Peppe. (Har kommit på att han nog stavas med 2 p)
Just nu håller mamma på att städa men sen ska jag hjälpa henne med att måla lite i garaget. Måste ju göra något under dagen... det blir så långtråkigt annars!

Nu ska jag sova

God kväll!
Nu ska jag sova. Ska bli jätte skönt. Pepe tassar runt i en cirkel här bredvid mig och försöker göra det bekvämt för sig. Hehe ;) Ne nu ska det släckas och sova. Ska ju upp halv nio imorn, ska ju upp och sälja tidningen jag ju! Hoppas det går bra :D

Ojoj.. det går bra :)


Oj ser ni? Det går ju framåt :D Har haft 128 besökare idag :) Shit det är inte varje dag det inte xD

3 dagar kvar :D

Jaa det är bara 3 dagar kvar tills det är skola igen :D Jippie! Åhh gud vad jag längtar tills dess. Nu räknar man ner timmarna nästan ;P Heh... ne inte riktigt än men nästan!


Har tråkigt

Jag har tråkigt... Sitter och chattar med Matilda....

Har vart och köpt tidningen...

Har vart på promenad med mamma och Pepe. Vi gick kostigen. Sen gick vi en sväng förbi badet. Där köpte vi Aftonbladet och Klick! Vi var och köpte tidningen av den anledningen att min bror stod och arbetade där. Så det fat fullt med massa ungdomar där. De verkade ha trevligt. Men det är inget för mig det är ska jag säga. Men det sorlgliga är att jag ska stå där nästa vecka tror jag att det är. Ska hjälpa min familj. Endast av den anledning att jag får 200 spänn. Annars hade jag inte hjälpt till!


Nu har jag bestämmt mig!

Nee nu har jag bestämmt mig! Jag vill ha Sony Ericsson Xperia X1. Så nu var det klart. Men det finns ingen återförsäljare här i Sverige. Lite irriterande. Men nu är det klart, jag ska ha den. Ingen annan. 
För er som glömt hur den ser ut så är det så här:

Home alone

Nu är jag och hunden ensamma hemma.  Mamma har åkt och handlat och Danne är och jobbar nere vid badet. Kan inte vara så kul för det spöregnar. Jaja... jag har tur som kan vara hemma. :) Hehe... Hunden ligger på min matta och sover. Han är så söt! :) Har inte gjort något alls typ sen senaste inlägget. Vad har ni gjort idag då?

Haha.. visst är Pepe söt när han sover? :)

Bilder...

Har lite bilder att lägga in från denna dag...








Kaby...

Kom precis hem efter en långpromenad. Jag, mamma och Pepe har gåt runt Kaby. Det var verkligen välbehöft. Det tog lite drygt 1 timme. Vi trodde att det skulle vara jätte kallt ute så vi tog på oss massa kläder. Och det kan jag säga att det behövdes absolut inte. Gud så svettig man blev efter det här aså! Och hunden är nog mest slut av oss tre. Han bara ligger på golvet helt utslagen.
Jo jag har funderat ett tag. Eftersom att skolan startar om typ 3 dagar eller vad det nu är så kanske man ska lägga sig i normal tid igen som förut och gå upp vid 8 tiden? Så man kommer in i fasen igen. Imorgon ska jag ju sälja Aftonbladet så då går jag ju upp halv nio men sen så har vi ju hunden och han kanske behöver gå ut vid 8 tiden varje morgon? Ja, det får nog bli så. Men jag känner mig själv och jag kommer säkert inte komma i säng fören 12-1 och komma upp fören typ samma tid igen morgonen efter. Men det är ju iallafall värt att försöka :)

Aww, söt!

Det gick riktigt bra för honom att sova tror jag! Han startade med att lägga sig inne på mitt rum. Sen vid 12 tiden så var min mamma upp på toa och då gick även han upp för att se vad det var. Sen gick han och la sig i hallen. Där sov han hela natten. Sen vid 8 tiden imorse väckte pappa mig och sa att han ville ut och gå. Så det var bara att parla sig upp. Så vi gick en liten tur och sen när vi kom hem igen gick jag och la mig. Men jag kunde inte somna om igen :( Så Jag gick upp igen vid halv 10 och då gick jag ut. Då möttes jag av min far som sa att min kanin hade smitigt.. igen. Jag blev inte direkt orolig. För visserligen såg vi henne inte men jag var säker på att jag viste vart hon var. Så jag hämtade en morot och gick bakom boden. Kollade in under och där låg hon. Så det var bara att locka fram henne. Så vi fick tag på henne efter ett tag. Men samtidigt så var även Pepe ute, och jag var rädd att han skulle hoppa på henne. Men han brydde síg inte om henne. Så det var väl tur :) Sen när jag satt in henne i buren så lekte jag, Hampus och mamma med Pepe. Vi började med att sparka lite boll. Sen vart han på spring humör .Så det började vi jaga honom lite. Och efter 5-10 minuter var han så tröt så han bara la sig ner på gräsmattan och schippade efter andan :P Hah.. han var så söt medan han sprang där.
Nu ska jag äta frukost!

Undrar hur det går för honom att sova?

Nu har vi vart ute på en lite en liten kvällspromenad och ska snart gå och lägga oss. Vi kollar på Hulk men vi är så tröta så vi orkar inte kolla klart. Men kanske ska ta och se inne på mitt rum. Men frågan är ifall Pepe kan sova nu? Ja man får väl hoppas det iallafall. Men vi planerade att han skulle göra som Frazze och sova inne hos mig men eftersom att han är en vallhund och vaktar så kommer han nog sova ute i hallen. För hittils har han bara vart in i mitt rum och kollat 2 gånger. Jaja får se hur det blir! God natt på er iallafall!

Det gick!

Tja det gick ju faktiskt riktigt bra :) Kände inte av något alls. Hoppas det kan förbli så här nu då :) Vi har nyss ätit mat, det blev paj. Det var jätte gott :D Och så åt vi bahgeter till. Jätte smaskigt!

Ska testa igen

Nu ska jag testa igen att gå en promenad. Men det får inte bli nån lång för vi ska snart äta mat och jag tänkte att vi bara ska gå vid skolan. Hoppas det går bra!

Ute på promenad

Nu har jag och mamma nyss vart ute och gott en liten promenad med Pepe. Allt var jätte bra tills vi hade kommit en bit in på spåret. Då fick jag jätte ont i min höft och kunde inte ens gå. Det var jätte konstigt. Men jag har rätt hög smärttröskel så jag fortastte gå fasten det gjorde så himla ont. Men jag kunde inte gå lika fort som vanligt utan det fick bli som samma takt som vanliga människor går i. Så vi gick inte hela spåret pga det. Men när vi hade kommit ut från spåret så gick det onda nästan genast över. För jag kände på båda höfterna när det gjorde ont och då kändes det som att den hade hoppat snet. Men när vi kom ut då så kändes det som vanligt igen. Nu verker det bara lite grann. Det är inte alls lika farligt längre. Men vi får väl försöka oss ut på en promenad senare igen och se hur det går. Men då får det väl inte bli sån lång. Han hann iallafall göra sina behov. Både det ena och det andra.

Nu är han här!

Så där nu har Pepe kommit. Jag har typ bara träffat honom en gång tidigare och kom absolut inte ihåg hur han såg ut. Men nu när man fick se honom igen så blev man ba helt.. tja hittar inget ord! Men han är iallafall jätte söt! Här kommer lite bilder! Men tänkte att man kanske inte ska vara så mycket på liksom! Han måste ju komma till ro först!




Visst är han söt?! HAr inte fåt några sådär jätte bra foton men de kommer säker nån gång!

Väntar på hunden!

Jaha... och vart är dom då?
Nu har jag vart vaken i mer än 1 och en halv timma och de har fortfarande inte kommit! Aså Anders och Pepe. Jag ska ju vara hundvakt åt Pepe. De skulle vara här vid 10 och nu är klockan över halv 11. Så jag börjar bli tröt på att vänta. Men snart kommer de säker, I hope!
Jo föresten! Kvällen igår vart hellyckad :) Var jätte trevligt :D Vi kom dit vid 6 tiden och då började vi kolla på lite film, nån dålig dans film som verkligen var dö trist! Men man fick roa sig med att äta lite chips xD Sen när vi sett den så gick vi ut en vända för att få lite frisk luft och så. Sen gick vi in igen. Och samtidigt som vi gjorde det så kom Trixies föräldrar hem. Så vi gick in på hennes rum och busade lite :P Vi blev lite wild and crazy! Jag Johan och Oliwia fov över hela golvet och hade jätte roligt, dels blev de andra lite småt iriterade på oss men vi tycket ändå att det var kul. Sen blev Oliwia på dåligt humör och allt blev trist. Så då starade vi med att kolla på en annan film. Som också var helt kass, i början iallafall. Men när vi kollat i dygt en halvtimme så blev filmen riktigt bra faktiskt. Fråga mig inte vad den handlade om för det la jag inte märket till. Det ändå som fastnade på minnet var att det var några snygga tjejer som hade en pub och att de stod och typ stipade uppe på bardisken. Men när det böejade bli som bäst så kom våra föräldrar och skulle hämta oss. Så då var det bara att säga tack och hej. Jag tog inga bilder men det gjorde därimot Trixie och Elina så jag ska fråga om de kan skicka lite bilder via msn. Så ni får säkert se lite bilder senare! Ja nu ska jag ta och gå och vänta på hunden!

Kvällsmat..?

Nee morsan har fortfarande inte kommit hem och jag ska i väg om sisådär en timma. Och jag klarar mig nog utan mat den här kvällen också men det är väl lika bra att äta försäkerhetsskull. Och jag vill ju inte direkt påstå att jag är så här vära jätte grym på att laga mat så det fick bli nåt som jag kunde göra. Så det blev en typ pizzasmörgås. Ganska gott. Men nu måste jag ta och börja göra mig iordning inför kvällen. Om inte annat hörs vi ikväll :)

Kvällsmat..?

Kul kväll!


Ska vara med de här roliga människorn idag :D ska bli så roligt. De i röda ringar ska vra med, Krissan (i blå ring) är inte säkert att hon ska vara med men det vore mycket roligare om hon var det :) Vi ska som sagt vara hemma hos Trixie. Hon med pilen! OjOjOj var roligt det ska bli ;)

Nickedlodeon dag.. :P


Oj, det är blir en seg dag.
Sår bli en myspys dag ;) Ska ligga i sängen och kolla på Nickelodon och ha datorn bredvid mig. Hahha... lite töntigt men det finns inget på de andra kanalerna och jag har iget att göra alls! Vad ska ni göra idag? :)

God morgon!

God morgon på er allihop!
Har sovit jätte skönt i natt :) Ikväll ska jag till Trixie. Ska bli jätte roligt :D Har inte så mycket att skriva om direkt. Imorgon kommer hunden jag ska ta hand om nu i 4 dagar. Han heter Pepe! Han är lite skällig och dragig men det ska säkert gå bra iallafall.

Lång dag :S

Usch nu är jag äntligen hemma efter en lång och väldigt tråkig arbetsdag med farsan! Det har varit helt uselt! Skulle aldrig ens komma påmma på tanken att börja löra lastbil! Det är fanemig det värsta jobbet ever aså! Ne TV blir det för mig i framtiden. Synas i allas TV är fanemig ett jobb som passar mig!
Jo, lite mer om dagen då!
Vi gick upp typ 5 eller om hon var 6 kommer inte ihåg! Men vi gick iallafall upp där nån stans. Så då gjorde jag mig iordning och vi gick ut till bilen. Sen åkte vi till Bro och hämtade lastbilen. Där lastade vi även på sopor! Så de enda vi har gjort under den här dagen har vart att åka till olika soptippar och annat äckligt skit och lastat bort massa skit! Fy fan säger jag bara! Men sen när vi var klara i fyra tiden eller nåt så åkte vi till Enköping och svängde in på en parkering på stan och gick till nån sån där affär som säljer moppar. Så vi var där kanske 20 min och kollade lite. Så jag hittade en vespa som jag vill ha. Ganska snygg, tycker jag iallafall. Är skön som fan att sitta på! Sen åkte vi hem till Gestrin för att byta deck, för på en av dom där soptipparna låg det ett järn rör som vi fick upp i decket. Så det vart punktering men det gick att köra på det. Men när vi kom dit då så satt de igång med att byta deck. Jag är inte så intersserad av det så jag gick in till dem och hälsade på Frazze. Har saknat honom jätte mycket! Och han var jätte glad när jag kom. Hoppade och kunde inte lämna mig med blicken en sekund. :)
Jag träffade även Linda. Stackare! Men jag sa inget, jag tänkte att det är nog jobbig nog utan att behöva prata om det. Hon såg helt skärad ut. Som sagt stakare!
Här är lite bilder!

Här är vi i Bro!

Hah..! Kolla vilken rolig sak! Han hade nån TV av nåt slag så man såg bakifrån :P

Usch här har vi en av de äckliga soptipparna :S Luktade verkligen snuskt!

Kolla vilken jävla big klo som plockade upp soporna!

Så här ser moppen ut!

Sitter i lastbilen

God morgon! Oj! Vad jobbigt det är att gå upp så har tidigt. Nu är vi i bro och har nyss hämtat lastbilen. Har lite bilder. Men efter som att jag gör inlägg från mobilen så kan jag inte lägga in bilder. Men det blir antingen bilder ikväll när vi kommer hem. Eller om det blir för sent så lägger jag in dem imorgon!

Ska följa med pappa imorn

God kväll!
Imorgon ska jag vara duktig, och vara med min pappa och jobba lite. Måste typ upp 5 så får gå och lägga mig snart. Vi ska ta en lite kvällsfika nu. Sen ska jag sova. Efter att pappa jobbat klart så ska vi åka och kolla på moppe åt mig :) Där är faktiskt den enda anledningen att jag följer med :P Annars hade jag varit hemma och sovit och chattat. Men då får jag iallafall något gjort imorgon.
Ne nu ska vi ficka så god natt på er allihop!

Traskat lite på taket

Jag vart tvungen att lämna min trevliga komversatin med Trixie och Elina för att jag skulle hjälpa pappa med en sak. När jag fick reda på vad det var så blev jag fett glad :P Först skulle jag skruva åt en skruv på altantaket som hade åkt upp, men sen så skulle jag upp på vanliga taket. Skit kul såklart! För annars när jag går upp dit och dem ser mig blir de rasande och skriker åt mig att komma ner. Det är väl bara för att dom är rädda om mig och inte vill att jag ska ramla ner. Och kollar man på hur jag går där uppe så är det inte undra på. För jag traskar på som att jag fortfarande var nere på marken. Typ små springer lite hoppar och ja går väldigt onsvarigt heltenkelt. Men det är skit roligt :) Så där uppe skulle jag då traska runt och se ifall det var några plattor som hade sprukit. Och det var en som var så illadrabad så den fick vi byta. Så efter det hoppade jag runt där uppe på tacket. Det var rätt trevligt. För många som såg mig såg helt skräckslagna ut xD haha :P Min granne tex vart verkligen orolig verkade det som. För hon ba: OjOj! Var försiktig där uppe!
När hon såg mig första gången så hörde man hur hon ba: ÅHH!
Hehe... det är väl kul att folk bryr sig om än iallafall ;) Då behöber man ju inte känna sig världelös och helt obetydlig.
Sen gick jag ner och släppte ut min kanin. Så hon fick springa runt lite medan vi flyttade hennes bur och jag gjorde rent lite grann. Så nu ska jag se ifall hon kan gå på låda. För det är så att hon bara skiter i ett hörn. Så jag ska testa nu med att sätta dit en låda som jag har klippt ner kanterna på och lagt lite halm i och se ifall hon skiter där i. Skulle ju vara bra för då är det ju mycket lättare att göra rent. Sen när jag var klar så skulle jag släppa in henne i buren igen. Men då hade hon lyckats komma in under boden igen! Fy fan så svårt det var att få ut henne. Men tillslut så slyttade jag på sakerna som jag stält för på de andra ställena som hon gick in på förut. Och där satt hon med baken mot mig och märkte inte att jag hade kommit. Så jag hade precis vart och hämtat en morot som jag petade på henne med. Hon snurade runt och sprang ut för att se vad det var. När hon fick syn på mig vände hon sig genast om för att springa in igen men jag han sätta handen för hålet. Så hon sprang iväg åt det andra hållet. Så efter lite jagande så fick jag äntligen tag på henne. Så nu är hon trygg och säker i sin bur.


Har traskat lite på taket :)

Det var väldigt lockaden att hoppa ner men jag stod emot !

Vära braiga utsikten!

Svartvit bild

Bildbevis!

Roligt på msn... igen!

Hejsan!
Nu har jag börjat smälta det hela. Men det är nog mest för att jag sitter och chattar med elina och trixie på msn och vi har återigen jätte roligt :P Vi har nyss gjort IQ-test alla tre och vi fick alla samma resutlat. 120 poäng. Vi gjorde testet på mensas hemsaida. Men dom idioterna krävde 131 poäng eller mer för att man skulle få bli medlem där. Visserligen vill jag inte det men iallafall. Hade jag haft så mycket poäng så hade jag ju kunnat skryta om att jag var så smart så jag fick vara med i mensa.
Heh... nu sitter vi och snackar skit om en klasskompis xD gasnska kul :P


Mitt IQ-test på mensa.se

Nej usch vad hemskt!

OMG vad hemskt! Fick nyss reda på att Linda har fått missfall! Gud så hemskt! Jag blev så himla glad för hennes skull när hon kom och berättade att hon var garavid och hon var så stolt och glad. Och nu pratade mamma nyss med hennes pappa och han berättade att hon fick missfall igår. Det hade kommit ut en liten kille. Han hade liksom tio fingrar och tio tår. Men han var död. Det var verkligen hemskt att höra! Han skulle egentligen ha kommit nån gång i slutet av desember. Nej usch nu pallar jag inte skirva mer, man blev liksom helt tom i hela kroppen nu. Måste bearbeta det hela lite nu!


Får inte tag på varken Johan eller Isak

Hej!
Har säkert berättat det här redan man har så dåligt när minne så måste skriva det igen försäkerhetsskull. Jo jag och Trixie kom överrens om att våran trevliga återträff skulle äga rum hemma hos henne på torsdag. Vilket är om 2 dagar nu :)
Vi skulle vara där vid halv sex, sex tiden på kvällen. Vi ska ha tema filmkväll och alla ska ta med sig en varsin film varav 2 väljs ut av dem som vi ska se. Sen på kvällen vid 11 tiden är det hemfärd. Vi har fåt tag på alla förutom Isak! Dom svarar inte nån gång av de 100 ggr jag ringt! Jag har fåt tag på Johan men det var innan det hela var helt klart men nu när det är det så svarar inte han heller! Ganska iriterande! Men vi är säkra på att dessa kommer iallafall; Jag, Trixie, Elina och Oliwia. Emma kunde inte för just den kvällen skulle hon på Takida konseren och Christine är lite oklart än så länge, hon ska troligen vara med sin kille, Joel. Men förhoppningsvis så får jag svar på smsen jag har skickat till Johan idag. Och då kanske inte jag behöver vara ensam kille ;P Men det är detsamma om så blir, vi kommer ha lika roligt iallafall :)

Lyxfällan


Sitter och kollar på Lyxfällan. Men funderar på att kanske byta till CSI. Men jag tycker att Lyxfällan är rätt intressant, för det är kul att se hur folk har det. Så ska ta och kolla vidare nu!

NK



Har suttit och kollt på internet på NK:s hemsida. Jag och mamma har kommit överrens om att vi ska åka dit. Men eftersom att det snart är skolan och så ska tänkte vi att vi kanske ska åka i vinter istället. Ska iallafall bli skit kul. Har bara vart där typ 2-3 ggr. Så kommer typ inte ihåg ett dyft från det. De har 6 planer. Nederplan, gatuplan, plan 1, plan 2, plan 3 och plan 4. På hela plan 1 är det bara kill/mans affärer. Ska bli jätte kul. Sen på gatuplan och nederplan har de massa sådana där trevliga butiker att gå in i som tex, prylbutiker och inredningsbutiker. Så det längtar jag verkligen till.

Sthlm Quality Outlet




Har vart till Sthlm Quality Outlet idag... igen! Vi skulle ju till Kista gallerian men det blev inte så vi ska åka dit igen på lördag eller nåt. Vi fick iallafalla med oss mormor dit. Hon har såna problem med sina ben så det är jätte synd om henne, hon kan knappt gå. Och när hon har vart ute så här och gått så har hon så ont på kvällen så hon inte kan sova och ibland om det är riktigt illa så gör det så ont så tårarna kommer. Det är verkligen hemskt tycker jag. Men hon ville ändå följa med. Så hon var med dit då och köpte lite kläder. Men som när vi var där i lördags så hittade jag återigen inte ett skit! Jag köpte tre böcker. Dan Browns böker; Da vinci koden, änglar och demoner och i cirkelns mitt. Ska bli så jävla kul att läsa de böckerna! Tror dom kommer före sagan om ringen också :P Sen när vi åkte därifrån så svängde vi in på Max och åt mat. Efter det åkte vi hem. Vi svängde för bi mormor och morfar och stannade där ett tag och fikade. Ut av dem fick jag två sådana där Mc Donald´s glas. Svarta. Mormor hade fåt dem av nån hon kände eller på jobbet eller vad det nu var. Men dom tyckte inte att dom var nå sköna att dricka ur och hon hade hört att jag ville ha svarta glas, och nu har dom ju slutat sälja Plus meny på donken. Så dem fick jag :D
Sen åkte vi hem och nu sitter jag här i värmen!


Glasen...

Dan Browns tre böcker, det var extra pris, 39 .- st!

Jätte roligt vid msn

Nu ska jag sova! Jag har haft det jätte trevligt på msn ikväll. Har chattat med Elina och Trixie. Har vart så jävla kul. Har skrattat som bara den aså! Men nu måste jag sova, ska tillbaks till Kista Gallerian imorn :D Måste upp vid halv nio tiden!

Sorry glömde bilderna!

Oh, sorry glömde lägga in bilderna!






Tickbo = Boring as hell!

Aså shit vad boring där är i Tickbo! Jag undrar ens varför jag följde med upp?! Jag kunde vart hemma och tagit ett glas vin (för när mamma och pappa är hemma får jag inte dricka något alls, men det dom inte vet lider dom inte av!). Hade vart mycket trevligare! För jag följde med av den anledningen att vi dels skulle äta mat och för det andra så ville jag köra lite bil. Vi åt ju mat som planerat. Men tror ni att jag fick köra bil? Ne, jävla glädjeförstörare! Jag kommer ju aldrig lära mig köra riktigt bra tills jag ska börja övningsköra! Och då säger dom att det är bra om vi kör lite bil så vi kan i grunde till allt som kommer sen! Men varför ens säga det när jag ändå inte får köra?! Jävla IQ-hjärnor!

Nu åker vi

Nu ska vi åka! Undrar vad vi ska äta..?

Äta mat ute

Fick nyss reda på att vi inte skulle äta mat hemma. Jag hade hoppats på att dom menade att vi skulle åka till nån flåt lyxig resturang. Men där tog jag allt fel! Pappa och Daniel är uppe i Tickbo och jobbar. Så då hade de ringt och undrat om vi kunde göra iordning mat och åka upp med det åt dem. Och då var det nån av dem som kommit med den korkade ideén att vi också skulle komma upp och äta där. När mamma frågade om jag ville följa med upp och äta så orkade jag inte säga nej. Så jag följer med upp då, synd att Frazze inte var kvar för då kunde han följt med upp och sprungit där uppe löst. Tror han skulle tycka det var roligt. Kommer med bilder senare kanske.

Blir inget

Nehe, det blir inget. Vi åker imorn istället. För eftersom att de stänge snart då så skiter vi i det, och så ska vi då som sagt åka imorn. Då ska vi även åka in på Erikslund och kolla in butikerna där också. Ska även ta en titt på Siba och El-giganten. Kanske hittar nåt spännande ;)

Ska åka till Västerås... kanske

Hejsan!
Jag och mamma ska snart kanske åka till Västeås. Jag ska ha lite mer kläder. Hoppas vi kommer iväg. För mamma håller på med lite saker här hemma. Och nu är klockan 14.00 och de stänger kl. 17.00 och när vi är klara så är vi framme om en timme, eller ännu senare! Och vi vet inte om 2 timmar räcker. Men hoppas det blir av iallafal.. Vill så gärna ha lite mer kläder, och främst så behöver jag ha mer kläder! Jag växer så det knackar och jag kan snart inte ha ett enda klädesplagg jag har i garderoben. Jag har liksom växt från 169 cm- 171 cm på mindre än en månad. Och det var snart ett halv månad sedan jag mätte mig senast så jag har säkert växt några milimeter till.

300 inlägg


Detta är mitt 300:ade inlägg. Woho! Det är inte varje gång man gör 300 inlägg, det händer bara en gång!

Chihuahua

Jag har så länge jag kan minnas velat ha en Chihuahua. Men jag kommer inte få någon fören jag flyttar hemifrån. Och det är ju tyvärr många år tills dess :( Men här är lite bilder på några st, vet fortfarande inte om jag vill ha en långhårig eller korthårig, eller kanske något mittimellan. Vad tycker ni? Kommentera gärna :)

Bild 1?
Bild 2?
Bild 3?
Bild 4?
Bild 5?
Eller bild 6?

Skäms på dig xD

Aså det här är ett klipp som ni bara måste se!!! Det är så sjukt roligt aså! XD


Sålt Aftonbladet

Hejsan!
Det här är första gången jag har kommit hem så här tidigt. I vanliga fall har jag kommit halv vägs i försäljningen vid den här tiden. Men nu kom jag ut mycket tidigare idag så det lede till att jag fick komma hem typ 1-1,5 timme tidigare :)
Det gick ganska bra, fick bara 10 tidningar och 9 bilagor kvar... ska väl inte klaga så mycket iallafall xD

Nattinatt

Oj oj nu är jag tröt som tusan. Det var jag ju även igår kväll men hur långtid tror ni det tog innan jag somnade? Det tog 5 timmar! Jätte iriterande. Men nu hoppas jag på bättre resultat. Ska ju upp och sälja Aftonbladet imorn ju, så då måste jag ju vara utvilad!
Jaja god natt på er allesammans! Ska läsa lite bloggar innan jag somnar bara!

Första gången


För första gången i hela min bloggtid ska ska jag göra ett inlägg med vad jag har för kläder på mig idag.

Cardigan: Jack & Jones

T-shirt: JC

Jeans: Kommer inte ihåg vilken affär

Återtråff?

Vi snackade ju igår om att vi kanske skulle ha en "återträff" ikväll. Men det verkar inte som att det blir något. Har inte hört något från nån. Så tja det blir väl helt enkelt inget. Det är synd för jag har sett fråm emot det. Jaja, blr väl nån annan dag istället, I hope!

Kista Galleria och Sthlm Quality Outlet


Har vart till Kista Galleria och på Sthlm Quality Outlet (glömde ta kort på Kista Galleria) idag.

Jag hittade jätte mycket kläder men dum som man är så köpte jag bara en enda tröja!

Nu har vi kommit hem från en dag i Sthlm. Har vart ganska trevligt, men hade vart trevligare om inte Daniel, pappa och Hampus hade följt med! Vi började vår dag i Kista Galleria. Det fanns så himla mycket kläder, men jag hade i tanke att kolla i alla butiker innan jag köpte något. Så som sagt hittade jag så mycket kläder som jag ville ha men i slutändan köpte jag bara en enda tröja. En tjocktröja som jag tänkte ha i vinter när det börjar bli lite kallare. Den är jätte skön. Men nu ska ni få höra anledningen till att jag inte köpte de andra kläderna. Ju det var så här: jag och mamma var och kollade i lite butiker och så och de andra tre gick till typ Clas Olssons och Teknik Magazinet. Men sen hade de kollat i alla de där skit butikerna och då kom dom till oss. Och det var mig ingen trevlig händelse ska jag säga! Dom bara gnälde och klagade hela tiden. Det var jätte irriterande. Men jag lyckade iallafall hålla igen min käft! Men sen började alla (ja inte jag då) bli hungriga. Och då fanns det 25 (eller hur många det nu var) resturangen där (visserligen väldigt dyra men who care? vi är inte där varje dag!) men tror ni inte att vi äter på Mc Donald´s?! Jo exakt! Smackade som vanligen skit, för jag har tröttnat på sån sliskmat! Och när vi sitter där och äter så börjar min lillebror klaga på att han har ont i magen och det var alla mökliga fel! Jag tror inte alls att han hade så ont som han sa, han sa nog bara det där för att få komma därifrån för han ville inte med dit överhuvudtaget! Och blåögda och korkade som mina föräldrar är så gick de på det och satt och tyckte synd om honom. Jag stod där ett tag och tyckte att det vara väldigt jobbigt att vara där och ville gå vidare. Men eftersom att det inte hände något med de andra fyra så sa jag bara att nu sticker jag ring när ni tänker sticka härifrån! Så jag gick därifrån och började kolla i lite butiker. Jag hann inte ens vara borta i fem minuter innan dom ringde och sa att Hampus mår så dåligt vi åker hem nu. Så jag blev sur för jag hade ju inte hunnit köpa några kläder alls liksom (förutom tröjan) Så det var bara att traska iväg med dem. Sen i parkerings huset så frågar mamma om jag hann med allt jag ville och var nöjd. Då klarade jag inte av att hålla igen käften längre så jag sa att nej det hann jag inte! Och jag ska åka hit en gång till och det ska då vara utan er tre och pekade på Daniel, pappa och Hampus! Mamma blev sur och sa vad är det för fel nu då? Då sa jag vad jag tyckte och att de bara hade gåt och sukat och klagat på att jag tar lång tid på mig och allt.
Sen sa mamma att hon frågade ju om jag var nöjd och ville vara kvar längre (för första gången hon hade frågat deet var när vi höl på att gå ner till bilen och det svarade jag bara för att Hampus måde dåligt). Och jag svarade jamen Hampus blev ju "sjuk" och det hade ju inte spelat nån roll vad jag svarat för vi hade ändå åkt hem! Och då blev vi osamms så alla vara irriterade på mig för att jag bara tänkte på mig själv och inte på honom. Och ärligt talat är det sant! Jag skiter i alla andra, bara jag får det jag vill ha.
Men sen när vi åkte därifrån så svängde vi in på Quality Outlet och då verkade det som att Hampus genakst måde mycket bättre. Så vi var där kanske en timme. Jag orkade inte med nån i min familj så jag gick åt ett helt annat hål och gick in i en annan butik för att slippa dem. Sen när jag hade gåt igenom alla affärer utan några som helst resultat så sökte jag upp min dryga familj. Det blev yterligare en halvtimme efter det för min storebror hade hittat åh så mycket kläder. Och de mesta var skit fult! Så där traskade jag runt i släpptåg på dem och tycket att det var ett jävla skit ställe och ville tillbaks till Kista. Och för första gången på hela dagen tyckte jag om att Hampus var "sjuk" för han började klaga och återigen var alla i min familj lika korkade så vi stormade till bilen (där pappa och Hampus redan satt och väntade). När vi kom dit såg han inte alls ut att må dåligt. Han såg helt normal ut och visade inte minsta tecken på dålighet. Men sen åkte vi hemåt. När vi kom till Enköping svängde vi in på Ö&B och skulle köpa toapapper. Det hade dom inte men vi köpte dricka istället. Och eftersom att Hampus måde så dåligt så fick han inte köpa nån dricka med kolsyre xD hah det är straffet man får om man förstör en heldag för mig i en galleria. Så han blev lite sur för att jag och Danne satt och drack cola och han en MER xD!! Haha!!! Rätt lagom åt honom!
Och nu är vi hemma och han verkar återigen må utmärkt! Jävla glädje dödare! :@

Sov dags

God kväll!

Nu har mormor och morfar åkt hem och jag ska sova nu! Vad skönt! Vi har fikat lite och spelat lite kort, nå mer har inte hänt i kväll. Och jag är så tröt så jag knappt kan hålla ögonen öppna. Men ska skriva det här och sen ta och borsta tänderna och krypa ner under täket och sova! Ska ju upp tidigt imorn typ vid 9 tiden eller nåt! Ska bli så jävla kul :D
Aja.. Sov gott på er allihop!

Smaskigt


Här har vi pizzorna :)

Mm, min calzone!

Nu har vi fått våra pizzor och ätit dem. Det var jätte gott :)
Jag åt inte upp hela men jag är inte förvånad, jag har aldrig i hela mitt liv ätit en hel pizza. Och det kommer nog aldrig ske heller.
Sitter och chattar med Trixie om "återträffen". Och vi sitter och är lite smått irriterad på att Oliwia inte tar detta på allvar och ärligt talat nästan skiter i det hela. Hon är ute på byn och ränner med alla fjortis vänner! Åhh shit ganska drugt!

Pizza snart

Nu har mormor och morfar kommit hit, vi har beställt pizza från SG. Ska bli fett mums, har inte ätit pizza på vet inte hur länge. Jag har beställt en Calzone Special. Mycket gott! Har kollat lite mer på OS invigningen och shit vad maffigt det var när de tände facklan! Det var en karl som hisades upp i luften. Vet inte hur högt men ofatbart högt upp var det. Där uppe såg det ut som att han sprang, och bakom honom var det bildspel från tidigare år när elden har tänds. Det var så vackert och maffigt. Har aldrig sett nån bättre invigning av OS än denna.

OS invigningen

Har suttit och kollat lite småt på OS-invigningen och shit vad maffigt och snyggt allt är! Det är så magnefikt att man liksom blir helt klistrad mot TV-rutan. Kläderna de har är så vackra så man bara häpnar, sådana kläder de hade på typ 1700-talet eller nåt. Vi vet säkert vad jag menar för kläder.

Fick en kommentar nyss om vad man gjorde på Kista Gallerian, det är en jätte stor shopping galleria, med 125 butiker.

Kista gallerian imorn :)


Haha... var inne på Google nyss och kolla logan xD Det är ju OS invigning idag ;)

Kista gallerian imorn då :)

Jippi snackade nyss med mamma och hon sa att vi ska åka till Kista Gallerian imorn! :) Tjoho vad kul!
Men om det är så att vi ska ses tidigt imorn (alltså kompisarna) så får väl jag komma lite senare då. Då kanska jag kan ha nå nytt på mig tills imorn då ;)
Hehe..

Fuck of!

Men fan!
Nu är jag arg! Photoshop funkar inte som jag vill! Jag har ju som sagt fåt hjälp av min granne och hennes photoshop håller inte alls på som mitt. Man blir lite arg när det inte fungerar som man själv vill! Men vi får väl försöka fixa det på nåt sätt I hope!
Skulle ha lagt upp bild på duma Ps men det gick inte för att det var fel filformat..? Fattar inte ett dyft, men om nån gör det så säg hur jag ska göra!
Men vill ni nu se bilden så är det bara att kolla in min bilddagbok.

Återträff

Jippi det kanske blir en återträff imorn eller nån annan dag nu innan skolan :) Ska bli så jävla kul att tråffa alla kompisar :D Vi ska troligen vara hemma hos Elina och sova i hennes husvagn. Ska bli så jävla kul. Vi är fyra säkra än så länge, jag , Oliwia, Elina och Trixie. Men förhoppningsvis kan även Johan, Isak, Emma och Christine komma. Jag har ringt till Johan men han svarar inte.
Just nu sitter jag och min granne och chattar lite över msn om Photoshop, hon håller på att hjälpa mig med lite saker, lägger upp bilden sen :)

1 minut

Jaha... nu har jag kommit hem. Var ju ner till läkarmotagningen idag med mitt öra. Och ja, jag var där inne i kanske högst en minut. Inte mer. Hon kollade på örat och sa: Ja men det där ser ju bra ut! Vi behöver nog inte göra något med det, det kommer nog läka av sig själv.
Och det fick vi betala 70 spänn för. Det där skulle ju till och med en synskadat kunnat se och säja. Ja man blir lite förvånad ibland på hur läkare är. Men det går ju inte göra något åt det.
Sen var jag och mamma ner till affären här i Fjärdhundra. Vi köpte 2 cider och en cola tills ikväll och lite mjölk och bröd. Vi skulle ha lite godis också men eftersom att våran affär är en jävla skit affär så fanns det typ ingen läsk alls eller godis. Så vi ringde till pappa och sa åt honom att köpa godis på hemvägen.
Ju jag sa ju igår att vi troligen inte kommer åka, och se! Känner man sin familj eller gör man?
Vi kommer dårå inte åka alls. Viserligen har dom ju en bra anledning för det är ju förjävligt väder. Och dom sa igår på Vädret att det skulle komma upp till 60-100 mm regn. Så det skulle väl inte vara så kul om man körde av vägen av allt regn pga att vi vill köpa kläder. Men det blir säkert nån annan dag vi åker.

Kväll

Nu är det kväll och jag ska snart sova. Ska kolla på Sex and the city när jag lagt mig. Har det igång nu men ska först ta och göra mig iordning inför sängen. Ska bli skönt att sova, men konstigt att inte somna till flåsandet från Frazze.
Man får vänja sig, ni har säkert tröttnat på mitt tjatande om Frazze nu men ni får stå ut med det ett tag till. Det är ju trots allt min blogg och jag skriver ju om mitt liv och mina tankar och just nu är Frazze i mina tankar.

Har byt

Jag har byt, nu har jag Internet Explorer 7 igen. Orkade inte med Firefox. Viserligen är ju det mycket bättre på många sätt. Men jag har trötnat på det och ville ha tillbaks vanliga Explorer!

Inge kista, barkarby istället

Åhh, fan så arg jag blir!
Jag har som vanligt rätt! Vi kommer inte åka till Kistagallerian imorgon, det blir Quality outlet i barkarby istället. Fuck vad drygt!
Jag vill ju åka till Kistagallerian.
- Ne vi ska åka till barkarby islället, pappa vill också följa med till Kista och Hampus vill inte följa med till Kista men det går bra att åka till quality outlet.
So what, who care?
Det ända han är intresserad av är spelbutiker som Game, och dom har inte en enda sån i barkarby men runt 10 olika sådana butiker i kista.
Och det där med att pappa ville följa med, han behöver väl inte följa med den här gången, det finns fler dagar på ett år!
Åhh är så irriterad att jag inte orkar skriva mer!


Har gjort den här bilden i Photoshop nyligen


Maybe Kistagallerian tomorow

Imorgon ska jag ner till läkarmottagningen här i Fjärdhundra. Var det förra fredagen med mitt öra och ska på återbesök imorn.
Efter det så kanske vi ska åka till sthlm, till Kistagallerian. Hoppas verkligen det, något som kan göra mig på bättre humör hoppas jag, för nu är jag ba tråkig och deppig. Dom har 125 butiker, där ibland Jack and Jones och Brothers.
Det är massor med affärer som jag vill in i. Men det är inte säkert att vi kommer åka och känner jag min familj rätt så kommer vi nog inte göra det. Men jag hoppas jag har fel. Som sagt behöver jag något som kan göra mig glad. Och jag blir alltid gladare av lite shopping, det är liksom kul att gå i affärer och sen när man kommer hem testa alla kläder igen framför spegeln och sen slänga dem i tvättkorgen. För jag använder aldrig kläderna innan dem är tvättade. Och sen hoppar jag in i duschen och tvättar bort allt smuts man samlar på sig så där.
Ja nu ska jag sitta lite i Photoshop...

Över

Jaha... Då var allt över. Nu har han åkt hem. Kommer sakna dig Frazze. Jag fick 500 spänn för att gjort det här. Det är jag ju såklart glad över, men hade hellre haft Frazze kvar en vecka till. Det har vart så roligt under denna vecka. Har aldrig känt som jag gjort förut att jag har tråkigt och inte har något att göra. För när jag inte har haft nåt att göra så har jag tex nu borstat honom så han blir jätte fin och len, eller gåt på långpromenad, vare sig det är fint väder eller skit väder.
Ja det kommer bli tomt nu de närmaste dagarna innan man har blivit van med den gamla tråkiga miljön.
Det här är en av de anledningar att jag vill fylla 18, för då kan jag köpa hund. För så länge som det är mina föräldrar som bestämmer och så länge jag bor hemma så får jag aldrig köpa hund.
Jaja... ska väl göra nåt i Photoshop nu när allt har blivit så tråkigt igen.


Har gjort en ny header, men den har inte blivit synlig än. Vad tycker ni?

Snart över

Jaha, då är det snart över!
Jag fick nyss reda på att Frazze ska åka hem. Och har nyss varit ute på en sista promenad med honom. Kommer sakna honom. Kommer bli tomt när han åker hem. Linda ska komma och hämta honom. Synd säger jag ba!
Men nu ska jag sluta!

Photoshop here I come!

Jippi! Nu har Danne äntligen fixat Photoshop! Tjoho nu blir det skapande av bilder :)

TV4 Anytime


Danne väckte mig typ halv 9 imorse och sa att Frazze måste ut och rastas och han hade inte tid för han skulle åka och arbeta. Så det var bara att ta sig ur sängen och gå ut det. Men ni ska inte tro att det gick att somna om sen. Ne så nu har jag varit vaken sedan des. Under denna tiden har jag suttit vid datorn och kollat in TV4 Anytime! Fett nice sida ;)
Hahh låter lite tönt men har suttit och kollat på Pokémon xD heh... Men det var så att jag ville se Heroes men det gick inte för då var man tvungen att betalla. Och det fanns inget annat jag ville se så därför fick det bli Pokémon. De nya avsnitten är faktiskt rätt bra :P
Hah... Ne nu ska jag äta lite frukost!

Harry Potter och Halvblodsprinsen


Åhh visst verkar den vara skit bra? :) Vill verkligen se den! Den kommer i höst, mer bestämt i november faktiskt för er som inte visste det! Gud vad jag längtar! Ska verkligen se den!
Finns ingen annan film som jag skulle vilja se hellre än den!
Ska ni se den? Vad tycker ni om thrillern?

Blir imorgon

Jahap! Då har man en tråkig och irriterande storebror så han ba:Ne jag orkar inte installera ditt Photoshop idag.
Och jag liksom ba vadårå? Och han ba: Ne men spela match i 2 timmar själv!
Aså liksom som att det är så svårt, jobbigt och ansträngande att hjälpa mig med detta!
Men han sa att det förhoppningsvis blir imorgon! Och det hoppas jag verkligen! För jag vill hålla på det är ju kul som fan!
Ne nu ska jag kolla på tv och sen ta och sova! Ska bli väldigt skönt!

Blir ingen fotboll

Det blir ingen fotboll! Jag ringde till mamma som var där nere och hon sa att det bara var typ 10 minuter kvar och jag orkar inte komma ner dit och sen direkt åka hem igen. Ne så det blir hemma hela kvällen. Ja förutom de där promenaderna som Frazze måste ut på. Han och jag var nyss ute och lekte lite. Jisses vilket lekhumör han hade idag då xD Det är roligt när det är så! :)
Men jag undrar när han ska åka hem. Inte för att jag vill att han ska göra det utan bara det att jag har haft honom exakt en vecka idag, det känns verkligen inte som att det är så länge, men jag vill liksom veta så man kan börja förbereda för avförden. Så att tex hanns hundgodis inte tar slut innan han åker hem. Det vore ju tokigt! Kommer verkligen att sakna honom när han åker hem. Hehe... jo en sak till som jag undrar är det att dom sa att jag skulle få betallt fast än jag sa nej, så jag undrar typ hur mycket det kan vara xD :P
Hehhe jag är liksom pengagirig, ni som inte visste det! XD Och just nu behöver jag pengar till den nya mobilen. Jag vill ha den nu!!!!!

Nu har jag Photoshop

Shoo!
 Nu har jag Photoshop! Men det finns en hake med det hela! Det går inte att installera. Men min storebror vet hur man gör så jag ska fråga honom! Han kommer hem vid 21 tiden. Så det ska bli kul när han kommer hem och fixar det åt mig :) Jag har massor med ideér som jag ska göra där, och ska även försöka mig på att göra en ny header till bloggen. Tycker verkligen inte om den jag har. Och ska ta och ändra lite i designen, vill ha lite förändring.
Men nu tror jag att jag ska ta och parla mig upp ur soffan och ta med Frazze ner till fotbollsplanen bakom badet. Min lillebror spelar fotbollsmatch där och ska se de sista minuterna tror jag! Så ska jag ner innan det slutar så är det väl bäst att gå så fort som möjligt! Hej på er!

PhotoShop


Jag har hjälp hampus att ladda ner Photoshop till sin dator så vi har suttit lite idag och igår

ehmm, fett ful xD

Den bästa bilden av dessa tre tycker jag

Jaha, var det så!

Jasså! Nu kom jag på varför internet inte fungerade. Jag hade råkat trycka på WIF-I kanppen. Så det var därför min dator inte fick nån kontakt med internet. Så det var ju dumt av mig xD
Men jag är ändå fast besluten på att jag vill ha mobilt bredband. Och jag ska ha det, vare sig dom vill eller ej! Det är trotts allt mina pengar!
Men nu ska jag ta och ladda ner photoshop tror jag så hej på er!

Jävla internet!

Åh! Vad arg jag är! Fy fan för det där Jävla internet! Nu funkar det inte igen! Jag börjar bli lite tröt på att skriva från mobilen! Och nu skiter jag i vad Stefan säger! Jag vill ha mobilt bredband iallafall! Jag är tröt på att det aldrig fungerar! Så nu ska jag se till att nån åt min föräldrar ringer och beställer! Ne nu ska jag ta och tjata lite på dem!

Lugn dag

Hejsan, idag har det varit en lugn och skön dag. Har inte hänt något alls idag. Jag och Frazze har nästan bara varit inne och tagit det lugnt. Vi har vart ute lite och lekt men inte så mycket mer. Nu sitter jag och kollar på Paranormal state. Det är jätte bra. Det är ett program med fakta, eller vad man ska säga, om det övernaturliga. Som sagt det är jätte bra. Det är snart slut och då ska jag och Frazze gå och sova. Så god natt på er!

Åter träff

Ikväll blev Frazze glad. Han fick träffa Alfons. Gud så glada båda blev. Bosse som har Alfons nu under den här veckan kom över hit. Och vi har haft det jätte ttrevligt. Vi har suttit och pratat och fikat. Alfons och Frazze har lekt som bara den. Och det har varit en allmänt trevlig kväll. Innan han kom så satt vi och åt kräftor. Det var jätte gott. Sen när han kom så frågade vi om han ville ha men det vissade sig att han inte åt kräftor och inte tyckte det var nå gott. Det kan jag inte riktigt förstå!? Man måste ju älska kräftor!
Ne nu ska jag sova. Ska ju upp och sälja Aftonbladet!

Gåt långpromenad med Frazze


När vi kom hem så var jag ut med Frazze som hade stannat hemma. Han var så glad över att vi kommit hem. Han hade saknat oss så mycket, han sprang runt och hopppade och ja var glad, ni kan ju tänka er själva. Han är så söt.
Nästan direkt gick han och jag ut. För han hade ju vart inne i flera timmar och kanska behövde pinka lite. Så vi gick Kaby runt. Vet inte hur långt där är runt. Men långt är det. Det står ju där att det är en kilometer men det är ju bara till Kaby, vi har ju gåt från Fjärdhundra till Kaby och tillbaks.
Det regnade som fasiken och jag och Frazze var så blöta när vi kom hem så han fick vara kvar ute i hallen och jag fick hämta handduk och torka honom och jag fick byta kläder. Och nu ligger han här bredvid mig och slöar. Fast nu gick han iväg. Han är då bara för söt!!

Sala Silvergruva


Har vart till Sala Silvergruva idag. Här åkte vi hissen ner i gruvan. Åkte 155 meter under jord

Nu är vi nere i gruvan, ser ni mannen där frame?

Det var svårt att få bilder där nere i gruvan eftersom att jag inte har nån lampa i mobilen.

Här är en bild på ljus i grotan, det var mycket finare i verkligheten

Det var bara 2-3 ° c där nere så vi var in i ett värme rum där nere för att värma oss.

Inne i värme rummet. Det skulle föreställa en sjuksal, typ.

Man ser det inte så bra men det är vatten som det lyser i, och det är inte grönt ljus som det ser ut att vara.

Sen när vi kom upp på land igen så fanns det en hinderbana uppe i luften som jag tyckte såg väldigt rolig ut. Men det finns ju alltid nån hake med det, det kostade 300 spänn. Lite väl dyrt tycker jag.

Den här dagen har vart ganska rolig. Vi har vart med familjen Eriksson till Sala Silvergruva. Det var gruvansdag och alla var utklädda till människor från 1700-talet och så. Vi hade ringt tidigare och hört om det här och dom sa att det skulle vara som vanligt nere i grottan men så var det inte visade det sig.
Vi stod i kö ett tag för att komma ner i grottan. För det går bara hiss ner dit vi skulle (155 meter). Annars om man bara skulle ner på 60 meter kunde man gå i trappa. Men det var inte alls så roligt som jag trodde att det skulle vara. Som jag skrev så trodde vi att det skulle vara guide men det var det inte. Man fick gå där nere i grottan själv. Men därimot var det fullt med annat folk där nere som var där och spelade typ teater. Var ganska roligt att mötta dessa människor i grottan. Men en del var ganska läskiga xD
Men det gick alldeles för fort där nere. Man hade ju gåt allt på en timme, eller minde kanske det var. Så det var inte alls så som vi hade förväntat oss. Allihop var lite besvikna och hade högre förhoppningar. Men så är det, går inte att göra något åt.
Men den roligaste karaktären där nere i grottan var iallafall bordellmamman xD hah..! Hon såg helt weird ut :P
Sen fikade vi lite där och så, sen åkte vi hem. Under hela hemresan läste jag Guld Kompassen. Jag har läste 91 sidor nu på typ 3-4 dagar.

Gårdagen


Vi var till mörtan med Mia och lill Tobbe

Sen var vi till familjen Englund  och åt mat, för Laila fylde 44 år. Och visst är väl Frazze och Zeta söta? :)

Hejsan!
Sorry att jag inte gjorde något inlägg igår. Men jag hade så lite tid under dagen. Det började så att vi inte skulle göra något alls under hela dagen. Men sen ringde Mia Eriksson och underade om vi ville följa med ut till mörtan och bada. Och då gjorde vi det, var riktigt skönt i vattnet fast det var riktigt skit väder. Så där var vi i 3 timmar . Vi fikade och hade det trevligt. Fast den sista timmen blev lite väl lång. Var väldigt tråkigt om jag säger så!
Sen på kvällen skulle vi till familjen Englund och äta mat. För Laila fylde 44 år. Dom har hund (den vita på bilden) och vi vista inte om dom där två skulle gå så bra ihop men det visade sig att dom kom jätte bra överens. Så den första timmen busade de så mycket så dom var helt slut resten av kvällen.
Sen var det till att äta mat, vi åt nån kötbit, var ganska gott. När alla hade ätit klart var det efterrätt. Det var en jätte god tårta med massa bär och sånt på. Skit mums.
Efter det satt de vuxna och pratade och så plockade de fram lite godis och annat gott. I största del var kvällen väldigt tråkig, främst för att jag inte hade något att göra. Så vad är det man brukar säga...? ... det blir som man gör det till... eller nåt i den stilen. Men liksom jag hade ingen att vara med, alla är äldre och tråkigare än vad jag klarar av. Så det blev inte nån direkt händelserik kväll. Vi åkte hem och jag sov som en stock!

RSS 2.0