Lång dag :S

Usch nu är jag äntligen hemma efter en lång och väldigt tråkig arbetsdag med farsan! Det har varit helt uselt! Skulle aldrig ens komma påmma på tanken att börja löra lastbil! Det är fanemig det värsta jobbet ever aså! Ne TV blir det för mig i framtiden. Synas i allas TV är fanemig ett jobb som passar mig!
Jo, lite mer om dagen då!
Vi gick upp typ 5 eller om hon var 6 kommer inte ihåg! Men vi gick iallafall upp där nån stans. Så då gjorde jag mig iordning och vi gick ut till bilen. Sen åkte vi till Bro och hämtade lastbilen. Där lastade vi även på sopor! Så de enda vi har gjort under den här dagen har vart att åka till olika soptippar och annat äckligt skit och lastat bort massa skit! Fy fan säger jag bara! Men sen när vi var klara i fyra tiden eller nåt så åkte vi till Enköping och svängde in på en parkering på stan och gick till nån sån där affär som säljer moppar. Så vi var där kanske 20 min och kollade lite. Så jag hittade en vespa som jag vill ha. Ganska snygg, tycker jag iallafall. Är skön som fan att sitta på! Sen åkte vi hem till Gestrin för att byta deck, för på en av dom där soptipparna låg det ett järn rör som vi fick upp i decket. Så det vart punktering men det gick att köra på det. Men när vi kom dit då så satt de igång med att byta deck. Jag är inte så intersserad av det så jag gick in till dem och hälsade på Frazze. Har saknat honom jätte mycket! Och han var jätte glad när jag kom. Hoppade och kunde inte lämna mig med blicken en sekund. :)
Jag träffade även Linda. Stackare! Men jag sa inget, jag tänkte att det är nog jobbig nog utan att behöva prata om det. Hon såg helt skärad ut. Som sagt stakare!
Här är lite bilder!

Här är vi i Bro!

Hah..! Kolla vilken rolig sak! Han hade nån TV av nåt slag så man såg bakifrån :P

Usch här har vi en av de äckliga soptipparna :S Luktade verkligen snuskt!

Kolla vilken jävla big klo som plockade upp soporna!

Så här ser moppen ut!

Kommentarer
Postat av: Trixie Eklöf

Men köpte ni den då?

2008-08-13 @ 22:03:40
URL: http://trixieeklof.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0