Idag

Hejsan!
Jag sitter och kollar på Gossip Girl. Det börjar ju igen på tisadg :D Har typ sett nästan alla avsnitten trodde jag men det var bara tolv avsnitt jag sett och det är arton. Det är fett bra!
Jag har inte gjort så jätte mycket idag. Har typ sålt Aftonbladet. Och vart ute med min kanin. har fixat lite i hennes bur. Men insåg att jag måste ändra lite på det också :/ Blev liksom fel. Så ska väl ute och göra det snart.
Nu slutade Gossip Girl så har inte direkt något att skylla på för att gå ut och fixa det.
Haha har hittat ett annat program. Kommer inte ihåg vad det heter men det är fett bra. Det är liksom världens konstigaste sporter tror jag typ att det var något i... I det här avsnittet så var dom hon en brud som använde dom som typ tortyrslavar. Dom blev kedjade vid en vägg och där sat hon klädnypor på hela deras kropp. Uppifrån och ner. Även då det känsliga partiet :S Dom skriker av smärta men dom skriker ännu mer när hon tar bort klädnyporna. Haha skrattar fett mycket. Men nu har pappa bytit kanal :/ Nu kollar han på något skit på Discovery. Jävla skit kanal!!!! :@ Jaja, nu har jag inget att skylla på det är väl bara att parla sig upp och gå ut.

Puss
Anton

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0