UNG0171 kommer ha möte med Rotary

Det blir ett inlägg iallafall. Jag hade inget att göra fram till att Dirty Sexy Money började.

Mötet gick väldigt bra :) Vi bjöds på julmust, pepparkakor och lussebullar. Första punkten på dagordningen var Rotary. För er som inte vet vad Rotary är för något så är det en organisation för de lite mer finare människorna med mycket pengar i fickan. Det är nämligen så att vi vill göra en stor festival i Enköping till i sommar och då måste vi ju få pengar från något håll. Så nu hade vi en representant från Rotary med på detta möte. Eftersom att Rotary är en organisation med mycket pengar så är ju det en bra grupp att arbeta med.
Hon sa så att om vi får de pengar vi behöver så vad ger då vi i gengäld!? Och då kom vi med förslag till att man hade massor med sponsring med dem. Senen där artisterna uppträder kan man ju döpa till Rotarysenen. Och massa massa andra förslag. Hon var iallafall väldigt trevligt men pratade värre än värst. Man undrade om det fanns nå stopp i kvinnan över huvudtaget? Undrar ens om hon andades, hon var knappt tyst 2 sekunder. 

Den punkten tog iallafall typ en timme att gå igenom sen hade vi bara 20 minuter kvar av vårat möte så vi fick gå igenom de andra typ 10 punkterna snabbare än snabbt!

Sen kom vi även överrens om att vi skulle ha ett samlat möte tillsammans med alla från Rotary den 21/1-09. Ska bli väldigt roligt faktiskt ;)
Pappa sa det att jag är 14 år och är närmare Rotary än han nånsin vart under alla sina 43 år i livet! Haha.. det var lite latjo tycker jag xD
Så till den 21 måste UNG0171 göra en budjet på hur mycket allt kommer kosta och vad de då måste pröjsa och vilka vi ska ha som sponsorer etc. etc...


Är inte våran logga väldigt snygg? ;) Det är Lisa som gjort den, väldigt duktig tjej ;D

Kommentarer
Postat av: Daniel

Duktigt gjort!

2008-12-17 @ 22:36:10
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0