Gossip Girl

Hej!

Jag har laddat hem första säsongen av Gossip Girl. Jag började kolla på det... Men sen när jag började kolla på Andra Avenyn så går det sammtidigt. Och jag vill se båda. Så jag har kolla på 7 avsnitt redan. Visserligen är det avsnitt 9 som ska gå på tv men jag tkr att det är lika bra att börja om från början så man är med helt och hållet.
Ska sova nu Godnatt!! image4 

xo xo
Anton


Tråkigt!!!

Hej alla!

Jag har skit tråkigt! Det ända jag gör nu är att lyssna på musik...
Jag var till Uppsala igår med mamma och Hampus. Vi var där typ hela dagen. Först så var vi till Gränby, jag köpte Guitar Hero III och lite kläder. Det var fett skoj. Sen när klockan var runt 4:a så skulle vi till min mammas klasskamrat. Hennes pojkvän skulle sälja sitt Xbox 360 till min lillebror. Men det var inte alls så lät att komma dit som vi trodde. Vi körde typ runt hennes lägenhet fyra ggr! Haha... Det var lite kul :P Men när vi äntligen hade hittat fram så var det rätt skönt. Vi fick fika xD Cola och bulle! Hon hade vera skit fina lägenheten! Skulle inte tack nej till den xD Soffan var skit snygg! När vi var på väg hem så åkte vi in på Maxi och handlade. Då hittade jag ett till spel. Lost. Det var skit roligt tills jag fasnade på en banna! Fett irriterande! Så nu har jag fasnat på alla spel jag har. Och jag hatar att spela när jag inte kommer ångon stans. Så det är ett va skälen till att jagf har tråkigt!

Om någon kommer på vad jag kan gö så komentera då xD

Ciao
/Anton

American Pie 2

Hej alla!

Ikväll är det en skit rolig film! American Pie 2! Den är så jävla rolig! Jag älskar när Stiffler blir pissad i huvet xD
Visserligen älskar jag alla filmerna men den här är en av dom bästa! Haha..!
Nu är äntligen reklamen över.

/Anton

Rent Hus

Hej alla!

Jag sitter och kollar på ett skit vidrigt program +o(
Rent hus! Fy fan vad äckligt det är. Det är snart slut. Men det var så jävla äckligt! Nu är det rent och fint. Aså jag fattar inte att man klarar av att leva sådär.
Ha.. Mamman sa så har nu: Oj vad fint nu kan man gå barfota utan att göra illa fötterna!
Haha... Ja, jag håller väl men. Förut så använde dom skohyllan till att slänga kläderna på och så kastade dom bara skorna på golvet. Usch fy fan säjer jag bara! Undra hur länge dom klarar av att ha det så där rent innan det blir lika stökigt som för?!

/ Anton

Harry Potter och de vises sten

Hejsan!

Jag har precis startat en film! Gissa vilken det är..! Haha... det ser man ju på rubriken xD
Harry Potter och de vises sten, jag får aldrig nog av att kolla på dom filmerna :P Jag startade den för ca 5 minuter sen så dom håller just på att lämna Harry hos hans moster och morbror. Jag hatar verkligen dom. Dom är så jävla taskiga. Liksom låter honom sova under trappan. Det är taskigt. Och hans feta kunsin Dudley, usch han är äcklig och är så jävla bortskämd. Han ba blir galen när han inte får mer presenter på sin födelasedag än vad han fick föra året. Nu snackar han med den där ormen. Haha... nu försvinner glaset!

Anton

Inte rosa länge :D xD

Hej alla!

Nu har jag äntligen kommit på hur man ändrade färgen på den före detta rosa texten. Gud vad skönt jag hatar rosa äntligen är det svart, min favorit färg ;D

/Anton

Kanal5.se

Hej alla!

Jag skulle gå in på Kanal5:s hemsida men när det hade laddat klart så var det en liten grön ruta där det stog att jag inte kunde komma in på den sidan ju därför att det var för många som var inne på den sida. Men liksom dah man borde väl kunna vara hur många som helst på en sida eller kan man inte det?

Just nu så kollar jag på Wallander Fotografen den är rätt bra. Viserligen är väl alla filmerna bra xD
Ska konsentrera mig lite mer på den nu än det här xD haha..!

Hejdå

/ Anton

MySpace

Hej alla!

När jag loggade in på lunarstorm idag så kollade jag runt lite och tittade lite på stjärnor som har som har Lunarstorm och det var skit många såm hade Myspace  så jag gick ut på deras hemsida och skapade ett konto där men när jag har kollat runt lite där och så, märker man att den sidan inte alls är nå bra den suger som fan! Så jag är inte så säker på att jag kommer logga in där nå mer...

Ska äta lunch nu

ByeBye!

/ Anton

23-3/08

Hej alla!

Jag sat med familjen och kollade på en skit bra film. Kommer inte ihåg vad den hette men den hadlade om en brud som var FBI- agent. Men det är inte det jag ska skriva om xD

När jag kom och sat mig här igen så såg jag att jag fåt ett meil. Jag gick in och skulle kolla, det visade sig vara från Lunarstorm. Jag har liksom aldrig får meddelande från dom tidigare så jag liksom trodde typ att jag hade gjort något fel eller något men det stog ba att det var någon sida som skulle starta som var ungefär som gula sidorn fast för community. Det stog även att om man ville så kunde man skriva in sig sjärv där och vad man hade för bloggadress och vad man hette på Bilddagboken och Lunarstorm men inte vad man hette på Playahead. Och det är liksom den communityn jag använder mest jag liksom ba loggar in på Lunarstorm  för att se om jag har fåt några meddelnaden. Men på Playahead så loggar jag in för att chata och ungås med kompisar.



-                   AntonKraft   '/.

Andra Avenyn

Hej alla!

Jag satt på mitt rum och kollad på Andra Avenyn. Som jag skrev i en av dom tidigare inläggen så är det ett av mina favorit pogram. I föra avsnittet så ramlade Rasmus ihop på marken. Och i det här avsnittet fick man veta vad det var och det var en hjärtinfarkt. Han svävade mellan liv och död, men vaknade ungefär mitt i programet. David söp sig full på en pizzeria och då kom Håkon in där. Han såg honom och gick fram och frågade varför han drack så mycket, han var ju faktist minderårig. Då berättade han att Rasmus hade hamnat på sjukhuset av en hjärtinfarkt. Det hände därför att Håkon varit otrogen med Rasmus fru, Ulla. Håkon blev rädd att han hade dödat honom på det visset liksom. Och dom sista två minutrarna så sitter han på sin säng och ringer till sin fru och säger att han älskar henne och deras dotter, Ingrid. Sen häller han ut ungefär fem tabletter i han den och stoppar dom i munnen och sväljer ner dom med vatten. Sen ser man hur ögonen börjar himmla och han faller backlänges ner på sängen.

Men liksom han får inte vara död. Han har ju vart med så länge nu och han liksom har en roll i serigen.
Jaja, jag får vänta tills imorn för att se vad som händer. Det är väldigt bra att det går sön-tis.

' Anton Kraft '/.

Melodifestival skivan xD

Hej alla!

Vi köpte Melodifestival skivan 08 för några dagar sedan så jag har äntligen lagt in dom bästa låtarna på mobilen och Ipod:en. Alla låtarna var inte bra men dom få som vara bra var riktigt bra! Hoppas verkligen att det går bra för Charlotte i Belgrade. Jaja, nu är jag väldigt tröt så ska faktist sova xD
Ska bara först göra mig i ordning.

God Natt!

/ Anton

Tråkigt!!!

Hej alla!

Jag har fett tråkigt! Snacka om att det är Långfredag  usch hata den här dagen! +o( blää!
Jag har fasnat på en bana på Uncharted Drake's Fortune  det är jävligt irriterande!

/ Anton

Uncharted Drake's Fortune och Hero

Hej alla!

Jag sitter just nu och spelar Uncharted Drake's Fortune! Det går skit bra! Har kommit skit långt.
Det är inte det enda jag gör :P Jag tjatar även ut Hero - Charlotte Perelli. Den är så jävla bra!
Min mormor och morfar är här, så vi har nyss fikat. Dom hade köpt skit stora bullar xD Det var mums!
Ska fortsätta spela nu!

ByeBye!

/ Anton

SingStar

Hej alla!

Min lille bror sitter på mitt golv och sjunger xD Det låter jätte kul :P Jag har ju Playstation 3 och SingStar till det så han sitter och sjunger "We're not gonna take it"
Jag hatar den låten men det är rätt kul att höra någon annan sjunga den xD
Nu sjunger han Britney Spears låt Toxic. Det låter också rätt kul :P
Haha..!

Jaja, ByeBye!

/ Anton

American Idol

Hej alla!

Jag ligger i sängen och kollar på American Idol. Det är skit kul för domarna är så taskiga! Haha..!
Det var typ nåns morsa so, blev skit arg på domarna för att hennes dotter inte gick vidare så hon gick in på senen och började skälla ut dom xD Det var fet kul!
Nu är det reklam det är så  jävla irriterande för det är så länge!
Om exakt 14 dagar ska jag faktist vara hundvakt :D  Det ska bli skit kul. Han heter Zetta! Jag vet inte vad det är för ras men han är skit fin!
Men nu har det börjat igen!
image3

/ Anton

Atlantis xD

Hej alla!

Jag ligger i min säng med datorn i knät och kollar på tv. Det är en jätte kulig film på 1:an! Atlantis!
Den är skit roligt! Just nu så har dom vaknat av att det brinner i deras läger. Alla Bilar och allt har gåt sönder dom ramlade ner i ett hål som vissar sig vara en vulkan som inte kan få något utbrott :P
Den här filmen är faktist rätt bra för att både för att vara rätt gammal och en barnfilm.
Jaja, ska fortsätta kolla på den xD

ByeBye!

/ Anton

Sova

Hello!
Nu ska jag sova! Jag är skit tröt. Vi var hos några kompisar och jag höl fan på att somna när jag låg och kollade på film! Det är knappt så jag orkar skriva det här :P Jaja... Godnatt! (S)


'       Anton.    '/.

Tack Trixie!

Åhh tack så himmla mycket Trixie för att du hjälpt mig att få klart min blogg! Du e ba bäst!!!

Tack, Tack, Tack!!!

Gitarr

Hej!
Nu har jag äntligen kommit på vad jag ska göra för att fördriva tiden tills min kompis är tillbaks och kan hjälpa mig! Spela gitarr :D Det är fett kuligt xD Tidigare tyckte jag att det var jätte tråkigt och tänkte sluta, men nu har jag helt ändrat det! Det är främst för att vi inte bara spelar skit låtar som jag aldrig hört talls om längre nu är det jag som bestämmer vad vi ska spela och det är mycket bättre! Nu spelar vi min favo låt! Picuresof you - The last goodnight
Den låten är så jävla bra! Sök på den på youtube vet jag!
Jag är inte skit bra på att spela den men man hör att det är den iallafall xD

/ Anton
                                                  image2

Uncharted Drake's Fortune

Hej!

Just nu ligger jag i min säng och är lite uttråkad =/ det är väldigt tråkigt faktiskt... Jag har ett tvspel igåg, Uncharted Drake's Fortune. Men det var inte nå roligt att spela det nu. Och en kompis som också har den här sidan (fast mycket längre och som kan den) är ute och plockar påskris och jag behöver hjälp med att fixa den här still grejen jag vill liksom inte ha det så här jätte tråkigt! Så jag måste typ vänta ca en och en halv timme innan hon är tillbaks vid datorn =/ Det är inte nå kul alls! Men om det är någon annan som vet hur man gör så kan ni gärna skirva det i en kommentar! :D
                                               image1

Påsklov xD

HejHej!
Idag är det äntligen påsklov :D!!!!
Gud vad skönt! Nu ska jag bara ta det lungt och vara med  kompisarna!
Lovet inleds med att vi ska på påskmiddag till några kompisar, hela familjen. Jag är säker på att det blir skit mums! Mamman (kommer inte ihåg vad hon heter just nu xD) är så jävla bra på att laga mat!
Det var påslbord igår i skolan och det var menat att det skulle vara räster idag från det men idag var det grött och jag hatar verkligen grött! Så jag skulle då ta lite rester men det enda som fanns kvar var lax "/ och skolans lax smakar snusk! Så jag tog lite sånt och sen åt jag två makor sen åt jag inte mer. Det var tur att det bara var två lektioner till efter så jag kunde gå hem och äta.
Vi hade matte prov idag. Det var ett grupp prov man skulle göra det 2 tillsammans. Jag hamnade men en av mina bästa kompisar :D Men det var mest jag som arbetade, man kan väl säga så här: Vi båda suger på matte men jag är bäst av oss 2. :P Men faktist tror jag att det gick rätt bra. Det var bara två tal som vi inte kunde och det var dom 2 sista. Men när vi hade lämnat in det så fick vi för bi nåra andra kompisar som inte var klara och frågade dom om dom hade klarat dom talen och dom hade ju gjort det. Det var liksom vära kugfrågan liksom!


// Anton

Roomservis

GodKväll!
Nu ska jag sova men tänkte föst skriva ett inlägg. Jag kollade nyss på Roomservis och det är ett program jag inte brukar kolla på så ofta, men dom gånger jag ser det är det väldigt roligt. Idag var dom hemma hos nån snube i stockholm tror jag. Men bdw dom gjorde i ett skit coolt tema, Asiatiskt! Det blev inte jätte super snyggt men fett coolt! Det var liksom smart sammtidigt som det fanns lite stil i det. Det roliga idag var att dom använde sig av manga porr! Det var lite roligt xD
Dom gömde en tidning i sängen inne i själva trät. Som när han ska riva det där nån gång kanske han hittar den xD Väldigt roligt tyckte jag :P

Jaja ska sova nu tror jag. Kanske läsa ett tag också.

/ Anton

Skolan

Hello everybody!
Idag i skolan var det helt ok...   Våran engelska lärare är sjuk och vi har nån vikarie och hon e vära skatan! Hata henne! Som igår på So:n så var våran So lärare också sjuk och du hade vi henne... Jag spelar gitarr på tisdagar under den lektionen så när jag skulle gå så gick jag fram till henne och berättade att jag skulle spela gitarr och så vidare. Men hon ba: nej du ska inte gå, du ska sitta kvar här och plugga till erat prov!
Så jag fick inte gå.

Men tillbaka till engelskan. Hon har typ bestämt att vi ska börja kolla på vära as dåliga serien och hon värkligen tvingar oss att kolla! Man vill ju ba gå och spy när man hör att vi ska se den serien igen den är fan sämst. Och hon ba kom och sa åt mig och en kompis att vi måste gå ner och sätta oss och börja kolla, men vi kompromissade med henne och kom överens om att vi låg kvar på bortet o kollade sitället för att ligga på bordet och spela mobilspel. Men eftersom hon stog bakom oss så sog hon inte att vi nästan sov oss igenom hela avsnittet.
Förutom den hemska lektionen så var dagen ok, men det var liksom långtråkig på nåt sätt. Musik är mitt favorit ämne men idag var till och med det tråkigt. Vi spelade typ den första låten som gjordes i hela världen och den sög verkligen hårt.  Man skulle bara spela trumor och fiol. Det dåliga är att Steffan (våran musik lärare) bara har en fiol så alla andra fick spela trumor och fiolen fick vandra runt men det var bara några stycken som fick pröva spela på fiolen. Det var skit dåligt.
Sen hade vi matte, ett av mina haaaattt ämnen. Det är alltid lika tråkigt. Men sen fick vi gå hem.
På svenskan så ska vi skriva en äventyrsberättelse och den ska bara klar imorgon och jag är inte ens nästan klar. Jag kommer aldrig bli klar i tid.  Och jag glömde de i skåpet så jag kan inte skriva på den hemma nu heller. Jag får väl helt enkelt skriva som fan på den imorn.

Ska ungås med min familj nu, mer detaljerat kolla på tv xD

// Anton


Ny

Hello!
Jag heter Anton Kraft jag bor utanför Enköping. Går på en skolan som heter Fjärdhundraskolan. Den är rätt ok...
Har världens bästa kompisar! Vi går i klass 7B. Vi har nästan alltid roligt tillsammans, förutom när vi är arga på varandra så klart. Men om en har det jobbigt eller svårt så ställer alla andra upp. Det är jätte skönt! Som t ex om en lärare är taskig mot nån av oss så blir liksom hela gruppen arga och gör typ allt för att irritera. Och vi lyckas alltid! Hehe... Ja igentligen är vi väl dom i klassen som pratar mest. Men bara för att lärarna är så vana vid att det är vi som pratar så kan det ibland vara så att det är några andra som pratar och inte vi men det är ändå vi som dom säger åt... det har hänt några gånger fast det är inte så ofta som det kanske låter.

Jaja nu är det slut skrivet om hur det är i våran klass. Nu lite mer fakta om mig. När jag inte är i skolan så brukar jag för det mesta vara hemma ba och lyssna på musik, sitta vid datorn eller kolla på tv. Ibland gör jag alla tre sakerna sammtidigt xD Min favorit musik är mest pop och schlager, men igentligen så lyssnar jag på allt.
Jag spelar gitarr, går på lektioner varje tisdag.
Mina favorit serier är: Heroes, Ugly Betty, Desperate Home Wife och Andra Avenyn. Dom tre första har jag alltid kollat på sen det började. Men Andra Avenyn har jag alltid tror var vera skit programet. Men jag hade fel. Jag började titta på det för att det var en kompis till mig som hela tiden tjatade på mig att det är så bra och jag måste ba kolla på det... Hon sa att man kunde se alla avsnitten på datorn och det gjorde jag för hade jag börjat kolla på tv på en gång så hade jag inte fattat ett skit för det var typ på avsnitt 70... Så jag la mig i sängen med datorn i knätt och började kolla... Först tyckte jag att det var skit dåligt men efter några avsnitt så blev det bara bättre och bätter så nu har jag fasnat för det o kan inte sluta kolla.  Nu är det typ avsnitt 76 eller något.


Jag har nyligen köpt Playstation 3, har bara 3 st spel, Uncharted Drake´s Fortune, SingStar och Ratchet & Clank.
Det är skit roligt, kan sitta i flera timmar och nöta det xD

Jag har en kanin som jag fick när jag fyllde. Hon är jätte söt och fluffig och mjuk, det enda felet med henne är att jag inte gillar namnet... dom som hade henne före har döpt henne till Frida. Men jag kallar henne inte det. Jag kallar henne Bebis, för hon e ju som en bebis som ska ha mat o man ska göra rent till dom och allt annat. Så hon e min lilla bebis x)



Bye Bye!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0